-
Περίεργα πράματα σήμερα
Καλύψαμε , με το γνωστό τρόπο μας, τη διαφορά και στην 4η περίοδο που πήγε στον πόντο αρχίσαμε τις μαλακουλίτσες.
Δεν το συνηθίζουμε. Καλύτερα να τρώγαμε μια 15άρα στο κεφάλι παρά να το χάσουμε όταν πάει στον στον πόντο.Καλύτερος πάντως ο Αρης, το άξιζε.
ripper είχες πάει;;
-
οντως περιεργα.....
υγ.εμεις πρεπει να χασουμε τα πλευ οφ...καλη φαση!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Περίεργα πράματα σήμεραΚαλύψαμε , με το γνωστό τρόπο μας, τη διαφορά και στην 4η περίοδο που πήγε στον πόντο αρχίσαμε τις μαλακουλίτσες.
Δεν το συνηθίζουμε. Καλύτερα να τρώγαμε μια 15άρα στο κεφάλι παρά να το χάσουμε όταν πάει στον στον πόντο.Καλύτερος πάντως ο Αρης, το άξιζε.
ripper είχες πάει;;
ΣΥμφωνώ απόλυτα, αρκετά περίεργο. Τα πολύ ζόρικα είναι βέβαια την Τετάρτη με τη Σιένα.
-
Me κείνους τους ψηλούς μας τι γίνεται;;
Ο Ζιζιτς αόρατος, ο Πρκατσιν πότε θα μπει στο πνεύμα της ομάδας;; παραμονές Ολυμπιάδας;;
-
Α ρε Κώστα Τσαρτσαρή, ΠΟΣΟ λείπεις.....
Πάντως έχω εμπιστοσύνη.
-
in Zots we trust...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ripper είχες πάει;;Όχι γιατί μου βγήκε δουλειά
Το είδα από ΤουΒου.Ο Άρης κλασικά με τεράστιες μεταπτόσεις στην απόδοση, πολύ καλός στο 1ο ημίχρονο, τραγικός στην 3η περίοδο, καλός στην 4η.
Ο ΠΑΟ μάλλον είχε το μυαλο του στην Ιταλία.
Ο Μάσεϊ αν υπήρχε τρόπος να ξεκουράζεται κάπου-κάπου θα έκανε παπάδες.
Ο κολλητός σου πάντως ήταν διαστημικός και δεν βλέπω να λες τίποτα.
Φέτος με έχει εκπλήξει.Ράμπο 5: ο πόλεμος των πάγκων, πως σας φαίνεται;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο κολλητός σου πάντως ήταν διαστημικός και δεν βλέπω να λες τίποτα.
Φέτος με έχει εκπλήξει.Ti na τους πω μωρε γμτ, με έχουν σκάσει , δε με ακούνε
Ότι χάνει τρίποντο και πηδάει πρώτος στο ριμπάουντ από τον αμυντικό που είναι τρία μέτρα μπροστά του...
Καλημέρες
Y.Γ Καλαϊτζής ε!!!! Είναι καλός παίχτης ρε
-
5 στα 5 η ΑΕΚ που μπορει να μπει στη 4αδα.
Ενα σεντερ της προκοπης να ειχε αυτη η ομαδα,θα ηταν 2-3 βαθμους επανω τωρα κ θα ειχε συνεχισει στας ευρωπας.Τεσπα του χρονου θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.
-
Traveller τον Καλαϊτζή εννοούσα!
Απίστευτα βελτιωμένος φέτος.Και ο Χατζηβρέττας καλός ήταν χθες, αλλά όχι διαστημικός.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα τα αστειακια σας αλλα το παραμυθι εχει δρακο. Η ομαδα σας ειναι υπερεκτιμημενη οπως και τα παικτακια σας. Ο μελλοντικος παικτης του Ολυμπιακου Μασευ εχει κανει ταναπου τον Μπατσιστουλη και σας κρατανε στο παιχνιδι μονο οι διατητες. Με 30 ποντους θα χανατεΕ ΡΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΒΑ. 1)ΓΚΡΙΡ 2)ΜΑΤΣΕ 3)ΓΟυντς 4)ΜΑΣΕΥ 5)ΣΟΦΟ και προπονητης δρακος
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΛΕΜΕ
Θα ελεγα απο φετος,αλλα θελει χρονο να αφομιωσουν οι παικτες την νοοτροπια του δρακου
τον μασεϊ του αρη εννοεις? θελετε να τον κλεψετε κι αυτον σαν τον στακ για να τον καταστρεψετε?
