-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ωραιοτατο ντερμπυ
καθαρο
εκκλησια η κερκιδα για το ειδος του αγωνα
για την αμφισβητουμενη (και καλα φαση των τελευταιων 30 sec...και καλα η ταπα στον μπατιστ...οποιος ακομα εχει αφιβολια ας δει την φωτογραφια που υπαρχει στο site του sportime.... )
το αποτελεσμα ....το ιδιο ....μια ζωη με ηττες δευτεροι και....πελατεεεεεεεεεεεεεεες
Εκκλησία το γήπεδο με τους πυρσούς και τα δυναμιτάκια βροχή?
Με υβριστικά συνθήματα εναντίων της μάνας παιχτών μας?
Με γεγονότα που στο ΣΕΦ θα 'ανάγκαζαν' τους διαιτητές να διακόψουν τον αγώνα για να γίνουν συστάσεις?Εγώ δε θα σταθώ μόνο σε αυτή τη φάση... Θα σταθώ και στην τάπα του Μπατίστ που ήταν στην ΚΑΘΟΔΟ, στο πολύ γρήγορο και αβίαστο 4ο φάουλ του Μπουρούση, στο εσκεμμένο που δε δόθηκε, στο...
Εδώ ρε σεις ο Σκουντής (ποιος? ο Σκουντής! ) παραδέχτηκε οτι η φάση με την τάπα πάνω στον Μπατίστ ήταν καθαρή.
Είπαμε, πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, είπαμε γηπεδούχος, αλλά όχι και 70-30...
Πλάκα-πλάκα μεγάλος παιχταράς ο δισεκατομμυριούχος σας...
ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ 8Α ΠΩ...
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΤΑΔΕ ΕΦΗ 50ΑΡΗς ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)
βγαλτε επιτελους τις παρωπιδες ρε γαμωτο και το φανατισμο που σας ποτιζουν κατι κολλοφυλλαδες και κολοκαναλα!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... Ο ΚΑΠΝΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΡΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΡΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ?
(ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ, ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΤΥΑΡΙ..)
Οσο γιαυτους που δεν εχουν καλο μνημονικο περι διαιτησιας, ας ριξουν μια ματια..ΠΕΡΣΙΝΑ κιολας ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ...
εξακολουθεις και ασχολεισαι?
περιεργο
για δες αν ερχομαι
-
Oύτε φυλλάδες διάβασα, ούτε αναλύσεις στα κανάλια είδα Κώστα.
Έχω μάτια και βλέπω...
Αυτό το 'ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ' στο στομάχι μου κάθεται.
Δηλαδή μέχρι πόσα κάφριλα επιτρέπει το είδος του αγώνα?
Είναι σαν τον στρατό που δικαιολογείται ένα ποσοστό απωλειών στις ασκήσεις?
Μέχρι πόσα καπνογόνα επιτρέπονται να ανοίξουν σε ένα ντέρμπι και μέχρι πόσες κροτίδες επιτρέπεται να ριχτούν?
Μη μου λέτε για παρωπίδες, το έχω ξαναπεί.
Αυτά που λέμε τώρα τα έχω ζήσει εκ των έσω, έχω δουλέψει σε γήπεδα και έχω δει απίστευτες καφρίλες εκατέρωθεν (και έχω κινδυνέψει κιόλας από αυτές).
Όχι και να λέμε οτι ήταν εκκλησία το γήπεδο ρε σεις... ήμαρτον... -
αποψη σου (δεν ησουν στο γηπεδο)
εγω σου μετεφερα αποψη οικογενειαρχη 50 φιλαθλου του ολυμπιακου που ηταν παρον στο γηπεδο
ΤΕΛΟΣ
-
Εντάξει ρε συ, τέλος, αφού το θες...
Θέλω να δω όμως αν γίνουν τα ίδια στη δική μας... ενορία, πόσες αγωνιστικές ή τι πρόστιμο θα φάμε...
-
Εμείς, οι ουδέτεροι, παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό θρίλερ, χαρήκαμε όμορφο θέαμα με τη σφραγίδα σπουδαίων αθλητών, απολαύσαμε φίλαθλη –τηρουμένων των αναλογιών– ατμόσφαιρα. Ηταν μια όμορφη βραδιά για το μπάσκετ. Πέρα από τα οπαδικά, θα την ευχαριστήθηκαν λιγότερο ή περισσότερο όλοι. Πάντα τέτοια εύχομαι...
SportDay / Παπαδογιάννης Νίκος
-
Γιασικεβίτσιους εκτός κλίματος (ακόμα).
