-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υπαρχουν και χειρότερα. Πριν 2-3 χρόνια 'ανακαλυφθηκαν' σε μια αποθηκη στο λιμανι του Ηρακλειου καμμια 15 Μαζντα 323 με 0 χιλιομετρα!!!!!!!! Είχαν έρθει στις αρχες της δεκαετίας του 90 για λογαριασμο ενος εμπορα αλλά για καποιο λόγο έγιναν κατάσχεση και δεν ασχοληθηκε ποτέ κανεις με τα αυτοκινητα.
Tι θα γινει με αυτα?
Κάπου διαβασα τότε, ότι θα εβγαιναν σε πληστηριασμο κι οποιος εδινε τα πιο πολλα θα τα έπερνε. Δεν θυμαμαι τί εγινε τελικα, εχει περασει και καιρος.
-
Του έκανα τηλέφωνο από περιέργεια, όσον αφορά την ανάρτηση αλλάχτηκαν αμορτισέρ, μπιλιοφόροι (αυτό πρέπει να είναι που μπέρδεψα), κάποιοι ελαστικοί σύνδεσμοι (;) και τα top mounts (που επίσης δεν ξέρω τι είναι ) Φυσικά χρειάστηκε και λάστιχα Τώρα πια το αμάξι έχει τον ηρωϊκό για αμάξι 9ετίας αριθμό χλμ των 14.000.
-
άιντε να πας να το πουλήσεις τώρα και ο άλλος να σε πιστέψει για τα χλμ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχουν και χειρότερα. Πριν 2-3 χρόνια 'ανακαλυφθηκαν' σε μια αποθηκη στο λιμανι του Ηρακλειου καμμια 15 Μαζντα 323 με 0 χιλιομετρα!!!!!!!! Είχαν έρθει στις αρχες της δεκαετίας του 90 για λογαριασμο ενος εμπορα αλλά για καποιο λόγο έγιναν κατάσχεση και δεν ασχοληθηκε ποτέ κανεις με τα αυτοκινητα.
Tι θα γινει με αυτα?
Κάπου διαβασα τότε, ότι θα εβγαιναν σε πληστηριασμο κι οποιος εδινε τα πιο πολλα θα τα έπερνε. Δεν θυμαμαι τί εγινε τελικα, εχει περασει και καιρος.
Θέλαν και λεφτά;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Η λίστα με τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι τεράστια!
Τσιμουχάκια βαλβίδων, μπουζί, ιμάντες, κάτι περίεργες σφαίρες της υδροπνευματικής, μπαταρία, κάτι στο air condition, δισκόπλακες (είχαν σκουριάσει), όλα τα υγρά και πολλά ακόμα που δεν θυμάμαι... το μισό αμάξι σχεδόν Μέχρι και τα λάδια που είχε μέσα ήταν τα πρώτα από το εργοστάσιο και η βενζίνη στο ντεπόζιτο είχε κλείσει 6 χρόνια. Σε αντιπροσωπεία τους ζήτησαν 2.500 ευρώ για να το 'επαναφέρουν' γι αυτό στράφηκαν σε εξωτερικό συνεργείο.
Πάντως το αυτοκίνητο είναι αστέρι τώρα!Καλά, εννοείται ότι οτιδήποτε υγρό και λαστιχένιο θα αλλαχτεί. Αλλά σκέφτομαι και ενδεχόμενες σκουριές στο σύστημα τροφοδοσίας, στην εξάτμιση, ίσως και στον κινητήρα.
Θέλαν και λεφτά; [/quote]
Για ανταλλακτικά θα είναι μια χαρά.
-
Χθες το βραδάκι στην Αμμουδάρα ήταν παρκαρισμένα εξω απο γνωστο κ...ώμπαρο 5 L200, όλα μαυρα, όλα με φιμέ τζάμια με πινακιδες ΡΕΚ ****
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χθες το βραδάκι στην Αμμουδάρα ήταν παρκαρισμένα εξω απο γνωστο κ...ώμπαρο 5 L200, όλα μαυρα, όλα με φιμέ τζάμια με πινακιδες ΡΕΚ ****Aυτοι δεν θα εχουν δει γυναικα απο περυσι!!!
Αφου ειχαν και πινακιδες............ -
χρειάζονται σχόλια ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χρειάζονται σχόλια ?http://www.youtube.com/watch?v=HwF9xD5B144' target='_blank
ανάλογα..
