-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΤΡΑΒΕΛΕΡ Θελω αναλυση για το φοβερο πασινγκ game του Παο
Na κάνω μια προσπάθεια ρεντ, ευχαρίστως. Τι ακριβώς θέλεις να σου πω;;
Ότι το passing game του Παναθηναϊκού σου έβαλε 16 τρίποντα δε σου φτάνει;; Πόσα ήθελες για να στανιάρεις;;
Άλλη ερώτηση;;
καλα ρε αθεοφοβε,δεν ξερεις πως οτι και να του πεις παντα θα σε αντικρουσει?Υπαρχει περιπτωση να παραδεχτει κατι?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ότι το passing game του Παναθηναϊκού σου έβαλε 16 τρίποντα δε σου φτάνει;; Πόσα ήθελες για να στανιάρεις;;
Άλλη ερώτηση;;
Ε αμα βαρεσω και εγω 35 τριποντα αμαρκαριστος(γιατι τα κορακια ειχαν φορτωσει με φαουλ την ομαδα και δεν παιζαμε αμυνα) θα βαλω τα μισα. Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Τα τρίποντα του Παναθηναϊκού ήταν όλα αμαρκάριστα. Και ήταν αμαρκάριστα γιατί το μυαλό του άλλου, δουλεύει με περισσότερες στροφές από ότι ο κινητήρας του S2000. Τα τρίποντα του Παναθηναϊκού ήταν πέναλτι.
Για τα κινητα σκριν του Μπατιστ? Αυτό πάλι τι μόδα είναι;; Διαβάζω όλοι που γράφετε για κινητά σκριν. Αυτά ούτε στα μονά δεν τα παίζουμε πλέον. Ποια κινητά σκριν;; εκεί κρίθηκε το παιχνίδι;; Ο Παναθηναϊκός ήταν από το πρώτο λεπτό μπροστά στο σκορ, έφτασε και στο +13, άρχισε τα ...της απελπισίας ο Γκριρ,** γιατί στο σετ παιχνίδι δεν είχατε καμια τύχη**, κουράστηκαν και οι δικοί μας γιατί φέτος παίζουν λιγότεροι, έκανε και νωρίς ο Μήτσος το 3ο, πλησιάσατε, μπορούσατε να το πάρετε , δεν το πήρατε. Τέλος.
Για τους θεατρινισμους του Σπανουλη που δεν σφυριζονται τεχνικες ποινες ενω του Τεο σφυριζονται?
Για το 100-0 των διαιτητων υπερ του Παο? Συγκεντρωτικά: Τελειώνετε με αυτή την καραμέλα. Αφού ούτε εσείς τα πιστεύετε τι διάολο τα γράφετε;; Και άντε σφύριξε μια υπέρ μας σφύριξε δύο, 12 χρόνια με τη διαιτησία σας κερδίζουμε;; Ξεκόλλα !! -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Άλλη ερώτηση;;
καλα ρε αθεοφοβε,δεν ξερεις πως οτι και να του πεις παντα θα σε αντικρουσει?Υπαρχει περιπτωση να παραδεχτει κατι?
Εγω βαρεθει να ακουω τα δικα σας. ''καλος μωρε ο Ολυμπιακος αλλα σε 10 χρονια μπορει να μας κοντραρει''
Το ξερετε οτι αυτο δεν ισχυει και σταματηστε να το παιζετε αντικειμενικοι. Εχω βαρεθει να ακουω για τον Γκαστονε και για τα μαγικα του. ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ.
Ο Γιαννακης κανει μαγικα. Ειναι 2 μηνες στον παγκο και μεταμορφωσε την ομαδα.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Άλλη ερώτηση;;
εννοείται ότι την ξέρει/ξέρουν την αλήθεια, μην κοιτάς τι γράφουν εδώ
-
Άλλη ερώτηση;;
Ε αμα βαρεσω και εγω 35 τριποντα αμαρκαριστος(γιατι τα κορακια ειχαν φορτωσει με φαουλ την ομαδα και δεν παιζαμε αμυνα) θα βαλω τα μισα. Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Τα τρίποντα του Παναθηναϊκού ήταν όλα αμαρκάριστα. Και ήταν αμαρκάριστα γιατί το μυαλό του άλλου, δουλεύει με περισσότερες στροφές από ότι ο κινητήρας του S2000. Τα τρίποντα του Παναθηναϊκού ήταν πέναλτι.
