-
Τίποτα πιο παλίο απο το Aveo βρήκες;Πέρα απο τους κινητήρες του που είναι made by Opel δεν αξίζει για τίποτα άλλο.Θα μείνω στο Hyundai i20.Αλλά περιμένω απάντηση για το ESP και τον καλύτερο κινητήρα.
-
Το αβεο ειναι εξαιρετικό, έχει και μουλτιμιντια και χτισμένους αεραγωγούς.
Είναι χτισμένο και σε καλό πάτωμα, με σωστά πέδηλα στα θεμέλια! -
Κάνε την υπέρβαση καλύτερα! Επένδυσε σε ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά έστω στα supermini. Polo 1,2 Tsi ή Clio 1,2 Tce. Ποιοτητα, εμφάνιση, τεχνολογία, ασφάλεια.
Δεν υπάρχει λόγος να μένουμε σε ατμοσφαιρικά απολιθώματα της απω ανατολής, του πρώην ανατολικού μπλοκ ή τρίτων υπαναπτυκτων χωρών!
Ποιος ο λόγος να πας απο Florida σε ... Yaris, Aveo, I20 ή Sandero ή ότι άλλο προταθεί! Πόσο καλύτερος είναι ο Ινδός, Ιαπωνας, Κορεάτης, Ρουμάνος τεχνικός απο τον Σέρβο που έφτιαξε το Florida.
Οι ανάγκες πλέον δεν είναι μόνο λίγη παραπάνω τελική ή λιγο καλύτερο 0-100. Η ουσία είναι 5 αστέρια, αξιοπρεπής εικόνα, οδηγική ευχαρίστηση, ασφαλής οδική συμπεριφορά, εγγυήσεις και αξιόλογες επιδόσεις σε ένα πακέτο με περιορισμένα κρατικά πάγια έξοδα! -
+aveo
εχει και πολύ καλα αποτελεσματα στις δοκιμες πρόσκρουσης
-
Ο χρήστης Dhm1992 έγραψε:
Τίποτα πιο παλίο απο το Aveo βρήκες;Πέρα απο τους κινητήρες του που είναι made by Opel δεν αξίζει για τίποτα άλλο.Θα μείνω στο Hyundai i20.Αλλά περιμένω απάντηση για το ESP και τον καλύτερο κινητήρα.Μην ξεχνας φιλε μου... το AVEO ειναι made by GM... οχι σαν το αμφιβολης αξιας i20 φτιαγμενο απο εναν καταπιεσμενο προσφυγα βορειοΚορεατη στην Νοτια Κορεα για μια φρατζολα ψωμι...
Τι συναρμολογηση θα εχει το ενα και τι το αλλο με τον πεινασμενο βορειοκορεατη... μονο αυτο σκεψου. Δικα σου τα χρηματα φυσικα... απλα εμεις λεμε για κατι καλο! Να πιασουν τοπο τα φραγκα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kάποιο Aveο ίσως;ΘΕΟΣ!!!
-
Που είναι ο Makisthegreat να μας φωτίσει.
-
Αλλά περιμένω απάντηση για το ESP ...Σωστά πρέπει να τα λέει η εταιρική σελίδα. Esp στο 5θυρο μόνο στην GLS έκδοση (σε μικρότερες με παραγγελία και με extra χρέωση) ενώ στο 3θυρο stantard σε όλες.
Και στα πιο πρόσφατα τεστ σε περιοδικά και νετ με το Ι20 το αναφέρουν. -
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
Να σας πώ την αλήθεια,το είχα σκεφτεί και το Aveo και ήμουν στο τσακ να το πάρω.όταν είδα το Hyundai όμως άλλαξα γνώμη.Όλοι εσείς τώρα πραγματικά θεωρείτε καλύτερο το Aveo απο το i20 η με δουλεύετε; -
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
Να σας πώ την αλήθεια,το είχα σκεφτεί και το Aveo και ήμουν στο τσακ να το πάρω.όταν είδα το Hyundai όμως άλλαξα γνώμη.Όλοι εσείς τώρα πραγματικά θεωρείτε καλύτερο το Aveo απο το i20 η με δουλεύετε;αφου στο λεμε ολοι και το σκεφτηκες και μονος σου, το i20 τι το θες?
βουρ για aveo -
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
Να σας πώ την αλήθεια,το είχα σκεφτεί και το Aveo και ήμουν στο τσακ να το πάρω.όταν είδα το Hyundai όμως άλλαξα γνώμη.Όλοι εσείς τώρα πραγματικά θεωρείτε καλύτερο το Aveo απο το i20 η με δουλεύετε;Ακόμα Online σε βλέπω...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
Να σας πώ την αλήθεια,το είχα σκεφτεί και το Aveo και ήμουν στο τσακ να το πάρω.όταν είδα το Hyundai όμως άλλαξα γνώμη.Όλοι εσείς τώρα πραγματικά θεωρείτε καλύτερο το Aveo απο το i20 η με δουλεύετε;αφου στο λεμε ολοι και το σκεφτηκες και μονος σου, το i20 τι το θες?