πιο μπροστά ειχε άλλα φορτηγα?
χωρις να θελω να ελαφρύνω αυτο που εκαναν,αλλά εαν ακριβώς πιο μπροστα ειχε αλλο φορτηγο κ μεσω cb εδωσε το πρασινο φως (και δεδομενου οτι δεν υπηρχαν κοπάνες),ε δεν ειναι και το τραγικοτερο πραγμα του κοσμου.ισα ισα απο το να πηγαίνουν καροτσακι 30 μετρα τοσοι τονοι μεχρι να εμφανιστεί η σωστη ευκαιρια για προσπεραση...
-
λογικές οι απορίες σου και προφανώς πρέπει να δώσω παραπάνω στοιχεία αφού εγώ ήμουν ο οδηγός (όχι της νταλίκας )
καταρχάς μιλάμε για τον δομοκό...Στις στροφές του δομοκού δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση, για ποιο λόγο μια νταλίκα δεν πρέπει να κάνει προσπέραση στην ανηφόρα . Εδώ γρήγορα αυτοκίνητα με προσπερνούσαν και πάλι ένιωθα κάποιο φόβο.
Ακόμα και αν του έχει δώσει σήμα με το cb, η προσπέραση πρέπει να κράτησε σίγουρα 20 δευερόλεπτα (Πάρα πολλά για μια προσπέραση!!!)
Σε 10 δευτερόλεπτα στις στροφές του δομοκού η ευκαιρία για προσπέραση μπορεί να γίνει ....τραγωδία.Τα λόγια είναι περιττά όμως, όπως αποδείχθηκε στην κάθοδο ερχόταν αυτοκίνητο το οποίο -αναγκάστηκε να σταματήσει - για να μην έχουμε το μοιραίο ... !
Δυστυχώς τέτοια video θα είναι χρήσιμα μόνο για το youtube και μέχρι εκεί.... -
Ισως το παρακτω περιστατικο θα επρεπε να γραφτει στο 'Ελλαδα Τροχαια ατυχηματα', αλλα προσωπικα το θεωρω 'οτι πιο απιθανο εχω δει σε Ελληνικους δρομους'...
Οδηγος σταματημενος για ανεφοδιασμο σε βενζιναδικο. Βγαινει απο το αμαξι και κατι ψαχνει στο πορτ μπαγκαζ, οσο γεμιζει το ρεζερβουαρ.
Εκεινη τη στιγμη, δευτερο αμαξι μπαινει στο βενζιναδικο,πισω απο το ηδη σταματημενο. Ο οδηγος του αρχιζει να φωναζει πως δεν πιανουν τα φρενα!
Ο πρωτος (ατυχος) οδηγος δεν προλαβαινει να αντιδρασει, και δεχεται το χτυπημα. Για μια στιγμη μενει εγκλοβισμενος αναμεσα στα δυο αυτοκινητα...Δεν εμεινα παραπανω, αναψε πρασινο και εφυγα σκεπτομενος τι μπορει να σου τυχει στα καλα καθουμενα...
-
Ισως το παρακτω περιστατικο θα επρεπε να γραφτει στο 'Ελλαδα Τροχαια ατυχηματα', αλλα προσωπικα το θεωρω 'οτι πιο απιθανο εχω δει σε Ελληνικους δρομους'...Οδηγος σταματημενος για ανεφοδιασμο σε βενζιναδικο. Βγαινει απο το αμαξι και κατι ψαχνει στο πορτ μπαγκαζ, οσο γεμιζει το ρεζερβουαρ.
Εκεινη τη στιγμη, δευτερο αμαξι μπαινει στο βενζιναδικο,πισω απο το ηδη σταματημενο. Ο οδηγος του αρχιζει να φωναζει πως δεν πιανουν τα φρενα!
Ο πρωτος (ατυχος) οδηγος δεν προλαβαινει να αντιδρασει, και δεχεται το χτυπημα. Για μια στιγμη μενει εγκλοβισμενος αναμεσα στα δυο αυτοκινητα...Δεν εμεινα παραπανω, αναψε πρασινο και εφυγα σκεπτομενος τι μπορει να σου τυχει στα καλα καθουμενα...
