-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Φωτσης...
Ταξιδιωτη;;;μεγάλη ενίσχυση ούτε συζήτηση. έλληνας, αλματερός, γρήγορος, καλός μακριά και κοντά στο καλάθι, σε πολύ καλή ηλικία και ψηλός.
εάν είναι και ...καλά στα μυαλά του θα είναι φανταστικοί μαζί με τον Κωστάκη.
εχω ένα φόβο, λόγω χαρακτήρα πώς θα τα πάει με τον Ομπράντοβιτς αλλά μάλλον το ψειρίζω πολύ το πράμα.
εγώ θέλω και τούτον που τον γουστάρω τρελά
http://www.euroleague.net/competition/p ... &pcode=LTS' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=-lrdmBIaBxc' target='_blank
ακούγεται το όνομά του, θα δούμε
-
Oι δυο τους γνωρίζονται πλέον καλά, και ο Φώτσης δεν είναι 18χρονος πιτσιρικάς. Είμαι αισιόδοξος!
Α, περιμένω και την απάντηση σου στο PM
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Oι δυο τους γνωρίζονται πλέον καλά, και ο Φώτσης δεν είναι 18χρονος πιτσιρικάς. Είμαι αισιόδοξος!Α, περιμένω και την απάντηση σου στο PM
ποιο π.μ;; δεν έχω πάρει τίποτα
-
Μόλις στο ξανάστειλα.
Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός πλέον περιμένει απ' όσο φαίνεται τις ιατρικές εξετάσεις του Βούισιτς, καθώς και το τι θα κάνει η ΤΣΣΚΑ με τον Θοδωρή.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
..μεγάλη ενίσχυση ούτε συζήτηση. έλληνας, αλματερός, γρήγορος, καλός μακριά και κοντά στο καλάθι, σε πολύ καλή ηλικία και ψηλός.Αλέφαντε εσύ;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
..μεγάλη ενίσχυση ούτε συζήτηση. έλληνας, αλματερός, γρήγορος, καλός μακριά και κοντά στο καλάθι, σε πολύ καλή ηλικία και ψηλός.
Αλέφαντε εσύ;
πώς έπρεπε να το γράψω ρε;;
-
Αλτικός;
Πάντως θύμισες αλέφα.
Αν έγραφες και τρεχαλατζής ήσουν κορυφή. -
... και μαντουμαδόρος μη σου πω ...
-
Τσαμπιονια οι Celtics...
4-2. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αλτικός;Πάντως θύμισες αλέφα.
Αν έγραφες και τρεχαλατζής ήσουν κορυφή.Φυσικά!
Και βέβαια δεν είναι καθόλου μισοπλέμονος σαν τον Σάρας!
-
Πανάθεμά σας πρωί πρωί
Σημμείωση. Οι Σέλτιξ πήραν το χρυσαφικό με ολίγη από τσόντα
-
Nταξ' ήταν πολύ καλύτερη ομάδα...
Περίμενα 7 ματς, έγιναν 6.
Ε, ένας Κόμπι δε φέρνει την άνοιξη...Kαλά 131-92 ??
Τσόντα έτσι? -
Άντεξα και είδα την πρώτη περίοδο μετά δεν την πάλεψα άλλο. Ξεράθηκα.
Πολύ καλός από τους Κέλτες ήταν ο Αλλεν με εκλάμψεις ο Πιρς και ανύπαρκτος ο Γκαρνέτ.
Από το ΛΑ ο Κόμπε έκανε κάτι ψιλο-όργια κάτι τρίποντα στο ένα πόδι από τα 8 μέτρα .
Πάντως από την 1η περίοδο τίποτα δεν έδειχνε ότι θα πάει έτσι όπως κατέληξε.
Τα ριμπάουντ όμως τα είχαν σαρώσει Σέλτικς. Ανανέωσαν την 1η τους επίθεση, 3 ή 4 φορές αλλά τελικά δεν το έβαλαν.
Βγήκαν και τα καινούρια μπλουζάκια, τσάμπα πράμα, με 12 ευρούλια περίπου
http://store.nba.com/product/index.jsp? ... age=family
http://store.nba.com/product/index.jsp? ... age=family
-
Έλα ρε!!! Τέλειωσε με τόση διαφορά το ματς? Πάλι καλά τελικά που πήγα για ύπνο μετά την πρώτη περίοδο και αντιστάθηκα στον πειρασμό να δω το 'ντέρμπι'.