Για τα κινητα σκριν του Μπατιστ? Αυτό πάλι τι μόδα είναι;; Διαβάζω όλοι που γράφετε για κινητά σκριν. Αυτά ούτε στα μονά δεν τα παίζουμε πλέον. Ποια κινητά σκριν;; εκεί κρίθηκε το παιχνίδι;; Ο Παναθηναϊκός ήταν από το πρώτο λεπτό μπροστά στο σκορ, έφτασε και στο +13, άρχισε τα ...της απελπισίας ο Γκριρ,** γιατί στο σετ παιχνίδι δεν είχατε καμια τύχη**, κουράστηκαν και οι δικοί μας γιατί φέτος παίζουν λιγότεροι, έκανε και νωρίς ο Μήτσος το 3ο, πλησιάσατε, μπορούσατε να το πάρετε , δεν το πήρατε. Τέλος.
Για τους θεατρινισμους του Σπανουλη που δεν σφυριζονται τεχνικες ποινες ενω του Τεο σφυριζονται?
Για το 100-0 των διαιτητων υπερ του Παο? Συγκεντρωτικά: Τελειώνετε με αυτή την καραμέλα. Αφού ούτε εσείς τα πιστεύετε τι διάολο τα γράφετε;; Και άντε σφύριξε μια υπέρ μας σφύριξε δύο, 12 χρόνια με τη διαιτησία σας κερδίζουμε;; Ξεκόλλα !!Mπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να σερνεσαι επι 2 μηνες και να σου κανουν πλακα Παρτιζαν,Εφες,Σιενα κ.τ.λ και με τον Ολυμπιακο να κανεις τα καλυτερα παιχνιδια σου? Και μην μου πεις για μεταφυσικα φαινομενα και τρικακια του Γκαστονε. Αν ειχε τρικακια θα επιαναν και στις αλλες ομαδες. Εχετε παιξει 100 ματς και μονο με εμας παιζατε υποτιθετε ''καλα''. Αυτο δεν εξηγειται μπασκετικα. Οταν μια ομαδα δεν παιζει καλα δεν κερδιζει. Οταν δεν ειναι σε φορμα δεν κερδιζει. Οι Γιανακοπουλοι δυστυχως δεν ανεχονται την ηττα
-
Ξερω πολυ μπασκετ. Οταν περυσυ σου ελεγα οτι ο Σισκαουσκας εχει μονο καλο σουτ και οτι δεν ειναι ουτε καλος αμυντικος,ουτε καλο μπασιμο εχει κ.τ.λ ,μου ελεγες μπαρουφες. Το μονο που κανει ειναι να μπαινει στο καλαθι και να κανει θεατρισμους για να παρει φαουλ(οπως εκανε και σημερα σε 2 φασεις). Ο Γουντς τον εκανε ρομπα σε παρα πολλες φασεις,αφου ειναι 5 φορες πιο γρηγορος,5 φορες πιο δυνατος,5 φορες πιο αλτικος κ.τ.λ
-
Mπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να σερνεσαι επι 2 μηνες και να σου κανουν πλακα Παρτιζαν,Εφες,Σιενα κ.τ.λ και με τον Ολυμπιακο να κανεις τα καλυτερα παιχνιδια σου? Και μην μου πεις για μεταφυσικα φαινομενα και τρικακια του Γκαστονε. Αν ειχε τρικακια θα επιαναν και στις αλλες ομαδες. Εχετε παιξει 100 ματς και μονο με εμας παιζατε υποτιθετε ''καλα''. Αυτο δεν εξηγειται μπασκετικα. Οταν μια ομαδα δεν παιζει καλα δεν κερδιζει. Οταν δεν ειναι σε φορμα δεν κερδιζει. Οι Γιανακοπουλοι δυστυχως δεν ανεχονται την ηττα
Να στο εξηγήσω δε μπορώ, θα πρέπει να γράφω μέχρι το πρωί αλλά στα γρήγορα μπορώ να πω τα εξής :
Αλλο οι εσωτερικές διοργανώσεις και άλλο η Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα είναι σαφώς πιο δύσκολη. ΟΙ ομάδες που αναφέρεις δε διέσυραν τον Παναθηναϊκό. Απλώς τον κέρδισαν. Το κακό είναι ότι τον κέρδισαν την κατάλληλη στιγμή. Την Παρτιζαν ας πούμε την είχαμε κερδίσει 3 φορές φέτος αλλά μας κέρδισε τότε που έπρεπε.
