-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μπλάκνεϊ, Τεοντόσιτς, Παπαμακάριο, Γκριρ.** VS**
Νικολάκης, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Μπετσίροβιτς
τς, τς, τς, τς...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μπλάκνεϊ, Τεοντόσιτς, Παπαμακάριο, Γκριρ.
** VS**
τς, τς, τς, τς...
Εγω αναρωτιεμαι γιατι δεν λετε την αληθεια και κρυβεστε. Γιατι δεν λετε οτι ειστε χεσμενοι που παει ο Γιαννακης στον Ολυμπιακο?(ασχετα αν εγω δεν τον πιστευω)
Δες το πρωτοσελιδο της πρασινης σημερα(εφημεριδα του Γιανακοπουλου) και θα καταλαβεις πολλα. Ουτε λιγο ουτε πολυ χαρακτηριζουν προδοτες της χωρας τον Γιαννακη και τον Αγγελοπουλο. Για μενα το πρωτοσελιδο ειναι και μηνυσιμο. Οταν εγω λεω οτι ο Παο ειναι το πιο βρωμικο σωματειο στον κοσμο με τις πιο βρωμικες Γκεμπελικες μεθοδους κατι ξερω
Δηλαδη πιστευεις οτι ο Γιαννακης θα κανει πιο σκληρη προπονηση με τους παικτες του Παο για να τους κουραζει? Εγω θα προτεινα στον Γιαννακη να φυγει και αφου η μιση Εθνικη αποτελειται απο τους παικτες του Παο δεν θα εχει προβλημα να κατακτησει το Παγκοσμιο. Δεν χρειαζεται ο Γιαννακης. Θα τα παρει ολα ο mistake machine kill bill, ο Χατζηδιγιετας και ο Διαμαντιδης που ακομα τρωει ταπες στην Αμερικη
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μπλάκνεϊ, Τεοντόσιτς, Παπαμακάριο, Γκριρ.
** VS**
τς, τς, τς, τς...
Εγω αναρωτιεμαι γιατι δεν λετε την αληθεια και κρυβεστε. Γιατι δεν λετε οτι ειστε χεσμενοι που παει ο Γιαννακης στον Ολυμπιακο?(ασχετα αν εγω δεν τον πιστευω)
Δες το πρωτοσελιδο της πρασινης σημερα(εφημεριδα του Γιανακοπουλου) και θα καταλαβεις πολλα. Ουτε λιγο ουτε πολυ χαρακτηριζουν προδοτες της χωρας τον Γιαννακη και τον Αγγελοπουλο. Για μενα το πρωτοσελιδο ειναι και μηνυσιμο. Οταν εγω λεω οτι ο Παο ειναι το πιο βρωμικο σωματειο στον κοσμο με τις πιο βρωμικες Γκεμπελικες μεθοδους κατι ξερω
Δηλαδη πιστευεις οτι ο Γιαννακης θα κανει πιο σκληρη προπονηση με τους παικτες του Παο για να τους κουραζει? Εγω θα προτεινα στον Γιαννακη να φυγει και αφου η μιση Εθνικη αποτελειται απο τους παικτες του Παο δεν θα εχει προβλημα να κατακτησει το Παγκοσμιο. Δεν χρειαζεται ο Γιαννακης. Θα τα παρει ολα ο mistake machine kill bill, ο Χατζηδιγιετας και ο Διαμαντιδης που ακομα τρωει ταπες στην Αμερικη
Χεσμενοι εμεις ?????
Ας γελασω......
Αλλο ειναι το θεμα....
δεν μπορει να ειναι προπονητης του Ολυμπιακου και της Εθνικης...δεν ειναι δεοντολογικο και επιπλεον δεν θα ειναι δικαιο για τους παικτες που θα καλει στην Εθνικη.....καταλαβαινεις τι λεω....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καταλαβαινεις τι λεω.......Λογικα,οχι.
-
Οχι δεν το καταλαβαινω. Ο Γκαστονε ηταν και προπονητης της Σερβιας(πως εχει περασει στα ψηλα οτι την καταστρεψε ενας θεος ξερει.)
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ? ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Και σε παρακαλω δεν θελω ηθικολογιες. Αν θεωρει προδοσια για την Ελλαδα ο Γιαννακοπουλος την υπογραφη του ας του δωσει 3εκ ευρο που του δινει ο Αγγελοπουλος.
