-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ταου ή TΣΚΚΑ, ΙΜΟ πάντα...Eίναι μερικές ομάδες που ξέρεις ότι είναι φαβορί πριν καν αρχίσει η κλήρωση. Μεταξύ των οποίων κι εμείς εγώ βαζω και τη Ρεάλ λόγω έδρας , εκτός από αυτές που έγραψες για να είμαστε πλήρεις.
Η Βιτόρια με τη φυγή του Σκόλα δεν είναι αυτή που ήταν . Ο Σίγκλετον είναι άγνωστος σε μένα και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει. Ο Ρακόσεβιτς το'βλεπε βαρέλι πέρσι αλλά στο FF ήταν αόρατος .
Καλός φαίνεται να είναι ο ΜακΝτόλαντ και καλύτερα πάει φέτος και ο Σπλίτερ.
Βάλε όμως ότι στον όμιλό της είχε 5 ήττες φέτος και συνυπολόγισε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα πάει να πατενταριστεί σαν εντελώς loozer καθώς μετράει πολλές επισκέψεις στη βρύση αλλά νερό δεν έχει πιεί.Ε και ο Σπάχια δεν είναι και κανένα μέγεθος σημαντικό. Τον έχει ο δικός μας.
Νομίζω ότι και αυτούς και τη Ρεάλ την έχουμε και μένει ερωτηματικό η ΤΣΣΚΑ.
Τε σπα, άσε να πάμε πρώτη Μαντρίντ και βλέπουμε
-
Σιγα την ομαδα την Ταου. Και περυσυ και φετος εχασε με κατεβασμενα τα χερια στο Σεφ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Να καταργηθεί το final four εννοείς;
Σίγουρα έτσι θα είναι πιο δίκαιο, αλλά θα χάθει η μαγεία του final four και οι εκπλήξεις που αυτό συνεπάγεται.
Είναι αλήθεια, αλλά φαντάζεσαι σειρά 5 αγώνων ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ;
Ε ρε μάνα μου !! Χρυσές δουλειές θα έκανε ο ...Τζέκος
Kaλά εσύ δεν πανηγύριζες ούτε τότε που το σηκώσαμε (πέρσι) , αρκέστηκες σε ένα* 'μπράβο στα παιδιά'* το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση
Για να σε δω φέτος που θα κάνουμε το repeat τι θα πεις;;'ξανά μπράβο στα παιδιά';;Εντάξει ρε παιδάκι μου, είμαι γενικά συγκρατημένος! Πέρσι δεν είχα πει μόνο μπράβο, το είχα χαρεί και πολύ!
Όσο για τις μεταγραφές, πανηγύρισα σαφώς τη μεταγραφή του Σπανούλη, και από την αρχή ήμουν 100% σίγουρος πως θα βοηθήσει.
-
Re σεις τι σκατά γίνεται με τον Μασιγιάουσκας, πότε θα παίξει μπάσκετ;; Τι οσφυαλγίες και μαλακίες μας πουλάνε;; Ούτε Τελ -Αβίβ πάει.
-
GTI αυτοί που ήταν εκτός πραγματικότητας εξακολουθούν να είναι!
Λογικό να έχεις προσδοκίες δεν ήταν γιατί δεν τον χρειαζόσουν, βαριέμαι να τα ξαναλέω.Φαβορί από την αρχή έχω πει ΤΣΣΚΑ. Πολύ ποιοτικη και ισορροπημένη ομάδα.
Στο Ταου-ΠΑΟ που διαφαίνεται με δύο παιχνίδια στη Βιτόρια, φαβορί είναι οι Βάσκοι.
-
Re σεις τι σκατά γίνεται με τον Μασιγιάουσκας, πότε θα παίξει μπάσκετ;; Τι οσφυαλγίες και μαλακίες μας πουλάνε;; Ούτε Τελ -Αβίβ πάει.Κάτι περίεργο παίζει εκεί, είμαι σίγουρος. Τα τελευταία 3 χρόνια συνολικά πόσο έχει παίξει;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Re σεις τι σκατά γίνεται με τον Μασιγιάουσκας, πότε θα παίξει μπάσκετ;; Τι οσφυαλγίες και μαλακίες μας πουλάνε;; Ούτε Τελ -Αβίβ πάει.
