-
Και εγώ μια χαρά φίλαθλος είμαι Βαγγέλη, απλά δεν μπορώ τους βάζελους και τους αεκτζήδες.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο ουτοπικό είναι αυτό που είπες...Τραβ, το λινκ που ζήτησες: http://www.yupi.gr/sports/c3935/Giannoylhs:_Enas_Wraios_Alhths.html
Όσο για τον Χάντζο, το όνομα δε μου είναι άγνωστο, αλλά εκείνη την ώρα, άυπνος από τις 6 το πρωί, και μόνο που θυμήθηκα οτι έγραψες εσύ το ποστ, πολύ μου ήταν.
-
Αστονα να λεει ρε Κωστα...μια χαρα καφρος ειναι... Και το ποστ του μου θυμιζει τον γιαννη στην β δημοτικου που μου ανταποδωσε το χαστουκι που του δωσα λεγοντας στην κυρα Βερα οτι εγω αρχισα πρωτος..
-
Κωστα οταν μιλαω σοβαρα,δεν βαζω emoticon.Οταν κανω πλακα βαζω.Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο,δεν φταιω εγω...
Καλα Πασχερν κ τα δικα σου ποστ μου θυμιζουν τον Πετρο στο προνηπιο ρε,αλλα δεν το κανω θεμα ρε.
-
Καφρε....
-
Λάθος μου τότε, δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση στο εμότικον...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λάθος μου τότε, δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση στο εμότικον...Δεν πειραζει ρε.Σε αγαπαω κ ας εισαι και γαυρος.
-
-
Ελα ρε κοψτε,ανατριχιασα και αηδιασα ταυτοχρονα..
Εφτασε ο Σοφοκλης ανημερα της γιορτης του...
-
Οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκολα Πέκοβιτς στον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι. «Η ιστορία αυτή είναι τελειωμένη. Η οικονομική μας κατάσταση είναι κακή και πρέπει να τον πουλήσουμε», δήλωσε στη «SportDay» ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο 22χρονος Μαυροβούνιος άσος (2,10μ.) έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» έναντι 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Τη φετινή περίοδο ο δυναμικός σέντερ σε 23 αγώνες της Ευρωλίγκας (26:55 λεπτά ανά αγώνα) είχε 16,4 πόντους (58,4% στα δίποντα) και 6,9 ριμπάουντ. Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης από τους ψηφοφόρους του eurobasket.com, ήταν ο δεύτερος «πιο βελτιωμένος παίκτης της Ευρωλίγκας», μετά τον Ντανίλο Γκαλινάρι της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, ενώ εκ των 13 στατιστικών κατηγοριών που διαθέτει η ευρωπαϊκή λίγκα ήταν μέσα στο Τop 20 των δέκα και στο Top 5 των επτά. Επίσης αναδείχθηκε MVP του φάιναλ φορ της Αδριατικής Λίγκας, το οποίο και κατέκτησε με την Παρτιζάν.
Ο Νίκολα Πέκοβιτς έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ, αλλά δεδομένου ότι δεν έχει πολλές ελπίδες να επιλεγεί στην πρώτη δεκάδα και να κερδίσει ένα καλό συμβόλαιο, όλα δείχνουν πως θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
Μεγαλη μεταγραφη.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
να πω εδω οτι ο Παπαδοπουλος δεν εχει καμια θεση στον Ολυμπιακο στην κατασταση που ειναι! Παναγιωτη, ελεος, μη μας κανεις καμια πλακα!Μας την εκανε την πλακα με......
Βούισιτς
-
Κοίτα μη σας κάνει κάποιος άλλος -όχι ιδιαίτερα ψηλός- την πλάκα που σας έκανε και πέρσυ με τον Saras..
-
O Βούισιτς είναι τεράστιος παίκτης, ουδεμία συζήτηση!
Στι θέση '5' λοιπόν ο Ολυμπιακός θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Αν ο Σοφοκλής και ο Βούισιτς είναι υγιείς, τότε θα έχει πολλή δύναμη. Αν πάλι έχουν προβλήματα, θα τραβήξει πολύ κουπί ο Μπουρούσης.
Σπουδαία κίνηση πάντως.
Όσο για τον Ζήση, έκανε ολόκληρη εγχείριση, και πήρε κάποιο καιρό για να ξαναγίνει το πρόσωπο του όπως πριν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κοίτα μη σας κάνει κάποιος άλλος -όχι ιδιαίτερα ψηλός- την πλάκα που σας έκανε και πέρσυ με τον Saras..Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι παει να παιχτει...
*
'Με την προσθήκη του Βούισιτς ο Ολυμπιακός δημιουργεί μια πανίσχυρη φροντ λάιν, εάν συνυπολογίσουμε την παρουσία των Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Βουγιούκα, Έρτσεγκ, Πρίντεζη και Μαυροκεφαλίδη'* -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κοίτα μη σας κάνει κάποιος άλλος -όχι ιδιαίτερα ψηλός- την πλάκα που σας έκανε και πέρσυ με τον Saras..
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι παει να παιχτει...
*
'Με την προσθήκη του Βούισιτς ο Ολυμπιακός δημιουργεί μια πανίσχυρη φροντ λάιν, εάν συνυπολογίσουμε την παρουσία των Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Βουγιούκα, Έρτσεγκ, Πρίντεζη και Μαυροκεφαλίδη'*Μαλλον δεν καταλαβες τι θελει να σου πει το Kid
Ο Ολυμπιακός ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα του Πειραιά παρότι είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για τη θέση του σέντερ, προχώρησε στην απόκτηση του Νίκολα Βούισιτς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα Μέσα του Ισραήλ. Μόνο τα [size=200]τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση της μεγάλης αυτής μεταγραφής[/size]
Αυτα τα τυπικα να φοβασαι..Κυκλοφορουν κατι τρελλοι κοντοι στην πιατσα ξερεις -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
να πω εδω οτι ο Παπαδοπουλος δεν εχει καμια θεση στον Ολυμπιακο στην κατασταση που ειναι! Παναγιωτη, ελεος, μη μας κανεις καμια πλακα!
Μας την εκανε την πλακα με......
Βούισιτς
εάν ο Βούισιτς, από 'βαρύς και υπερτιμημένος' μεταμορφωθεί σε παιχταρά, θα το ρίξω στα ναρκωτικά, δεν την παλεύω άλλο πλέον
-
Τέλος και ο Δήμος από την Εθνική.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τέλος και ο Δήμος από την Εθνική.ήθελε , λέει να ξεκουραστεί.
...από την πολλή ξεκούραση
-
Καλά έκανε και αποχώρησε οικειοθελώς πάντως.
-
Ο Γιαννάκης πρέπει να φύγει από την εθνική χθες.
Από τη στιγμή που υπέγραψε στον ΟΣΦΠ δεν έχει καμία δουλειά εκεί.ΥΓ: Πόλυ άκομψο το κόψιμο του Κακιούζη
-
Φωτσης...
Ταξιδιωτη;;;
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)