-
...εχθες πηρα την πιο εντονα πολιτικη-εκλογικη μου αποφαση.
Στα 37 μου λοιπον αποφασησα να ....ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...εχθες πηρα την πιο εντονα πολιτικη-εκλογικη μου αποφαση.Στα 37 μου λοιπον αποφασησα να ....ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.
Μη το κανεις αυτο το λαθος
Ειναι η μονη μας δυναμη θα δειξουμε την δυσαρεσκεια μας στο πολιτικο συστημα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
...εχθες πηρα την πιο εντονα πολιτικη-εκλογικη μου αποφαση.
Στα 37 μου λοιπον αποφασησα να ....ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.
Μη το κανεις αυτο το λαθος
Ειναι η μονη μας δυναμη θα δειξουμε την δυσαρεσκεια μας στο πολιτικο συστημαΠροτιμώ λευκό σε τέτοια περίπτωση παρά άκυρο ή αποχή.
-
.... ΛΕΥΚΟ νομιζω ειναι εμμεση ψηφος στο κομμα που θα κερδισει ( μονιζω συμφωνα με τους εκλογικους νομους )
... ακυρο .... τι νοημα εχει .... θα παω θα στηθω στην ουρα .... και θα ακυρωσω εγω την συμμετοχη μου ?
ΠΑΣΟΚ = ΝΔ = ΠΑΣΟΚ = ΝΔ = .... ( μου πηρε 20 χρονια να το καταλαβω ...)
ΣΥΡΙΖΑ = ...Κοτσιρας ...
ΚΚΕ = χμ ... δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι αλλου ... η αγωνιστικοτη τουε με συναρπαζει αλλα οταν μιλαω με τους ΚΚΕδες της καθημερινοτητας ( και οχι της ΤV ) με φουντωνει αρνητικα το υφακι του 'ψυλιασμενου ξερολα που δεν επεσε ποτε στην λουμπα' ...αλλα ειναι στο δημοσιο και αποφασισε να χτυπησει το κρατος απο 'μεσα' ( μπορω να εχω και εχω αυτο το option p[ls )
ΛΑΟΣ = Κρυφο-φανερο φασιστες δεν ψηφιζω ...οσο και να 'γραφουν' στο γυαλι ...
ΠΑΠΑΘΕΜΕΛ = ... ασε ρε πατριδοκαπηλε και Χριστιανοκαπηλε ...
ΛΟΙΠΑ = .... δεεεενννν ....
-
....γιατι δεν καταλαβα ..... νομιζεται οτι θα παει κοσμος να ψηφισει στην Ηλεια ...Μεσσηνεια ...Ευβοια ... ?
Σορρυ αλλα εγω εαν ειμουν κατοικος αυτων των περιοχων δεν θα πηγαινα 1000% ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ΛΕΥΚΟ νομιζω ειναι εμμεση ψηφος στο κομμα που θα κερδισει ( μονιζω συμφωνα με τους εκλογικους νομους )Κάπου αναλύθηκε αυτό και οι ειδικοί είπαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
-
.... xm .. θα προσπαθησω να το επιβεβαιωσω .....
-
Δεν ισχύει.
Ακυρο και λευκό δεν προσμετρούνται. Τα ποσοστά των κομμάτων είναι επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.
-
ΣΥΡΙΖΑ = ...Κοτσιρας, πυξ λαξ, μαχαιριτσας, φοιτητριες που θα ηθελαν να ειναι emo αλλα ειναι πολυ ψευτοκουλτουριαρες και ετσι γινονται εντεχνες που ψηφιζουν συν
ζηλευω το μικρο σου το γατιιιιιιιι
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν ισχύει.Ακυρο και λευκό δεν προσμετρούνται. Τα ποσοστά των κομμάτων είναι επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.
ετσι ειναι, st devote, το εχει αναλυσει ο κουτσαν μερικες σελιδες πιο πισω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ = ...Κοτσιρας, πυξ λαξ, μαχαιριτσας, φοιτητριες που θα ηθελαν να ειναι emo αλλα ειναι πολυ ψευτοκουλτουριαρες και ετσι γινονται εντεχνες που ψηφιζουν συν
ζηλευω το μικρο σου το γατιιιιιιιι
Tρελή παρομοίωση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σταυρώστε τη!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
Δεν κάνει καθόλου πλάκα. We are doomed
Για το Θεό δλδ...
-
Πρέπει να την σταυρώσουμε... Κυριολεκτικά! Για να μην πω να την σκολοπίσουμε...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πρέπει να την σταυρώσουμε... Κυριολεκτικά! Για να μην πω να την σκολοπίσουμε...Αυτό θα της αρέσει...
-
τι είναι αυτό το σούργελο; 'πιστεύω στον θεό'
-
εδω ολοκληρος σβαρτσενεκερ εγινε κυβερνητης της καλιφορνια
στη σαρρη θα κολωσουμε επειδη τραγουδουσε το 'ψ*λεο σε ξεχασαμε'; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
στη σαρρη θα κολωσουμε επειδη τραγουδουσε το 'ψ*λεο σε ξεχασαμε';
re πουσ*η μου , τι εχανα τοσα χρονια ..... ΠΣΟΛΕΩ .... Ω ΕΩ
-
Φαντάζεστε να μπεί στην Βουλή η Σαρρή και να μείνει απέξω ο Γεωργιάδης;
-
πιθανο το βλεπω.
-
Πάντως εγώ εάν βγει βουλευτίνα η Σαρρή και δεν μπεί στην Βουλή ο Λεβέντης θα φυγω από την Ελλάδα και δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου σε αυτό το τρελλοκομειο που ονομάζεται Ελλάς. Που κάποιοι θέλουν να την ονομάζουν Ελλάς...
-
Δε θελω να προκαταβάλω καταστάσεις αλλά ίσως θα πρεπε να αρχιζεις να πακετάρεις από τωρα..
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!