οσο για το 'δρακο'.... καλα.. αργα ή γρηγορα θα αποδειχτει τι παλτο ειναι αυτος ο τυπος και ποσα χλμ απεχει απο τον ομπραντοβιτς..
αφηστε το, το μπασκετ δεν σας παει. εδω βασιλευε ο αρης, βασιλευει ο παναθηναικος (και ελπιζω να ξαναβασιλεψει ο αρης).. χωρος για τον ολυμπιακο δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει..
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
Καλα τα αστειακια σας αλλα το παραμυθι εχει δρακο. Η ομαδα σας ειναι υπερεκτιμημενη οπως και τα παικτακια σας. Ο μελλοντικος παικτης του Ολυμπιακου Μασευ εχει κανει ταναπου τον Μπατσιστουλη και σας κρατανε στο παιχνιδι μονο οι διατητες. Με 30 ποντους θα χανατε
Ε ΡΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΒΑ. 1)ΓΚΡΙΡ 2)ΜΑΤΣΕ 3)ΓΟυντς 4)ΜΑΣΕΥ 5)ΣΟΦΟ και προπονητης δρακος
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΛΕΜΕ
Θα ελεγα απο φετος,αλλα θελει χρονο να αφομιωσουν οι παικτες την νοοτροπια του δρακου
τον μασεϊ του αρη εννοεις? θελετε να τον κλεψετε κι αυτον σαν τον στακ για να τον καταστρεψετε?
οσο για το 'δρακο'.... καλα.. αργα ή γρηγορα θα αποδειχτει τι παλτο ειναι αυτος ο τυπος και ποσα χλμ απεχει απο τον ομπραντοβιτς..
αφηστε το, το μπασκετ δεν σας παει. εδω βασιλευε ο αρης, βασιλευει ο παναθηναικος (και ελπιζω να ξαναβασιλεψει ο αρης).. χωρος για τον ολυμπιακο δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει..
Τωρα αν συγκρινεις Στακ με Μασευ τι να σου πω. Ο Στακ δεν ηταν για μεγαλη ομαδα και ο Αρης δεν ηταν μεγαλη ομαδα οταν επαιζε ο Στακ. Το μπασκετ αν θελεις να ξαναγινει το πρωτο αθλημα στην χωρα τοτε θα πρεπει ο Ολυμπιακος να σαρωνει τα πρωταθληματα.
Την δεκαετια του 90 εγινε κατι που δεν θα γινει νομιζω ποτε. Το μπασκετ εγινε το πρωτο αθλημα στην χωρα και αυτο κυριως λογω Ολυμπιακου. Τωρα που ο γκαστονε και ο Παο παιρνουν τα πρωταθληματα με το κακιστο μπασκετ κανεις δεν παει γηπεδο και κανεις δεν ασχολειται
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Traveller** τον Καλαϊτζή εννοούσα**!
Απίστευτα βελτιωμένος φέτος.Και ο Χατζηβρέττας καλός ήταν χθες, αλλά όχι διαστημικός.
λάθος συνεννόηση!
