-
Δηλαδη θες να πεις οτι ο γκαστόνε δε σπρώχνεται στην Ευρώπη, ε? Μάστα-μάστα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδη θες να πεις οτι ο γκαστόνε δε σπρώχνεται στην Ευρώπη, ε? Μάστα-μάστα...Μονο σπρωχνει. Πολλαααααα χρονια τωρα.
-
Whatever ρε Κωστα..
Μαγκια του παντως που τον σπρωχνουν.. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στα μαθηματικούλια μπορεί να είμαι καλός μπορεί και κακός....εσύ στο ψάξιμο στο ίντερνετ πως τα πας ???.....εάν είσαι καλός, που πιστεύω πως είσαι, για κάνε ένα μικρό search και βρες ποιά ομάδα ψηφίστηκε ως 'καλύτερη Ελληνική ομάδα, ανεξαρτήτως αθλήματος, για τον 20ο αιώνα' , γιατί προφανώς ή έχεις επιλεκτική μνήμη ή απλά δεν το γωρίζεις διότι δεν είναι η ομάδα σου.
Α, και για να σε προλάβω, δεν είναι ψηφοφορία φιλάθλων έτσι ?
Όταν τελειώσεις με τα ...σφυρίγματα βάλε τα 'αποδεικτικά στοιχεία', διότι εγώ μόλις γύρισα από τη δουλειά και είμαι λιώμα.
Δεν το γνωρίζω, εάν το γνώριζα θα το θυμόμουν, δεν υπήρχε περίπτωση.
Αντίθετα ,θυμάμαι πολύ καλά κανά τεσσάρι ευρωλίγκες , έναντι καμιάς, καμια 30αριά πρωταθλήματα με τον 2ο να κοιτάει με το κυάλι και να είναι περίπου 20 πίσω και δυο κύπελλα παραπάνω.
Επίσης θυμάμαι και μια Κέρκυρα την εποχή της παντοκρατορίας σου , πράγμα που εσύ δεν έχεις να θυμάσαι, εκτός από κάτι 20άρες και βάλε μέσα στο Αλεξάνδρειο και μερικά sweep.
Τε σπα , για βάλε το link , και βλέπουμε.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να δω πώς 'ψήφισαν' οι επαϊοντες (αφού δεν είναι φίλαθλοι).Μόνο να χαρείς, μη βάλεις καμια wikipedia , σαν τον red.
Kι επίσης μη μου αρχίσεις και μου αραδιάζεις τίποτα τέτοια:* '...Προπολεμικό Ρεκόρ με 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης ...'*
Εγώ πάντως αυτή τη φράση τη γκούγκλισα και μου έβγαλε αυτό σαν πρώτο αποτέλεσμα :
http://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=archive&PageID=86 αλλά βέβαια όπως σου είπα δεν έχω καιρό για καλύτερο ψάξιμο.Για δώσε link.
Λοιπόν φίλε μου, καταρχήν αμφισβητείς τις ικανότητές μου στα ¨μαθηματικούλια' την στιγμή που ε΄γω δεν αμφισβητή τις ικανότητές σου στο ψάξιμο. Με βάζεις να σου παραθέσω λίνκ με το αυτονόητο και να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας προφασιζώμενος πως είσαι κουρασμένος και λιώμα και λοιπά........
Λοιπό,. εγώ βλέπω να έχεις 4856 δημοσιέυσεις μέχρι στιγμής όντας γραμέννος στο forum δύο χρόνια πιο μετά απο εμένα, που σημαίνει πως έχεις πάρα πολύ χρόνο για ψάξιμο για να αποδείξεις πως είμαι ελέφαντας ή όχι. Κάντο λοιπόν, δεν θα σου τα προσφέρω στο πιάτο.
Το παληκάρι παρακάτω που λέει πως το έχει ακούσει 1000 φορές αυτό που λέω, μηπώς ισχύει επειδή υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που το ακούσανε ? Η' μηπως ξεχνάτε το αποτέλεσμα του Καλύτερο Παίκτη του περασμένου αιώνα (Μίμης Παπαιωάνου) που έγινε στην ίδια ψηφοφορία με τους ίδιους ανθρώπους. Μάλλον θα θέλεις και αυτό να το ψάξω να στο βρώ έτσιΚαι για να τελειώνουμε την 'διαμάχη' αυτή, μπορείς πολύ απλά να πάρεις 10 φιλάθλους απο κάθε ομάδα ή 10 ανθρώπους απο κάθε πόλη και να τους κάνεις την επίμαχη ερώτηση.
Εάν πιστεύεις πως η απάντηση θα είναι 'Παναθηναικός' τότε..... -
teo_3
Δεν αμφισβήτησα τίποτα και κανέναν!!
και βέβαια άκόμα περιμένω το link!taurus : To skor είναι διαστημικό όχι το μπάσκετ που παίξατε.
ripper e;imai στη δουέια γμτ!! Ρ'ωτα κανά γαύρο να σου πει ποιος είναι
Τα λέμε το βρ΄σδυ
-
taurus : To skor είναι διαστημικό όχι το μπάσκετ που παίξατε.Εγώ άλλα θυμάμαι...