βουρ για aveoΠάντως το Aveo είναι πολύ σύγχρονο αυτοκίνητο.Χωρίς ESP χωρίς αερόσακους οροφής χωρίς αυτόματο κλιματισμο.
Σταματήστε το δούλεμα,έφυγα για Hyundai.Βέβαια το made in India με ανησυχεί ενώ το Chevy είναι made in Korea και made in Poland.Αλλα και οι Ινδοί άνθρωποι είναι,σωστα; -
το esp ειναι πλεον στανταρ σε ολες τις εκδοσεις του i20 !!!
-
Πάντως το Aveo είναι πολύ σύγχρονο αυτοκίνητο.Χωρίς ESP χωρίς αερόσακους οροφής χωρίς αυτόματο κλιματισμο.
... Αλλα και οι Ινδοί άνθρωποι είναι,σωστα;Το απο Κορέα ... Aveo είχαν υπόψιν τους και αυτοί όταν έφτιαξαν το από Ινδία ... Avigo!
Μετά για θέμα marketing και θεμιτού ανταγωνισμού το είπαν Ambassador 1,5!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Hindustan_Ambassador -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το esp ειναι πλεον στανταρ σε ολες τις εκδοσεις του i20 !!!Οπότε μάλλον δεν έχουν κάνει update στην σελιδα..
-
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
βουρ για aveoΠάντως το Aveo είναι πολύ σύγχρονο αυτοκίνητο.Χωρίς ESP χωρίς αερόσακους οροφής χωρίς αυτόματο κλιματισμο.
Σταματήστε το δούλεμα,έφυγα για Hyundai.Βέβαια το made in India με ανησυχεί ενώ το Chevy είναι made in Korea και made in Poland.Αλλα και οι Ινδοί άνθρωποι είναι,σωστα;Aααα μαλιστα... δλδ ενα καλο αμαξι ντε και καλα γινεται απο τον εξοπλισμο του! Μαλιστα...
Λοιπον, αντε καλα πηγαινε παρε το Ινδικο! Βεβαια μπορει να βρωμαει λιγο καρυ... αλλα νταξ, θα φυγει γρηγορα η μυρωδια νομιζω. Αλλα τελος παντων αφου ησουν τοσο αποφασισμενος και ολοι σου λεμε AVEO και εσυ i20... γιατι μπηκες στον κοπο να μας ρωτησεις? Πανε παρε οτι σου αρεσει και ασε μας στην ησυχια μας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
Σταματήστε το δούλεμα,έφυγα για Hyundai.Βέβαια το made in India με ανησυχεί ενώ το Chevy είναι made in Korea και made in Poland.Αλλα και οι Ινδοί άνθρωποι είναι,σωστα;Aααα μαλιστα... δλδ ενα καλο αμαξι ντε και καλα γινεται απο τον εξοπλισμο του! Μαλιστα...
Λοιπον, αντε καλα πηγαινε παρε το Ινδικο! Βεβαια μπορει να βρωμαει λιγο καρυ... αλλα νταξ, θα φυγει γρηγορα η μυρωδια νομιζω. Αλλα τελος παντων αφου ησουν τοσο αποφασισμενος και ολοι σου λεμε AVEO και εσυ i20... γιατι μπηκες στον κοπο να μας ρωτησεις? Πανε παρε οτι σου αρεσει και ασε μας στην ησυχια μας...
Για να τελειώσω εδω πιστεύω οτι το Aveo ζηταει πολλά λεφτα για τα λεφτά που προσφέρει.Αυτό.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΟΚ.έφυγα για hyundai.
δηλ το πρωην KALOS ειναι καλυτερο και χωρις το esp;και .......τα ιταλικα μυριζουν μακαροναδα....τα γαλλικα πουρε.......τα γερμανικα λουκανικο κ.ο.κ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δηλ το πρωην KALOS ειναι καλυτερο και χωρις το esp;και .......τα ιταλικα μυριζουν μακαροναδα....τα γαλλικα πουρε.......τα γερμανικα λουκανικο κ.ο.κ
μυριζομαι θιγμενο κατοχο Youdie...
Ξ Υ Δ Ι
-
οπου youdie να πουμε hyudie;δεν εχω μετοχες αλλα ειναι πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου,πιο πολυ λογω αξιοπιστιας και τελευταια και λογω ντιζαιν.....
Hyundai i20