-
Ναι, ήταν unfair αυτό.
-
Του έστειλαν SMS οι Κατσάμπες να πάρει.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κλείνουν αυτό το ρημαδοτμήμα μπάσκετ οι γάβροι.
Ευκαιρία είναι τώρα που προσέλαβαν τον δράκο, να μετατρέψουν το ΣΕΦ σε κουκλοθέατρο για τα πιτσιρίκια κι αν ο γιαννάκης δεν τρομάζει τα παιδάκια έστω σε κλειστό πάρκινγκ του Καραισκάκι ή καμιά ντουζίνα κινηματογράφους.Τί να σχολιάσεις από τον αγώνα
Ούτε για να σπάσεις πλάκα δεν προσφέρεται πια ο γάβρος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω.
Όσο μεγάλος προπονητης είναι ο Ομπράντοβιτς, άλλο τόσο μεγάλο μ@#$@πανο είναι.
Μπορείτε να μου πείτε ποιος ο λόγος να πάρει time out με +20 πόντους?σπάσιμο κάνει...εντολή των Γιαννακοπουλαίων
-
Γιαννάκη......
πες αλεύρι ?
ΤΟ......... ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ......
ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΓΑΥΡΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Η αλήθεια είναι ότι είναι νωρίς για να κριθεί ο Πάνος , όπως και αλήθεια είναι ότι η πίεση θα είναι μεγάλη και δε θα δουλεύει με το πάσο του.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορείτε να μου πείτε ποιος ο λόγος να πάρει time out με +20 πόντους?Είναι αυτό που λέμε, 'μεγάλος σε όλα του'
Δεν ήταν περίεργο αυτό που έκανε , το κάνουν πολλοί προπονητές.
Ο Πάνος γιατί δεν πέταξε λευκή πετσέτα;; Τι περίμενε στα 4 λεπτά και με τη διαφορά στους 20+ πόντους;; Να γυρίσει το ματς ;;
-
Το παραμύθι έχει Δράκο, τον Kennedy Winston. ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ
χριάζεται....
γιατί ειναι..**.ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ** -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το παραμύθι έχει Δράκο, τον Kennedy Winston. ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!Kαι με τετοιο δρακο....
-
Πάντως του βγάζω το καπέλο: Στο ματς με την Εφές αποσύρει τον Ουϊνστον μετά από 2 λεπτά, τον ξεχέζει και δεν τον βάζει άλλο.
Εκεί αναρωτιόμουν(και το έγραψα και εδώ), και σκεφτόμουν ότι κάτι δεν έκανε καλά, ότι του μ@μησε την ψυχολογία, ότι δεν τα πάει καλά μαζί του, δεν ξέρω τι άλλο. Αντ' αυτού, τον βάζει βασικό στο μεγάλο ντέρμπι και αυτός όχι μόνο 'γράφει' από παντού αλλά παίζει ώριμα, και την ίδια ρα 'πίσω' παραμένει εξαιρετικός αμυντικός.
Hats off στον Ζέλικο.
-
pasxoooooo.........
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μπορείτε να μου πείτε ποιος ο λόγος να πάρει time out με +20 πόντους?Είναι αυτό που λέμε, 'μεγάλος σε όλα του'
Δεν ήταν περίεργο αυτό που έκανε , το κάνουν πολλοί προπονητές.
Ο Πάνος γιατί δεν πέταξε λευκή πετσέτα;; Τι περίμενε στα 4 λεπτά και με τη διαφορά στους 20+ πόντους;; Να γυρίσει το ματς ;;
Nα χάσει με αξιοπρέπεια μήπως?
Συγκρίνουμε τα ασύγκριτα μήπως?
Και επειδή το κάνουν και άλλοι, είναι σωστό μήπως?
-
pasxos, kovathe, redarmy7, taurus
-
Έλα ταύρε, φύγε από το τόπικ, πάλι σε πελάτωσα μέσα στο χανείο σου.
-
Ti να λέμε τώρα, ο άνθρωπος είναι αλλού
Μην κάνουν καμια μαλακία οι 'αμόρφωτοι κοντοί' ( α ρε red ) και του λύσουν το συμβόλαιο πριν τα 80 του!
Όσα και να ζητήσει να του τα δώσουν
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
pasxos, kovathe, redarmy7, taurusάς τους......
πονάει......αλλά τους αρέσει...... -
Με φωναξατε εμαθα..αλλα εχω παρατησει τα δευτερατζικα αθληματα απο τα 15 μου.. Αντε χαρειτε το,α μην ξεχασετε,αυριο εχει ντερμπυ και στο σκακι..
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
( α ρε red )
Άστον τον ρεντ. Ξενέρωσε και χαζεύει στον ΑΝΤ1 sat το αγαπημένο του σήριαλ
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)