-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα με αξιοπρέπεια, ας χάσουμε και με αξιοπρέπεια! Ας μην υποτιμούμε προσωπικότητες όπως ο Σάρας, αλλά ειδικά ο Μπατιστ που μας έχει προσφέρει τόσα.Δεν τρέχει και τίποτα, όλα μέσα στη ζωή είναι.
Eπί της ουσίας θα τα πούμε αύριο και τις υπόλοιπες μέρες που θα έχει κατασταλάξει το πράμα-δυστυχώς θα έχουμε αρκετό καιρό-αλλά τι άλλο πρέπει να γίνει για να 'υποτιμήσουμε' το Σάρας;;
Να μας ρίξει στην Α2;; Μας έχει σακατέψει φέτος, τι άλλο να κάνει;;Όσο για το Μπατιστ, ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο Γιάννης, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο μέγεθος για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Πολλά του χρωστάμε και παίζει και μισό γόνατο από 30 λεπτά και πάνω.
Τε σπα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Όσο για το Μπατιστ, ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο Γιάννης, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο μέγεθος για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Πολλά του χρωστάμε και παίζει και μισό γόνατο από 30 λεπτά και πάνω.
Τε σπα
Ουτε εγω το καταλαβα.Πραγματικα
psΓιατι δεν μπαινεις msn? -
Eπί της ουσίας θα τα πούμε αύριο και τις υπόλοιπες μέρες που θα έχει κατασταλάξει το πράμα-δυστυχώς θα έχουμε αρκετό καιρό-αλλά τι άλλο πρέπει να γίνει για να 'υποτιμήσουμε' το Σάρας;;
Να μας ρίξει στην Α2;; Μας έχει σακατέψει φέτος, τι άλλο να κάνει;;Εννοώ ότι ο τύπος έχει κάνει μεγάλα πράγματα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το ότι δεν 'κόλλησε' με εμάς δεν τον κάνει και άχρηστο από τη μια στιγμή στην άλλη!
Όσο για το Μπατιστ, ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο Γιάννης, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο μέγεθος για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Πολλά του χρωστάμε και παίζει και μισό γόνατο από 30 λεπτά και πάνω.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα.
Όπως και να 'χει, η ζωή συνεχίζεται
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα με αξιοπρέπεια, ας χάσουμε και με αξιοπρέπεια! Ας μην υποτιμούμε προσωπικότητες όπως ο Σάρας, αλλά ειδικά ο Μπατιστ που μας έχει προσφέρει τόσα.
Δεν τρέχει και τίποτα, όλα μέσα στη ζωή είναι.Μόνος σου το έγραψες και με βρίσκεις σύμφωνο. Όπως και η υπερτίμηση, έτσι και η υποτίμηση μέσα στη ζωή είναι.
Εν προκειμένω ο Σάρας πληρώνεται(και μάλιστα αδρά) για να παίζει μπάσκετ. Μέχρι να αποσυρθεί(οπότε και θα εκτιμηθεί συνολικά η όποια προσφορά του στο άθλημα) θα πρέπει να κρίνεται αγωνιστικό λεπτό προς λεπτό. Γνώμη μου.
Μπατίστ:Δεν τον χώνεψα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο ΟΑΚΑ(δεν τον θεωρώ εγκεφαλικό παίκτη, παίζει ενστικτωδώς και το ένστικτό του δεν μου γεμίζει και πολύ τον οφθαλμό), επομένως ίσως είμαι προκατειλημένος. Κάτι πάντως που ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω την αλχημεία του Ζέλικο κάτι η σύκριση με τα ιερά τέρατα που έχουν υπερασπιστεί την ρακέτα του Παναθηναικού τα τελευταία 15 χρόνια είναι αρκετά (για μένα) για να τον κρίνω αρνητικά.