-
Τωρα αν συγκρινεις Στακ με Μασευ τι να σου πω. Ο Στακ δεν ηταν για μεγαλη ομαδα και ο Αρης δεν ηταν μεγαλη ομαδα οταν επαιζε ο Στακ. Το μπασκετ αν θελεις να ξαναγινει το πρωτο αθλημα στην χωρα τοτε θα πρεπει ο Ολυμπιακος να σαρωνει τα πρωταθληματα.Την δεκαετια του 90 εγινε κατι που δεν θα γινει νομιζω ποτε. Το μπασκετ εγινε το πρωτο αθλημα στην χωρα και αυτο κυριως λογω Ολυμπιακου. Τωρα που ο γκαστονε και ο Παο παιρνουν τα πρωταθληματα με το κακιστο μπασκετ κανεις δεν παει γηπεδο και κανεις δεν ασχολειται
εχεις διαστρεβλωσει λιγο την ιστορια. το μπασκετ εγινε αθλημα φιλε μου με τον γκαλη και τον αρη και το ευρωμπασκετ του 87. απο κει εμαθαν μπασκετ οι ελληνες. απο τον γκαλη και τον αρη (τον γιαννακη δεν τον βαζω γιατι ηταν παντα η μιζερη σκια του γκαλη - ολη η ελλαδα τον γκαλη θαυμαζε)
τωρα μας κανει περηφανους στην ευρωπη ο παναθηναικος και το παραδεχομαι και χαιρομαι παροτι αρειανος. κακιστο μπασκετ ο παο? αντιθετως, χαιρεσαι να βλεπεις αυτη την ομαδα. κακιστο μπασκετ θα αρχισετε να βλεπετε σε λιγο με το 'δρακο' σας στον ολυμπιακο και τις αμυντικες του τακτικες..
οσο για το πρωταθλημα, ναι κανεις δεν βλεπει μπασκετ γιατι ειναι μονολογος. μπραβο στον παυλαρα που εστησε τετοια ομαδα. ντροπη στους αλλους που δεν εχουν το κιμπαριλικι να ριξουν λεφτα και να κανουν τετοια ομαδα.οποτε για να ολοκληρωσω, στην ιστορια του αθληματος στην ελλαδα, μονο αρης και παναθηναικος υπαρχουν. ο αρης το ξεκινησε ο παναθηναικος το συνεχιζει. ο ολυμπιακος πηρε καποια πρωταθληματα, αλλα στη συνειδηση του μπασκετ, οι βασιλιαδες ειναι μονο δυο.
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
Τωρα αν συγκρινεις Στακ με Μασευ τι να σου πω. Ο Στακ δεν ηταν για μεγαλη ομαδα και ο Αρης δεν ηταν μεγαλη ομαδα οταν επαιζε ο Στακ. Το μπασκετ αν θελεις να ξαναγινει το πρωτο αθλημα στην χωρα τοτε θα πρεπει ο Ολυμπιακος να σαρωνει τα πρωταθληματα.
Την δεκαετια του 90 εγινε κατι που δεν θα γινει νομιζω ποτε. Το μπασκετ εγινε το πρωτο αθλημα στην χωρα και αυτο κυριως λογω Ολυμπιακου. Τωρα που ο γκαστονε και ο Παο παιρνουν τα πρωταθληματα με το κακιστο μπασκετ κανεις δεν παει γηπεδο και κανεις δεν ασχολειται
εχεις διαστρεβλωσει λιγο την ιστορια. το μπασκετ εγινε αθλημα φιλε μου με τον γκαλη και τον αρη και το ευρωμπασκετ του 87. απο κει εμαθαν μπασκετ οι ελληνες. απο τον γκαλη και τον αρη (τον γιαννακη δεν τον βαζω γιατι ηταν παντα η μιζερη σκια του γκαλη - ολη η ελλαδα τον γκαλη θαυμαζε)
τωρα μας κανει περηφανους στην ευρωπη ο παναθηναικος και το παραδεχομαι και χαιρομαι παροτι αρειανος. κακιστο μπασκετ ο παο? αντιθετως, χαιρεσαι να βλεπεις αυτη την ομαδα. κακιστο μπασκετ θα αρχισετε να βλεπετε σε λιγο με το 'δρακο' σας στον ολυμπιακο και τις αμυντικες του τακτικες..
οσο για το πρωταθλημα, ναι κανεις δεν βλεπει μπασκετ γιατι ειναι μονολογος. μπραβο στον παυλαρα που εστησε τετοια ομαδα. ντροπη στους αλλους που δεν εχουν το κιμπαριλικι να ριξουν λεφτα και να κανουν τετοια ομαδα.οποτε για να ολοκληρωσω, στην ιστορια του αθληματος στην ελλαδα, μονο αρης και παναθηναικος υπαρχουν. ο αρης το ξεκινησε ο παναθηναικος το συνεχιζει. ο ολυμπιακος πηρε καποια πρωταθληματα, αλλα στη συνειδηση του μπασκετ, οι βασιλιαδες ειναι μονο δυο.
