-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αλλον επρεπε να ειχε παρασυρει ο Δουναβης
Δε θα φυγει ρε ο Εβραιος; Θα σας δειξω εγω , 'θα δείτε τι θα πάθετε':twisted: -
παλι πλακα καναμε?
-
Δηλαδή τον Μάη τι θα κάνει αυτή η ομάδα?
-
Ούτε κατά διάννοια. Με την ψυχή στο στόμα.
-
καρδιακός στα 25 έγινα με τα τελευταία 8 δλ. Όσο για Αλεξάντερ τον θυμάμαι. Απλά ήθελα να πω και γω έναν χον... εεε έναν εύσωμο με χαμηλό στήθος.
Πάω για μπασκετικά σ' ένα κατάστημα αθλητικών ειδών πριν 8-10 χρόνια περίπου, όπου ο Βικ μεσουρανούσε. Βρίσκω τα Kobe2 και ρωτάω τον πωλητή. 'Θα αντέξουν ή θα μου βγουν άχρηστα';
Και ο πωλητής 'εδώ αντέχουν τον Αλεξάντερ και δε θα αντέξουν εσένα'; -
μεγαλη ομαδα παντως και η μπαρτσα...
ο παο ειχε 7 ποντους στη 2η περιοδο και το ματς τσουκου τσουκου..
αναρωτιεμαι για τη ποιοτητα μπασκετ...
-
Συμβαίνουν αυτά κάπου κάπου, δεν είναι παράξενο kai δε νομίζω ότι πρέπει να το αξιολογούμε.
Πέρσι είδαμε το καλύτερο FF από καταβολής θεσμού και στη διάρκεια της σεζόν είχαμε παιχνίδια με σκορ handball
-
Έχει ακούσει κανείς ότι θα παίξει το καλοκαίρι θέμα με Βασιλόπουλο για το ΠΑΟ; Τελειώνει το συμβόλαιό του, δεν έχει ανανεώσει και μου χουν πει ότι είναι βαζέλα. Ψιλοαμπαλίδης αλλά πολύ χρήσιμος για ΠΑΟ. Διάδοχος του Χατζηβρέττα όπως τουλάχιστον τον χρησιμοποιεί ο Ομπράντοβιτς.
Ο τελευταίος πάντως πάλι τα σταξε στο τέλος με Μπάρτσα. -
Τσαλδάρης:
28 πόντοι με 7/9 τρίποντα, 2/2 δίποντα, 3/4 βολές, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα εξαφανίζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο στην άμυνα.
Ο χρήστης ρόμπες έγραψε:
που πας ρε Τζεβελέκη στην Ευρωλίγκα με Τσαλδάρη;Βάλτε ρε φώτο μιας ροζ ρομπίτσας να φορέσουμε.
-
'Κολλημένοι' με την πρωτιά στα Τρίκαλα
Για μία ακόμη αγωνιστική, τα Τρίκαλα νίκησαν και παρέμειναν στο ρετιρέ της Α2. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, θύμα των Θεσσαλών έπεσε ο Ηλυσιακός. Με την επιτυχία αυτή τα Τρίκαλαν πήραν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών του χειμώνα.
Α1 ερχομαστε!!
-
Πήγα Πυλαία χτες! 76-61 ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΑΓΟΡ.
Οι εμμονές του Little February να ξεχνάει στον πάγκο παίχτες (Σόντερς, Ντιαρά και Ρόου) και να αφήνει μέσα πλέι-μέικερ το Βεργίνη και για ψηλό τον Κούβελα θα μας ταλαιπωρήσουν πολύ. Ο Βουγιούκας φαινόταν σαν Πατ Γιούιν μπροστά σε Κούβελα και Χαριτόπουλο, μας έβαλε 17 πόντους με πολύ καλά στατιστικά και πήρε και 12 ριμπάουν (επίτηδες χωρίς το 'τ'). Αυτός ο ντολμάς που έχει ο ΑΓΟΡ για άσο, Κούμουλος νομίζω, μου θύμισε εποχές σε ανοιχτά γηπεδάκια.
