-
-
mousatos εισαι σιγουρος οτι καταλαβες σε τι και γιατι απαντας; Πιστευω πως οχι. Εγω απαντησα σε ενα ποστ 1-2 σελιδες πριν καποιου που ακουσε για διεκδικησεις και ειπε το γνωστο παραμυθακι που μας λεει σε καθε τοπικ. Οποιος εχει επαφη με το μπασκετ εστω και μεσω εφημεριδας ξερει πολυ καλα ποιο ειναι το μεθυσμενο μουσατο παρασιτο του χώρου
-
kouk δε βρισκω καπου να εγραψα οτι ο Γιαννακης ειναι αχρηστος. Αν το βρεις δειξτο μου να σου απαντησω αν και τι εννοουσα.
ΠΑΝΤΩΣ αυτο που εγραψα και ηθελα να πω ειναι οτι:
α) Ο Γιαννακης θεωρηθηκε απο κακος εως μετριος προπονητης δεν τον επαιρνε κανενας εκανε παπαδες στο Μαρουσι, αλλα αν δεν ηταν ο συγκεκριμενος Γιαννακης (ο πρωην παικτης) αμφιβαλλω αν θα ειχε την ευκαιρια που εχει ή αν θα εμενε μετα την 5η θεση στους Ολυμπιακους
β) Ο Παπαλουκας αποτυχημενος στο γαβρο
γ) Ο Λαζος αποτυχημενος στο βαζελο
δ) Τσαρτσαρης, Φωτσης, Κακιουζης, Ντικουδης ανεβασαν δραματικα το παιχνιδι τους κατοπιν θητειας στο εξωτερικο. Πριν φυγουν θεωρουταν το πολυ μετριοι. Ακομα και ο Πελεκανος αν δεν ειχε παρει τη μεταγραφη στη Ρεαλ θα βολοδερνε σε μετριες ελληνικες ομαδες
Ολα αυτα δεν ειναι σημαδια υγειας για το ελληνικο μπασκετ. Αυτα λεει ο Λαζος και γι'αυτο ζοριζεται ο μπεκρουλιακας γιατι ειναι η σημαια της αρρωστειας του χωρου -
Και αφου ανεφερα Πελεκανο. Τι το τοσο εκπληκτικο εκανε φετος με τον Πανελληνιο; Αν ειχε μεινει στην Κυψελη θα ασχολουταν κανεις μαζι του;
-
-
Η Εθνική Ομάδα δεν είναι χώρος για να επιτύχει κάποιος επιδιώξεις άσχετες με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Ορισμένοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τόσο απλά πράγματα για να πουν κάτι, έτσι γενικά.
-
Αυτα να τα πεις στα φιλαρακια σου τον μπουλη και τον Ορφανο που ετοιμαζουν φιεστες στας Ισπανιας
-
Θα τους τα πω σήμερα στο δείπνο με τον Παπαθεμελή και την Κανέλλη.
-
Ξέρει κανείς αν έχει εισητήριο και πόσο κάνει για το σημερινό ματσάκιον?
-
Το πρωτο σκελος το λαμβανω ως ανεκδοτο
Μου φαινεται ακουσα για 15 -
Ε ρε ντέρμπυ φέτος στην Α2 από τα παλιά...
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
-
Σιγα το ντερμπι! Για να μετρα τις κατηγοριες απο την αναποδη ειναι ο Απολλωνας
-
Δεν κυττάς και την κατάντια του Ηρακλή;
-
Μωρε εγω την κυτταω, αλλα φετος ο Απολλων παει για σωτηρια. Ενω εμεις αν παρουμε το Σπανουλη (και ειδικα αν ανεβει το Ρεθυμνο) παμε καρφι για ανοδο
-
Η μία θέση είναι καπαρωμένη από την Λαμία.
-
Mη φανε πες τους. Δυο χρονιες τωρα η μια θεση ειναι καπαρωμενη απο το Ρεθυμνο και καθε Αυγουστο στηνονται κατω απο τα παραθυρα της Α1 και περιμενουν μπας και ανοιξει κανενα και μπουνε μεσα.
-
ειδα λιγο απο το ελλαδα-σλοβενια..
ειδα μονο λιγο γιατι καθε φορα που ακουγεται η φωνη του σκουντη ή του συριγου δεν αντεχω πανω απο 7 λεπτα χωρις να πεταξω αντικειμενα στην τηλεοραση..καλα αυτος ο παπαδοπουλος εχει βαλθει να μας τρελανει με τα χτενισματα του..
μαλλον νομιζει οτι προκειται για το ετησιο τουρνουα σουμο του καζακσταν ?? τι στο καλο.. -
Ενώ ο Συρίγος.....