Mπα δεν διαστρεβλωνω καμια ιστορια και διαβαζε καλυτερα τα ποστ μου. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Τολμω να πω μαλιστα οτι ο Ολυμπιακος εδωσε ωθηση τοτε και στο Ευρωπαικο μπασκετ. Δες απλα σε τι χαλια ειναι το ευρωπαικο μπασκετ πλεον
Η αληθεια ειναι οτι ο Αρης εδωσε την ωθηση στο αθλημα,αλλα χαρη στον Ολυμπιακο γιγαντωθηκε πραγματικα. Το κομπλεξ σου με τον Ολυμπιακο δεν σε αφηνει να το δεις και ουτε σε αφηνε αφου και εκεινες τις εποχες εβριζες τον Ιωαννιδη και τον Κοκκαλη
Γνωριζω γιατι βριζεις τον Γιαννακη και γνωριζω τι λετε οι Αρειανοι(διαβαζω τα ποστ σας στο emperor.gr). Και για μενα αυτος που εχει μεινει στην συνειδηση του κοσμου ειναι ο Γκαλης. Εισαι τοσο εμπαθης ομως που λες οτι στην ευρωπη σε εκανε περηφανο ο Αρης και ο Παο μονο. Δεν εβαλες και τον Ολυμπιακο που βγηκε επισημα απο την Ευρωλιγκα η καλυτερη ομαδα της δεκαετιας του 90(για μια δεκαετια δηλαδη και οχι για ενα χρονο,αρα δεν ηταν πυροτεχνημα).
Ε βεβαια πως να νιωσεις περηφανος ,αφου νικησαμε μονο με 16 ποντους την Μπαρτσελονα. Περηφανος γινεσαι μονο αμα χτυπησει η μπαλα στο ταμπλο και κανεις κοψιμο
Πλεον το μπασκετ εχει καταντησει αηδια και κακως ασχολειται ο Αγγελοπουλος .Καλυτερα να φυγει και να μεινεις μονος σου να θαυμαζεις τον ΠαΟ. Θα σου πω κατι και σκεψου το καλα. Αν εξαφανιστει ο Ολυμπιακος θα εξαφανιστει τελειως το μπασκετ.
-
Mπα δεν διαστρεβλωνω καμια ιστορια και διαβαζε καλυτερα τα ποστ μου. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Τολμω να πω μαλιστα οτι ο Ολυμπιακος εδωσε ωθηση τοτε και στο Ευρωπαικο μπασκετ. Δες απλα σε τι χαλια ειναι το ευρωπαικο μπασκετ πλεον
Η αληθεια ειναι οτι ο Αρης εδωσε την ωθηση στο αθλημα,αλλα χαρη στον Ολυμπιακο γιγαντωθηκε πραγματικα. Το κομπλεξ σου με τον Ολυμπιακο δεν σε αφηνει να το δεις και ουτε σε αφηνε αφου και εκεινες τις εποχες εβριζες τον Ιωαννιδη και τον Κοκκαλη
Γνωριζω γιατι βριζεις τον Γιαννακη και γνωριζω τι λετε οι Αρειανοι(διαβαζω τα ποστ σας στο emperor.gr). Και για μενα αυτος που εχει μεινει στην συνειδηση του κοσμου ειναι ο Γκαλης. Εισαι τοσο εμπαθης ομως που λες οτι στην ευρωπη σε εκανε περηφανο ο Αρης και ο Παο μονο. Δεν εβαλες και τον Ολυμπιακο που βγηκε επισημα απο την Ευρωλιγκα η καλυτερη ομαδα της δεκαετιας του 90(για μια δεκαετια δηλαδη και οχι για ενα χρονο,αρα δεν ηταν πυροτεχνημα).