Επίσης, κάτι πρέπει να γίνει και να εξηγήσουν στους παίκτες μας ότι στην επαναφορά της μπάλας, ο πλέι-μέικερ πρέπει να είναι μέσα, να προσπαθεί να ξεμαρκαριστεί και όχι με ύψος 1,78 να κάνει αυτός επαναφορές κάτω από το στεφάνι κλπ. Λες και χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβεις αυτό το λάθος. Επίσης, μέχρι την 4η περίοδο βασιζόμασταν πολύ στα τρίποντα (13 βάλαμε τελικά)...καλάθια επί ίσοις όροις ελάχιστα. Ο Φλεβαρουά δε, είπε στην συνέντευξη τύπου ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε από τα τρίποντα (39 από τους 76 πόντους), αλλά από την άμυνα. Σιγά μην τον πιστέψουμε.
Ρισπέκ στον Κουτλουάι για την εμφάνιση αλλά και τη συμπεριφορά του (θα νόμιζε κανείς ότι είναι παλιός στην ομάδα), ρισπέκ και στους Σόντερς - Ρόου.
Αντιρισπέκ στους οπαδούς ΠΑΟΚτσήδες που έριξαν σύνθημα υβριστικό για τον Άρη (λες και μας έφταιγε). Μεγαλύτερο αντι-ρισπέκ στον Καρούση που ως γνωστός ψυχασθενής, διέκοψε το παιχνίδι μόλις άκουσε το σύνθημα. Ακόμα μεγαλύτερο αντι-ρισπέκ στους πανέξυπνους οπαδούς μας που μόλις διέκοψε για να καταγράψει τα συνθήματα, άρχισαν να το φωνάζουν ακόμα πιο δυνατά. Τι και αν φώναζε ο καημένος ο κονφερανσιές ότι 'είναι μεγάλη οικονομική ζημιά μια τιμωρία στο γήπεδο' και ότι 'στο επόμενο ματς παίζουμε με τον Ολυμπιακό και δεν θα παίξουμε στο γήπεδό μας'...Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ΠΑΟΚτσήδες!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αντιρισπέκ στους οπαδούς ΠΑΟΚτσήδες που έριξαν σύνθημα υβριστικό για τον Άρη (λες και μας έφταιγε). Μεγαλύτερο αντι-ρισπέκ στον Καρούση που ως γνωστός ψυχασθενής, διέκοψε το παιχνίδι μόλις άκουσε το σύνθημα. Ακόμα μεγαλύτερο αντι-ρισπέκ στους πανέξυπνους οπαδούς μας που μόλις διέκοψε για να καταγράψει τα συνθήματα, άρχισαν να το φωνάζουν ακόμα πιο δυνατά. Τι και αν φώναζε ο καημένος ο κονφερανσιές ότι 'είναι μεγάλη οικονομική ζημιά μια τιμωρία στο γήπεδο' και ότι 'στο επόμενο ματς παίζουμε με τον Ολυμπιακό και δεν θα παίξουμε στο γήπεδό μας'...Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ΠΑΟΚτσήδες!Από της μυλωνούς τον πισινό ζητάς καλλιγραφία; Σιγά μη βάλουν μυαλό οι οπαδοί(κάθε ομάδας) στην Ελλάδα.