Άντε μη βάζω πάλι τις φώτο και βαριέμαι -
Ο χρήστης greo έγραψε:
γ) Ο Λαζος αποτυχημενος στο βαζελο
Επειδή το αναφέρεις συνέχεια,πότε έφυγε ο Λάζος ως αποτυχημένος από τον Παναθηναικό;
Το ότι τα χνώτα του δεν ταίριαζαν με του Ομπράντοβιτς(στα αποδυτήρια δεν ήμουν,δεν ξέρω ποιος είχε δίκιο ή άδικο)δεν σημαίνει ότι έφυγε ως αποτυχημένος.Η συμβολή του στο φάιναλ φορ της Μπολόνιας ήταν καθοριστική,αυτό δεν αμφισβητείται.
Εκτός αν έχει πικραθεί που δεν τον κράτησαν και εκμυστηρεύεται στα καρντάσια του αυτό που γράφεις εσύ για να το παίζει 'Λάζος ο εκδικητής'....παμε καρφι για ανοδο
Χαρά στο κουράγιο σου
-
Καθώς πλησιάζει το ευρωμπάσκετ να πω ότι πλην της Ισπανίας και της Λιθουανίας, δεν βλέπω άλλη ομάδα να μπορεί να μας κερδίσει σε μια στοιχειωδώς καλή μέρα μας.
Σε πολύ καλή κατάσταση ο Λάζος, σε τραγική ο Ντικούδης.
-
Θεωρώ πως η 'δυνατή' μας πεντάδα θα είναι: Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Σπανούλης, Φώτσης, Λάζος. Ειδικά με τους 2 πρώτους ταυτόχρονα μέσα η ομάδα λειτουργεί 'μια κλάση πάνω'. Ο Γιαννάκης μέχρι στιγμής δεν το πολυδοκιμάζει, και καλά κάνει να κρύβεται.
Πιστεύω ότι ο Ντικούδης θα κοπεί, είναι σε ψιλοάθλια κατάσταση(και ευτυχώς που πήραμε Ζίζιτς σε συλλογικό επίπεδο).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kάτι σχετικό Άγγελε. Δεν ξέρω αν είναι της ομοσπονδίας, αλλά δεξιά από αυτό θα βρεις και άλλα που αφορούν το θέμα.Ο Γιουτούμπης είναι φίλος μας!
edit: Για πείτε όποιος ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.
Οι ισπανοί φωνάζουν με παρα πολλά γραμματα και αλλα οτι στο τελος αυτού του παιγνιδιού τα παλληκαρια στήσανε το αποτελεσμα για ναμεινει η ισπανία εκτός τετράδας.
Ανυπομονώ να δω το βίντεο για να βγάλω και εγω συμπέρασμα.
Χίλια ευχαριστώ Κωστ'η.
Η εθνικά εχει πια ΕΠΙΠΕΔΟ και μπορούν να διαχειρίζονται καταστάσεις ΟΛΟΙ.
Τα πολλά που γραφετε τώρα είναι ........για να γράφετε και τιποτε αλλο.
Ενας ρεαλιστικός στόχος ειναι το μετάλλιο, ασχετα χρώματος.
Αν μεινουμε για χρόνια ετσι θα είναι απίθανα.
Καλή διασκέδαση.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Kάτι σχετικό Άγγελε. Δεν ξέρω αν είναι της ομοσπονδίας, αλλά δεξιά από αυτό θα βρεις και άλλα που αφορούν το θέμα.
Ο Γιουτούμπης είναι φίλος μας!
Οι ισπανοί φωνάζουν με παρα πολλά γραμματα και αλλα οτι στο τελος αυτού του παιγνιδιού τα παλληκαρια στήσανε το αποτελεσμα για ναμεινει η ισπανία εκτός τετράδας
Ναι, αυτό το κατάλαβα, αλλά για ποια διοργάνωση μιλάμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kάτι σχετικό Άγγελε. Δεν ξέρω αν είναι της ομοσπονδίας, αλλά δεξιά από αυτό θα βρεις και άλλα που αφορούν το θέμα.
Ο Γιουτούμπης είναι φίλος μας!
Οι ισπανοί φωνάζουν με παρα πολλά γραμματα και αλλα οτι στο τελος αυτού του παιγνιδιού τα παλληκαρια στήσανε το αποτελεσμα για ναμεινει η ισπανία εκτός τετράδας
Ναι, αυτό το κατάλαβα, αλλά για ποια διοργάνωση μιλάμε?
Λοιπον, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, τα γεγονοτα εχουν ως εξης:
Στο ευρωμπασκετ των νεων, που πηραμε το ασημενιο με πρωτους τους Σερβους, στον αλλο ομιλο ηταν Λιθουανια-Σερβια-Ισπανια. Η Ισπανια γηπεδουχος και με καλη ομαδα, ηταν απο τα φαβορι. Σερβοι και Λιθουανοι στησαν το ματσακι (δειτε το βιντεο, πολυ γελιο), για να μεινουν εξω απο τα ημιτελικα οι Ισπανοι στην τριπλη ισοβαθμια. Οι Ισπανοι καναν παρασταση στη FIBA, πηγαν το βιντεο, αλλα δεν εγινε τιποτα...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)