Οι ομάδες αυτές είναι καλύτερες από του λόγου σου. Ρίξε μια ματιά στην περιφέρεια της Εφές και της Σιένα και μετά κοίτα και τη δική σου και πες μου. Στον πρώτο γύρο χαλαρά είχες χάσει από τη Σιένα. Ναι, εντάξει ξέρω, ο Γκέρσον έφταιγε...
Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πρόβλημα χημείας , καθώς 'γέρνει' μονόπαντα και ενώ πέρσι με μεσες άκρες τους ίδιους ψηλούς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τα ριμπάουντ, φέτος έχουμε. Το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Δεν υπάρχει η κατάλληλη αμυντική προσήλωση και αυτό φάνηκε από την αρχή της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός φέτος είχε σοβαρό αμυντικό πρόβλημα και εάν δεις τα σκορ θα το διαπιστώσεις.
Οι τραυματισμοί σε καίριες θέσεις έπαιξαν το ρόλο τους βεβαίως.Ε, μαζεύτηκαν όλα αυτά, έφτασε το πράμα στο 'μη παρέκει' και την πληρώσατε εσείς τη νύφη.
Εύκολο;;
Τα 'τρυκ' είναι γνωστό ότι είναι μέρος της τακτικής του Ομπράντοβιτς, δεν είναι κρυφό και βέβαια δεν είναι τωρινό. Τα τρυκ βέβαια δεν πιάνουν πάντα. Δε μπορούσε να βρεθεί τρυκ , στο Βελιγράδι ας πούμε. Περιορίσαμε τον Πέκοβιτς με τη ζώνη αλλά μας σακάτεψαν στα τρίποντα. Με τον Ομπράντοβιτς όμως συμβαίνει στο εξής:Τα τρύκ του έχουν επιτυχία εκεί κοντά στο 90%...
Εντάξει δε χρειάζεται να ψαρώνεις με το τι σου ετοιμάζει στα play offs, έχουμε καιρό ακόμα. -
Άλλη ερώτηση;;
Εγω βαρεθει να ακουω τα δικα σας. ''καλος μωρε ο Ολυμπιακος αλλα σε 10 χρονια μπορει να μας κοντραρει''
Το ξερετε οτι αυτο δεν ισχυει και σταματηστε να το παιζετε αντικειμενικοι.
Και ομως ισχυει.Φτασαμε στα 10 χρονια αν δεν το καταλαβες
Ειδες λοιπον?
Οντως μετα απο 10 χρονια μας κοντραρετε -
Οι ομάδες αυτές είναι καλύτερες από του λόγου σουΡε συ TRAV...
