-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ετσι. Τους έβλεπα το '80 και αρχές '90 όταν πήγαινα πολύ στο Σηάτλ!
Η αγαπημένη μου ομάδα!
Δεν τους είδα στα αποτελέσματα και 'φοβηθηκα' ότι σκόρπισαν!
περιττο να σε πω οτι εχω φανελα κεμπ...
Ακόμα μια απόδειξη γιατί είμαστε κολλητοί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι. Τους έβλεπα το '80 και αρχές '90 όταν πήγαινα πολύ στο Σηάτλ!
Η αγαπημένη μου ομάδα!
Δεν τους είδα στα αποτελέσματα και 'φοβηθηκα' ότι σκόρπισαν!
περιττο να σε πω οτι εχω φανελα κεμπ...
Ακόμα μια απόδειξη γιατί είμαστε κολλητοί!
ο αγαπημενος power forward τα παλια καλα χρονια...
οποιος θυμαται και το 94 στο τελος του ημιχρονου που εκανε το γηπεδο σε 4 δευτερα και καρφωσε πανω απο ολους τους δικους μας...
-
Ένας είναι Ο power forward...
LJ κοινώς Larry Johnson...
Τον γούσταρα τρελά γιατί ενώ ήταν κοντός σχετικά (το πολύ 2μ να ήταν) ήταν κτηνάρι και τα βαζε με τα θεριά -
Καρλ Μαλοουν μακραν........
Utah Jazz uber alles...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ένας είναι Ο power forward...LJ κοινώς Larry Johnson...
Τον γούσταρα τρελά γιατί ενώ ήταν κοντός σχετικά (το πολύ 2μ να ήταν) ήταν κτηνάρι και τα βαζε με τα θεριά1.97 τον είχαν μετρήσει και είχε γίνει σάλος...ξέρετε τι παίζει με τα draft picks στα διάφορα καλοκαιρινά τουρνουά...από 2,10 σέντερ καταλήγεις εύκολα 1,93 2αρι! Κάτι από Σοφοκλή ρε παιδί μου!
Ο LJ είχε καταπληκτικό σουτ από τα 5-6 μέτρα. Τρίποντο ωστόσο δεν έβαζε ούτε με αίτηση. Και εγώ υπέρ Malone ήμουν.
-
Ο Malone ήταν πιο 'ευρωπαίος' ή ακόμα καλύτερα 'Σέρβος' στο παιχνίδι του.
Και για να το πάμε ακόμα πιο μακρυά... Rodman. Να σκάει και την μπάλα στο ταμπλό και να την ξαναμαζεύει γιατί στο συμβόλαιο του είχε όρο bonus ανάλογα με τα rebound που έπαιρνε...Και στην Ελλάδα μακράν Walter Berry (θυμάμαι πριν πάνω από 10 χρόνια που είχα σχεδόν ξεπατικώσει το στυλ του με το αριστερό ).
Και σε 5άρια ακόμα πιο μακράν Roy Tarpley και αμέσως μετά Savic (επίσης γούσταρα που ήταν κοντός)... -
http://uk.youtube.com/watch?v=2dgkmikdVM8
και ενας παλιος γνωστος μεσα..
-
Βρε τον Αρουλη...μπραβο!!
-
Τον Λουκόπουλο;
-
Νίκη-πρόκριση μέσα στο Ζάγκρεμπ και ενίσχυση σε θέση που πονούσε η ομάδα. Δεν είναι και άσχημα!
Ξέρει κανείς τιποτά για τον Μπόισα;
-
Διάβασα Κεμπ πριν και συγκινήθηκα. Κρίμα που ο μεγάλος αυτός αθλητής κάηκε από τα ναρκωτικά τόσο ώστε να γίνει trade με Vin -ήμαρτον- Baker (όχι ότι ήταν κακός. Έτσι τουλάχιστον όπως είχε καταντήσει ο Κεμπ).
Όσο γι' αυτούς που ανέφεραν Malone και Rodman http://www.youtube.com/watch?v=xfqHZsz270Q
ένα βιντεάκι με τους 2 σε δράση.
Έχει και άλλα ... ... -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Youtube VideoΤο βιντεάκι είναι μονταρισμένο. Η σκηνή που ο Ζαχόπουλος πέφτει πάνω στον Ρόντμαν από το 4ο διάζωμα του σταδίου έχει κοπεί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασχετο.Οι Seattle Supersonics τι έγιναν ρε παιδιά? Μετακόμισαν ή διαλύθηκαν?
Και τα προηγούμενα χρόνια είχαν απειλήσει το δήμο του Σηάτλ ότι θα φύγουν από τη πόλη αν δεν τους φτιάξουν νέο γήπεδο αλλά τη νέα season θα αγωνίζονται στην Οκλαχόμα. Εκεί αγωνίστηκαν και οι New Orleans -παλιά Σάρλοτ- Hornets για μερικούς μήνες λόγω τυφώνα Κατρίνα.
Οι εκεί αρχές και επενδυτές τους προσφέρουν περισσότερα. Ένας ντόπιος επιχειρηματίας μάλιστα είχε λυσάξει να κρατήσει και τους NO Hornets. -
Άκουσα στην εκπομπή του Σωτηρίου ότι έχει σκάσει τις τελευταίες ώρες η πληροφορία ότι χτυπάμε Πέκοβιτς και ότι ο ίδιος αν και θα δοκιμάσει στο ντραφτ το καλοκαίρι , γουστάρει πολύ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
-
66-70 ο ΠΑΟΚ νίκησε τον 3ο Πανελλήνιο μέσα στην Κυψέλη και πάμε ολοταχώς για πρωτάθλημα!!!
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με στυλ ΠΑΟ (γύρω-γύρω και εύστοχο τρίποντο στο τέλος της επίθεσης) μέχρι και 19 πόντους, ώσπου στέρεψαν τα τρίποντα...και ο Πανελλήνιος έφτασε και 2 πόντους πίσω.
Επιτέλους βρέθηκε άνθρωπος πλέι-μέικερ στον ΠΑΟΚ που δεν σηκώνει τη μπάλα μόλις πιεστεί λιγάκι.
Ο προηγούμενος που δεν σταματούσε την τρίπλα ήταν ο Darius Washington, τον οποίον θα χαίρονται (ελπίζω) από εδώ και μπρος οι φίλαθλοι του Άρη.
-
thank god!!!
-
66-70 ο ΠΑΟΚ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΕΝΝΟΕΙΣ
-
66-70 Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚ
-
66-70 Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΠΑΟΚ
-
Πρωταπριλιά?
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)