Anyway, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο Μπατίστ ο κύριος υπαίτιος για την εικόνα που παρουσιάζει και παρουσίασε σήμερα η ομάδα.Ίσως είναι το αγαπημένο μου εξιλαστήριο θύμα. -
Καλα καθηστε τωρα στον καναπε και δειτε τον Θρυλο να ασελγει στο πτωμα της Ρεαλ και του ναυγου του αμπαλου Παπαδοπουλου
Προβλεπω να σηκωνει την δευτερη ευρωκουπα ο Θρυλος. Και δικαιη κουπα ε? Χωρις ταπες αφου η μπαλα ακουμπησει το ταμπλο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα καθηστε τωρα στον καναπε και δειτε τον Θρυλο να ασελγει στο πτωμα της Ρεαλ και του ναυγου του αμπαλου ΠαπαδοπουλουΠροβλεπω να σηκωνει την δευτερη ευρωκουπα ο Θρυλος. Και δικαιη κουπα ε? Χωρις ταπες αφου η μπαλα ακουμπησει το ταμπλο
Μακρι να περασετε εσεις τουλαχιστον γιατι εμεις φετος (τι φετος τους 2 τελευταιους μηνες) ειμαστε γτπ
Αν και βλεπω η ρεαλ να παιζει με 7 αυριο -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μπατίστ:Δεν τον χώνεψα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο ΟΑΚΑ(δεν τον θεωρώ εγκεφαλικό παίκτη, παίζει ενστικτωδώς και το ένστικτό του δεν μου γεμίζει και πολύ τον οφθαλμό), επομένως ίσως είμαι προκατειλημένος. Κάτι πάντως που ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω την αλχημεία του Ζέλικο κάτι η σύκριση με τα ιερά τέρατα που έχουν υπερασπιστεί την ρακέτα του Παναθηναικού τα τελευταία 15 χρόνια είναι αρκετά (για μένα) για να τον κρίνω αρνητικά.
Anyway, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο Μπατίστ ο κύριος υπαίτιος για την εικόνα που παρουσιάζει και παρουσίασε σήμερα η ομάδα.Ίσως είναι το αγαπημένο μου εξιλαστήριο θύμα.Τώρα για κάτσε γιατί θα τρελαθούμε εντελώς: Μιλάμε για το μαυρούκο που φοράει το 8 και πήραμε από τη Σαρλερουά;; Μάλλον γι' αυτόν μιλάμε ε;;
Και μετά ποιος έχει σειρά;; Ο Μήτσος;;
Ρε δε γράφουμε αμέσως μετά από ήττα και μάλιστα τέτοια όπως η αποψινή που έχει να κάνει με Ευρώπη και μας στέλνει. Περιμένουμε λίγο να ηρεμήσουμε
-
Καλα καθηστε τωρα στον καναπε και δειτε τον Θρυλο να ασελγει στο πτωμα της Ρεαλ και του ναυγου του αμπαλου ΠαπαδοπουλουΠροβλεπω να σηκωνει την δευτερη ευρωκουπα ο Θρυλος. Και δικαιη κουπα ε? Χωρις ταπες αφου η μπαλα ακουμπησει το ταμπλο
Θύμισε μου να κάτσω να σου βρω , κάποια στιγμή, τι έχεις προβλέψει κατά καιρούς
-
Anyway, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο Μπατίστ ο κύριος υπαίτιος για την εικόνα που παρουσιάζει και παρουσίασε σήμερα η ομάδα.Ίσως είναι το αγαπημένο μου εξιλαστήριο θύμα.Τώρα για κάτσε γιατί θα τρελαθούμε εντελώς: Μιλάμε για το μαυρούκο που φοράει το 8 και πήραμε από τη Σαρλερουά;; Μάλλον γι' αυτόν μιλάμε ε;;
Και μετά ποιος έχει σειρά;; Ο Μήτσος;;
Ρε δε γράφουμε αμέσως μετά από ήττα και μάλιστα τέτοια όπως η αποψινή που έχει να κάνει με Ευρώπη και μας στέλνει. Περιμένουμε λίγο να ηρεμήσουμε
Συμφωνω απολυτος
Οχι και λιγος ο μπατιστ
Ημαρτον δηλαδη,ο ανθρωπος ειναι μεγαλο κεφαλαιο για τον παναθηναικο
ps:Εγω παντως ειμαι ηρεμος.Ισως διοτι το ηξερα οτι δεν θα περασουμε σημερα.