Ε βεβαια πως να νιωσεις περηφανος ,αφου νικησαμε μονο με 16 ποντους την Μπαρτσελονα. Περηφανος γινεσαι μονο αμα χτυπησει η μπαλα στο ταμπλο και κανεις κοψιμο
Πλεον το μπασκετ εχει καταντησει αηδια και κακως ασχολειται ο Αγγελοπουλος .Καλυτερα να φυγει και να μεινεις μονος σου να θαυμαζεις τον ΠαΟ. Θα σου πω κατι και σκεψου το καλα. Αν εξαφανιστει ο Ολυμπιακος θα εξαφανιστει τελειως το μπασκετ.
**
1η περίπτωση **: Να κάνεις χαβαλέ. Οπότε τα παρακάτω σου είναι άχρηστα.2η περίπτωση: Να μιλάς σοβαρά. Οπότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σου είναι χρήσιμα.
Το μπάσκετ, για τον πολύ τον κόσμο, απογειώθηκε από τις δύο ομάδες της Σαλονίκης. Ρώταγες τα παιδάκια και σου έλεγαν : 'Στο ποδόσφαιρο είμαι 'χ' ομάδα και στο μπάσκετ Αρης'. Τότε γέμισαν τα γήπεδα κόσμο, οι νεαρές ηλικίες ασχολήθηκαν με το άθλημα, χτίστηκαν γήπεδα και βγήκαν φουρνιές παιχτών που πήγαν το μπάσκετ παραπέρα.
Ούτε στο όνειρό σου δεν έχεις δει το μπάσκετ που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με Μπάρλοου Λέβιγκστον!! Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.Την περίοδο που εσείς είχατε καλή ομάδα, για τα ελληνικά δεδομένα μιλάμε, γιατί παραπέρα παίρνατε τ' @@ μου, απογειώνονταν επίσης , μάρμαρα , σιφώνια, σακάκια του καραγκιόζη και διάφορα άλλα.
Ούτε για κατούρημα δεν μπορούσες να πας στο ΣΕΦ σε ντέρμπυ.Τα έζησα και τα ξέρω από πρώτο χέρι γι' αυτό άσε τα παραμύθια σου, για κανέναν άλλο.
Όχι ότι εμείς πηγαίναμε πίσω. Ιωαννίδη εσείς, Μπαλτάκο εμείς.Τα ίδια σκατά είναι.Διάδρομοι, παρασκήνιο, μπόχα, μετακινούμενοι στρατοί, ξύλο αίματα.
Αυτή είναι η απογείωση;;
Ενας Πανιώνιος έσωζε κάπως τα προσχήματα από τις ομάδες του κέντρου.
Τώρα βέβαια επειδή οι 8/10 γαύρους είστε άσχετοι με το άθλημα, εσύ πιστεύεις ότι πιστεύεις.Δεν είναι μομφή αυτό. ΚΑνένας δε γεννήθηκε σχετικός.
Τώρα βέβαια, γιατί ταιριάξατε (ευτυχώς όχι όλοι!!!) τόσο πολύ με έναν ψυχοπαθή τύπο που πετάει
μπουκάλια στους παίχτες, κουρεύεται γλόμπος σαν τον Αμερικάνο στρατηγό στον 1ο
πόλεμο του Κόλπου για να πάει να παίξει στο FF, μαντρώνει τους παίχτες
καμια βδομάδα και τους ξεσκίζει στο άγχος πριν παίξουν, κάνει διάφορα
καραγκιοζιλίκια , λες και είναι καμιά παλιοπουτάνα στον πάγκο, ψάξε βρέστο.
Είχατε να δείτε πρωτάθλημα από την εποχή του Μελίνι και του Καστρινάκη; γι ' αυτό;; για τίποτε άλλο;;
Δεν είναι δική μου δουλειά να απαντήσω.
Αν εξαφανιστει ο Ολυμπιακος θα εξαφανιστει τελειως το μπασκετ.
Σαν τη γριά στο* 'Good bye Lenin' *το κάνεις ρε red.
Εξαφανισμένος είσαι!!!! Ακόμα να το πάρεις πρέφα; Δε στο είπαν ούτε κι εσένα;;
Όχι ότι ήσουν και ποτέ φανερός βέβαια...
