-
-
Ασχετο konstantinosV κομματαρα αυτο τις υπογραφης!!!
-
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ασχετο konstantinosV κομματαρα αυτο τις υπογραφης!!!Ναι, και εμένα μου αρέσει πολύ...
-
-
έλεοc .
-
τι μου θυμίζει........
Α!
'...and the Oscar goes to.......'
-
-
Πρέπει να πουλιέται κανονικά στις ΗΠΑ. Στα Lexus σίγουρα υπάρχει ως αξεσουαρ ( gold emblem kit αν δεν απατώμαι ) και λογικά θα υπάρχει και στα μεγάλα Toyota
-
-
-
-
Ειδα παλιο Polo station wagon.
-
-
VW Caddy, φιμε τζαμια, ζαντες 16 αρες - μπορει και μεγαλυτερες - και ...εξατμιση .
-
Πέρα από τα άπειρα αυτοκίνητα που έχω δει αυτές τις μέρες με αλυσίδες στο στεγνό, σήμερα είδα και κάτι άλλο.
Τυπάκος με Σκόντα Φάβοριτ, αν θυμάμαι καλά, κυκλοφορούσε στα στενά στο σπίτι μου με 2 αλυσίδες μπρος και άλλη μια πίσω αριστερά. Απλά βρεγμένος ο δρόμος, εννοείται. -
Προφανως θα ειχε τεσσερις,αλλα θα εχασε τη μια.
-
Τίποτα δεν είναι προφανές σ' αυτή τη χώρα, εκτός από τη μαλακία.
Προφανώς λοιπόν ήταν μαλάκας.
-
Εγώ πάλι σήμερα είδα κάτι που δεν το είχα δει ποτέ μου!
2 αγόρια 14-16 χρονών καθόταν στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου (μονόδρομου, έχει σημασία) και όταν έβλεπαν κάποια κυρία ή πιτσιρίκα να περνάει, πεταγόντουσαν από το πλάι σχεδόν μπροστά της για να την κάνουν να τρομάξει. Έτυχε λοιπόν στο μπροστινό μου αυτοκίνητο, ένα 207, με μία κοπέλα να το οδηγάει. Πλακώθηκε στα φρένα και μετά φοβισμένη συνέχισε την πορεία της. Εγώ έκανα δεξιά, (δεν είχε και πολύ χώρο) και έβγαλα από την τσέπη το τηλέφωνο για να πάρω το 100. Μόλις με είδαν να τους κοιτάω, εξαφανίστηκαν στο στενό! Πρέπει να το έχουν στέκι εκεί. Αν του ξαναπετύχω θα πάρω αστυνομία στα κρυφά. Αλλά αυτά τα κωλόπαιδα θέλουν ξύλο...
-
Γιατί το έκαναν αυτό; Για χαβαλέ;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]