Φαινεται εδω και 2 μηνες οτι δεν προκειται για μια απλη κοιλια. -
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Μπατίστ είναι το δεύτερο αγαπημένο εξιλαστήριο θύμα.
Αποστόλη, ό,τι και να μου πεις για τον Μπατίστα δεν μου αλλάζεις γνώμη. Εγώ μικρολίμανο δεν πάω.
Όσο για το χρονικό διάστημα, κάνεις λάθος. Κάνω υπομονή μήνες τώρα.
Άλλωστε σε λίγες ημέρες παίζω με τον αιώνιο δεύτερο για το κύπελλο, ξεσπάω τώρα, γιατί μετά θα είμαι out of fashion. (ας το ελπίσουμε εδώ που φτάσαμε )ΥΓ:ΤΡΑΙΝΟ
Αφιερωμένο στους βάζελους που το περίμεναν στον τερματικό σταθμό της Μαδρίτης. -
κριμα ο παο...
τι φταιει και δεν ταιριαζει ο γιασικεβιτσιους ομως?
πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλος παικτης και μπασκετικη ιδιοφυια (τι τρελες πασες δινει ωρες-ωρες) αλλα τον μπερδευει η κατασταση οταν παιζει συνεχεια μαζι με τον διαμαντιδη ή ακομα και με τον (εγωισταρο) σπανουλη. αν του δινοταν χρονος να ειναι ο μονος οργανωτης στην 5αδα, πιστευω θα βλεπαμε πολυ καλα πραγματα. αλλα παλι, πώς να αφησεις τον διαμαντιδη στον παγκο? δυσκολη κατασταση..
α και λιγη παραπανω προπονηση στα σουτ δεν βλαπτει.. αυτο ισχυει για ολες τις ελληνικες ομαδες και για την εθνικη επισης.. ειναι ενοχλητικο να ασχολουνται με το καθε περιτεχνο μαρκαρισμα και συνδυασμο μεταξυ τους, και να ξεχνουν την ουσια του μπασκετ..να μπει η μπαλα στο καλαθι..αυριο δν ξερω ποιον να υποστηριξω.. στο ολυμπιακος-αρης θυμαμαι τις 5 τεχνικες ποινες που μας εδωσαν, μολις ισοφαρισαμε το ματς και ειμαι ετοιμος να υποστηριξω τον οποιοδηποτε αντιπαλο του ολυμπιακου.. απο την αλλη, οι ισπανοι ειναι εξισου αχωνευτοι.. οποιος και να χασει, θα χαρω..
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
κριμα ο παο...
τι φταιει και δεν ταιριαζει ο γιασικεβιτσιους ομως?
πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλος παικτης και μπασκετικη ιδιοφυια (τι τρελες πασες δινει ωρες-ωρες) αλλα τον μπερδευει η κατασταση οταν παιζει συνεχεια μαζι με τον διαμαντιδη ή ακομα και με τον (εγωισταρο) σπανουλη. αν του δινοταν χρονος να ειναι ο μονος οργανωτης στην 5αδα, πιστευω θα βλεπαμε πολυ καλα πραγματα.Μάλλον είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα για να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία μιας ομάδας.Μάλλον θεωρεί ευκολότερο να προσαρμοστεί ολόκληρη η ομάδα πάνω του.
Δεν έχεις άδικο για το 'δύο ξένοι στην ίδια πόλη'(βλέπε kill bill), αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν του έφταιξε καθόλου ο Σπανούλης. Χαρακτηριστική η φάση, όπου χωρίς να έχει περάσει την μεσαία γραμμή, κατεβάζει την μπάλα με το πάσο του και παράλληλα γκρινιάζει στον διαιτητή που έχει δίπλα του για προηγούμενο φαλτσοσφύριγμα εις βάρος του.Background ο Ομπράντοβις να ουρλιάζει προσπαθώντας αδίκως να τον 'ξυπνήσει'...
Στον κόσμο του ο Σάρας μάρας.
