-
-
Παρκάρισμα χθες το βράδυ στην Κοζάνη. Δυστυχώς η φωτογραφία είναι από κινητό και δεν φαίνεται πολύ καθαρά. Το σημείο που έιναι ανεβασμένο το τζιπ είναι λοφάκι και όχι κάποιος δρόμος. Πραγματικά εντυπωσιακό. Έπρεπε να βλέπατε πως κοιτούσε ο κόσμος όταν το αντίκρυζε. Όλοι απορούσαμε πως κατάφερε και βγήκε από το αμάξι ο οδηγός.
-
Καλά χθές στην Κοζάνη, λόγω της Αποκριάς γινόταν το έλα να δείς απο παρκαρισμένα. Όπου νάνε έβλεπες αυτοκίνητα... Σε πεζοδρόμιο ήταν το λιγότερο, σε δρόμο με διπλή λωρίδα η μία είχε γίνει θέση παρκαρίσματος.. Μέχρι και την είσοδο την πολυκατοικίας μου έκλεισε κάποιος χθές.
Αλλά τα θέλει και λίγο ο ποπός μας γιατί έτσι που έχουν στενέψει τους δρόμους τώρα τελευταία με τα έργα που κάνουν, που να παρκάρουν και ο κόσμος τα αυτοκίνητα..
-
Mε γεια μας το νεο φορουμ
Ας αρχισω παρουσιαζοντας σας, το πιο Σπατανεϊκο αμαξι που ισως εχετε δει στον δρομο, το τραβηξα σημερα το πρωι
Εντελως μαμα lanos, με αεροτομη για να σιδερωνεις κουρτινεςΕ Λ Ε Ο Σ!!!!!!!
-
-
Το Lanos είναι για τους Αυστραλούς!
-
Την κυριακη ειδα ενα κατι που δεν εχω συναντησει ποτε.Δυο τουριστες φορτωμενοι με τα σακιδια τους ειχαν μαζι τους ενα σκυλο και ενα ΓΑΙΔΑΡΟ φορτωμενο οσο επαιρνε.Ηταν πραγματικα περτιεργο το θεαμα αλλα δεν ειχα μαζι το κινητο για να το αποτυπωσω.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Mε γεια μας το νεο φορουμΑς αρχισω παρουσιαζοντας σας, το πιο Σπατανεϊκο αμαξι που ισως εχετε δει στον δρομο, το τραβηξα σημερα το πρωι
Εντελως μαμα lanos, με αεροτομη για να σιδερωνεις κουρτινεςΕ Λ Ε Ο Σ!!!!!!!
Τα πιο πανω σχόλια ειναι λεπρομερειες. Μηπως να πουμε πόσο επικινδυνο του θανατά ειναι αυτο το πραγμα για πεζους, μηχανακια κλπ;
Κανονκα πρεπει να του παρουν το διπλωμα του ζώου!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα πιο πανω σχόλια ειναι λεπρομερειες. Μηπως να πουμε πόσο επικινδυνο του θανατά ειναι αυτο το πραγμα για πεζους, μηχανακια κλπ;
Κανονκα πρεπει να του παρουν το διπλωμα του ζώου!!!Εμενα κατι μου λεει οτι εφ'οσον δεν εξεχει απο τα ορια των θολων του αυτοκινητου ή προς τα πισω, δεν ειναι ουτε καν παρανομο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κανονκα πρεπει να του παρουν το διπλωμα του ζώου!!!Εμενα κατι μου λεει οτι εφ'οσον δεν εξεχει απο τα ορια των θολων του αυτοκινητου ή προς τα πισω, δεν ειναι ουτε καν παρανομο...
Μπορει οντως και να μην ειναι. Φαντασου ομως να πεσει πανω ενα μηχανακη εκει στις ακρες της αεροτομης. Φαντασου ενα παιδιακι περιπου στο υψος της να πεσει πανω. Λαιμητόμος!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ηθελα να τραβηξω και φωτο απο 45 μοιρες στο πλαι, για να φανει καλυτερα το μεγεθος της
Εξειχε απο ολες τις μεριες, ακομα και απο πισω, πολυ κιολας
Ουτε η Φ1 δεν εχει τετοια αεροτομη, αναρωτιεμαι αν του την βαλαν με το ζορι και πιστολι στο κροταφο -
Νομίζω πως σε κάποιο post παλιότερα είχε αναφερθεί πως οι συγκεκριμένες αεροτομές, στο κουτί τους γράφουν πως είναι για χρήση σε πίστα (για downforce) και πως χρειάζεται προσοχή για χρήση σε δρόμο.
-
-
Δεν διαφωνησα οτι ειναι επικινδυνη για πεζους και μηχανακια, απλα ειπα τι ισχυει νομικα. Αν τελικα οντως εξεχει (γιατι στην φωτο δεν φαινεται να βγαινει πιο εξω, τουλαχιστον απο τους τροχους), τοτε ειναι και παρανομη.
-
-
-
-
Την Παρασκευή έβρεξε. Πήγαινα προς Πειραιά από την Ιχθυόσκαλα μέσω του τούνελ (200-300 μ.) και το περίεργο που παρατήρησα ήταν ότι ολόκληρο το τμήμα του δρόμου μέσα στο τούνελ ήταν βρεγμένο!
-
Και μετά από την παγκόσμια πρωτοτυπία της εξόδου από εθνική στα αριστερά (εύζωνοι) σήμερα πέτυχα το νο.2: διόδια στα δεξιά. Στιγμές απείρου γέλιου!
-
Seat Leon μάλλον το 1.8ΤΦΣι από πάνω μέχρι κάτω κόκκινο από την λάσπη και την σκόνη που έχει τις τελυταίες μέρες...+ ολίγον από γύρη.
τι να σου κάνει κ αυτός...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]