-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το στυλάκι του και η πονηριά του στο παιχνίδι μου θυμίζουν τον Τόμιτς.
Ακριβώς! Ο ένας πιο γλοιώδης από τον άλλον.
Ακριβώς!
Όταν στα έσταζε ο Μίλαν, ήταν πολύ γλοιώδης! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσχετο...
Τον Τεόντοσιτς τον πάω. Το στυλάκι του και η πονηριά του στο παιχνίδι μου θυμίζουν τον Τόμιτς.Μάλλον σου λείπει ο Τόμιτς.
Όχι ότι δεν ξέρει μπάσκετ ο Τεο, αλλά κάθε φορά που τον βλέπω στο παρκέ σαν χαμένος στο διάστημα δείχνει.
Ο άλλος ήταν μεγάλος αλεπουδέλης.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Άσχετο...
Τον Τεόντοσιτς τον πάω. Το στυλάκι του και η πονηριά του στο παιχνίδι μου θυμίζουν τον Τόμιτς.Μάλλον σου λείπει ο Τόμιτς.
Όχι ότι δεν ξέρει μπάσκετ ο Τεο, αλλά κάθε φορά που τον βλέπω στο παρκέ σαν χαμένος στο διάστημα δείχνει.
Ο άλλος ήταν μεγάλος αλεπουδέλης.
Δεν το κρύβω, μου λείπει...
Όσα (αθλητικά) προσόντα του έλειπαν, τόσο μυαλό και ψυχραιμία είχε.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο 22χρονος άσος, έχει χάσει 33 κιλά και αυτή τη στιγμή του βάρος του είναι 163,5 κιλά. Η επιστροφή του στην Αθήνα σηματοδοτεί την είσοδο του στα γνωστα φαγαδικα της πρωτευουσας κάτι που σημαίνει ότι τελικά είναι απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.''ETOΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΟΥΛΕΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ. 163 ΚΙΛΑ ΡΕ? ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΗΤΑΝ 170 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συζητάγαμε με ένα φίλο για το ντόπινγκ σήμερα και μου θύμισε κάτι που είχα ξεχάσει...
Κάποιος (τραβ εσύ ήσουν?) είτε εδώ μέσα, είτε στο μπάσκετ είχε πει οτι όσο είναι ο τάδε στην μπασκετική ομάδα του ΠΑΟ, οι παίχτες δεν παίρνουν τίποτα.
Συγχωρέστε με που δε θυμάμαι λεπτομέρειες και ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι περασμένη η ώρα...
Απορία λοιπόν σχετικά με αυτό που ειπώθηκε για τον μπασκετικό ΠΑΟ:
Όταν τιμωρήθηκε ο Γιαννούλης με 2ετη αποκλεισμό για ντόπα και έδωσε στεγνά τον ΠΑΟ, οτι αυτοι τον προμήθευαν, ο τάδε ήταν στην ομάδα?
Αλήθεια, ο Βασιλακόπουλος γιατί δεν επενέβη εκείνη τη φορά?Aυτό το * 'έδωσε στεγνά'* καλό θα είναι : ή να το αποδείξεις ή να το 'σβήσεις'. Link ,περιοδικό , εφημερίδα;
Αγνοείς βασικά πράγματα στα περί 'ντόπας' και βεβαίως το να αγνοούμε κάτι δεν είναι επιλήψιμο. Το να πετάμε λάσπη , επειδή δε μπορούμε να χωνεψουμε ότι είμαστε 12 χρόνια στην 'απόξω' είναι και παραείναι.
Ο Γιαννούλης πιάστηκε τον Απρίλη του 2002 και βρέθηκε θετικός στη ναδρολόνη, μια ουσία που είναι αναβολικό στεροειδές, δεν κάνει άλλη δουλειά.
-Τι να την κάνει τη ναδρολόνη Απρίλη μήνα;; Να φουσκώσει ενόψει play offs? ή να πάει για Μr Olympia??
-Για να πάρεις τη συγκεκριμένη ουσία πρέπει να είσαι εντελώς καθυστερημένος. Η ουσία αυτή ανιχνεύεται ακόμα ...και στην ανάσα.