Φυσικά δεν ανησυχούσε αφού ήταν σίγουρος για το καυτό του χέρι, όπως μας δείχνουν τα δύο τρίποντα που έβαλε στις...7 προσπάθειες(στις πιο κρίσιμες καμπές του παιχνιδιού), πάντα υπό προυποθέσεις.
Μάλλον σκεφτόταν ότι στη χειρότερη περίπτωση ο βράχος Μπατίστ με τον κατεψυγμένο Δήμο αποτελούσαν εγγύηση για το ριμπάουντ. Αμ δε.12-7 τα επιθετικά υπερ των γιούγκων, 25-11 τα αμυντικά παρακαλώ(θέλει και ρώτημα υπερ ποίων;), 19 παραπάνω στο σύνολο δλδ ,και καλό μας βράδυ.
α και λιγη παραπανω προπονηση στα σουτ δεν βλαπτει.. αυτο ισχυει για ολες τις ελληνικες ομαδες και για την εθνικη επισης.. ειναι ενοχλητικο να ασχολουνται με το καθε περιτεχνο μαρκαρισμα και συνδυασμο μεταξυ τους, και να ξεχνουν την ουσια του μπασκετ..να μπει η μπαλα στο καλαθι..
Κι αυτό σωστό, από την άλλη μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία των παικτών, που από ό,τι είδα στα ευρωπαικά ματς αρέσκεται σε περιπάτους.Σε όλα σχεδόν τα ευρωπαικά παιχνίδια του Παναθηναικού οι παίκτες του εμφανίστηκαν αγχωμένοι και σφιγμένοι. Ο λόγος; Η ψύχωση και οι προσδοκίες του κόσμου τα 4 να γίνουν 5;Δεν ξέρω.
-
Το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι τωρινό.
Από την αρχή λέγαμε ότι η μεταγραφή Γιασικεβίτσιους είναι ένα μεγάλο λάθος και ότι δεν πήρε αντικάταστάτη του Σισκάουσκάς και ότι δεν έχει πεντάρι.
Ο Γιασικεβίτσιους για να αποδόσει πρέπει να είναι ο βασικός και αναντικατάστατος πλέι μέικερ, να έχει συνεχώς την μπάλα και με τις μαγικές του πάσες και την εκτελεστική ικανότητα να κάνει παπάδες σε μια ομάδα φύση επιθετική (βλέπε Μακάμπι).Στον ΠΑΟ του αναντικατάστατου Διαμαντίδη και του Σπανούλη, της σκληρής άμυνας και των διαφόρων συστημάτων του Ομπράντοβιτς δεν είχε και ούτε θα έχει ποτέ θέση. Αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις παίχτη απλά για να μην τον πάρει ο αντίπαλός σου. Μένεις με την αρχική καζούρα και τους πανυγηρισμούς του αεροδρομίου.
Όσον αφορά εμάς τώρα, αποχωρίσαμε με το κεφάλι ψηλά και ελπίζω να γίναμε σοφότεροι γιατί μας παρουσιάστηκε μεγάλη ευκαιρία φέτος.
Το είχα δει το όνειρο με το τέλος της κλήρωσης: Κερδίζεις τους Τούρκους μέσα-έξω και τελευταία αγωνιστική
μες το Παλέ παίρνεις την πρόκριση με το έτσι θέλω.
Αλλά το όνειρο έγινε εφιάλτης από την πρώτη αγωνιστική. Και το γαμότο είναι ότι όλα τα άλλα αποτελέσματα μας έκατσαν λουκούμι.Ο ΟΣΦΠ αύριο μπορεί αλλά και να τα καταφέρει, μετά δεν μπορεί.
Άργησε να πάρει προπονητή. -
Kaλημέρες
Μια μικρή απόπειρα να προλάβουμε το κάθε λαμόγιο, που θα πάρει μια πένα ή έχει ένα site και θ' αρχίσει να γράφει το μακρύ του και το κοντό του:
-Η χρονιά χάθηκε και δεν αναπληρώνεται με την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Όταν είσαι κάτοχος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεν είσαι τουλάχιστο στο ΦΦ, έχεις αποτύχει. Πόσο μάλλον όταν δεν είσαι ούτε στους 8
-Σκατο-όμιλος και το είχα πει στον Ηellenic αλλά δεν έδινα ούτε 1 στα 100 να μην περάσουμε.