-
Ισως το παρακτω περιστατικο θα επρεπε να γραφτει στο 'Ελλαδα Τροχαια ατυχηματα', αλλα προσωπικα το θεωρω 'οτι πιο απιθανο εχω δει σε Ελληνικους δρομους'...Οδηγος σταματημενος για ανεφοδιασμο σε βενζιναδικο. Βγαινει απο το αμαξι και κατι ψαχνει στο πορτ μπαγκαζ, οσο γεμιζει το ρεζερβουαρ.
Χα! Τι μου θύμησες! Παρόμοιο περιστατικό μου συνέβη πέρσι!
Φεύγω για διακοπές και σταματάω για βενζίνη. Κάνω ακριβώς το ίδιο που έκανε κι ο άτυχος παραπάνω... Ανοίγω το πορτ μπαγκάζ και έρχεται υπερήλικος με ένα Γκολφ (λογικό αυτό ) και σταματάει στο χιλιοστό από το πόδι μου (μαλακία αυτό). Τον κοιτάω αλλά δεν είχε πει την τελευταία λέξη του ακόμα...Νομίζοντας πως έχει σβήσει τη μηχανή και έχοντας προφανώς ταχύτητα μέσα, αφήνει το συμπλέκτη απότομα και τσουπ με ένα πηδηματάκι το Γκολφ μου ρίχνει μια καλή...Γυρνάω και απορημένος περισσότερο παρά εκνευρισμένος του λέω 'Πας καλά;'. Και η απάντηση του...: ''Ρε το κωλάμαξο..!'
Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χθες το βραδάκι στην Αμμουδάρα ήταν παρκαρισμένα εξω απο γνωστο κ...ώμπαρο 5 L200, όλα μαυρα, όλα με φιμέ τζάμια με πινακιδες ΡΕΚ ****
Aυτοι δεν θα εχουν δει γυναικα απο περυσι!!!
Αφου ειχαν και πινακιδες............Καλές και άγιες οι προβατίνες αλλά χρειαζεται πού και που...........
-
'Ε.Ο.' Πατρών - Κορίνθου: ένας τύπος βγήκε στο αντίθετο ρεύμα μπροστά μου για προσπέρασμα. Ε, σιγά το νέο...
Μου άναψε και φώτα, ενώ είχα ήδη παραμερίσει δεξιά. Μην και κάνω καμιά βλακεία....
Επίσης, δεν διέθετε καπώ! Η μηχανή ανάσαινε ελεύθερα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Ε.Ο.' Πατρών - Κορίνθου: ένας τύπος βγήκε στο αντίθετο ρεύμα μπροστά μου για προσπέρασμα. Ε, σιγά το νέο...
Μου άναψε και φώτα, ενώ είχα ήδη παραμερίσει δεξιά. Μην και κάνω καμιά βλακεία....
Επίσης, δεν διέθετε καπώ! Η μηχανή ανάσαινε ελεύθερα.Μ' αυτούς παίζεις 'chicken'. Να δεις για πότε μαζεύονται
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χρειάζονται σχόλια ?http://www.youtube.com/watch?v=HwF9xD5B144' target='_blank' target='_blank
καλά για τον νταλικέρη δεν το συζητάμε... αλλά το να πιάσεις το κινητό σου εν κινήσει ενώ οδηγάς, να ενεργοποιήσεις την κάμερα και να αρχίσεις να τραβάς έχει κι αυτό κάποιους κινδύνους ακόμα και σε μικρές ταχύτητες (ανάλογα βέβαια πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσεις να τραβάς βίντεο)
-
chicken?
-
hrdoukas, δεν έχεις καθόλου άδικο ....σαφώς και είναι επικίνδυνο...το θέμα είναι πόσο επικίνδυνο....
Δεν θα τράβαγα βίντεο αν ήμουν στον δομοκό πάνω σε στροφή ακόμα και με 50. Πίσω από μια νταλίκα που με πήγε για μισή ώρα με 25 χαω, θεώρησα ότι ρισκάρω λίγο.
-
δε διαφωνώ. φαίνεται οτι η ταχύτητά σου ήταν χαμηλή. το δικό σου ποστ ήταν η αφορμή. απλά μου κάνουν εντύπωση πολλές φωτογραφίες/βιντεο στο συγκεκριμένο θρεντ που φαίνεται οτι ειναι τραβηγμενα απο την μερια του οδηγου και υποτιθεται οτι δειχνουν κάτι άλλο αξιοκατάκριτο
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]