-
Ξερω πολυ μπασκετ.Καλά εντάξει μην τρελαίνεσαι. Ξέρεις. Οταν περυσυ σου ελεγα οτι ο Σισκαουσκας εχει μονο καλο σουτ και οτι δεν ειναι ουτε καλος αμυντικος,ουτε καλο μπασιμο εχει κ.τ.λ ,μου ελεγες μπαρουφες. Ο Σισκάουσκας είναι ο καλύτερος στη θέση του με διαφορά. Η διάρκεια είναι που καταξιώνει ένα παίχτη. Το πόσο καλός είναι φαίνεται φέτος που δεν τον έχω. Το πόσο καλός είναι φάνηκε επίσης στο ΦΦ και ειδικά στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ.Το μονο που κανει ειναι να μπαινει στο καλαθι και να κανει θεατρισμους για να παρει φαουλ(οπως εκανε και σημερα σε 2 φασεις). Ο Γουντς τον εκανε ρομπα σε παρα πολλες φασεις,αφου ειναι 5 φορες πιο γρηγορος,5 φορες πιο δυνατος,5 φορες πιο αλτικος κ.τ.λ Πες μου κάτι καινούριο. Ο ένας έχει τριανταρίσει και είναι λευκός και ο άλλος είναι αραπάς και μικρότερος. -
Ξερω πολυ μπασκετ.Καλά εντάξει μην τρελαίνεσαι. Ξέρεις. Οταν περυσυ σου ελεγα οτι ο Σισκαουσκας εχει μονο καλο σουτ και οτι δεν ειναι ουτε καλος αμυντικος,ουτε καλο μπασιμο εχει κ.τ.λ ,μου ελεγες μπαρουφες. Ο Σισκάουσκας είναι ο καλύτερος στη θέση του με διαφορά. Η διάρκεια είναι που καταξιώνει ένα παίχτη. Το πόσο καλός είναι φαίνεται φέτος που δεν τον έχω. Το πόσο καλός είναι φάνηκε επίσης στο ΦΦ και ειδικά στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ.Το μονο που κανει ειναι να μπαινει στο καλαθι και να κανει θεατρισμους για να παρει φαουλ(οπως εκανε και σημερα σε 2 φασεις). Ο Γουντς τον εκανε ρομπα σε παρα πολλες φασεις,αφου ειναι 5 φορες πιο γρηγορος,5 φορες πιο δυνατος,5 φορες πιο αλτικος κ.τ.λ Πες μου κάτι καινούριο. Ο ένας έχει τριανταρίσει και είναι λευκός και ο άλλος είναι αραπάς και μικρότερος.
Εσυ τωρα αντι να χαρεις την νικη σου πας να την πεις στον trav.Παρτα τωρα
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ολόκληρη Σαλονίκη δε μπορούν να βρεθούν πέντε άνθρωποι να βάλουν λίγα φράγκα να φτιαχτεί μια αξιοπρεπής ομάδα;;
Όχι.
Σε ποια ομάδα πλην κέντρου έχεις δει επενδυτή;
Τι να κερδίσει όπως είναι τώρα το μπάσκετ;
Ποιον να ανταγωνιστεί; Τους Γιαννακόπουλους και τους Αγγελόπουλους;Δεν είπα να πρωταγωνιστήσει. Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Τουλάχιστο να παγιωθεί σε ένα καλό επίπεδο . Εκατσα και είδα το ματς με την ΑΕΚ. Αστα
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Και αυτος ο Ομπραντοβιτς θεος ειναι και καταφερνει καθε φορα και νικαει;;
-
Mπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να σερνεσαι επι 2 μηνες και να σου κανουν πλακα Παρτιζαν,Εφες,Σιενα κ.τ.λ και με τον Ολυμπιακο να κανεις τα καλυτερα παιχνιδια σου? Και μην μου πεις για μεταφυσικα φαινομενα και τρικακια του Γκαστονε. Αν ειχε τρικακια θα επιαναν και στις αλλες ομαδες. Εχετε παιξει 100 ματς και μονο με εμας παιζατε υποτιθετε ''καλα''. Αυτο δεν εξηγειται μπασκετικα. Οταν μια ομαδα δεν παιζει καλα δεν κερδιζει. Οταν δεν ειναι σε φορμα δεν κερδιζει. Οι Γιανακοπουλοι δυστυχως δεν ανεχονται την ηττα
Να στο εξηγήσω δε μπορώ, θα πρέπει να γράφω μέχρι το πρωί αλλά στα γρήγορα μπορώ να πω τα εξής :
Αλλο οι εσωτερικές διοργανώσεις και άλλο η Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα είναι σαφώς πιο δύσκολη. ΟΙ ομάδες που αναφέρεις δε διέσυραν τον Παναθηναϊκό. Απλώς τον κέρδισαν. Το κακό είναι ότι τον κέρδισαν την κατάλληλη στιγμή. Την Παρτιζαν ας πούμε την είχαμε κερδίσει 3 φορές φέτος αλλά μας κέρδισε τότε που έπρεπε.
