-
Μια χαρά ο Νικόλας. Πέρα από τα ποντάκια του έκανε και ένα ωραίο κάρφωμα απ' τα παλιά, είχε και κλέψιμο και άμυνα.
Αλλά εντυπωσιάστηκα και απ' τον Τζααμπέρ, το γκαρντ που δε πήρε ο Άρης και τώρα παίζει με τον 36χρονο Καστλ . Τι αλτικότητα έχει ο χριστιανός; Φόλοου κάρφωμα στη 1η περίοδο, χωνόταν και ανάμεσα στα θηρία για ριμπάουντ και πραγματικά τους ζόριζε.Και ήταν δεν ήταν 1,90.
Πάντως αν και δεν είδα ΟΣΦΠ πάλι 100άρα είχε. Μια χαρά. -
Πάντως το blocked shot (κατά Χατζηπαπάρα ευαγγέλιο) που δέχτηκε (sic) ο Τσάρτσα στη 1η περίοδο ήταν άλλο πράγμα. Τάπα πάνω σε κάρφωμα, εκκωφαντικό. Μετα απ' αυτό ο Κωστάκης ξανμπήκε ρακέτα όταν ήταν έξω ο Πάτερσον , ο θύτης του παραπάνω εγκλήματος.
Ρε έχει καταλάβει κανείς πώς κληρώνονται αυτοι που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς στο ημίχρονο; Γίνεται κλήρωση ή βάζουν παιδιά γνωστών; Δεν έχω ακούσει κάποια ανακοίνωση από πριν. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε έχει καταλάβει κανείς πώς κληρώνονται αυτοι που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς στο ημίχρονο; Γίνεται κλήρωση ή βάζουν παιδιά γνωστών; Δεν έχω ακούσει κάποια ανακοίνωση από πριν.Έλα ντε!
Πάντως διαλέγουν κάτι μπουμπούκια! Την Πέμπτη ο πρώτος κατάφερε να βρει στεφάνι μία ή δύο φορές.
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε, το Ρέθυμνο κέρδισε τον Πανιώνιο χτες. Πάμε γερά για την παραμονή!
-
Καλορίζικος
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=67307
-
'δεν το κάνω για τα λεφτά'
-
Για τη πατρίδα ρε Γκερσόνωφ.
Αφού βρίσκει και τα κάνει καλά τους κάνει και τους δουλεύει ψιλό γαζί.
Μέγιστος απατεώνας. Για λάτρες του ένα ακόμα άρθρο
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=111614 -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλορίζικοςhttp://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=67307
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!!
-
Προσοχή, ο καζλάουσκας παραμονεύει.
-
Κοίτα μην παραιτηθεί ο υπουργός και σας ξανακάνουμε πελάτες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κοίτα μην παραιτηθεί ο υπουργός και σας ξανακάνουμε πελάτες.... Έγραψε!
-
Από αυτά που βλέπω έχω βρει τον αντικαταστάτη του Χατζηβρέττα στην εθνική.
Τρομερή βελτίωση το παλικάρι, που στην αρχή χλευάζαμε. Μπράβο του. -
Να με συμπαθάτε, αλλά γιατί κατακρίνετε τον Γκέρσον για την απόφαση του αυτή;
-
Ποιος τον κατακρίνει? Στο καλό να πάει!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιος τον κατακρίνει? Στο καλό να πάει!Ma δε θα φύγει νομίζω. Από πού προκύπτει ότι θα φύγει;
Πολλοί κοουτσάρουν ομάδες και είναι και σε αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, δεν είναι ο μόνοςΑπό αυτά που βλέπω έχω βρει τον αντικαταστάτη του Χατζηβρέττα στην εθνική.
Τρομερή βελτίωση το παλικάρι, που στην αρχή χλευάζαμε. Μπράβο του.Για ποιον μιλάς; Για τον Τσαλδάρη;
-
Ποιος τον κατακρίνει? Στο καλό να πάει!
Ma δε θα φύγει νομίζω. Από πού προκύπτει ότι θα φύγει;
Πολλοί κοουτσάρουν ομάδες και είναι και σε αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, δεν είναι ο μόνοςΕσύ τώρα γιατί μου χαλάς το όνειρο?
-
Ο ΠΑΟΚ παει για φουντο ή μου φαινεται ? ? ?
Η ΑΕΚ σιγα σιγα ανακαμπτει....Εχει καλο υλικο παντως κ νομιζω οτι θα τερματισει πανω απο Αιγαλεω,Πανελληνιο και Πανιωνιο....
Ενας σεντερ της λειπει ομως... -
we are going down... ζησαμε να το δουμε και αυτο...
-
Για ποιον μιλάς; Για τον Τσαλδάρη;Ναι, πέραν της τρομερής βελτίωσης ταιριάζει και στο στυλ της εθνικής.
Η ΑΕΚ σιγα σιγα ανακαμπτει....Εχει καλο υλικο παντως κ νομιζω οτι θα τερματισει πανω απο Αιγαλεω,Πανελληνιο και Πανιωνιο....
Χλωμό το βλέπω.
Δεν μου αρέσει το υλικό της ΑΕΚ.
Αλλά ούτε και των άλλων που λες.Ο ΠΑΟΚ αν δεν αλλάξει παίχτες έχει ήδη πέσει.
-
Μαλλον παιρνει τον Ποταπενκο......
Καποτε ηταν καλος,αλλα ρε γμτ εχει να παιξει κανα χρονο αυτος....Τεσπα απο το να μην εχεις σεντερ,καλυτερα θα ειναι.....
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)