-Δεν πρέπει να 'πειραχτεί' το τεχνικό τιμ, εκτός και εάν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε δουλειά σε νέους φερέλπιδες προπονητές τύπου...Κατσικάρη .
-Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους τι θέλουμε. Θέλουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού που μας έφτασε μέχρι εδώ;; Τότε πρέπει να πάρουμε τουλάχιστο ένα PF με @@, τύπου Σμόντις ας πούμε και βέβαια να κάνουμε τα βουντού μας μπας και καταλάβουμε τι θέλαμε και πήραμε τον Ζίζιτς (προσωπικά τον γουστάρω αλλά οι υπεύθυνοι έχουν άλλη άποψη). Δε μπορεί να παίζει ο Μπατιστ , Μ.Ο πάνω από 30 λεπτά.
Θέλουμε ψηλό;; Να κοιτάξουμε τι υπάρχει στην αγορά, που να έχει όρεξη να παίξει μπασκετάκι και να μην κρεμόμαστε από τ'@@ του κάθε Βούισιτς.
Πάντως πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Χθες είχαμε 20 ριμπάουντ λιγότερα!!!!-Μας κόστισε πολύ φέτος η άδεια frontline. Μιλάμε για πολλή γκαντεμιά.
-Το καλοκαίρι βρεθήκαμε να έχουμε : Μήτσο , Σπανούλη, Γιασικεβίτσιους, Βούγιανιτς, Νικόλα,Μπετσιροβιτς. Μόνο ο Νας και ο Ντέιβις μας έλλειπαν Η ομάδα έγερνε επικίνδυνα και εάν το βλέπαμε εμείς οι χαβαλέδες εδώ σκεφτείτε πόσο το έβλεπε το τεχνικό επιτελείο. Αλλά παρ' όλα αυτά πήραμε τον Γιασικεβίτσιους. Προσωπικά έσκουζα όλη τη χρονιά ότι αυτός ο παίχτης θα μας καταστρέψει (είναι και άλλα τα προβλήματά μας βέβαια) όπως και έγινε. Δεν πειράζει ή μάλλον πειράζει και παραπειράζει αλλά τι να γίνει τώρα...
-Ο Σπανούλης σκιά του εαυτού του, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Καλώς τα χώνουμε στον Σάρας αλλά αυτόν γιατί δεν τον 'αγγίζετε';; για κλωστές ήταν
Για πάμε παραμέσα στο ζόρια τώρα:
-Μάλλον έχουμε γίνει προβλέψιμοι στο παιχνίδι μας. Πλέον οι αντίπαλοι μας διαβάζουν πολύ καλά και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο πρώτο ημίχρονο μας φορτώνουν με 40άρες+.
Η Σιένα μας ξεφτίλισε στο 1ο ημίχρονο και έσπαγε την άμυνά μας με χαρακτηριστική ευκολία. Βέβαια επειδή ο άλλος είναι γάτα αντιδρά και ρεφάρουμε στο 2ο (χθες έκανε πάλι μαγικά ) αλλά όπως λένε και στο χωριό μου 'όποιος πηδάει πολλά παλούκια κάποιο θα μπει στον κώλο του'.-Να στείλουμε...διακοπές το Μήτσο για κανένα 2μηνο σε ένα τόπο που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το μπάσκετ. Σέρνεται από την κούραση και είναι κρίμα να σακατευτεί, γιατί για εκεί βαδίζει.
-Δε λύθηκε το πρόβλημα στο άσο. Πήραμε και καλά παίχτες που μπορεί να τον ξεκουράζουν αλλά τελικά πάλι πολύ έπαιζε.
-Μάλλον στο τριάρι θα μείνουμε όπως είμαστε. Παίχτες δεν υπάρχουν που να είναι εύκολα προσεγγίσιμοι.