-Είναι μια ουσία που διεθνώς πλέον επισείει πολύ ελαφριές τιμωρίες. Ο Γκουαρντιόλα έφαγε 4 μήνες για το ίδιο παράπτωμα.Θεωρείται low profile αναβολικό σε συνέπειες και αποτελεσματικότητα. Πιο γνωστός χρήστης ναδρολόνης ήταν ο Κρίστι, ο Αγγλος σπρίντερ και γι' αυτό ήταν σα ντουλάπα.
-Εάν θες να ψάξεις στα ομαδικά αθλήματα για ντόπα, ψάξε στην περίοδο της προετοιμασίας και μόνο και ποτέ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εκεί παίζει ευθύνη αθλητή.
-Ας υποθέσουμε ότι ο επίσημος βάζελος ντοπάρει τους παίχτες του (προπονητές, διοίκηση, γιατροί) Με ναδρολόνη και άνοιξη θα τους ντοπάρουν;; Είναι δυνατό ποτέ κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα που έχει πίσω της τόσους επιστήμονες να πάρει τόσο εύκολα ανιχνεύσιμο αναβολικό;; Το να πήραν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και να ανιχνεύτηκε άνοιξη πάλι δεν παίζει , **διότι αυτή η ουσία δεν ανιχνεύεται μετά από τόσο μεγάλο διάστημα
**- Ο 'τάδε' είναι ο Σταύρος Χάντζος και μόνο που αγνοείς αυτό το όνομα δείχνει ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν την πολυπαλεύεις αλλά όπως σου είπα και πριν αυτό δε λέει κάτι. Το να προσπαθούμε να σπιλώσουμε λέει.Ο συγκεκριμένος έχει γράψει βιβλία έχει κάνει διαλέξεις, έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά και εφημερίδες και το ξαναλέω: είναι πολύ τυχερός ο βάζελος πού τον έχει.
-Επειδή όντως ο Γιαννούλης βρέθηκε θετικός, ψάξε να βρεις την απάντηση στα συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν ανεξέλεκτα, ειδικά αυτά που έρχονται από το Αμερικα. Με ναδρολόνη έχει πιαστεί και ο Κορδονούρης του Εργοτέλη και μια βαδίστρια που δε θυμάμαι το ονομά της. Τι να την κάνουν μια τέτοια ουσία;; ειδικά στη βαδίστρια είναι παντελώς άχρηστη! Στα συμπληρώματα είναι η απάντηση .
-Μα είναι γνωστό γιατί δεν επενέβη ο Βασιλακόπουλος. Επειδή εξαιτίας του Βασιλακόπουλου παίρνει τα πρωταθλήματα ο βάζελος
-Ο Σιγάλας (μια και έχεις inside information) θα μας πεις τι έπαιρνε και έχει γίνει σα μπαλόνι, ή το κρατάτε μυστικό; Μπας και έκανε πολλές 'άρσεις θανάτου' ;;
-
TRAVELLER δεν πειθεις κανενα. Για αυτους που θυμουνται το θεμα, ο Γιαννουλης δεν επαιρνε απο μονος του χαπακια. Οτι του εδιναν επαιρνε. Το ειπε και ο ιδιος. Θες να μας πεισεις οτι ηταν στο ΠΑΟ και επαιρνε μονος του χαπακια? Προφανως εισαστε μεσα στην ντοπα. Ξαφνικα ο Γιαννουλης σωπασε προφανως επειδη του σκασατε φραγκα για να το βουλωσει
Φυσικα εχω και τους ενδοιασμους μου και για αλλες ομαδες οπως η Τσσκα. Ο Ολυμπιακος χθες κατερευσε και δεν ειχε αντοχη(φυσιολογικο οταν δινεις σερι αγωνες με 7-8 παικτες) και η Τσσκα που χρησιμοποιει και αυτη 7-8 παικτες ετρεχε συνεχεια.
