-
H παναχαικη τοσο βρισιδι που εχει φαει εξαιτειας της ιστορικης πλεον φρασης...''Μαμω την παναχαικη μου'' επρεπε να βγει πρωτη τιμης ενεκεν!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ναι, ακόμη ισοπαλία είμαστεΝαι οι δυο μικρές της πόλης είναι ισόπαλες.
Ο ΠΑΟΚ πήρε τα επάνω του.
Θα επεσε συρμα
...στο forum των οπαδών του ΠΑΟΚ
΄
Άμα ήταν έτσι να ρίξω και εγώ σύρμα στο φόρουμ των οπαδών της Παναχαικής και θα βγεί πρώτη...
Τι;;;;; Θες να πεις ότι είστε περισσότεροι από 2;
-
Πήγαινε βούτα αναμεσά τους τώρα...
Στον thanix πάει αυτό...
-
Παω παω για βουτια...
Forza παοκαρα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
H παναχαικη τοσο βρισιδι που εχει φαει εξαιτειας της ιστορικης πλεον φρασης...''Μαμω την παναχαικη μου'' επρεπε να βγει πρωτη τιμης ενεκεν!Η φράση αυτή απο εσάς βγήκε το 1974. Την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τόύμπα την έχει δεχθεί απο την Παναχαική.
Νίκησε 5-3 μέσα στην Τούμπα την εποχή που ο ΠΑΟΚ είχε την μεγαλύτερη ομάδα της ιστορίας του. Η Παναχαική την εποχη εκείν ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη.
Η ομάδα της Παναχαικής εκείνη την εποχή σήμερα ανετα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα!!! -
Το ξερω το ξερω!Εκεινο το 3-5 μας στοιχισε το πρωταθλημα!Και ειχαν ακουστει πολλα !
-
ΑΕΚ ρε!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Η ομάδα της Παναχαικής εκείνη την εποχή σήμερα ανετα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα!!!
κόψε κάτι....
-
Με Δαβουρλή, με Ρήγα, με Στραβοπόδη, με Μιχαλόπουλο, με Λεβεντάκο, με Τζανετουλάκο, με Σπεντζόπουλο, με Ανδρούτσο και με τόσους άλλους παικταράδες καθόλου απίθανο.
Πόσες σημερινές υποτίθετε μεγάλες ομάδες έχουν αυτούς τους παίκτες;
Και η απόδειξη. Σε αυτά τα χάλια που είναι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ και δεν βρέθηκε καμμιά ομάδα να του ρίξει 5 γκολ μέσα στην Τούμπα.
Και του τα έρριξε η Παναχαική την εποχή της μεγαλύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ στην ιστορία του... -
Οι σκώληκες που τρύπωσαν; Τους πέρασαν και οι γριές!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η ομάδα της Παναχαικής εκείνη την εποχή σήμερα ανετα θα κατακτούσε το πρωτάθλημα!!!
κόψε κάτι....
Και αλλες ομαδες που κινδυνευαν με υποβιβασμο εφεραν διπλο στην Τουμπα.
Αβαβα αποτελεσματα -
Πότε; Την εποχή εκείνη; Για το 1974 μιλάμε.
-
Πότε; Την εποχή εκείνη; Για το 1974 μιλάμε.Την εποχη εκεινη δεν ξερω ,αλλωστε ουτε δοντια δεν ειχα βγαλει τοτε.Στην πιο προσφατη ιστορια ομως .......Αλλωστε σε μια ομαδα δεν μετραει μονο ενα κομματι της ιστοριας της αλλα το συνολο της.
-
Τον Αστερα Τριπολης γιατι δεν τον εχεις στην ψηφοφορια;
Πλακα κανω, και να τον ειχες παλι Οσφπ θα ψηφιζα
-
Την εποχή εκείνη δεν έπαιρναν διπλό μέσα στην Τούμπα και ήταν χαμένοι πριν μπουν ακόμα μέσα στο γήπεδο, Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΑΕΚ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τον Αστερα Τριπολης γιατι δεν τον εχεις στην ψηφοφορια;Πλακα κανω, και να τον ειχες παλι Οσφπ θα ψηφιζα
Φιατ-Οσφπ=Εισαι το alter ego μου...
-
Την εποχή εκείνη δεν έπαιρναν διπλό μέσα στην Τούμπα και ήταν χαμένοι πριν μπουν ακόμα μέσα στο γήπεδο, Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΑΕΚ.γιατι ο ΠΑΟΚ ειχε παρει πολλα διπλα στην Αθηνα???
-
H ψηφοφορία θα ήταν σωστή,αν υπήρχε και ο Πανηλειακός.Το 1997-98 είχαμε κερδίσει την Παναχα'ι'κή 4-0 μέσα στην Πάτρα για την Α' εθνική.
Άρα ο Πανηλειακός είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!(και γιατί έπεσε στο περιφερειακό;Έλα μου ντε!)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τον Αστερα Τριπολης γιατι δεν τον εχεις στην ψηφοφορια;
Πλακα κανω, και να τον ειχες παλι Οσφπ θα ψηφιζα
Φιατ-Οσφπ=Εισαι το alter ego μου...
-
Κανένας Λαρσαίος βρε παιδια;
Κανένας παγουράς;
Ποιάν ομάδα υποστηρίζετε;