-
Starlet παλιό, όχι GT, με 3 οργανάκια στην κολώνα
-
-
-
Σε μονόδρομο έξω από το σπίτι μου τα αυτοκίνητα παρκάρουν τους μονούς μήνες από τη μία πλευρά, τους ζυγούς από την άλλη. Αλλά στο συγκεκριμένο δρόμο είναι μονίμως παρκαρισμένα άντα από τη δεξιά πλευρά. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας με το βέλος το έχει ένας 70χρονος ο οποίος εδώ και 4 χρόνια που μένει απέναντι μου τον έχω παρατηρήσει πως με το που αλλάζει ο μήνας, τσούπ, το παίρνει και το βάζει στην αντίστοιχη πλευρά του δρόμου θέλοντας να είναι νόμιμος αλλά δημιουργώντας πρόβλημα γιατί δεν χωράν να περάσουν φαρδιά οχήματα που τυχαίνει να περνάν από το δρόμο. Του έχουν πεί πολλές φορές να μη το αλλάζει αλλά αυτός το χαβά του.
Σήμερα όμως περνάει ένα περιπολικό και του κάνει νόημα να το πάρει γιατί ενοχλεί. Αυτός να αρχίζει να φωνάζει πως εγώ είμαι νόμιμος και δεν το κουνάω από εκεί, να γράψετε όλους του άλλους που τα έχουν παρκαρισμένα απέναντι, ο μήνας άλλαξε κλπ...
Τελικά το αυτοκίνητο του έμεινε εκεί που είναι και οι γείτονες που είχαν τα περισσότερα αυτοκίνητα της φωτογραφίας δεξιά, τα μετακίνησαν αριστερά!
-
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...Nα κουνάς το αμάξι σου στην Αθήνα. Σε περιοχές σαν την Κυψέλη 30 μέρες τον μήνα είναι παρκαρισμένα μην χάσουν την θέση πάρκιγκ...
-
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...Μα ειναι απλο Χρηστο μου.
Για να καθαριζει ο δημος και το αλλο ρειθρο. -
Λες να πω τη γυναίκα μου να κάνουμε το ίδιο στο σπίτι μας με τα έπιπλα;
-
Λες να πω τη γυναίκα μου να κάνουμε το ίδιο στο σπίτι μας με τα έπιπλα;Ανεκδοτο....
Χτες τσακωθηκα με την φυναικα μου.
ελα ρε, γιατι?
Με ρωτησε τι εχει η τηλεοραση και τις ειπα........σκόνη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χτες τσακωθηκα με την φυναικα μου.
Αχ αυτή η φυναίκα σου...
-
Τι εισαστε εσεις ρε?
Ο μπαμπινιωτης σας εχει βαφτισει?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σε μονόδρομο έξω από το σπίτι μου τα αυτοκίνητα παρκάρουν τους μονούς μήνες από τη μία πλευρά, τους ζυγούς από την άλλη. Αλλά στο συγκεκριμένο δρόμο είναι μονίμως παρκαρισμένα άντα από τη δεξιά πλευρά. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας με το βέλος το έχει ένας 70χρονος ο οποίος εδώ και 4 χρόνια που μένει απέναντι μου τον έχω παρατηρήσει πως με το που αλλάζει ο μήνας, τσούπ, το παίρνει και το βάζει στην αντίστοιχη πλευρά του δρόμου θέλοντας να είναι νόμιμος αλλά δημιουργώντας πρόβλημα γιατί δεν χωράν να περάσουν φαρδιά οχήματα που τυχαίνει να περνάν από το δρόμο. Του έχουν πεί πολλές φορές να μη το αλλάζει αλλά αυτός το χαβά του.Σήμερα όμως περνάει ένα περιπολικό και του κάνει νόημα να το πάρει γιατί ενοχλεί. Αυτός να αρχίζει να φωνάζει πως εγώ είμαι νόμιμος και δεν το κουνάω από εκεί, να γράψετε όλους του άλλους που τα έχουν παρκαρισμένα απέναντι, ο μήνας άλλαξε κλπ...
Τελικά το αυτοκίνητο του έμεινε εκεί που είναι και οι γείτονες που είχαν τα περισσότερα αυτοκίνητα της φωτογραφίας δεξιά, τα μετακίνησαν αριστερά!
Ωραίος ο παππούς!!!
-
Ο παππους παππους, δεν το παιρνει που και που(το αμαξι)
-
Ο παππους ομως εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.
Αιγλη καφε, Κεφαλαρι. Ακριβως απ΄εξω και απεναντι εχει ενα ανθοπωλειο σε ισογειο σπιτιου, που εχει καβατζωσει παρανομα την πυλωτη του (το οτι εχει πυλωτη δεν σημαινει **αυτοματα **οτι μπορει να την χρησιμοποιει ως παρκινγκ απαγορευοντας σε οποινδηποτε να παρκαρει ακριβως απ΄εξω...) και το χρησιμοποιει για την παρτη του και τους πελατες του.