-
TRAVELLER δεν πειθεις κανενα. Για αυτους που θυμουνται το θεμα, ο Γιαννουλης δεν επαιρνε απο μονος του χαπακια. Οτι του εδιναν επαιρνε. Το ειπε και ο ιδιος. Θες να μας πεισεις οτι ηταν στο ΠΑΟ και επαιρνε μονος του χαπακια? Προφανως εισαστε μεσα στην ντοπα. Ξαφνικα ο Γιαννουλης σωπασε προφανως επειδη του σκασατε φραγκα για να το βουλωσειΦυσικα εχω και τους ενδοιασμους μου και για αλλες ομαδες οπως η Τσσκα. Ο Ολυμπιακος χθες κατερευσε και δεν ειχε αντοχη(φυσιολογικο οταν δινεις σερι αγωνες με 7-8 παικτες) και η Τσσκα που χρησιμοποιει και αυτη 7-8 παικτες ετρεχε συνεχεια.
xέστηκα να πείσω ρε ρεντ. Σοβαρά μιλάς;;
Οποιος παίρνει ντόπα σε βάθος χρόνου στο τέλος δε μπορεί να πηδήξει.
Για να σας πηδάμε 10-12 χρόνια σημαίνει ότι δεν παίρνουμε
Ντάξει;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
TRAVELLER δεν πειθεις κανενα. Για αυτους που θυμουνται το θεμα, ο Γιαννουλης δεν επαιρνε απο μονος του χαπακια. Οτι του εδιναν επαιρνε. Το ειπε και ο ιδιος. Θες να μας πεισεις οτι ηταν στο ΠΑΟ και επαιρνε μονος του χαπακια? Προφανως εισαστε μεσα στην ντοπα. Ξαφνικα ο Γιαννουλης σωπασε προφανως επειδη του σκασατε φραγκα για να το βουλωσει
Φυσικα εχω και τους ενδοιασμους μου και για αλλες ομαδες οπως η Τσσκα. Ο Ολυμπιακος χθες κατερευσε και δεν ειχε αντοχη(φυσιολογικο οταν δινεις σερι αγωνες με 7-8 παικτες) και η Τσσκα που χρησιμοποιει και αυτη 7-8 παικτες ετρεχε συνεχεια.
Ντάξει;;
Πολυ θα το ηθελες. Ξερεις λιγα πραγματα απο ντοπες. Υπαρχουν οι ντοπες οπως αυτες που πηραν οι αρσιβαριστες που σε λιγες μερες σε κανουν ''τουρμπο'',αλλα μπορει να εχουν σοβαρες επιπτωσεις στην υγεια και υπαρχουν και ντοπες που ειναι πιο light και πρεπει να τις παιρνεις αρκετο καιρο για να αποδωσουν
Επισης τα αμερικανακια δεν πινουν μονο μαυρο οπως πολλοι νομιζουν. Τιγκα στα αναβολικα ειναι. Υπαρχουν αναβολικα για μυικη δυναμη ,για αντοχη και για οτι μπορεις να φανταστεις.Γιατι αραγε η WADA δεν κανει ποτε ελεγχο στους nba players?
-
πραγματικά θα η8ελα να μα8ω σε ποια ουτοπία ζειτε...
-
Ντάξει;;
Πολυ θα το ηθελες. Ξερεις λιγα πραγματα απο ντοπες. Υπαρχουν οι ντοπες οπως αυτες που πηραν οι αρσιβαριστες που σε λιγες μερες σε κανουν ''τουρμπο'',αλλα μπορει να εχουν σοβαρες επιπτωσεις στην υγεια και υπαρχουν και ντοπες που ειναι πιο light και πρεπει να τις παιρνεις αρκετο καιρο για να αποδωσουν
Επισης τα αμερικανακια δεν πινουν μονο μαυρο οπως πολλοι νομιζουν. Τιγκα στα αναβολικα ειναι. Υπαρχουν αναβολικα για μυικη δυναμη ,για αντοχη και για οτι μπορεις να φανταστεις.Γιατι αραγε η WADA δεν κανει ποτε ελεγχο στους nba players?
e και;; τι σημαίνουν αυτά που γράφεις;; τι σχέση έχει με αυτά που έγραψα εγώ;; Εάν θες να πεις κάτι επί της ουσίας και όχι να κάνουμε μονίμως χαβαλέ, τοποθετήσου πάνω σε αυτό που έγραψα στον taurus αλλιώς δεν έχει νόημα.
-
Πρωτη προβλεψη πολυ καιρο πριν:
Ο Ομπραντοβιτς θα τον σκουπισει τον Γιαννακη στα πλέι-οφφ, που χαμπαρι δε θα παρει.
