-
Αυτό ακριβώς είναι ο Άρης φέτος.
Και σαν ομάδα, αλλά και πολλοί παίχτες ατομικά έχουν τρομερά σκαμπανεβάσματα.
Ομάδα no bet που λέμε.
Μπορεί να χάσει και να κερδίσει παντού. -
Ο ΑΡΗΣ φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα διότι πολύ απλά με τους αμερικάνους που έχει έχει δύο επιλογές. Πρώτον, τους ξαμολάς έξω σαν 5χρονο σε παιδική χαρά και τρέχα γύρευε να καλύψεις διαφορά 15 πόντων απο το 1ο δεκάλεπτο και δεύτερον, τους συμμαζεύεις και κερδίζουν ότι βρούν μπροστά τους και τρίβεις τα μάτια σου.
Δυστηχώς, και λόγω του προπονητή, πιο πολλές φορές βλέπουμε κάτι σαν το πρώτο με εκλάμψεις όπως και σήμερα.Πάντως πάλι το γουστάραμε το τουρκοφαγιλίκι και ιδίως μέσα σε 12000 turkeys (με τρελλή πόρωση θα έλεγα).
Μεγάλη ξενερωσιά τους κεράσαμε πάλι και ιδίως όπως ήρθε κιόλας. Τελικό με εφές μου θύμισε -
Το θέμα πάντως μεταξύ Καλαϊτζή και Σόλομον έχει καταντήσει αηδεία. Σαν τα κοκόρια μαλώνουν. Μόνο ραντεβού έξω από το γήπεδο δε δώσαν για ξύλο..
-
O καλύτερός σου παίχτης να κάνει τη χειρότερη μαλακία στο πιο κρίσιμο σημείο.
'Κωλοάθλημα' , θα μας στείλει καμια ώρα γμτ
Καλοί είμαστε σήμερα, σίδερα τρώγαμε ...αλλά αργήσαμε να τα φάμε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
O καλύτερός σου παίχτης να κάνει τη χειρότερη μαλακία στο πιο κρίσιμο σημείο.Σε τι αναφέρεσαι;
-
Μήπως οι διαιτητές εκεί που το γυρίσανε από το -8 χαρίσανε 2 φορές τα βήματα στην Εφές?
-
O ΟΣΦΠ κέρδισε μέσα στο Γιαντ Ελιάου;
Μπράβο του.Χαμός γίνεται πάντως στο top-16.
-
Nαι 87-82,ποιός το περίμενε;
-
Εγώ!
-
Στα όνειρα δεν μετράει.
Όταν είσαι ξύπνιος λέμε. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
O καλύτερός σου παίχτης να κάνει τη χειρότερη μαλακία στο πιο κρίσιμο σημείο.
Σε τι αναφέρεσαι;
KAλημέρες
Στην τελευταία επίθεση του Μπατίστ, πήγε να την κάνει καρμπόν με την προηγούμενη που το'σταξε αλλά βιάστηκε, είχαμε ακόμη χρόνο γμτ! για να πιάσουμε το +11.
Βέβαια από ότι διαβάζω εδώ κι εκεί δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο η διαφορά μας με τους Τούρκοι, αρκεί να κερδίσουμε τη Σιένα με +10 (που θα την κερδίσουμε) και να κερδίσουμε και μεσα στο Βελιγράδι (εδώ είναι τα ζόρια).Σκατο-όμιλος , από την αρχή δε μου καθόταν καλά
Διαβασμένος πολύ ο Μπλατ αλλά πολύ σκατόφατσα ρε παιδί μου
-
Α ναι, συμφωνώ, θόλωσε ο Μπατιστ στο τέλος. Πάντως, όταν δεν πονάει και είναι καλά είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντίδης κάποια μέρα θα παραδώσει το πνεύμα του στο γήπεδο.
-
Eίναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό ο Μπατίστ, πολύ μεγάλη!!
Τι να λέμε τώρα! -
3/3 την εβδομαδα!!
Παμε μωρη Ελλαδαρα!! -
Πάντως παίδες εκείνος ο Σάρας όσο πάει και χειροτερεύει.Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα δικαιολογήσει μέρος των εκατομμυρίων που παίρνει. Πολλά λάθη ρε παιδί μου. Τραβελερ πες και τίποτα για το Νικόλα. 2 έσταξε, χώρια την άμυνα.
-
Εγώ απορώ πώς δέχτηκε αυτόν τον παίχτη ο Ομπράντοβιτς. Μάλλον θα του τον επέβαλαν.
