-
@νδρέας
-
@νδρέας
-
@νδρέας
-
Αντι-RIo; Αν δεν το μεγαλώσουν και κρατήσουν χαμηλά την τιμή, θα εξακολουθήσει να είναι άριστη επιλογή για αυτοκίνητο πόλης με καλούς χώρους.
-
Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τα εσωτερικά στα κορεάτικα αυτοκίνητα...
Αυτούς τους κάθετους αεραγωγούς ποιος τους (στους Κορεάτες και σε μερικούς Ιάπωνες) έχει πει ότι είναι ωραίοι (και χρηστικοί);
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τα εσωτερικά στα κορεάτικα αυτοκίνητα...Αυτούς τους κάθετους αεραγωγούς ποιος τους (στους Κορεάτες και σε μερικούς Ιάπωνες) έχει πει ότι είναι ωραίοι (και χρηστικοί);
++++1
και αυτό το 'ασημένιο ταμπλό' (i30)
προτιμώ την απλή έκδοση χωρίς αυτό -
Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τα εσωτερικά στα κορεάτικα αυτοκίνητα...Αυτούς τους κάθετους αεραγωγούς ποιος τους (στους Κορεάτες και σε μερικούς Ιάπωνες) έχει πει ότι είναι ωραίοι (και χρηστικοί);
Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά κάνουν κι οι Ευρωπαίοι μεγάλα φάουλ στα εσωτερικά, αισθητικά και χρηστικά λάθη εννοώ. Όποιος έχει μπει σε νέο Μοντέο με το 'και-καλά-ξύλο-καρυδιάς' μέσα, θα καταλαβαίνει τι εννοώ
-
και λέω και εγώ, μα καλά μόνο το δικό μου μάτι βγάζει αυτή η μλκια
-
ασε που ειναι και hyundai
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά κάνουν κι οι Ευρωπαίοι μεγάλα φάουλ στα εσωτερικά, αισθητικά και χρηστικά λάθη εννοώ. Όποιος έχει μπει σε νέο Μοντέο με το 'και-καλά-ξύλο-καρυδιάς' μέσα, θα καταλαβαίνει τι εννοώΌντως, όλοι κάνουν λάθη και όλοι δικαιούνται να κάνουν! Απλά, στους Κορεάτες βλέπω μια επαναλαμβανόμενη τάση να βάζουν κάποια πράγματα -ας πούμε- στραβά για τα δικά μου γόυστα. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι υπάρχει κόσμος που ενθουσιάζεται με τα εσωτερικά των Κορεατών όσον αφορά το σχεδιασμό, μάλλον ούτε σε ένα μοντέλο τουλάχιστον.
Αντίθετα, κατά την άποψή μου, σε άλλους τομείς η εξέλιξή τους είναι πολύ καλή.
-
Συμφωνώ απολύτως με τον φάνκι...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ασε που ειναι και hyundai
είναι σχεδιαστικό μοτιβο της hyundai, δες santa fe που εξωτερικά τα σπάει, αλλά κατά τα άλλα είναι εξίσου άσχημο και σε άλλα αυτοκίνητα πχ slk
-
εγώ δηλαδή είμαι περίεργος που προτιμώ τους κάθετους αεραγωγούς;
π.χ. θέλεις να βάλεις μια ανακλινόμενη οθόνη 1din αλλά όταν ανοίγει,κλείνει τους αεραγωγούς! έτσι δεν επηρεάζεται καθόλου η κεντρική κονσόλα.
σχεδιαστικά δεν είναι ωραίο,αλλά βολεύει πρακτικά.
-
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Εχεις δίκηο Βασίλη
-
Τέτοια ακούνε οι σχεδιαστές της Honda και καταφεύγουν σε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και αυτούς που θέλουν τους αεραγωγούς όρθιους και αυτούς που τους θέλουν πλαγιαστούς.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ δηλαδή είμαι περίεργος που προτιμώ τους κάθετους αεραγωγούς;π.χ. θέλεις να βάλεις μια ανακλινόμενη οθόνη 1din αλλά όταν ανοίγει,κλείνει τους αεραγωγούς! έτσι δεν επηρεάζεται καθόλου η κεντρική κονσόλα.
εισαι πολυ μπροστα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγώ δηλαδή είμαι περίεργος που προτιμώ τους κάθετους αεραγωγούς;
π.χ. θέλεις να βάλεις μια ανακλινόμενη οθόνη 1din αλλά όταν ανοίγει,κλείνει τους αεραγωγούς! έτσι δεν επηρεάζεται καθόλου η κεντρική κονσόλα.
εισαι πολυ μπροστα...
είμαι αιώνες μπροστά
γιαυτό έχω και corolla... αμάξι που δεν πούλησε όταν πρωτοβγήκε αλλά τώρα τρέχουν όλοι και το αγοράζουν μεταχειρισμένο απο το germanyείμαι τεράστιος
(παρακαλώ να απαγορευτούν τα quote στο παρών post)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τέτοια ακούνε οι σχεδιαστές της Honda και καταφεύγουν σε λύσεις που θα ικανοποιήσουν και αυτούς που θέλουν τους αεραγωγούς όρθιους και αυτούς που τους θέλουν πλαγιαστούς.O εν λόγω συνδυασμός υπήρχε και στα Sunny N13 του '87.
Καλά, αυτό με την οθόνη, ούτε να το ονειρευτώ δεν θα μπορούσα... Σημασία έχει ότι οι κάθετοι αεραγωγοί δεν μπορούν να στείλουν σε όλες τις πιθανές γωνίες αέρα, αφού απο πολλές εφαρμογές (δεν θυμάμαι για ποιο ολόφρεσκο μοντέλο το διάβασα) λείπουν τα εσωτερικά πτερύγια κατεύθυνσης.
-
Καλά, αυτό με την οθόνη, ούτε να το ονειρευτώ δεν θα μπορούσα...
Όταν αγοράζεςις συνέχεια κινητά, αυτά παθαίνεις
Σημασία έχει ότι οι κάθετοι αεραγωγοί δεν μπορούν να στείλουν σε όλες τις πιθανές γωνίες αέρα, αφού απο πολλές εφαρμογές (δεν θυμάμαι για ποιο ολόφρεσκο μοντέλο το διάβασα) λείπουν τα εσωτερικά πτερύγια κατεύθυνσης.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Επίσης, στην SLK οι κάθετοι αεραγωγοί θυμίζουν κόμπρα
-
Σε διαστάσεις θα μπορούσε να είναι το επόμενο Atos. Σίγουρα δεν είναι αυτό;
Hyundai i20