-
Σχετικος με το μπασκετ ειμαι και ξεκινησα να παιζω μπασκετ στην γυμναστικη ακαδημια της Δαφνης απο 7 ετων. Εχω παιξει στο κλειστο της Δαφνης ,του Αμυντα κ.τ.λ. Απο δικη μου βλακεια δεν επαιξα στην πρωτη ομαδα και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Απο τα σημερινα σαπακια πολυ καλυτερος ειμαι
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΕΣΥ. Το μπασκετ απογειωθηκε ειτε το θες ειτε οχι απο τον Ολυμπιακο. Ο Ιωαννιδης μπορει να πεταγε μπουκαλια στον Σιγαλα και να ηταν σκληρος ,αλλα στην αμυντικη τακτικη κανει σκονη τον γκαστονε σου
ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ FIBA?
Τις χρονιες που επεφταν μπουκαλια οπως λες και εχεις δικιο ολα τα γηπεδα ηταν γεματα. Την χρονια που ο Παο πηρε το Ευρωπαικο εγινε χαμος στην Ομονοια και το ιδιο οταν το εκανε ο Ολυμπιακος. Τωρα κανεις δεν παει στο γηπεδο .Οσοι παναθηναικοι πανε το κανουν για να βρισουν τον Τζιγγερ και οχι να δουνε μπασκετ
-
Α και κατι αλλο. Οταν ο Ιωαννιδης αντιμετωπιζε ομαδες με τον Σαμπονις μεσα ,αλλοι τροπαιουχοι προπονητες αντιμετωπιζουν σαπακια
Αφου βλεπω σου αρεσει να θυμασαι τα παλια(οπως και εμενα) δεν νοσταλγεις τα παλια χρονια και την ατμοσφαιρα? Ακομα θυμαμαι τον ξανθο τριποντακια που ειχατε. Κουζμπα αν θυμαμαι τον ελεγαν. Ακομα θυμαμαι τα ματς που εβλεπα με τον βαζελο ξαδερφο μου και τα καντηλια που εριχνε στον Εντι Τζονσον για τα ''κωλοφαρδα'' τριποντα οπως τα χαρακτηριζε
Επισης θυμαμαι τον Κορφα να εκτελει βολες με το ενα χερι κ.τ.λ
ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΡΑ πολυ πιο ωραιες απο την σημερινη καταντια. Δεν υπαρχει ουτε θεαμα,ουτε παθος ουτε τιποτα ασχετα που εσυ απο το οπαδικο σου παθος δεν τα παραδεχεσαι.
-
Σχετικος με το μπασκετ ειμαι και ξεκινησα να παιζω μπασκετ στην γυμναστικη ακαδημια της Δαφνης απο 7 ετων. Εχω παιξει στο κλειστο της Δαφνης ,του Αμυντα κ.τ.λ. Απο δικη μου βλακεια δεν επαιξα στην πρωτη ομαδα και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Απο τα σημερινα σαπακια πολυ καλυτερος ειμαι Mίλησα σε 1ο πληθυντικό, δεν είπα προσωπικά για κανένα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μπασκετικό κόσμο.&-
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΕΣΥ. Το μπασκετ απογειωθηκε ειτε το θες ειτε οχι απο τον Ολυμπιακο. Ο Ιωαννιδης μπορει να πεταγε μπουκαλια στον Σιγαλα και να ηταν σκληρος ,αλλα στην αμυντικη τακτικη κανει σκονη τον γκαστονε σου. Εδώ τώρα τι να πω...
Η αμυντική τακτική του έφερε την ξεφτίλα της Σουηδίας, γέλαγε ο κόσμος όλος. Παίρναμε τα παιχνίδια στον πόντο με κάτι ανύπαρκτους και χάσαμε από τη χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών!! Η αμυντική του τακτική έδωσε στη Μπανταλόνα την κούπα και επίσης γέλαγε όλος ο κόσμος. Πρέπει να βάζει και κάποιος τη μπάλα μέσα you knowΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ FIBA?