Κάτι περίεργο παίζει εκεί, είμαι σίγουρος. Τα τελευταία 3 χρόνια συνολικά πόσο έχει παίξει;
Σάμπως και θυμάμαι;; Νέα Ορλεάνη, δεν ακούμπησε πάντως αλλά δεν ξέρω εάν τον έκαναν τράμπα πουθενά.
Στο γαύρο πέρσι στα play-offs μόνο σε ένα παιχνίδι στάθηκε (καλά έτσι όπως τον χρησιμοποιούσε ο βλάκας ο Γκέρσον και πολύ ήταν) και φέτος μέχρι εκεί γύρω αρχές Δεκέμβρη ε?Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα
-
babs 1.6 , μια εκτίμηση για τα (ψιλο)χάλια μας, εάν σου είναι εύκολο
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάμε πάλι να δούμε τα βασικά στελέχη:Σάρας: Ναι, τα έχει πάρει όλα
Διαμαντίδης: Έχει πάρει κάμποσα, αλλά στη γήπεδο μέσα παίζει σαν 20χρονος που του έδωσαν 4 λεπτά χρόνο συμμετοχής και θέλει να διακριθεί. Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι παίζει 30 λεπτά μ.ο
Σπανούλης: Σε συλλογικό επίπεδο, μέχρι πρωτάθλημα Ελλάδας έχει φτάσει. Σε εθνικό επίπεδο έχει σηκώσει ΕΥρωπαϊκό(αλλά ο ίδιος ήταν κομπάρσος), και έχει φτάσει τελικό Μουντομπάσκετ(ως πρωταγωνιστής).
Ουινστον: Δεν έχει σηκώσει τίποτα
Τσαρτσαρής/Ντικούδης: Ισχύει ό,τι και για το Διαμαντίδη
Μπατιστ: Παρομοίως, μείον τις διακρίσεις σε επίπεδο εθνικής
Δε νομίζω λοιπόν πως είναι ζήτημα κορεσμού, αλλά περισσότερο χημείας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τους έλιωσε τώρα στην προετοιμασία ο Ζοτς και κάτι να μην πήγε καλά στους υπολογισμούς.
Καλα ο Ουινστον. Αυτα που εχουν παρει οι αλλοι ειναι λιγα δηλαδη
Το θεμα της χημειας δεν το καταλαβα. Ολοι οι Ελληνες παιζουν χρονια μαζι κι αν οχι στον ΠΑΟ γνωριζονται απο την Εθνικη, ο Μπατιστ κι αυτος οπου να ναι θα παρει συνταξη απο τον Γιαννακοπουλο.
Φταιει ο Σισκαουσκας;
Συμφωνω με την κουραση που ειναι φυσιολογικη αλλωστε.Χωρις παρεξηγηση φυσικα!!!
-
Κάτι περίεργο παίζει εκεί, είμαι σίγουρος. Τα τελευταία 3 χρόνια συνολικά πόσο έχει παίξει;
Σάμπως και θυμάμαι;; Νέα Ορλεάνη, δεν ακούμπησε πάντως αλλά δεν ξέρω εάν τον έκαναν τράμπα πουθενά.
Στο γαύρο πέρσι στα play-offs μόνο σε ένα παιχνίδι στάθηκε (καλά έτσι όπως τον χρησιμοποιούσε ο βλάκας ο Γκέρσον και πολύ ήταν) και φέτος μέχρι εκεί γύρω αρχές Δεκέμβρη ε?Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα
Πάντως αυτό που πιστεύω (και το έχω ξαναπεί), είναι οτι τεράστιο μερίδιο ευθυνης πρέπει να φέρει και το προπονητικό team για τη διαρκή απουσία του.
Και δε μιλάω για το Γιαννάκη, αυτός τι να προλάβει να κάνει? Για τον ταβερνιάρη μιλάω και τους γύρω του και τη 'φοβερή' προπόνηση που έκανε στην ομάδα. -
babs 1.6 , μια εκτίμηση για τα (ψιλο)χάλια μας, εάν σου είναι εύκολοΦίλε τραβ ήμουν μέσα προχθές και όσο να ναι απογοητεύτηκα λίγο. Επίθεση δεν ήμασταν κακοί -89 πόντους με καλά στατιστικά- αλλά από άμυνα βράστα. 93 πόντους από το Μαρούσι ρε γμτ;
Ένας Ζίζιτς που ξεφτιλίστηκε από το Μαυροειδή. 10 φορές έκαναν πικενρολ και αυτός πέρα βρέχει. Μου θύμισε το παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ όπου Ζίζιτς=Τζάκσον.Γενικά φέτος τον περίμενα καλύτερο και ήλπιζα να μας βοηθήσει.