Οι ομάδες αυτές είναι καλύτερες από του λόγου σου. Ρίξε μια ματιά στην περιφέρεια της Εφές και της Σιένα και μετά κοίτα και τη δική σου και πες μου. Στον πρώτο γύρο χαλαρά είχες χάσει από τη Σιένα. Ναι, εντάξει ξέρω, ο Γκέρσον έφταιγε...
Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πρόβλημα χημείας , καθώς 'γέρνει' μονόπαντα και ενώ πέρσι με μεσες άκρες τους ίδιους ψηλούς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τα ριμπάουντ, φέτος έχουμε. Το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Δεν υπάρχει η κατάλληλη αμυντική προσήλωση και αυτό φάνηκε από την αρχή της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός φέτος είχε σοβαρό αμυντικό πρόβλημα και εάν δεις τα σκορ θα το διαπιστώσεις.
Οι τραυματισμοί σε καίριες θέσεις έπαιξαν το ρόλο τους βεβαίως.Ε, μαζεύτηκαν όλα αυτά, έφτασε το πράμα στο 'μη παρέκει' και την πληρώσατε εσείς τη νύφη.
Εύκολο;;
Τα 'τρυκ' είναι γνωστό ότι είναι μέρος της τακτικής του Ομπράντοβιτς, δεν είναι κρυφό και βέβαια δεν είναι τωρινό. Τα τρυκ βέβαια δεν πιάνουν πάντα. Δε μπορούσε να βρεθεί τρυκ , στο Βελιγράδι ας πούμε. Περιορίσαμε τον Πέκοβιτς με τη ζώνη αλλά μας σακάτεψαν στα τρίποντα. Με τον Ομπράντοβιτς όμως συμβαίνει στο εξής:Τα τρύκ του έχουν επιτυχία εκεί κοντά στο 90%...
Εντάξει δε χρειάζεται να ψαρώνεις με το τι σου ετοιμάζει στα play offs, έχουμε καιρό ακόμα.Καλα αλλα νταλων. Την Σιενα την κερδισα φετος στην εδρα μου οπως κερδισα και την Ταου και τοσες αλλες καλες ομαδες ,χωρις μαλιστα προπονητη. Η Εφες σε κερδισε για πλακα οπως και η Σιενα στην εδρα τους. Στο Οακα η Εφες ηρθε με ελλειψεις και επειδη ειδα το παιχνιδι σου λεω οτι και παλι στο τελος το πηρατε. Καλα η Σιενα εκτος του οτι αυτοκτονησε δεν καιγοταν κιολας να νικησει. Το κακο για σενα ειναι οτι παρακολουθησα και τα παιχνιδια του Παο. Οποτε με το να λες οτι νικησες την Σιενα και την Εφες εντος εδρας δεν πιανει σε μενα(ησουν αθλιος και στα 2)
Με την Παρτιζαν που κερδισες 3 φορες το εκανες ,οχι γιατι ησουν καλυτερος ,αλλα επειδη λυγιζαν στο τελος τα αμουστακα παιδακια της Παρτιζαν. Και στο Οακα και στο Βελιγραδι επαιζαν πολυ καλυτερα. Και δεν ειναι καλη ομαδα η Παρτιζαν και αποδειχτηκε και σημερα
Αν ο Παο εχει προβληματα τραυματισμων ο Ολυμπιακος τι ειχε? Εξω Σοφο,Ματσε και Γκριρ για 1 μηνα κ.τ.λ. Μην λεμε οτι θελουμε. Ο Παο δεν βλεπετε φετος ,αλλα εγω δεν θυμαμαι ποτε να αποδιδει τοσο ωραιο μπασκετ οπως ο σημερινος Ολυμπιακος. Καρφωματα,ταπες κ.τ.λ. Και να μην κερδιζαμε δεν θα με ενοιζε. Ειδα θεαμα ρε παιδι μου. Ο Γκαστονε παιζει ξυλο στην αμυνα και στην επιθεση γιουρια με τριποντα
-
A και κατι αλλο. Ειδα και το ματς σας με το Μαρουσι. Πλακιτσα εκανε ο Μαυροειδης. Ειδα και το ματς με το Αιγαλεω. Ενας αριστοροχειρας πιτσιρικας εκανε πλακιτσα. Παιζει να εχω δει παραπανω παιχνιδια του Παο απο εσενα. Σερνεστε φετος και το ξερεις
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι έξω, η Ρεάλ είναι έξω, αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να βγάλει έξω και την ΤΣΣΚΑ όχι απλά έχει 'ελπίδες', αλλά θα είναι και πολύ σοβαρά στη διεκδίκηση της κούπας.Για μισό :
Πρωτα από όλα η σημερινή νίκη θα 'ακουστεί' και θα τον προσέχουν στο εξής. Θα τον προσέξει και η ίδια η ΤΣΣΚΑ καλύτερα στο εξής αν και φέτος δεν είναι και στα καλά της.