Στην ιδια μερια του δρομου, απαγορευεται το παρκαρισμα, αλλα ολα τα αυτοκινητα παρκαρουν σε εκεινη. Ε μια φορα εκανε μανουρα ο ανθοπολης επειδη καποιος σταματησε εξω απο το μαγαζι να πεταχτει μεχρι το Escoba, να αφησει κατι cd και να φυγει (δηλαδη 30 δευτερολεπτα δουλεια), και αυτος ο καποιος απλα παρκαρε εξω απο τηνν Αιγλη στην μερια της, που επιτρεπεται το παρκαρισμα. Φυσικα δεν χωραγε να περασει ΤΙΠΟΤΑ και εκεινος ηταν ο μονος νομιμος. Την συνεχεια δεν την ειδα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τι εισαστε εσεις ρε?Ο μπαμπινιωτης σας εχει βαφτισει?
Εμείς σου φταίμε ρε που είσαι κουλάδι ακόμα και στη πληκτρολόγηση?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
(το οτι εχει πυλωτη δεν σημαινει **αυτοματα **οτι μπορει να την χρησιμοποιει ως παρκινγκ απαγορευοντας σε οποινδηποτε να παρκαρει ακριβως απ΄εξω...) .Ακριβως ετσι ειναι
Βασικα για καθε κτισμα, επιτρεπεται μια εισοδος και μια εξοδος
Ολο το υπολοιπο πεζοδρομιο, ειναι(εφοσον το επιτρεπουν οι συνθηκες), δημοσιο παρκινγκΤωρα λοιπον, οταν θα πατε στο village στο Μαρουσι, θα ξερετε οτι ΟΛΗ αυτη η ραμπα που εχει βαλει η εταιρια λιγο πιο κατω απο το village, παντα πανω στην Φραγκοκλησιας, ειναι καραπαρανομη
Εγω καθε φορα που πηγαινω απο εκει, σε ωρες εταιριων, παρκαρω κανονικοτατα
Αν ερθει κανεις σεκιουριτας να μου ζητησει τον λογο, εχω φωναξει αστυνομια με την μια -
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...Υποθέτω ότι αυτό έχει το νόημα να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα ΠΑΝΤΑ από την ίδια μεριά και κλείνουν τις εισόδους ΠΑΝΤΑ των ίδιων σπιτιών. Υποθέτω ότι το μέτρο έχει αξία πιο πολύ σε δρόμους με καταστήματα γιατί ως γνωστόν οι καταστηματάρχες έχουν πρόβλημα να παρκάρεις έξω από το κατάστημά τους και να το κρύβεις.
Σχετικά με αυτό που λες για τον παππού, όσο παράλογος και αν είναι είναι νόμιμος. Βασικά αυτό είναι το κακό στην Ελλάδα, ότι ο νόμος στις περισσότερες περιπτώσεις έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική και κάνει τους νόμιμους 'παραβάτες' και τους παραβάτες 'νόμιμους'. Από την ιστορία με τον παππού πιο πολύ από όλα μου έκανε εντύπωση η αστυνομία που ήθελε να τον υποχρέωσει να παρανομήσει και αυτός.
Φυσικά μόνο εκεί η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια γιατί αν πατήσεις διπλή γραμμή σε ευθεία 1 χιλιόμετρο με απερίοριστη ορατότητα για να περάσεις τον ίδιο παππού που σέρνεται στην ΕΟ τότε είσαι επικίνδυνος...
-
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...και καλά ότι είναι στενός ο δρόμος και να μην είναι συνέχεια στη πόρτα σου παρκαρισμένα, να πηγαίνουν και απέναντι.
Δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη χώρα.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
αυτή η μαλακία με τους μονούς και τους ζυγούς μήνες ποτέ μου δεν κατάλαβα τι νόημα έχει...
και καλά ότι είναι στενός ο δρόμος και να μην είναι συνέχεια στη πόρτα σου παρκαρισμένα, να πηγαίνουν και απέναντι.
Δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη χώρα....Ήταν το πιο δίκαιο και είχε καθιερωθεί από παλιά ώστε να μην υπάρχουν έριδες μεταξύ των κατοίκων.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τωρα λοιπον, οταν θα πατε στο village στο Μαρουσι, θα ξερετε οτι ΟΛΗ αυτη η ραμπα που εχει βαλει η εταιρια λιγο πιο κατω απο το village, παντα πανω στην Φραγκοκλησιας, ειναι καραπαρανομη
Εγω καθε φορα που πηγαινω απο εκει, σε ωρες εταιριων, παρκαρω κανονικοτατα
Αν ερθει κανεις σεκιουριτας να μου ζητησει τον λογο, εχω φωναξει αστυνομια με την μιαΚαι αν αυτοι αποδειξουν οτι το σημειο που παρκαρησες ειναι το νομιμο σημειο της ραμπας;
Η αν εχουν αδεια για ΟΛΟ το πεζοδρομιο;Μη μου πεις οτι ΔΕΝ γινεται.Εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε-γελασε,οπως λεει και ο ποιητης.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]