Σπανούλης alana basket 4ever...
Winston παιχτούρα, μου άρεσε πολύ, ελπίζω και στον Ομπράντοβιτς.
Γκριρ, κοιμήθηκε με τον Jackson
Έλληνες του Ολυμπιακού όλοι πολύ καλοί πλην του τράγου Τσακάλοφ.
Παναθηναϊκός: θέλει ακόμα ρύθμιση και δουλειά
Ολυμπιακός: νομίζω χειρότερος από πέρσυ
Γιαννακόπουλοι: μετάνιωσαν που πήραν τον Γιασικεβίτσιους.... -
καταρχας οι 2 ομαδες ειναι αστρικα μιλια μακρια απο τις υπολοιπες...ουτε ο αρης μπορει να κανει κατι πια..
ο παο μεγαλη απογοητευση...νομιζω οτι το παιχνιδι ηταν του γαβρου που ομως εχει το μεγα βαζελο γκερσον στο παγκο..
ομαδες φανερα ασυνδετες..δε μου κανει εντυπωση οτι στην ευρωλιγκα δυσκολευονται...
τυχερος ο ζοτς που εχει τον γκερσον αντιπαλο...περσι τον δικαιολογουσα αλλα με το φετινο μπατζετ και με αυτους τους παικτες επρεπε να το ειχε παρει χθες και με βαση βεβαια την εμφανιση του παο..χθες τα σκατωσε!
τα λεφτα των γουντς και γκριρ επρεπε να ειχαν παει σε καλυτερους παικτες..πολυ καλος ο τζακσον!στον παο εβαλε 27 ποντους ο σπανουλης...οοοοοοκκκκκ!!! θελει ψηλο η ομαδα αλλιως θα χει μεγαλο προβλημα απο τον οσφπ φετος..
επισης θελω να δω αυτη η φαση με τα 3ποντα ποσο θα κρατησει...η παλια καλη τσσκα δε βαρουσε τοσα..ο σαρας θα εγκλιματιστει..που θα παει..ωραιο ματς παντως, ειχε γελιο, καλη σχετικα κερκιδα εκτος απο αυτο το βιντεο της βλακειας που βγαλανε οι εγκεφαλοι...
-
-Χάλια παιχνίδι, από τα χειρότερα. Το πήρε η ομάδα , που οι παίχτες της είχαν παραπάνω προσωπικότητα.Ευχάριστη έκπληξη ότι παρά τα νταμάρια που πήρε ο γαύρος, η ρακέτα ήταν δική μας χθες.
-Λογικά θα είμαστε από πέρσι καλύτεροι αρκεί να βγάλει τίποτα λαγούς ο Ζέλικο και να καλύψει το κενό του Σισκάουσκας.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί και θα παίξει πολύ καλύτερο μπασκετ από αυτό που είδαμε χθες. Μπάσκετ που καμια άλλη ομάδα δε μπορεί να παίξει, και δε μιλάω μόνο για εντός συνόρων.-Υπό προϋποθέσεις ο Ουϊνστον μπορεί να μας βγει χρυσωρυχείο.
-Οι παίχτες μας οι περισσότεροι είναι ξεσκισμένοι από την κούραση. Αυτοί που δεν είναι, πήραν χθες το παιχνίδι.
-Όπως και όλοι οι Λιθουανοί έτσι και ο Γιασικεβίτσιους θα αργήσει να προσαρμοστεί. Αρκεί να μην γκαστρώνει τη μπάλα ειδικά εναντίον ζώνης και να παίξει έστω και μια υποτυπώδη άμυνα. Τότε μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν αλλιώς κλάφτα...
Τα ίδια και χειρότερα ήταν και ο Σισκάουσκας στο ξεκίνημά του. Μέχρι που έφτασε και μας πήρε την Ευρωλίγκα...-Ο γαύρος συνεχίζει να είναι ο απίστευτος αχταρμάς που 'όλοι αγαπήσαμε'...
Ο καθένας τη μπάλα και της ***τσας του το χαβά. Συνηθισμένα πράγματα.