Χάνουμε και πολλά ριμπάουντ. Ο Ντικούδης υστερεί σ' αυτόν το τομέα. Πρέπει του χρόνου να πάρουμε οπωσδήποτε Πέκοβιτς και έναν άλλο καλoύτσικο σέντερ -Woods από Εφές ίσως που έμεινε και ελεύθερος- και να ξεφορτωθούμε τη σαβούρα. Να παίζουμε που και που και λίγο πιο στρωτό μπάσκετ. Με αυτό το πικερό το χουμε παραξεφτιλήσει.
Για τώρα επειδή παίζουμε με αυτούς που έχουμε μήπως μια λύση θα ταν όταν αμυνόμαστε να μην ανεβαίνει τόσο ψηλά το 5άρι μας; Μήπως να παίζουμε που και που και λίγη ζώνη, ειδικά αν μας γ***νε οι αντίπαλοι ψηλοί; Γινόμαστε βέβαια ευάλωτοι στη περιφέρεια αλλά τι να πω. Άμα παίζεις με ψηλούς τόσο αργούς τι άλλο να κάνεις.
Πάντως καλά έκανε και δε χρησιμοποίησε Μπατίστ. Βαθμολογικά είμασταν αδιάφοροι. 2 νίκες μπροστά είμαστε. Να τον έχει ετοιμοπόλεμο τη Πέμπτη.
Πάω για καφέ γιατί νυστάζω και είμαι στη μέση της βάρδιας ακόμα. -
Mia βοήθεια plz γιατί δεν την πολυπαλεύω με συνδυασμούς και προσθαφαίρεσεις .
Είναι καλό για μας που κέρδισε η Παρτίζαν;
-
αποσο ακουσα οχι αλλα μη ρωτας λεπτομερειες...
-
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
Αν κερδίσετε στους επόμενους 2 αγώνες, ναι!
-
ok, ευχαριστώ παίδες
-
Επιβεβαιώνεται πανηγυρίκα η αυτοκτονία στο πρώτο παιχνίδι.
Όλα τα αποτελέσματα μας έρχονται λουκούμι, με νίκη θα ήμασταν με το ένα πόδι στους 8.Τέλος πάντων άλλη μία νίκη μέσα στην Τουρκία!
-
Μπραβο στον Αρη!
Εμεις αν δεν κερδισουμε μεσα στην Παρτιζαν θα παρουμε..
-
@ ripper
Αληθεύει ότι την τελευταία επίθεση της Ούλκερ ανέλαβε ο Σόλομον και αστόχησε; Ρε τον μπαγάσα.
Και πάλι κέρδισε ο Άρης στην Τουρκία,θα τον επικυρήξουν στο τέλος.
-
Στο τέλος μόνο αυτός είχε τη μπάλα.
Στην πρότελευταία επίθεση ισοφάρισε με καλάθι και φάουλ.
Στην τελευταία (μετά από μία βολή του Μάσεϊ) πέσανε πάνω του όλοι οι δικοί μας και τον κόψανε, κάποιος Τούρκος πήρε το ριμπάουντ και έβαλε το καλάθι, αλλά είχε τελειώσει ο χρόνος.Είμασταν πάντως συνεχώς μπροστά και στο τέλος πήγαμε να αυτοκτονήσουμε με 1/4 βολές.
-
Πάντως χωρίς να είμαι και κανάς ειδικός,νομίζω ότι ο Άρης είναι πολύ αλλόπρόσαλος φέτος.Εκεί που λες ότι δεν μπορεί να παίξει χειρότερα σε διαψεύδει και στο καπάκι τον βλέπεις σε άλλο παιχνίδι να παίζει καταπληκτικά.
Πολλά σκαμπανεβάσματα.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)