-
το θέμα βέβαια δεν είναι να μην μπινελκώνουμε τους (όποιους) αντιπάλους επειδή θέλουμε κόσμο στο επόμενο εντός έδρας ματς (ενώ αν παίζουμε με την Ολυμπιάδα Πατρών ας τιμωρηθούμε... ποιος θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς) αλλά επειδή κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ (όσο φλωροpoliticaly correct κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο)
Οι ψυχολογικά φορτισμένες προσωπικότητες που έχουν ανάγκη εκτόνωσης ας πάνε σε κανεναν ψυχίατρο, ας βρουν γκόμενα ή ας πάνε να αυτοκτονήσουν
-
Φλώρεψε πολύ το τοπικο...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς ότι θα παίξει το καλοκαίρι θέμα με Βασιλόπουλο για το ΠΑΟ; Τελειώνει το συμβόλαιό του, δεν έχει ανανεώσει και μου χουν πει ότι είναι βαζέλα. Ψιλοαμπαλίδης αλλά πολύ χρήσιμος για ΠΑΟ. Διάδοχος του Χατζηβρέττα όπως τουλάχιστον τον χρησιμοποιεί ο Ομπράντοβιτς.
Ο τελευταίος πάντως πάλι τα σταξε στο τέλος με Μπάρτσα.Δεν ξέρω αλλά δε μου κάθεται καλά αυτός ο παίχτης. Είναι δουλευτής και είναι χρήσιμος σε μια ομάδα αλλά το ένστικτό μου λέει ότι έχει 'οροφή' και δε θα κάνει και πολύ πράγματα.
Εχει μεγάλη δυσχέρεια στην ντρίπλα, καλός αμυντικός , πηδάει στο ριμπάουντ,πάει όμως μονόπαντα, είναι ψιλοκαλός από 6,25 αλλά όχι να βασιστείς πάνω του και βέβαια δεν πιάνει θέση ξένου ...δεν ξέρω κάτι δε μου κάθεται καλά με αυτόν αλλά δε νομίζω ότι θα τον δώσει ο γαύροςΥ.Γ Καμια σχέση με τον Αλβέρτη στο ξεκίνημά του άλλο εάν έμεινε στάσιμος, για να μην πω ότι χειροτέρεψε
-
Δεν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, νομίζω ότι τελειώνει το συμβόλαιο.
-
Ναι, δεν το κατάλαβα ότι αυτό εννοούσατε. Και λες να μην του τα σκάσει;; Χλωμό. Και με ποιον θα μείνει εκεί;; Κι άλλος Αμερικάνος;;
-
Για να δούμε!
Σχετικά με εμάς, μπορεί να μην παίζουμε καλά τώρα τελευταία, αλλά με χαρά μου βλέπω την καλή μας άμυνα να επιστρέφει
-
Παίδες έγραψα ότι λήγει, ξέρω ότι ο Οσφπ δεν έχει κινηθεί ακόμα και μου χουν πει κι άλλοι που ρώτησα ότι είναι βάζελος (το τελευταίο με επιφύλαξη φυσικά. Ξέρετε πως κυκλοφορούν και φουντώνουν τέτοιες μπαρούφες.). Τον χαρακτηρίζω κιολας ψιλοαμπαλίδη αναφερόμενος φυσικά στο τεράστιο πρόβλημά του στη τρίπλα. Το 'χει παραδεχτεί και ο ίδιος άλλωστε και είχε δηλώσει ότι κάνει προσπάθειες να το βελτιώσει. Ο Περπέρογλου είναι σαφώς πιο καλός παίχτης από τεχνική αλλά ίσως ο Μπιλόπουλος είναι πιο χρήσιμος στη φιλοσοφία Ομπράντοβιτς.
Μ' άρεσαν τα χειροκροτήματα στον Ταταρούνη. Μακάρι να πιάσει αυτό το παιδί και μη γίνει Ξανθόπουλος. -
Πάντως το μείζον θέμα για το καλοκαίρι είναι η απόκτηση αξιόπιστου σέντερ. Και εννοώ ασφαλώς τον Πέκοβιτς και όχι κανά Βαν ντερ Σπίγκελ όπως γράφτηκε στο contra. Έλεος μ' αυτόν τον άσχετο. Καλύτερα Π. Χαρίση, Γλυνιαδάκη και Μπούμτζε Μπούμτζε παρά το Βέλγο απατεώνα. Ουστ.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)