Ενδεικτικά: Όταν το παιχνίδι ήταν στον πόντο, στην 4η περίοδο, και με τον Μάτσε μέσα, τις επιθέσεις τις μονοπωλούσε....ο Πρίντεζης:whatever:
Να ' ναι καλά το παιδί, δεν έχω παράπονο, τα λέι απ τα χάνει με...χάρη:iconcool:
Ο φουκαράς ο Μάτσε σε μια γωνία να περιμένει τη μπάλα...Τίποτε plays βασισμένα γι' αυτόν;;; Α μπα . Κάτι τρίποντα της απελπισίας από τη σέντρα και πάλι καλά να εύχεται.-
Αναμφισβήτητα οι Αγγελόπουλοι έχουν λεφτά αλλά επίσης δε χωρά αμφιβολία ότι τους τα τρώνε τα λαμόγια, επειδή από μπασκετάκι, δεν πολυκατέχουν. Όχι βέβαια ότι οι επιχειρηματίες που τα σπρώχνουν πρέπει ντε και καλά να έχουν γνώσεις , απλώς αρκεί να έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους.
Εδιωξαν το Πεν και πήραν τον Γκρηρ, έναν παίχτη που είναι copy +paste ο...Πεν. Να δω μέχρι πότε θα μπορεί να μαζεύει τα ασυμμάζευτα ο Μπλάκνει. -
Οι μη εκπέποντες σε κλίμα red_army7 γαύροι, γνωρίζουν ότι οι διαιτητές που πάντα θέλει ο γαύρος είναι ο Πιτσίλκας και ο Μαστραφστής.
-Μεγάλη αλητεία το βίντεο, εκείνος ο 'Ι' ωτάς , ο γιός του Παύλου είναι επιφορτισμένος με αυτά.
-Hellenic : Να προσέχεις το μαγαζί, μέχρι το 2ο γύρο που θα ξαναμπώ
-
-
Ο Παναθηναϊκός δεν μου άρεσε καθόλου πλην Σπανούλη και Ουίνστον. Εντάξει ο Μπατίστ είναι πάντα καλός...
Ο Ολυμπιακός νομίζω ότι είναι εμφανώς χειρότερος από πέρσυ. Αν βασιστεί στους Έλληνες (πλην Παπαμακάριου και Τσακάλοφ εννοείται) μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ.
Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν ο Ομπράντοβιτς είναι τόσο διεστραμένος εγκέφαλος που ό,τι κάνει είναι προσεκτικά μελετημένο από πριν ή αν απλά κοουτσοάρει με τ' άντερα του...
Ο Τζάκσον πολύ καλός αλλα... ο Μπατίστ πολύ καλύτερος...
Ελπίζω στην προσπάθεια να μπει ο Γιασικεβίτσιους (με το ζόρι ) στο ρυθμό της ομάδας να μη μας κάνει ζημιά. Ο προπονητής ακόμα είναι στο ψάξιμο σχετικά με το πώς να ρυθμίσει όλους τους γκαρντ μαζί.ΥΓ: Ο Γιαννακόπουλος junior καλώς είχε φάει τα φαπίδια του από το Radja... Του την είπε και ο Ομπράντοβιτς στο τέλος του αγώνα με έμμεσο τρόπο. Τι ακριβώς έδειχνε το βιντεάκι;
ΥΓ2: Μήπως ο Ομπράντοβιτς βάζει μέσα το Χατζηβρέτα επειδή τη βρίσκει όταν του βάζει τις φωνές; Δεν τον βλέπω να βρίζει άλλο παίχτη με τόσο πάθος... -
Δεν θα ασχοληθω με τα ανυπαρκτα φαουλ πόυ χρεωθηκαν Μπουρουσης και Πριντεζης,αλλα ουτε και με το κανονικο καλαθι του Τζακσον και ουτε με πολλες αλλες φασεις που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ.
Περναει ο Ματσιγιαουσκας τον Ντικουδη και ο Ντικουδης σε ρολο λιμπερο κανει τακλιν(ναι καλα διαβασατε τακλιν) και οι διαιτητες εδωσαν μονο φαουλ. Στο ποδοσφαιρο αυτο μπορει να ηταν και απευθειας κοκκινηΟ Παο φετος ειναι ο χειροτερος Παο της τελευταιας 10ετιας ,αλλα δυστυχως και παλι παιζει με 8 παικτες(5+3 διαιτητες)
Κριμα τα φραγκα που σκαει ο Αγγελοπουλος.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Κριμα τα φραγκα που σκαει ο Αγγελοπουλος.
Για τον Γκέρσον το λες αυτό ε??
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
-Λογικά θα είμαστε από πέρσι καλύτεροι αρκεί να βγάλει τίποτα λαγούς ο Ζέλικο και να καλύψει το κενό του Σισκάουσκας.
-Υπό προϋποθέσεις ο Ουϊνστον μπορεί να μας βγει χρυσωρυχείο.
