-
Soz tractioner.
Λαστιχα εχει το αμαξι.Το σκηνικο που εγινε αυτο το πραγμα ηταν στη Ζακυνθο.Φρενο δε πατησα μπηκα με μισο γκαζι με 3η στα 70χλμ.Τα λαστιχα δεν ειχαν ζεσταθει.Μαλλον παμε για πισω αναρτησεις γιατι βλεπω η δεξια καθεται παραπανω απο την αριστερη.Συν οτι βρισκει παραπανω στον θολο οταν το φορτωνουμε.Μου εκανε εντυπωση γιατι ποτε δεν μου εχει τυχει τετοιο περιστατικο στο αμαξι.Παντα την εχωνε τη μουρη και τωρα το ενιωθα καπως ποιο ελαφρυ μπροστα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Soz tractioner.???
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Soz tractioner.
???
Που ποσταρα κατω απο το ποστ σου για μια βλακεια τελοσπαντων.
-
Soz tractioner.
???
Που ποσταρα κατω απο το ποστ σου για μια βλακεια τελοσπαντων.
Nομιζα ότι σύμαινει κατι
τεσπα -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
..........Όσο όταν βλέπω συνάδελφο, και κάνει το κατσαβίδι καλέμι, τον συχαίνομαι.
..........Τα εργαλεία χειρός μου, είναι όλα χαντζετ η φακομ , και έχουν ισόβιο εγγύηση, αν δεν είμαι βιαστής!!!...δεν είναι κινέζικα.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ.Κυρ-Αντώνη, ο βιασμός έγινε ενώπιόν μου (ως γνωστός 'ματάκιας' του συνεργείου... ) και δεν ειχε 'αίματα', ούτε 'σφαλιάρες' στο θύμα! Αλλιώς θα είχα προβεί σε καταγγελία του βιαστή!!!
Οσο για τη μέθοδο και τα εργαλεία, 'συ είπας' ....Το κατσαβίδι είναι φτιαγμένο για να ξεβιδώνει, όχι για να το βαράς με το σφυρί - ΧΑΛΑΕΙ.
Υπάρχουν άλλα εργαλεία γι αυτή τη δουλειά. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το κατσαβίδι είναι φτιαγμένο για να ξεβιδώνει, όχι για να το βαράς με το σφυρί - ΧΑΛΑΕΙ.
Υπάρχουν άλλα εργαλεία γι αυτή τη δουλειά.Λάθος, υπάρχουν κ κατσαβιδια με μεταλικη απόλυξη ειδικά και για τέτοια δουλεια 2 σε 1 ενα πραμα
-
Έχω ένα τέτοιο μεγάλο, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.
Σαν κατσαβίδι είναι άχρηστο (δεν έχει καλή λαβή) και έχω καλύτερα καλέμια (πιο βολικά). -
Soz tractioner.Λαστιχα εχει το αμαξι.Το σκηνικο που εγινε αυτο το πραγμα ηταν στη Ζακυνθο.Φρενο δε πατησα μπηκα με μισο γκαζι με 3η στα 70χλμ.Τα λαστιχα δεν ειχαν ζεσταθει.Μαλλον παμε για πισω αναρτησεις γιατι βλεπω η δεξια καθεται παραπανω απο την αριστερη.Συν οτι βρισκει παραπανω στον θολο οταν το φορτωνουμε.Μου εκανε εντυπωση γιατι ποτε δεν μου εχει τυχει τετοιο περιστατικο στο αμαξι.Παντα την εχωνε τη μουρη και τωρα το ενιωθα καπως ποιο ελαφρυ μπροστα.
Αν το αμάξι το νιώθεις πιο ελαφρύ τότε κοιτάς ευθυγράμιση γιατί μπορεί να 'άνοιξαν' λίγο οι τροχοί . Μηπως πάρκαρες σε πολλά πεζοδρόμια τώρα τελευταία?