Να το δω λίγο αυτό, θα σου ήμουν υπόχρεος.Τις χρονιες που επεφταν μπουκαλια να πεφταν μόνο μπουκάλια θα ήταν καλά... οπως λες και εχεις δικιο ολα τα γηπεδα ηταν γεματα. Την χρονια που ο Παο πηρε το Ευρωπαικο εγινε χαμος στην Ομονοια και το ιδιο οταν το εκανε ο Ολυμπιακος. Τωρα κανεις δεν παει στο γηπεδο .Οσοι παναθηναικοι πανε το κανουν για να βρισουν τον Τζιγγερ και οχι να δουνε μπασκετ. Δεν πάτε οι γαύροι στο γήπεδο διότι έχετε καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο , γι αυτό. Πηγαίνατε το 90 για 3-4 χρόνια επειδή ήσαστε ΓΤΠ στη μπάλα. Αυτά είναι γνωστά πράγματα. ΜΕ τη ΜΑκάμπι παίζατε τα πάντα και δεν το γεμίσατε.Το Αλεξάνδρειο μαζεύει κόσμο κάθε αγωνιστική το ίδιο και το ΟΑΚΑ. 15 χιλιάδες στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα δεν πάνε για να βρίσουν το ΒΑρδινογιάννη.
Εχει γίνει και αυτό αλλά όχι συχνά.
Όταν έπαιζε η ομάδα του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ και η αντίστοιχη του μπάσκετ εκεί, το μπάσκετ πολλές φορές είχε παραπάνω κόσμο. Και τότε η ομάδα του ποδοσφαίρου την ψιλοπάλευε, δεν ήταν όπως τώρα.Το πρωτάθλημα πλέον έχει απαξιωθεί και έχει πολλα προβλήματα που τα έχουμε χιλιοπεί γι αυτό δεν πατάει κόσμος. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν έχει καλή ομάδα ο γαύρος -
Α και κατι αλλο. Οταν ο Ιωαννιδης αντιμετωπιζε ομαδες με τον Σαμπονις μεσα ,αλλοι τροπαιουχοι προπονητες αντιμετωπιζουν σαπακιαΑφου βλεπω σου αρεσει να θυμασαι τα παλια(οπως και εμενα) δεν νοσταλγεις τα παλια χρονια και την ατμοσφαιρα? Ακομα θυμαμαι τον ξανθο τριποντακια που ειχατε. Κουζμπα αν θυμαμαι τον ελεγαν. Ακομα θυμαμαι τα ματς που εβλεπα με τον βαζελο ξαδερφο μου και τα καντηλια που εριχνε στον Εντι Τζονσον για τα ''κωλοφαρδα'' τριποντα οπως τα χαρακτηριζε
Επισης θυμαμαι τον Κορφα να εκτελει βολες με το ενα χερι κ.τ.λ
ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΡΑ πολυ πιο ωραιες απο την σημερινη καταντια. Δεν υπαρχει ουτε θεαμα,ουτε παθος ουτε τιποτα ασχετα που εσυ απο το οπαδικο σου παθος δεν τα παραδεχεσαι.
Σας πούλαγε ο Ιωαννίδης ...ολυμπιακοφροσύνη και τσιμπάγατε. Ξύπνα ρε γμτ!!!
Οπορτούνα του κερατά ήταν, την πάρτι σκεφτόταν μόνο
Είδε φως και μπήκε. Όπου φως=τα φράγκα του Κόκκαλη.
0/6 δε θυμάμαι να έχει άλλος ακόμα και ο Αϊτο μπροστά του φάνταζε winner.Ο Κακιούζης τον στολίζει κατάλληλα στο βιβλίο του βέβαια
Δεν πεθυμάω τίποτα. Καθόμουν μονίμως στην 'Ω' για να βλέπω από κοντά τα 'δρώμενα' και πάντα (ή σχεδόν πάντα) παρακαλούσα να φύγω ένα κομάτι όπως μπήκα. Το πολύ πολύ να πεθυμάω τα παιχνίδια στη Ν. Σμύρνη με Φάνη και Τέρνερ κι ας μας φιστίκωνε ο Πανιώνιος.
Ο ξεδερφός σου δεν την πολυπαλεύει. Ο Εντι ήταν μεγάλος παίχτης
ΚΑι βέβαια υπάρχει θέαμα αλλά μην το ψάχνεις εκεί που το ψάχνεις.
Πέρσι είδαμε το πιο ωραίο μπάσκετ από καταβολής θεσμού στον τελικό του FF .
Και βέβαια υπάρχει!!!
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)