-
teo_3
Δεν αμφισβήτησα τίποτα και κανέναν!!
και βέβαια άκόμα περιμένω το link!taurus : To skor είναι διαστημικό όχι το μπάσκετ που παίξατε.
ripper e;imai στη δουέια γμτ!! Ρ'ωτα κανά γαύρο να σου πει ποιος είναι
Τα λέμε το βρ΄σδυ
Δεν εχει νοημα Traveller. Εδω βγαζεις την Wikipedia μη αξιοπιστη πηγη και οτι ειναι του Κοκκαλη. Βγαζεις ψευτη τον Κοτζια κ.τ.λ
-
Μην ξεγιελεστε απο τα περιβοητα pick and roll ή **το περιβοητο passing game **που βγαζει ελευθερους παικτες. Δυστυχως το Ευρωπαικο επιπεδο του μπασκετ ειναι πολυ χαμηλο πλεον.
Το περιβόητο passing game άφηνε παίχτη παραπάνω στο ΣΕΦ kai σου κόλλησε 7 τριποντα. Πόσα θες για να στανιάρεις;;
Ναι μωρε είναι χαμηλό το επίπεδο τωρα, ενώ τότε που ήταν υψηλό έπαιρνες τη μια κούπα μετά την άλλη
Με τον καλυτερο PG του δικού μας ηλιακού συστήματος δεν κάνουμε πλάκα (ρώτα και τον Ακερ) με όλους τους άλλους ναι αλλά όχι με αυτόν
Υ.Γ ...κοίτα τι σου βρήκα, όχι τίποτα άλλο, για να μη λες ότι δε σε προσέχω.
Κοίτα χρονόμετρο κάτω δεξιά. Σου θυμίζει κάτι;;;
Τα περισσοτερα τριποντα του Γουινστον ηταν με παιχτη πανω του. Μονο με τον Ολυμπιακο τα βαζει ο κ@λοφαρδος. Με τον Αρη και στην Ευρωπη σπαει τα καλαθια. ΕΛΕΟΣ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαγκια του παντως που τον σπρωχνουν..Το γαβρο παντως τον σπρωχνει κατα συρροη, κατ'εξακολουθηση και κατ'επαγγελμα.
ΥΓ. απο το 94 και μετα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τα περισσοτερα τριποντα του Γουινστον ηταν με παιχτη πανω του. Μονο με τον Ολυμπιακο τα βαζει ο κ@λοφαρδος. Με τον Αρη και στην Ευρωπη σπαει τα καλαθια. ΕΛΕΟΣ.
Ρεντ αρμυ, θα περιμενα σαν βαθυς γνωστης του μπασκετ που εισαι να κανεις μια πιο πληρη αναλυση. Να πεις για παραδειγμα για τους διαιτητας που δεν σφυρανε τα οφσαιντ του σπανουλη, τα τακλιν που κανουν οι παικται του ΠΑΟ, για το μπεναλτι που δεν εδωσε περυσι στον Ακερ, για την καθαρη κοκκινη που δεν δοθηκε στον Μπατιστ, κλπ.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ρεντ αρμυ, θα περιμενα σαν βαθυς γνωστης του μπασκετ που εισαι να κανεις μια πιο πληρη αναλυση. Να πεις για παραδειγμα για τους διαιτητας που δεν σφυρανε τα οφσαιντ του σπανουλη, τα τακλιν που κανουν οι παικται του ΠΑΟ, για το μπεναλτι που δεν εδωσε περυσι στον Ακερ, για την καθαρη κοκκινη που δεν δοθηκε στον Μπατιστ, κλπ.
Πλακα πλακα ξεχναμε περυσι το τακλιν του Διαμαντιδη στον Πεν?
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΗΛΟΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ''NON CALL'' -
Τωρα μιλαμε.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εδω βγαζεις την Wikipedia μη αξιοπιστη πηγη... -
Είναι εύκολο να ηρεμήσουμε λιγάκι και να επαναφέρουμε την κουβέντα σε επίπεδο συζήτησης μεταξύ ενηλίκων;
-
Εμαθα πως τα πηγαμε μια χαρα παλι
-
οι αμπαλοι το πηγαν στην παραταση απο οτι βλεπω
-
Eμένα δε μου προκαλεί έκπληξη, το περίμενα.
Τώρα με τη Βιτόρια , αρκεί να βγούμε 2οι
Θα περάσουμε από εκεί, no problem
-
Eμένα δε μου προκαλεί έκπληξη, το περίμενα.Τώρα με τη Βιτόρια , αρκεί να βγούμε 2οι
Θα περάσουμε από εκεί, no problem
Tι εννοεις?συγχωρα με αλλα φετος δεν βλεπω καθολου μπασκετακι
-
Ο όμιλός μας στα χιαστί σταυρώνει με τον όμιλο της Ταού.
Εάν βγούμε 2οι και αυτοί 1οι παίζουμε μεταξύ μας με δυο παιχνίδια εκεί
-
Τι αλλο θα δουμε με εσας τους γαυρους ημαρτον δηλαδη
Ρε ουτε μια επαναφορα??
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)