-
Γιωργο γιατι κυκλοφορεις χωρις διπλωμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιωργο γιατι κυκλοφορεις χωρις διπλωμα;Στη Ζακυνθο δεν εχει πολυ κινηση.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στη Ζακυνθο δεν εχει πολυ κινηση.
Με τις καρετα² εβαζε κοντρες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στη Ζακυνθο δεν εχει πολυ κινηση.
Με τις καρετα² εβαζε κοντρες;
Οχι με τους Αγγλους.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Το κατσαβίδι είναι φτιαγμένο για να ξεβιδώνει, όχι για να το βαράς με το σφυρί - ΧΑΛΑΕΙ.
Υπάρχουν άλλα εργαλεία γι αυτή τη δουλειά.Λάθος, υπάρχουν κ ** κατσαβιδια με μεταλικη απόλυξη ** ειδικά και για τέτοια δουλεια 2 σε 1 ενα πραμα
Και μάλλον τέτοιο πρέπει να ήταν, γιατί όντως διέφερε στο 'γέμισμα' της μύτης του, εγώ βέβαια σαν 'κατσαβίδι' μπορούσα να το περιγράψω ....
-
Καλοί μου φίλοι, φωνάζει ο άνθρωπος!!!!.... « Στο αμαξι νιωθω σαν να εχει ελαφρωσει η μουρη και σε μια στροφη εφυγε ψιλο ανοιχτα.Τι λετε να φταιει??? ».
Μια ευθυγράμμιση γρήγορα, 25ε και τα ξανά λέμε!!!.
Antonis-team. -
Για μενα ειναι τσαμπα η ευθυγραμιση.
-
Δηλαδή ότι δεν πληρώνεις?.
Η δεν χρειάζεται?. -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Soz tractioner.
Λαστιχα εχει το αμαξι.Το σκηνικο που εγινε αυτο το πραγμα ηταν στη Ζακυνθο.Φρενο δε πατησα μπηκα με μισο γκαζι με 3η στα 70χλμ.Τα λαστιχα δεν ειχαν ζεσταθει.Μαλλον παμε για πισω αναρτησεις γιατι βλεπω η δεξια καθεται παραπανω απο την αριστερη.Συν οτι βρισκει παραπανω στον θολο οταν το φορτωνουμε.Μου εκανε εντυπωση γιατι ποτε δεν μου εχει τυχει τετοιο περιστατικο στο αμαξι.Παντα την εχωνε τη μουρη και τωρα το ενιωθα καπως ποιο ελαφρυ μπροστα.
Αν το αμάξι το νιώθεις πιο ελαφρύ τότε κοιτάς ευθυγράμιση γιατί μπορεί να 'άνοιξαν' λίγο οι τροχοί . Μηπως πάρκαρες σε πολλά πεζοδρόμια τώρα τελευταία?
Το αμαξι δεν εχει πατησει ποτε πεζοδρομιο και οτι εχει ανεβει κανα σαμαρακι ολα αυτα τελοσπαντων με πολυ μεγαλη προσοχη παντα πριν τη λακουβα.Παντος στο τελευταιο ταξιδι που ειχαμε για μια ωρα το αμαξι παταγε σε σκαμενο δρομο(ενα σταδιο δηλαδη πριν στρωθει με μπετον ενας δρομος που εχει πολυ μικρες σταθερες πετρουλες στο εδαφος).
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Η δεν χρειάζεται?.Το οτι δεν πληρωνω.Ο πατερας μου δουλευει σε βουλκανιζατερ και εχουν και ευθυγραμιση.
-
Η δεν χρειάζεται?.Το οτι δεν πληρωνω.Ο πατερας μου δουλευει σε βουλκανιζατερ και εχουν και ευθυγραμιση.
A.
-
Αν αποκλείσετε όλα τα άλλα μία είναι η ερώτηση που καίει (που βέβαια έπρεπε να κάνουμε από την αρχή).... ευθυγράμμιση στα χέρια και το μυαλό του οδηγού χωρίς δίπλωμα κάνουν;;;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........