-
... double post.
-
Το ασφαλείας φαντάζομαι.
-
Το ασφαλείας φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το ασφαλείας φαντάζομαι.Όνομα και πράγμα
-
-
Μπήκα σήμερα σε ένα 407 ταξί, και αυτός είχε το ταξίμετρο στον καθρέφτη τον κεντρικό. Πολύ καλή μαγκιά!!! Δηλαδή ό εργοστασιακός καθρέφτης είχε αντικατασταθεί με άλλον ο οποίος έιχε τις ενδείξεις του ταξίμετρου, τα κουμπάκια κτλ.
-
Τώρα το θυμήθηκα
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
Το μεσημέρι πέτυχα στο δρόμο Alfa Romeo 146 με κομμένο το μπροστινο τμήμα από τους θόλους και μετά (πρακτικά εξείχαν απλά οι θόλοι και από κει και πέρα το σασί έλειπε), ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (κούφιο, κενό, άδειο, δε ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω) το οποίο κινούνταν κανονικά στο δρόμο
-
Πώς κινούνταν; Το πήρε η κατηφόρα;
-
Μήπως το οδηγούσε ο Liako?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς κινούνταν; Το πήρε η κατηφόρα;Mε τη δύναμη της ψυχής.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς κινούνταν; Το πήρε η κατηφόρα;Ξέρω γω...
Πήγαινε κανονικότατα στην Κορίνθου (κεντρικός δρόμος στην Πάτρα) και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό να το κοιτάω. Ήμουν πεζός και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο, αλλιώς αν ήμουν με το αυτοκίνητο θα το ακολουθούσα μέχρι να βρεθώ σε θέση να το βγάλω φωτογραφία.
Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Θα είχε βάλει κανα μοτέρ στο πορτ μπαγκάζ με κίνηση στους πίσω τροχούς
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα το πρωί στις 9.30 ημιφορτηγό σε άθλια κατάσταση με αθίγγανο φυσικά οδηγό επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα και μεγάφωνο στην οροφή να παίζει σε πολύ δυνατή ένταση το Bodyquard της Whitney Houston.......Πεθανα στα γελια με την ιδεα,να σαι καλα επρεπε να προλαβεις να το τραβηξεις βιντεο,μια ερωτηση το απολαμβανε-σιγοτραγουδουσε η φαινοταν σαν να το πετυχε τυχαια στο ραδιο?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πώς κινούνταν; Το πήρε η κατηφόρα;
Ξέρω γω...
Πήγαινε κανονικότατα στην Κορίνθου (κεντρικός δρόμος στην Πάτρα) και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό να το κοιτάω. Ήμουν πεζός και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο, αλλιώς αν ήμουν με το αυτοκίνητο θα το ακολουθούσα μέχρι να βρεθώ σε θέση να το βγάλω φωτογραφία.
Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Θα είχε βάλει κανα μοτέρ στο πορτ μπαγκάζ με κίνηση στους πίσω τροχούς
Μηπως ειχε τρυπα κατω απο το καθισμα, και το ειχε κανει στρατα-στρατουλα?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μηπως ειχε τρυπα κατω απο το καθισμα, και το ειχε κανει στρατα-στρατουλα?Yaba daba duuuuuu!!!
-
Στην Αγ. Δημητρίου Toyota να γράφει από πίσω 'Μη βλασφημείτε τα θεία γιατί συμβαίνουν ατυχήματα'
σ'ένα στενό κοντά στην Αμφιθέας μεσήλικας και βάλε (60+) με άσπρο μαλλί να πετάγεται με golf gt και να κάνει σφήνες ε τον παππού βιάζεται
-
Δεν είναι τόσο απίθανο, αλλά μάλλον ταιριάζει σε αυτό το θέμα.
Σε VW polo που σταθμεύει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, κολλημένο μέσα από το μπροστινό τζάμι χαρτί μεγέθους Α4 που γράφει. 'Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα συναγερμού'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι τόσο απίθανο, αλλά μάλλον ταιριάζει σε αυτό το θέμα.Σε VW polo που σταθμεύει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, κολλημένο μέσα από το μπροστινό τζάμι χαρτί μεγέθους Α4 που γράφει. 'Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα συναγερμού'.
Πως και δεν εγραφε
''Προσοχη-Το αυτοκινητο παρακολουθειται απο κλειστο κυκλωμα τηλεορασης''
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι τόσο απίθανο, αλλά μάλλον ταιριάζει σε αυτό το θέμα.Σε VW polo που σταθμεύει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, κολλημένο μέσα από το μπροστινό τζάμι χαρτί μεγέθους Α4 που γράφει. 'Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα συναγερμού'.
θα του εχει καει το λαμπακι μαλλον!!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Σε VW polo που σταθμεύει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, κολλημένο μέσα από το μπροστινό τζάμι χαρτί μεγέθους Α4 που γράφει. 'Το αυτοκίνητο διαθέτει σύστημα συναγερμού'.
Πως και δεν εγραφε
Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Πως και δεν εγραφε
Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει!
'ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ!'
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]