Α ναι μωρε αρχιστε τωρα να λετε οτι στην ζωη δεν μετρανε ολα με τα λεφτα. Ρε 10.000 ευρο να σου εδινε εσενα toyotaman(και καθε toyotaman) ο Αγγελοπουλος θα γινοσουν συνδεσμιτης του Ολυμπιακου και θα εκανες παρεα με τον Τσουκαλα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οχι δεν το καταλαβαινω. Ο Γκαστονε ηταν και προπονητης της Σερβιας(πως εχει περασει στα ψηλα οτι την καταστρεψε ενας θεος ξερει.)ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ? ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Και σε παρακαλω δεν θελω ηθικολογιες. Αν θεωρει προδοσια για την Ελλαδα ο Γιαννακοπουλος την υπογραφη του ας του δωσει 3εκ ευρο που του δινει ο Αγγελοπουλος.
Α ναι μωρε αρχιστε τωρα να λετε οτι στην ζωη δεν μετρανε ολα με τα λεφτα. Ρε 10.000 ευρο να σου εδινε εσενα toyotaman(και καθε toyotaman) ο Αγγελοπουλος θα γινοσουν συνδεσμιτης του Ολυμπιακου και θα εκανες παρεα με τον Τσουκαλα
πρωτον δεν ειμαι Ολυμπιακος, εσυ θα προδιδες την ομαδα σου για τα λεφτα ?
Αν στα εδινε ο Παυλος θα γινοσουν βαζελος ????
Λοιπον μην τρελαθουμε............................ -
Κατ' αρχήν:
Προς TRAVELLER: Δε σύγκρινα με τους δικούς μας, απλώς έκανα σύγκριση με τους περσινούς PG του Ολυμπιακού. Νομίζω σαφώς καλύτερα φέτος, και ο Γιαννάκης μπορεί να κοντρολάρει και τον Τεόντοσιτς. Επίσης, με το Γιαννάκη κοουτς εννοείται ότι ο Μπλάκνεϊ θα είναι βασικός.
Προς RedArmy: Τώρα να αρχίσω να ανασύρω τα παλιά ποστ για τον 'βλακόδρακο';
Προς toyotaman: Εμένα πάντως άμα μου δώσουν 10.000 ευρώ γίνομαι και Αστέρας Τρίπολης!
Σε κάθε περίπτωση, όπως είπα και παραπάνω, η εκξτίμηση και ο σεβασμός που τρέφω στο Γιαννάκη δεν αλλάζει ούτε κατ' ελάχιστο.
-
Δεν νομίζω ότι κανένας νοήμων μπορεί να υποστηρίξει ότι ο Παναθηναικός έχει λόγω να φοβάται τον Γιαννάκη (αλήθεια τα συστήματα της Εθνικής ποιός τα πρωτοεφάρμοσε ?)...
Πολύ απλά όμως επειδή ο Ολυμπιακός είναι ένα ανταγωνιστικό ως προς τον Παναθηναικό σωματείο (δεν είναι Μαρούσι) αργά η γρήγορα θα δημιουργηθεί θέμα....και φέρνω παράδειγμα...αν το καλοκαίρι κόψει τον Ντικούδη και πάρει τον Πρίντεζη, ακόμα και αν είναι δικαιολογημένη η επιλογή του θα γίνει ή όχι της @@@@@ ....
Για αυτό αν επιλέξει τελικά να πάει στον Ολυμπιακό ας αφήσει την θέση του προπονητή στην Εθνική ή ας παραμείνει με άλλο πόστο...
-
Πάντως, ποτέ μου δεν κατάλαβα τους κοντόφθαλμους πρασινοκόκκινους που βλέπουν τις επιτυχίες(ή της αποτυχίες) της Εθνικής μέσα από το πρίσμα του συλλόγου τους.
Και να σας πω και κάτι; Αν ο Γιαννάκης π.χ δεθεί με τον Πρίντεζη(και τον κάθε Πρίντεζη) με τρόπο που να τον αξιοποιεί πολύ καλά, τότε ας κόψει και το Διαμαντίδη, αν με αυτό τον τρόπο παίξει καλύτερο μπάσκετ η εθνική.
-
tifosi διαβασε καλυτερα τα ποστ μου. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ,αλλα ειναι γεγονος οτι οι Γιανακοπουλοι τα εχουν κανει πανω τους και για αυτο γινεται επιθεση εναντιον του Αγγελοπουλου και του Γιαννακη μεσω της εφημεριδας τους
-
Όντως, τώρα πρόσεξα αυτό που είχες γράψει.