Μετά: Θα πρέπει να μη μείνει από βενζίνη, πράγμα το οποίο είναι πολύ πιθανό. Κάπου διάβασα ότι γράψατε ότι όταν ήταν μέσα ο Γκριρ πήγαινε καλά ο Ολυμπιακός και όταν ήταν στον πάγκο ζοριζόταν. Ότι έγινε και με μας δηλαδή. Μέχρι πότε νομίζεις ότι θα παίζεται αυτό το έργο;;
Οι επιλογές που έχει στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά περιορισμένες. -
Κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ και είμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση,με λίγη προσοχή στον αγώνα της Πέμπτης.
Ε μου φαίνεται ανούσιο μετά από τέτοια νίκη να κάτσω να ασχοληθώ με τον ΠΑΟ.
Δεν παίξαμε με τον ΠΑΟ, με την ΤΣΣΚΑ παίξαμε εκτός και κερδίσαμε,με αυτό νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε.(πρέπει;) -
Μετά: Θα πρέπει να μη μείνει από βενζίνη, πράγμα το οποίο είναι πολύ πιθανό. Κάπου διάβασα ότι γράψατε ότι όταν ήταν μέσα ο Γκριρ πήγαινε καλά ο Ολυμπιακός και όταν ήταν στον πάγκο ζοριζόταν. Ότι έγινε και με μας δηλαδή. Μέχρι πότε νομίζεις ότι θα παίζεται αυτό το έργο;;
Οι επιλογές που έχει στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά περιορισμένες.Ωπα ωπα (νυσταζω κιολας γαμωτο )
Ποιο εργο; Μια χαρα πλουραλισμο εχει η ομαδα, αλλα ειναι λογικο ενα ματς σαν το σημερινο να μην το κερδισει ο Τεοντοσιτς αλλα ο Γκριρ...
Ή μηπως οι Μπλακνει και Γουντς δεν παιζουν στην περιφερεια; Ή μηπως δε θα ειναι σε εναν μηνα απολυτως ετοιμος ο Ματσιγιαουσκας; Τι λεμε τωρα....