Μα είναι φως φανάρι ότι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι της ομάδας και όντως όσο πάει και χειροτερεύει.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε μια φάση κάνει μια λάθος πάσα (εάν δεχθούμε ότι πάντα φταίει ο πασέρ και όχι ο παραλήπτης) και αντί να τσακιστεί να γυρίσει να παίξει άμυνα καθόταν στη ρακέτα των Τούρκων και χειρονομούσε και χτυπιότανΝα πω για το Δήμο , γιατί με το Νικόλα έχω καταντήσει ανιαρός πλέον , που παρουσιάζεται εξαιρετικά συνεπής και βοηθάει πολύ πλέον (αφού παίζει και αρκετά, έτσι είναι αυτά τα πράγματα), λίγο στο ριμπάουντ να ήταν πιο καλός ρε γμτ και θα ήταν σούπερ.
Με Σπανούλη, Μήτσο, Νικόλα, Δήμο και Μπατίστ το γυρίσαμε και πήραμε τη διαφορά αλλά μετά από κει παίζει λίγο χάος αφού χθες ο Γουίνστον δε βοήθησε ο Ζίζιτς φορτώθηκε γρήγορα τα φάουλ και είναι και λίγο 'λουλού' για τέτοια παιχνίδια, ο Πρκατσιν συνεχίζει να είναι αόρατος, ο Ντέγιαν με τον Κωστάκη με πολιτικά και τον Περπέρογλου δεν τον υπολογίζει.
Καλά, ο Μπετσίροβιτς , άντε γεια. Να το ξαποστείλουμε το καλοκαίρι μπας και πάρουμε κανένα SG της προκοπής
-
Mισό ρε σεις...
Μέχρι πριν 3 μήνες λέγατε για την ομάδα-τραίνο, με το υπερπλήρες ρόστερ (εξαιρουμένης φροντ-λάιν, κατά πώς είχατε αναφέρει) και το απύθμενο βάθος στον πάγκο και τώρα βγάζετε τους μισούς άχρηστους... -
Tην ομάδα , προσωπικά, την έλεγα τραίνο μόνο εν όψει ΦΦ Πράγας και ποτέ άλλοτε. Δε μου βγήκε και ...άλλαξα γούρια, δεν την ξανα'πα .
Στο προηγούμενο ποστ άχρηστο είπα τον Σάνι, πράγμα το οποίο κάνω από την πρώτη στιγμή που ήρθε και κανέναν άλλο.
Το ότι (π.χ) δεν υπολογίζει τον Περπέρογλου για Ευρωλίγκα δε σημαίνει ότι είναι άχρηστος ούτε βεβαίως τον Πρκατσιν που έχει δώσει δείγματα γραφής για το ποιος είναι.
Αχρηστοι οι πρωταθλητές Ευρώπης και -triplecrownίστες;;
τσ τσ τσ
-
Άβυσος η ψυχή του βάζελου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mισό ρε σεις...
Μέχρι πριν 3 μήνες λέγατε για την ομάδα-τραίνο, με το υπερπλήρες ρόστερ (εξαιρουμένης φροντ-λάιν, κατά πώς είχατε αναφέρει) και το απύθμενο βάθος στον πάγκο και τώρα βγάζετε τους μισούς άχρηστους...Ποιος μωρέ τους έβγαλε άχρηστους; Ο τραβ ψιλουπερβάλλει μάλλον για την εικόνα που έχει η ομάδα ή για τη τωρινή κατάσταση κάποιων παιχτών. Και γω που παραπάνω γκρινιάζω για τον Σάρας δε το βγάζω άχρηστο. Λίγες αλλαγές θέλει η ομάδα. Πέκοβιτς, ένα ακόμη σεντεράκο, να ξεφορτωθούμε τη κροατική σαβούρα (και τους 2) και το μονίμως τραυματία Τομάσεβιτς. Καλοδεχούμενος καιο βαζέλας Βασιλόπουλος.Τέλος, καλό θα ταν και ο Ομπράντοβιτς να ξεφύγει και λίγο από το πικ-εν-ρολ. Πλέον παίζουμε με σοβαρές ομάδες. Δεν είναι όλες θύματα σαν τον ΟΣΦΠ να τρώνε 20 φορές το ίδιο καλάθι. Ας είναι από του χρόνου που θα χουμε ισχυρότερη φροντλάιν. Α και ας μη βάζει στην ίδια 5άδα Σάνυ και Σάρας. Ας μαρκάρουν τουλάχιστον οι 4.
PS: Τώρα που το βλέπω οι απαραίτητες αλλαγες δεν είναι και λίγες.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)