Χθες ειτε εβλεπα το γαβρο ειτε την εθνικη στα κακά της, ενα και το αυτο. 18 και 20 δευτερα με την μπαλα να μην κινειται, οι παικτες να μην κινουνται, γενικα μια αφασια.Και ενα πανευκολο κουιζακι (τοσο ευκολο που ντρεπομαι να το βαλω):
Ποια ομαδα θα ντυθει Νικος Ξανθοπουλος και θα παντρευτει ζαπλουτη νεα αριστοκρατικων συνοικιων με σκοπο την προικα; -
Και ενα πανευκολο κουιζακι (τοσο ευκολο που ντρεπομαι να το βαλω):
Ποια ομαδα θα ντυθει Νικος Ξανθοπουλος και θα παντρευτει ζαπλουτη νεα αριστοκρατικων συνοικιων με σκοπο την προικα;Για πες...
-
Aυτο που φανταστηκες
Στο γαμο θα κερνανε τριγωνα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρωτη προβλεψη πολυ καιρο πριν:Ο Ομπραντοβιτς θα τον σκουπισει τον Γιαννακη στα πλέι-οφφ, που χαμπαρι δε θα παρει.
Χθες ειτε εβλεπα το γαβρο ειτε την εθνικη στα κακά της, ενα και το αυτο. 18 και 20 δευτερα με την μπαλα να μην κινειται, οι παικτες να μην κινουνται, γενικα μια αφασια.Και ενα πανευκολο κουιζακι (τοσο ευκολο που ντρεπομαι να το βαλω):
Ποια ομαδα θα ντυθει Νικος Ξανθοπουλος και θα παντρευτει ζαπλουτη νεα αριστοκρατικων συνοικιων με σκοπο την προικα;Εσυ απο αυτο το παιχνιδι εβγαλες συμπερασμα? Γιατι εγω βγαζω απο το πρωτο παιχνιδι στην Ρωσσια. Μην ξεχνας οτι θα εχουμε πλεον και Ματσε και ενα αλλο παληκαρι που ηταν στην ομαδα σου πολυ παλια
-
Traveller δεν εχει νοημα να σου απαντησω. Αν εσυ δεν καταλαβαινεις οτι η ομαδα ειναι υπευθυνη για τους παικτες τι να σου πω. Ζεις σε αλλο κοσμο.
Μου θυμιζεις τον Δημητρακοπουλο και τις δικαιολογιες τις ανυπαρκτες(λαθος ΣΟΥ-ΛΙ) που γελανε ολοι. Ας υποθεσουμε οτι ο Γιαννουλης ειναι βλακας και επαιρνε ντοπα μονος του. Η ομαδα σου δεν ελεγχει τους παικτες της? Προφανως ο Γιαννουλης δεν πηρε την ουσια μια φορα ,αλλα την επαιρνε για πολυ καιρο. Ειναι αστειο που καθομαι και το συζηταω. Εισαι ο Δημητρακοπουλος των 4τροχων
-
Μετα τη διαιτησια,πιασανε οι γαυροι και την ντοπα τωρα.....
ΗΗΗΗΗμαρτον ρε που λεει και ο φαφουτης.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μετα τη διαιτησια,πιασανε οι γαυροι και την ντοπα τωρα.....ΗΗΗΗΗμαρτον ρε που λεει και ο φαφουτης.
Την 4αρα σου και αλατι εσυ
-
Mου αρεσει που αυτοσαρκαζεσαι τουλαχιστον....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mου αρεσει που αυτοσαρκαζεσαι τουλαχιστον....
Στο εχω πει 100 φορες και κανεις το λαθος να μην με ακους. Μην μας το παιζεις ''φιλαθλος'' και οτι δεν μπορεις τα καφριλικια,γιατι θα με αναγκασεις να κανω copy-paste ποστ σου απο το aek.com
Ειπαμε σε συμπαθω ,αλλα η συμπαθεια εχει και τα ορια της
-
Μια χαρα φιλαθλος ειμαι.Τους γαυρους δεν μπορω.
Κ προσεχε,δεν προκαλω εγω ποτε.Αλλοι το ξεκινανε παντα.
Κατα τα αλλα ποσταρε οτι θελεις.Kαφρικα ποστ εχω κανει μονο για το ματς με εσας-απολυτα δικαιολογημενα ΙΜΟ......
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)