-
πεινάει ρε σεις το παιδί...
-
Η προσπάθεια που έγινε όλο το καλοκαίρι πήγε στράφι, καθώς ο Σοφοκλής έχει πάρει πάλι πολλά κιλά (αγγίζει τα 180 σύμφωνα με πληροφορίες), πράγμα που καθιστά αδύνατη την επιστροφή του στα γήπεδα. Τα αποτελέσματα των τεστ έδειξαν ότι ο Σχορτσιανίτης όχι μόνο δεν μπορεί να προπονηθεί, αλλά ότι θα κινδυνεύσει η υγεία του αν ανεβάσει στροφές
Αν ανεβάσει στροφές το στομάχι του μάλλον η ζωή των συμπαικτών του θα κινδυνεύσει.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η προσπάθεια που έγινε όλο το καλοκαίρι πήγε στράφι, καθώς ο Σοφοκλής έχει πάρει πάλι πολλά κιλά (αγγίζει τα 180 σύμφωνα με πληροφορίες), πράγμα που καθιστά αδύνατη την επιστροφή του στα γήπεδα. Τα αποτελέσματα των τεστ έδειξαν ότι ο Σχορτσιανίτης όχι μόνο δεν μπορεί να προπονηθεί, αλλά ότι θα κινδυνεύσει η υγεία του αν ανεβάσει στροφές
Αν ανεβάσει στροφές το στομάχι του μάλλον η ζωή των συμπαικτών του θα κινδυνεύσει.
-
κρίμα -
Πες μου οτι αυτό δεν είναι φότοσοπ...
-
Άμα θέλει να καταστρέψει τον εαυτό του, ποιός του φταίει...
-
οταν λεγαμε οτι αυτος δε θελει προπονηση αλλα ψυχολογο...
-
Κριμα ρε γμτ....
Καταστρεφει(αν δεν εχει καταστρεψει ηδη) την καριερα του....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πες μου οτι αυτό δεν είναι φότοσοπ...Κι όμως.....Έχει αρχίσει να γίνεται θέμα υγείας και όχι αν θα παίξει μπάσκετ ή όχι...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Iδια καραμελα...ελα που περυσι την γλιτωσες με διαιτησια ΚΑΙ με κωλοφαρδια...Φετος δεν την γλιτωνεις ξανα...Ευτυχως τα ποστ μενουν...θα στο θυμησω εγω μην ανησυχεις..
Θα κατηγορειτε την διοικηση για τα ταξιδια στας αμερικας...Τουλαχιστον τα ιδιαιτερα να πιασουν τοπο
ακριβως στελιο τα γραπτα μενουν και εσυ περσυ στο basket τα ιδια ελεγες στην αρχη και μετα εκανες την παπια...
γενικα μεχρι να κερδισετε εκτος εδρας 1-3 ησουνα αφαντος και μετα εμφανιστηκες ως δια μαγειας σαν διατοντας αστεραςγιατι ρε συ στελιο?
οταν εσυ τα χωνεις και μπριζωνεις τους αντιπαλους για μια αποτυχια και επιζητας να σε ακουσουνε και να σου απαντησουνε...ετσι θα πρεπει να κατσει να λουστεις τα αντιστοιχα οταν η δικια σου ομαδα τρωωει καρπαζιες...θυμησου οτι εδω μιλαμε για μπασκετ ) το μονο καθαρο αθλημα μεχρι στιγμης (το αποδεικνυουν και τα ευρωπαικα αποτελεσματα και πορείες 10 ετων με 4 ευρωπαικα! και 10 πρωταθληματα και κυπελα και και και...
ασχολησου ρε συ στελιο με το ποδοσφαιρο το οποιο το κατεχεις και ασε το μπασκετ στην ησυχια του...αλλιως αντε τραβα γραψε κατι και στο βολλευ (οπου και εκει σταματησες να γραφεις οταν εφαγες φαπες)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η τιμια Μαλαγα και Ρεαλ διεσυραν τις ομαδες του NBA. O βρωμικος πρωταθλητης Ευρωπης πηρε τα π@π@ρια μου και εχασε με 35 ποντους διαφορα. Φαινεται οτι οι βαζελοι ειστε συνηθισμενοι στις 35αρες.ρε ασχοληθείτε με κανα ποδοσφαιρο που το κατεχετε και αφηστε το μπασκετ και το βολλευ στην ησυχια τους!
ειστε ασχετοι αλλα μην το επιδεικνυεται και με περιφανια!
-
Κώστα... Το 'καθαρό' το συζητάμε αν θέλεις...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η τιμια Μαλαγα και Ρεαλ διεσυραν τις ομαδες του NBA. O βρωμικος πρωταθλητης Ευρωπης πηρε τα π@π@ρια μου και εχασε με 35 ποντους διαφορα. Φαινεται οτι οι βαζελοι ειστε συνηθισμενοι στις 35αρες.ρε ασχοληθείτε με κανα ποδοσφαιρο που το κατεχετε και αφηστε το μπασκετ και το βολλευ στην ησυχια τους!
ειστε ασχετοι αλλα μην το επιδεικνυεται και με περιφανια!
-
MAD-MAX 1-4,
ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΧΑΧΑ...ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ, ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ...ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ HOBBIT ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ...ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..
ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ..(ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ)
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ..
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΑΔ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ..ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ..(ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ)
το τοπικ αφορα το μπασκετ
πρωταθληματα Ελλαδος 28
κυπελα Ελλαδος 10
κυπελα Ευρώπης 4αντε γεια και χαιρεστισμους στον σοφο...
πελατες
-
σκαστε
-
Ο προπονητής των Σπερς μίλησε στα αμερικανικά ΜΜΕ για τον Ομπράντοβιτς και έπλεξε το εγκώμιο του Σέρβου προπονητή: 'Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης και ένας εκ των κορυφαίων του κόσμου. Θα μπορούσε άνετα να κοουτσάρει ομάδα του ΝΒΑ, κατά τη γνώμη μου. Περιμένω να δω το βίντεο από τον αγώνα, για να σημειώσω αρκετά από αυτά που κάνει η ομάδα του. Μερικά είναι πολύ καλά'.
Πέρα από τον Πόποβιτς, δηλώσεις έκανε και ο Μπρεντ Μπάρι: 'Ξαφνικά είδαμε με τον Παναθηναϊκό το μπάσκετ που παίζουν οι Σανς. Πολλά πικ εντ ρολ, συνεχής κίνηση των παικτών. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος με τον οποίο πρέπει να παίζεται το μπάσκετ'
ρεεεννττ τι λενε αυτοι ρε??
Εχουν τρελαθει τελειως?? -
Έλα μωρέ και τι ξέρουν αυτοί οι Αμερικάνοι από μπάσκετ...
-
Οι Αμερικάνοι ΔΕΝ ξέρουν από μπάσκετ, αλλά από τρεχαλητό και θέαμα.
Αν τους βάλεις να παίξουν τίποτα περίεργα συστήματα θα βραχυκυκλώσουν.
Μόνο στο κολεγιακό παίζουν 2-3 σοβαρά συστήματα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οι Αμερικάνοι ΔΕΝ ξέρουν από μπάσκετ, αλλά από τρεχαλητό και θέαμα.
Αν τους βάλεις να παίξουν τίποτα περίεργα συστήματα θα βραχυκυκλώσουν.
Μόνο στο κολεγιακό παίζουν 2-3 σοβαρά συστήματα.Όπως βραχυκύκλωσαν και οι δικοί μας μόλις τους βάλανε να παίξουν με συνθήκες NBA. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)