Προσωπικά θέλω τον πολύ τον Μαντσινέλι της Φορτιντούτο και τον Ιλιασόβα (λιγότερο) αλλά μάλλον είμαι ο μοναδικός που τους θέλω.Κι ένα τελευταίο, άσχετο με μας: Όποιος απόψε θέλει να περάσει ο γαύρος για να έχουμε ...ομάδα στους 8 , δεν είναι στα καλά του
Για ρίχτε απόψεις
-
'«Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες και περίμενα ένα πιο έξυπνο και υπομονετικό παιχνίδι από αυτούς»
Στους κάγκουρες που στον φόρτωσαν πέστα
-
Ρε συ Απο, κανεις δεν του φορτωσε καποιον χωρις τη συγκαταθεση του....
Εδω τις προαλλες εκανε ολοκληρη φασαρια για τη διακοπη συμβολαιου του Τομασεβιτς και τελικα περασε το δικο του! (μια πρωτοφανης για τα δεδομενα του βαζελου ιστορια, αν εμαθες...). Καπου εκει βεβαια ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση και ισως το καλοκαιρι εχουμε εξελιξεις...
Η επιλογη των παικτων ειναι αποκλειστικα δικη του ευθυνη (και φετος) και πρεπει αυτος να χρεωνεται τα καλα αλλα και τα κακα. Οπως πχ την τρυπα στο 3 (και ΟΧΙ στο 4, για το οποιο γκρινιαζε χτες) και την αποδεδειγμενη, πλεον, δυσκολια (;) στην επιλογη και (κυριως) διαχειριση των ψηλων (ο Ζιζιτς ειναι ενα, ακομα, κλασικο παραδειγμα).
Περυσι του βγηκε και το σηκωσε, αλλα φετος οι εμμονες του (αλλα και το οτι το μπασκετ προχωραει και οι αντιπαλοι κανουν κι αυτοι την κατασκοπια τους και φερνουν καινοτομιες) κοστισαν.....
Τελος, νομιζω οτι ηρθε η ωρα, αυτοι που δε μπορουν ν' ακολουθησουν, να την κανουν σιγα-σιγα (Αλβερτης, Χ''βρεττας, Ντικουδης, Τομασεβιτς, Μπετσιροβιτς, Ουινστον, αλλα και ο εντελως αταιριαστος Γιασικεβιτσιους -ειδες πως μαζευονται μπολικοι;...)ΥΓ. Επισης ακουγονται διαφορα για το κλιμα στα αποδυτηρια (στα οποια δεν ξερω, βεβαια, ποση αξια μπορω να δωσω)
-
'«Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες και περίμενα ένα πιο έξυπνο και υπομονετικό παιχνίδι από αυτούς»Στους κάγκουρες που στον φόρτωσαν πέστα
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=59975' target='_blank
Ο προπονητης που θαυμαζεις Τραβελερ κλαιγοταν ,γιατι δεν ειχε τον Τσαρτσαρη. Ενας παικτης σας ελειπε και σας ξεφτιλισαν αμουστακα παιδακια. Τι να πει και ο Ολυμπιακος που παιζει χωρις Ματσε και Σοφο επι μηνες. Δηλαδη ελεος ρε γαμωτο. Να δω τον Παο αν λειπουν Διαμαντιδης-Γιδομπατιστ και Τσαρτσαρης. Γιατι να εχει απουσιες μονο ο Ολυμπιακος?
Κατσε στον καναπε τωρα και απολαυσε τον Θρυλο . Θα γλεντησουμε καλα και το γιδι τον Παπαδοπουλο.
Αν ρωτησεις τον πρωην βοηθο του Ομπραντοβιτς για το ποιος προπονητης ειναι καλυτερος ξερεις τι θα σου πει? Ο Γιαννακης φιλε μου. Ο ΔΡΑΚΟΣ. Ο Γιαννακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης απο τον γκαστονε σου. Ο γκαστονε σου μονο να φωναζει ξερει και να κοκκινιζουν τα μαγουλακια σου. Τα παραμυθακια τελειωσανε. Αρχισε η εποχη του δρακου. Και αν δεν σαρωσει τα παντα φετος ο Ολυμπιακος θα το κανει του χρονου ανετα.