Νομίζω ότι θα βγει. Και φυσικά δε μιλάω για τα άλλεϊ ουπ, 2 πόντους μετράνε και αυτά, αλλά κυρίως για τη μυαλωμένη του χτεσινή παρουσία και τη μεγάλη διάθεση που έδειξε να αμυνθεί.
-Οι παίχτες μας οι περισσότεροι είναι ξεσκισμένοι από την κούραση. Αυτοί που δεν είναι, πήραν χθες το παιχνίδι.
Χμ, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω 100%.
Ο Μπατιστ δεν είναι κουρασμένος, μιας και ξεκουράστηκε ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά απλά δεν είναι ακόμα στο 100% μετά την εγχείρηση.
Ο Ζίζιτς επίσης ξεκουράστηκε, δεν είχε τραυματισμούς και σιγά-σιγά θα προσαρμοστεί.
Ο ΔΙαμαντίδης έχει τραβήξει κουπί περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα μπασκετμπολίστα αλλά έβγαλε 35 λεπτά στο ντέρμπι με καλούτσικη μεν επιθετική παρουσία αλλά τη γνωστή τρομερή άμυνα. Φέτος που θα έχει εγγυημένη ξεκούραση πιστεύω ότι θα είναι φρέσκος και το Μαϊο. Άλλωστε αν τεθεί ζήτημα μέσα στη χρονιά υπάρχει η πολυτέλεια ακόμα και να φτιαχτεί κάποιο ειδικό πρόγραμμα για εκείνον.
Όπως και όλοι οι Λιθουανοί έτσι και ο Γιασικεβίτσιους θα αργήσει να προσαρμοστεί. Αρκεί να μην γκαστρώνει τη μπάλα ειδικά εναντίον ζώνης και να παίξει έστω και μια υποτυπώδη άμυνα. Τότε μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν αλλιώς κλάφτα...
Το θέμα είναι ότι υπάρχει η πολυτέλεια ο Σάρας να είναι 'μπόνους'.
-Μεγάλη αλητεία το βίντεο, εκείνος ο 'Ι' ωτάς , ο γιός του Παύλου είναι επιφορτισμένος με αυτά.
Δεν το είδα, αλλά θα πρέπει όντως να είναι απαίσιο και απαράδεκτο. Όσο νωρίτερα καταλάβουμε σ' αυτή τη ρημάδα χώρα ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή(και το αντίστροφο φυσικά), τόσο το καλύτερο για τον αθλητικό μας(και όχι μόνο) πολιτισμό.
Μπράβο στον Ζοτς για τη δήλωση του και στον Πίνι για την εν γένει στάση του τα δύο αυτά χρόνια
-Hellenic : Να προσέχεις το μαγαζί, μέχρι το 2ο γύρο που θα ξαναμπώ
Που ήσουν χαμένος;
-
greo πες τιποτα για Α2 (τωρα που ειναι αρχες και ειμαι στην κορυφη)
Εχουμε ελπιδες φετος;;;Ποιες ομαδες εχεις ξεχωρισει;;
-
Παω να γραψω και μου κολλαει το κομπιουτερ!!!
Πιο συντομα τωρα. Αργα ή γρηγορα θα ξεκαθαρισουν οι καλοι. Αν παιξουν πληρεις, θεωρω οτι ευκολα ή δυσκολα θα ανεβουν Ηρακλης και Περιστερι, με κοντα Τρικαλα, Λαμια, Παγκρατι και Πανοραμα.
Οι ομαδες ομως ειναι κακες και μια απουσια οπως του Τράινα σε μας μπορει να φερει αναπαντεχη ηττα. Παρομοιως αν τραυματιστει ο Τριμπανσκι απο το Περιστερι. Σε βαθος χρονου ομως και χωρις μακροχρονιους αποντες θα ανεβουν καποιοι απο αυτους που σου ειπα.