Θα γίνω κουραστικός αν πω για άλλη μια φορά οτι ο Σκουντής δεν παλεύεται με την καμία?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα γίνω κουραστικός αν πω για άλλη μια φορά οτι ο Σκουντής δεν παλεύεται με την καμία?Kαθόλου!
Ο τύπος είναι γελοιότατος, ειδικά όταν 'μεταφράζει' ξένους όρους στα ελληνικά (πχ 'ταίζει τον ψηλό' όπως λένε feeds οι αμερικάνοι σπίκερς! ) -
Στο πρώτο 12λεπτο τρόμαξα με τον Kobe (είχα παίξει και στοίχημα τους Celtics) έκανε τα απίστευτα.
Μετά χτύπησε ο Ray Allen και παραδόξως οι Celtics αύξησαν τρελά την διαφορά (πήγε στο +15 περίπου στο ημίχρονο).Εξαφάνισαν Kobe και Gasol, και ο μόνος που το πάλεψε (αλλά για ελάχιστα ήταν ο Odom).
O KG έκανε ΟΤΙ ήθελε, τον Gasol τον έκαναν πουτάνα (του εκλεψαν ίσα με 10 φορές την μπάλα). Η μόνη στιγμή που έπαιζε ήταν όταν τον μάρκαρε ένας άλλος (Δνε θυμάμαι) και όχι ο Perkins..
Μετά ήρθε και ο Allen και η διαφορά πήγε στο +40 πρίν τελειώσει η τρίτη περίοδος..
-
Αυτον πως θα γινει να τον παρουμε;
http://www.youtube.com/watch?v=oUv18zfYCHQ' target='_blank -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Στο πρώτο 12λεπτο τρόμαξα με τον Kobe (είχα παίξει και στοίχημα τους Celtics) έκανε τα απίστευτα.
Μετά χτύπησε ο Ray Allen και παραδόξως οι Celtics αύξησαν τρελά την διαφορά (πήγε στο +15 περίπου στο ημίχρονο).Εξαφάνισαν Kobe και Gasol, και ο μόνος που το πάλεψε (αλλά για ελάχιστα ήταν ο Odom).
O KG έκανε ΟΤΙ ήθελε, τον Gasol τον έκαναν πουτάνα (του εκλεψαν ίσα με 10 φορές την μπάλα). Η μόνη στιγμή που έπαιζε ήταν όταν τον μάρκαρε ένας άλλος (Δνε θυμάμαι) και όχι ο Perkins..
Μετά ήρθε και ο Allen και η διαφορά πήγε στο +40 πρίν τελειώσει η τρίτη περίοδος..
Νταξ, ο Γκασόλ ήταν τραγικός χτες, όσο είδα το ματς... και ήταν τραγική η επιμονή να τον τροφοδοτούν, ενώ δεν μπορούσε.
Αλλά ρε γμτ και οι Κέλτες στο πρώτο 12λεπτο ήταν παντελώς άμπαλοι, 3 και 4 συνεχόμενες επιθέσεις, πάρτι κάτω από τη ρακέτα και δεν μπορούσαν να σταυρωσουν καλάθι, μιλάμε για άθλια ποσοστά.
Γενικά πάντως προτιμούσα να το πάρουν οι Λέικερς, μου άρεσε πιο πολύ το παιχνίδι τους. -
Οι Λέικερς δεν είχαν-έχουν καθόλου ρακέτα. Ένας Γκασόλ τι να σου κάνει;
Κάποτε τα μαγικά του Κομπί τελειώνουν. Φαινόταν και όταν κέρδιζαν.Κατά αναλογία θυμίζουν λίγο τον ΠΑΟ στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οι Λέικερς δεν είχαν-έχουν καθόλου ρακέτα. Ένας Γκασόλ τι να σου κάνει;
Κάποτε τα μαγικά του Κομπί τελειώνουν. Φαινόταν και όταν κέρδιζαν.Έτσι ακριβώς. Είναι εντελώς γυμνοί στη ρακέτα. Ο Γκασόλ είναι για την επίθεση μόνο. Στην άμυνα τον χορεύουν χαλαρά. Είναι και πολύ σοφτ για τέτοιο επίπεδο. Χθες του πήρε μέσα από τα χέρια του τη μπάλα στο ξαφνικό το Πιρς και έβγαλε καλάθι.
πάντως είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Βοστώνη.
Κατά αναλογία θυμίζουν λίγο τον ΠΑΟ στην Ευρώπη.
Αυτό δεν το σχολιάζω
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)