Και να θυμαστε κατι βαζελακια. Ο Σοφο θα γυρισει σε καλυτερη κατασταση απ'οτι ηταν με Καζλαουσκας και σε 2 φορες καλυτερη κατασταση απ'οτι ηταν στην Ιαπωνια. Εψαξα,ρωτησα και εμαθα τι ακριβως εκανε στην Ελβετια ο Σοφο. Το ποτο κοπηκε και οι λοιπες καταχρησεις και κυριως του αλλαξαν τον μεταβολισμο. Πλεον κιλακια δυσκολα ξαναπαιρνει. Στο Καρπενησι δεν παει για να χασει πολλα κιλα,αλλα για να προπονηθει ,γιατι ειναι εκτος δρασης πολλους μηνες
ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΟΦΟ
-
'«Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες και περίμενα ένα πιο έξυπνο και υπομονετικό παιχνίδι από αυτούς»
Στους κάγκουρες που στον φόρτωσαν πέστα
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=59975' target='_blank' target='_blank
Ο προπονητης που θαυμαζεις Τραβελερ κλαιγοταν ,γιατι δεν ειχε τον Τσαρτσαρη. Ενας παικτης σας ελειπε και σας ξεφτιλισαν αμουστακα παιδακια. Τι να πει και ο Ολυμπιακος που παιζει χωρις Ματσε και Σοφο επι μηνες. Δηλαδη ελεος ρε γαμωτο. Να δω τον Παο αν λειπουν Διαμαντιδης-Γιδομπατιστ και Τσαρτσαρης. Γιατι να εχει απουσιες μονο ο Ολυμπιακος?
Κατσε στον καναπε τωρα και απολαυσε τον Θρυλο . Θα γλεντησουμε καλα και το γιδι τον Παπαδοπουλο.
Αν ρωτησεις τον πρωην βοηθο του Ομπραντοβιτς για το ποιος προπονητης ειναι καλυτερος ξερεις τι θα σου πει? Ο Γιαννακης φιλε μου. Ο ΔΡΑΚΟΣ. Ο Γιαννακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης απο τον γκαστονε σου. Ο γκαστονε σου μονο να φωναζει ξερει και να κοκκινιζουν τα μαγουλακια σου. Τα παραμυθακια τελειωσανε. Αρχισε η εποχη του δρακου. Και αν δεν σαρωσει τα παντα φετος ο Ολυμπιακος θα το κανει του χρονου ανετα.
Και να θυμαστε κατι βαζελακια. Ο Σοφο θα γυρισει σε καλυτερη κατασταση απ'οτι ηταν με Καζλαουσκας και σε 2 φορες καλυτερη κατασταση απ'οτι ηταν στην Ιαπωνια. Εψαξα,ρωτησα και εμαθα τι ακριβως εκανε στην Ελβετια ο Σοφο. Το ποτο κοπηκε και οι λοιπες καταχρησεις και κυριως του αλλαξαν τον μεταβολισμο. Πλεον κιλακια δυσκολα ξαναπαιρνει. Στο Καρπενησι δεν παει για να χασει πολλα κιλα,αλλα για να προπονηθει ,γιατι ειναι εκτος δρασης πολλους μηνες
ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΟΦΟ
Την τελευταία φορά που ξέθαψα κάτι παλιά post με είπες εγκάθετο
Δεν θα το ξανακάνω αλλά κάνε λίγο κράτει ...
-
Δεν πεφτω παντα μεσα φιλε ,αλλα αυτη την φορα ειμαι σιγουρος
-
Ο Γιαννακης ειναι πολυ καλυτερος προπονητης απο τον γκαστονε σου.Ε καλα τωρα εισαι και εσυ λιγο υπερβολικος
Δεν λεω καλος προπονητης ο γιαννακης αλλα απο την αλλη οι τιτλοι μιλανε απο μονοι τους για τον ζελικο
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)