-
δεν καταλαβαίνω τους αγγελοπουλεους...έχουν δώσει ένα σκασμο χρήματα και δεν έχουμε προπονητή.Είναι δυνατόν να ξεκινα το παιχνίδι χωρίς playmaker ? Ο ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει στο ρόστερ της 4αρι και άσσο . Μόνο ο μπλάκνευ δεν κάνει...και πάλι καλά που υπάρχει και αυτός .Από την άλλη το γκριρ ,καλός , χρυσός , αλλά 2άρι 1.80 και 50 κιλά...δεν στέκεται στο σύγχρονο παίγνιο.Είναι δυνατόν στο σύγχρονο μπάσκετ να έχουμε 4 5άρια και κανένα τεσσάρι της προκοπής???? ΕΛΕΟΣ , πείτε κατι ρε αδέρφια γαύροι
-
δεν καταλαβαίνω τους αγγελοπουλεους...έχουν δώσει ένα σκασμο χρήματα και δεν έχουμε προπονητή.Είναι δυνατόν να ξεκινα το παιχνίδι χωρίς playmaker ? Ο ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει στο ρόστερ της 4αρι και άσσο . Μόνο ο μπλάκνευ δεν κάνει...και πάλι καλά που υπάρχει και αυτός .Από την άλλη το γκριρ ,καλός , χρυσός , αλλά 2άρι 1.80 και 50 κιλά...δεν στέκεται στο σύγχρονο παίγνιο.Είναι δυνατόν στο σύγχρονο μπάσκετ να έχουμε 4 5άρια και κανένα τεσσάρι της προκοπής???? ΕΛΕΟΣ , πείτε κατι ρε αδέρφια γαύροι
-
Hellenic tifosi
Toν Μπατίστ και τον Σπανούλη εννοούσα ξεκούραστους, οπότε συμφωνούμε κι εδώ.
Δες: Νικόλας, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, τράβηξαν μεγάλο κουπί πέρσι. Βάζω και την Εθνική μέσα.Για κείνο το φουκαρά το Μήτσο τι να πούμε;; αφού δεν έχει ...σκάσει ακόμη θαύμα είναι . Μακάρι να είναι καλά το παιδί.
Για το Ζίζιτς θα τα είχατε πει και το καλοκαίρι φαντάζομαι αλλά πρέπει να είναι καλοί άνθρωποι εκεί κάτω στο λιμάνι και να μας αγαπάνε πολύ για να μας τον δώσουν. Πάλι καλά που απευθυνόμενος στον 'adis4gr' είχα μιλήσει με κολακευτικά λόγια γι΄αυτόν όταν ακόμη φορουσε κόκκινα. Αλλιώς τώρα...
περί χασίματος: Ο ελεύθερος χρόνος έχει μειωθεί κάπως και αυτός που έχει απομείνει , κατανέμεται αναλογικά, με το internet να έχει το μικρότερο μερίδιο .
αλλά εντάξει τώρα που έχει αλλάξει η ώρα, νομίζω ότι θα μπαίνω πιο πολύ
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Ρε παιδιά καθαρά μπασκετικά και όχι οπαδικά με αυτόν τον προπονητή ο Ολυμπιακός δεν έχει μέλλον. Από +2 πήγε -11 και καθόταν και κοίταγε...-
Ο Σούμποτιτς λαμόγιο κι άσχετος. Εφταιγε ο Σούμποτις. Εφυγε. (και τα δύο ήταν βεβαίως)
-
Ο Ζούρος
-Ο Καζλάουσκας πήρε ευρωλίγκα κι έφυγε σαν άσχετος από τον Ολυμπιακό αλλά ο Ολυμπιακός, δε διορθώθηκε , μη σου πω ότι έμοιαζε και πιο ομάδα.
-Ο Γκέρσον έχει πάρει 3-4 φορές την ευρωλίγκα αλλά στο γαύρο ξέχασε το μπάσκετ (εδώ βέβαια υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις άλλοι λένε ότι δεν ήξερε ποτέ)
Δε νομίζω να είναι θέμα προπονητή. Ή μάλλον για το πω καλύτερα δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Αυτό το street-basket έπαιζαν πάντα οι ομάδες του Γκέρσον, που πολλές φορές είναι και πολύ ελκυστικό βεβαίως, αυτό παίζει και τώρα.
Αλλά όταν αλλάζει κάθε καλοκαίρι 8-10 παίχτες...εκεί νομίζω ότι είναι η ρίζα του κακού.
Ο Ολυμπιακός με το Γκέρσον θα στηρίζεται πάντα σε ατομικές εξάρσεις παιχτών. Και ότι κάτσει. Με τη Μακάμπι ....καθόταν , με το γαύρο ζορίζεται.
Και **πριν 15 **χρόνια χάσατε με 35 μέσα στην έδρα μας, οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος...
...και πριν από 5 εσείς φάγατε 32 μέσα στη δική μας αλλά όπως και να το κάνεις οι 35 έχουν άλλη χάρη!
...για να μη σου πω τι γινόταν πριν από ...40 χρόνια που ο 'Μύτος' είχε κατεβάσει 1-2 μισομπούκαλα κι ερχόταν κατευθείαν στο γήπεδο
-
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)