Οχι απλα δε θα μεινει απο βενζινη αλλα (επειδη οπως ειπαμε εκανε εκ νεου προετοιμασια) λογικα τον Ιουνη θα ειναι σε φουλ φορμα... -
Καλα αλλα νταλων. Την Σιενα την κερδισα φετος στην εδρα μου οπως κερδισα και την Ταου και τοσες αλλες καλες ομαδες ,χωρις μαλιστα προπονητη. **Άλλα αντί άλλων λες εσύ. Η Σιένα σε κέρδισε μέσα -έξω **http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=157&clubcode=sie Η Εφες σε κερδισε για πλακα οπως και η Σιενα στην εδρα τους. Η Εφές μας κέρδισε με 10 πόντους και η Σιένα με 9. Αυτό δε λέγεται 'για πλάκα'. Λέγεται ήττα. Ο Παναθηναϊκός δεν τρώει 20άρες .Στο Οακα η Εφες ηρθε με ελλειψεις και επειδη ειδα το παιχνιδι σου λεω οτι και παλι στο τελος το πηρατε. Καλα η Σιενα εκτος του οτι αυτοκτονησε δεν καιγοταν κιολας να νικησει. Το κακο για σενα ειναι οτι παρακολουθησα και τα παιχνιδια του Παο. Οποτε με το να λες οτι νικησες την Σιενα και την Εφες εντος εδρας δεν πιανει σε μενα(ησουν αθλιος και στα 2) Να σου πω : Πας καλά;; Μίλησα για νίκες το Παναθηναϊκού με αυτές τις ομάδες ρε;; Είσαι σοβαρός;;;Με την Παρτιζαν που κερδισες 3 φορες το εκανες ,οχι γιατι ησουν καλυτερος ,αλλα επειδη λυγιζαν στο τελος τα αμουστακα παιδακια της Παρτιζαν. Καλά εντάξει τώρα δε φταις εσύ εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι. Με την Εφές και τη Σιένα ήταν ...μουστακαλήδες και μας κέρδισαν, με την Παρτιζάν ήταν αμούστακα και κερδίσαμε!! Τώρα άμα σου κατεβάσω κανένα καντήλι θα φταίω. Όταν είμαι άθλιος χάνω , όταν κερδίζω είναι θέμα...τριχοφυΐας!!! Και στο Οακα και στο Βελιγραδι επαιζαν πολυ καλυτερα. Και δεν ειναι καλη ομαδα η Παρτιζαν και αποδειχτηκε και σημερα . Σήμερα έχασαν με 8 πόντους μέσα στη Βιτόρια και αυτό δείχνει ότι δεν ήταν καλή ομάδα...Ρε τι πίνεις;;;
Αν ο Παο εχει προβληματα τραυματισμων ο Ολυμπιακος τι ειχε? Εξω Σοφο,Ματσε και Γκριρ για 1 μηνα κ.τ.λ. Μην λεμε οτι θελουμε. Απώλεια είναι όταν έχεις κάτι και το χάνεις. Πότε είχες εσύ Μάτσε και Σόφο;; Ο Παο δεν βλεπετε φετος ,αλλα εγω δεν θυμαμαι ποτε να αποδιδει τοσο ωραιο μπασκετ οπως ο σημερινος Ολυμπιακος. Καρφωματα,ταπες κ.τ.λ. Και να μην κερδιζαμε δεν θα με ενοιζε. Ειδα θεαμα ρε παιδι μου. Ο Γκαστονε παιζει ξυλο στην αμυνα και στην επιθεση γιουρια με τριποντα ε ναι, τι να λέμε τώρα...πότε έπαιξε ωραίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός...εσύ έχεις εθιστεί στο θέαμα από την εποχή του Ιωαννίδη και όπως και να το κάνουμε είσαι απαιτητικός...Εάν ο Παναθηναϊκός που δε βλέπεται σου ρίχνει 20άρες και σου παίρνει και τον τελικό, τότε φαντάσου τι έχει να γίνει όταν...ειδωθεί.
Εφιάλτης ε;;; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι επιλογές που έχει στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά περιορισμένες.Ωπα ωπα (νυσταζω κιολας γαμωτο )
Ποιο εργο; Μια χαρα πλουραλισμο εχει η ομαδα, αλλα ειναι λογικο ενα ματς σαν το σημερινο να μην το κερδισει ο Τεοντοσιτς αλλα ο Γκριρ...
Ή μηπως οι Μπλακνει και Γουντς δεν παιζουν στην περιφερεια; Ή μηπως δε θα ειναι σε εναν μηνα απολυτως ετοιμος ο Ματσιγιαουσκας; Τι λεμε τωρα....
Οχι απλα δε θα μεινει απο βενζινη αλλα (επειδη οπως ειπαμε εκανε εκ νεου προετοιμασια) λογικα τον Ιουνη θα ειναι σε φουλ φορμα...Ο Μάτσε όλο έτοιμος είναι αλλά όλο και κάτι νέο ξημερώνει.
Οι Μπλάκνει και Τεόντοσιτς δεν είναι παίχτες απαιτήσεων ΦΦ
Και μένει ο Γκριρ με τον Γουντς , με τον πρώτο να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά και τον 2ο να είναι με τα φεγγάρια του
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)