-
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα τις 'κτυπησει' τις εκλογες, δεν θελει κατα βαθος να τις παρει, αμα γινει κυβερνηση θα εχει παααααρα πολλα προβληματα να αντιμετωπισει και δεν θελει να παρει το πολιτικο κοστος πανω του.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Δεν είναι καθόλου σωστο να προσβαλλεις άλλους συμφορουμίτες.
Εμένα με πρόσβαλλες με αυτό που έγραψες αρκετά...Εάν νιώθεις τον διακαή πόθο να φιμώσεις στόματα υπάρχει ένα ακριβώς κάτω απο τη μύτη σου
Είναι σωστό και ευπρεπές αυτό που κάνεις;
Το θεωρείς μαγκιά;
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα σε μιά δημοκρατία να ειρωνεύεται τον άλλον για την ιδεολογία του. Ούτε εγώ να θίξω εσένα ούτε εσύ εμένα.
Εσύ χωρίς εγώ να σου μιλήσω με αυτόν τον τρόπο συμπεριφέρεσαι σε μένα ετσι...το κατηχητικό είνια στην επόμενη πόρτα
έχω κάθε δικαίωμα να σε ειρωνεύομαι και ω! τι έκπληξη αυτό είναι δημοκρατία -
Τότε αντε και γ@μίσου....
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να κανουμε και μια ψηφοφορια ΜΕΤΑ τις εκλογες που να λεει ο καθενας τι ψηφισεμεχρι τωρα η ενωση κεντρωων παει για κυβερνηση
και ο ΔΞ/ΔΑ αντιπολιτευση μαζι με ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚσα να λεμε απολλων καλαμαριας τσαμπιονς λιγκ, κυπελλο ουεφα ο παναθηναϊκος, ο πανιωνιος και ενας τριτος θα βγει ουεφα απ'το κυπελλο (λαρ'σα?)
πατρινε πιπερι
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σεμνα.........
-
Eγω ψηφιζω Berlusconi!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
να κανουμε και μια ψηφοφορια ΜΕΤΑ τις εκλογες που να λεει ο καθενας τι ψηφισε
μεχρι τωρα η ενωση κεντρωων παει για κυβερνηση
και ο ΔΞ/ΔΑ αντιπολιτευση μαζι με ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚσα να λεμε απολλων καλαμαριας τσαμπιονς λιγκ, κυπελλο ουεφα ο παναθηναϊκος, ο πανιωνιος και ενας τριτος θα βγει ουεφα απ'το κυπελλο (λαρ'σα?)
πατρινε πιπερι
Kαι η Γουέστ Χαμ κατακτάει άνετα το τσάμπιονς λιγκ!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Kαι η Γουέστ Χαμ κατακτάει άνετα το τσάμπιονς λιγκ!δυσκολα
μας εκλεψε και η πουτ@να η μαντσεστερ τον τεβεζ
και τι καταλαβε; παλι τον ηπιε απ'τη σιτιεμενα βασικα δεν με νοιαζει
μονο τη μιλγουολ θελω να κερδιζουμε -
Patrinos μου θυμιζεις τους ιεχωβάδες που προσπαθουν να κανουν κατηχηση με οποιονδηποτε τροπο μπορουν......απο την μια το σημα της Παναχαικης, απο την αλλη η φατσα του 'pizzaεισπρακτωρ'......... λατερνα γκριζας διαφημισης το προφιλ σου
-
Εκατοντάδες συνανθρώποι μας βρήκαν φρικτό θάνατο και εμείς να κάνουμε πλάκα;....
-
δεκαδες ειναι καταρχην...μην κανεις εντυπωσιασμο!
-
ψηφιστε ΝΔ
ψηφιστε ΠΑΣΟΚας κανουμε το 83-87% 100% επιτελους...
-
ας κανουμε το 83-87% 100% επιτελους...
+1
Ας κανουμε την σωστη κινηση επιτελους!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ψηφιστε ΝΔ
ψηφιστε ΠΑΣΟΚας κανουμε το 83-87% 100% επιτελους...
Μην το γελας......παλι μεταξυ 80-87% θα παρουν και οι δυο μαζι, εμεις οι Ελληνες ξεχναμε γρηγορα
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
δεκαδες ειναι καταρχην...μην κανεις εντυπωσιασμο!και ένα να είναι το θύμα αγαπητέ νομίζω φτάνει....
-
Mην χάσουμε την θέση που εξασφάλισε ο μπαμπάκας μας στο δημόσιο γλείφοντας έναν βουλευτή... Μάλλον βολευτή...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
δεκαδες ειναι καταρχην...μην κανεις εντυπωσιασμο!
και ένα να είναι το θύμα αγαπητέ νομίζω φτάνει....
Εγω παλι λεω γιατι εστω και ενας νεκρος? Τι κανει η πολιτεια?????? Και αφου ολα λειτουργουν στην εντελεια (συμφωνα με κυβερνητικες δηλωσεις) γιατι εχουμε νεκρους?
-
και ένα να είναι το θύμα αγαπητέ νομίζω φτάνει....
Δεν ειπα το αντιθετο αγαπητε!
-
Εγω παλι λεω γιατι εστω και ενας νεκρος? Τι κανει η πολιτεια?????? Και αφου ολα λειτουργουν στην εντελεια (συμφωνα με κυβερνητικες δηλωσεις) γιατι εχουμε νεκρους?
Τι να κανουν αυτη τη στιγμη δηλαδη?να βγουν με τις μανικες οι βουλευτες?Αφου εχει 50 διαφορετικες εστιες σε ολη την ελλαδα που να πανε οι πυροσβεστες πρωτα?
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!