-
Γιαννάκης._
-
Επίσης, ο Ολυμπιακός έδιωξε και τον Ελληνιάδη μαζί με τον Γκέρσον.
-
Όπως και να έχει αν συμφωνήσει ο Γιαννάκης με τον ΟΣΦΠ έχουμε πολλά αρνητικά παρελκόμενα.
Πρώτον και κυριότερον, πλήτεται η εθνική ομάδα, καθώς καλώς ή κακώς στην Ελλάδα δεν γίνεται να είναι προπονητής και της εθνικής και του ΟΣΦΠ.
Δεύτερον θα μπει τάξη στο μπάχαλο του γαύρου, που σε συνδυασμό με τον τρελό χωρό των εκατομμυρίων θα δημιουργήσει και δεύτερη αλεξίσφαιρη ομάδα και θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο ήδη ημιθανές πρωταθληματάκι μας.
Τρίτον δεν θα μπορώ να τον πάρω εγώ.Και έτσι κάθε χρόνο θα ξέρουμε τον 1ο-2ο-3ο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, οι μεγάλοι θα μεγαλώνουν, οι μικροί θα μικραίνουν και το πρωτάθλημα θα αργοσβήνει. Περαστικά μας.
-
red_army7
Tώρα την είδα την πράσινη, μετά από την προτροπή τη δική σου. Δίπλα από αυτό που λες , γράφει και μια δήλωση του προπονητή της Ρεάλ. Ρίξτης μια ματιά.
Επί της ουσίας (για να μην το μαλακίσουμε πάλι):
Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, σου αρέσει ή όχι, έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και η μόνη ευθεία σύγκριση που μπορεί να γίνει, είναι με ομάδες θρύλους που έγραψαν τη δική τους Ιστορία στο άθλημα, όπως η Βαρέζε του Μενεγκίν, η Ρεάλ του Κορμπαλάν, η Μακάμπι του Μπέρκοβιτς, η Γιουγκοπλάστικα του Κούκοτς και μερικές άλλες. Θα' βαζα και τον Αρη αλλά 'κρατιέμα' λόγω του γνωστού αρχι-μαλάκα.
Οπότε δεν έχει κανένα λόγο μια τέτοια ομάδα να κοιτάει τι κάνουν οι άλλες. Μάλλον οι άλλες την κοιτάνε (και καλώς κάνουν, δε γεννάται θέμα)
Προσωπικά τον γουστάρω τον Πάνο αλλά επίσης δε συγκρίνεται με τον Ομπράντοβιτς (μην πέσει και καμιά φωτιά να μας κάψει).
Αυτά και καλό Σ/Κ
-
Καλός, τρίκαλος ο Ομπράντοβιτς αλλά μην θεοποιείτε.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Γιαννάκη με τον Ομπράντοβιτς καθώς ο πρώτος είναι ακόμη στην αρχή της προπονητικής του καριέρας.
Η πολύ σιγουριά βλάπτει. Κανείς δεν είναι ανίκητος.
-
Αήττητος και αιώνια πρωταθλητής δεν είναι κανείς, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ο Ομπράντοβιτς σίγουρα το ξέρει, και όσο κι αν καμμία φορά φαίνεται αλλαζόνας, οι πράξεις του δείχνουν ότι σέβεται πάρα πολύ τους αντιπάλους του.
-
Αν είναι με τον Τζονάκη να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον αυτή η δύσμοιρη η κορυφή που μας έχει σιχαθεί μια δεκαετία τώρα , να γεμίσει και το δύσμοιρο αυτό τόπικ με καμια σελιδούλα παραπάνω, τότε χαλάλι του.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι άνθρακες ο θησαυρός. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν είναι με τον Τζονάκη να αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον αυτή η δύσμοιρη η κορυφή που μας έχει σιχαθεί μια δεκαετία τώρα , να γεμίσει και το δύσμοιρο αυτό τόπικ με καμια σελιδούλα παραπάνω, τότε χαλάλι του.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι άνθρακες ο θησαυρός.Ακομα δεν ηρθε ο Γιαννακης και ειρωνευεστε?
Παντως οπαδος του Ολυμπιακου δεν ηταν. Σε αλλη ομαδα ηταν
-
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)