-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Γιατί αυτός που θα πάρει το FR καλώς η κακώς θα τον νοιάξει πώς θα το πάει στα 250 άλογα, όχι το πώς θα τα βάλει κάτω.
Γιατί αυτός που ρωτάει για 300 άλογα από ένα οποιοδήποτε αμάξι τον νοιάζει αν θα περνάνε κάτω;
Είναι στην προτίμηση του κάθενος τι θα κάνει με το αμάξι του και φυσικά δεν νομίζω να είναι κανένας τόσο αφελής που νομίζει ότι με τα 2χχ άλογα του θα στρίβει με το γκάζι στο πάτωμα.
Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε κανένας να αγοράζε τις πρώτες Corolla με δυνατό μοτέρ και ανύπαρκτη ανάρτηση.
Τα Γαλλικά τουλάχιστον είναι απ'τα καλύτερα του είδους στην οδηγική συμπεριφορά,δεν νομίζεις;Όχι, φυσικά. Αυτό λέω και εγώ. Είναι επίσης γνωστό ότι το rs με τα 225 θα στρίβει καλύτερα από ένα gt που από μαμά 165 πήγε στα 210-220 ή και 250. Ο akalyptos εξάλλου δεν μου φάνηκε για τέτοιος τύπος, όταν μιλούσε για πίστες κτλ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παντως δεν ειναι καλο 'σημαδι' να σκεφτεται καποιος αναβαθμισεις χωρις να εχει κλεισει καν 10χλμ με το νεο του αμαξι...Aυτό σημαίνει ότι έχει το 'ψώνιο' της βελτίωσης (δεν το λέω με κακό τρόπο) για να ψάχνεται...
Αν κάνει τα 10 χιλιόμετρα και μετά αρχίσει να αναρωτιέται για βελτιώσεις, τότε είναι κακό σημάδι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα και αν ήταν κακοπροαίρετες, τι σχέση έχει το τι αμάξι θα σου πω πως οδηγώ; Κατάλαβες γιατί σου λέω ότι είναι κάτι το εντελώς άσχετο; Τι θα άλλαζε αν σου έλεγα ότι οδηγώ swift ή Μ3;Η δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις (ελπιζω το δευτερο).
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ Η Μ3 ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΝΩ τουρμπο με το ιδιο μοτερ με το δικο μας, τοτε θα με ενοιαζε.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ, ΩΣΤΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ/ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Αλλα μαλλον κακοπροαιρετες ηταν οι ερωτησεις δυστυχως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, φυσικά. Αυτό λέω και εγώ. Είναι επίσης γνωστό ότι το rs με τα 225 θα στρίβει καλύτερα από ένα gt που από μαμά 165 πήγε στα 210-220 ή και 250. Ο akalyptos εξάλλου δεν μου φάνηκε για τέτοιος τύπος, όταν μιλούσε για πίστες κτλ.
To τι είναι ο καθένας δεν μπορείς να το γνωρίζεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Μην λες αυτά που κατέκρινες πριν από 2 πόστ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
παντως δεν ειναι καλο 'σημαδι' να σκεφτεται καποιος αναβαθμισεις χωρις να εχει κλεισει καν 10χλμ με το νεο του αμαξι...
Aυτό σημαίνει ότι έχει το 'ψώνιο' της βελτίωσης (δεν το λέω με κακό τρόπο) για να ψάχνεται...
Αν κάνει τα 10 χιλιόμετρα και μετά αρχίσει να αναρωτιέται για βελτιώσεις, τότε είναι κακό σημάδι!
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
Παω στοιχημα πως αν αγοραζα το γκολφ ΤΖΙ ΤΙ, το ΙΔΙΟ ακριβως θεμα θα ειχε εντελως διαφορετικη προσεγγιση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
παντως δεν ειναι καλο 'σημαδι' να σκεφτεται καποιος αναβαθμισεις χωρις να εχει κλεισει καν 10χλμ με το νεο του αμαξι...
Aυτό σημαίνει ότι έχει το 'ψώνιο' της βελτίωσης (δεν το λέω με κακό τρόπο) για να ψάχνεται...
ομολογω οτι το διατυπωσες πιο σωστα!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ακόμα και αν ήταν κακοπροαίρετες, τι σχέση έχει το τι αμάξι θα σου πω πως οδηγώ; Κατάλαβες γιατί σου λέω ότι είναι κάτι το εντελώς άσχετο; Τι θα άλλαζε αν σου έλεγα ότι οδηγώ swift ή Μ3;
Η δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις (ελπιζω το δευτερο).
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ Η Μ3 ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΝΩ τουρμπο με το ιδιο μοτερ με το δικο μας, τοτε θα με ενοιαζε.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ, ΩΣΤΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ/ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Αλλα μαλλον κακοπροαιρετες ηταν οι ερωτησεις δυστυχως.
Είσαι καλά; Τι κακοπροαίρετο έχω; Για πες, να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Ακούω.
-
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
Παω στοιχημα πως αν αγοραζα το γκολφ ΤΖΙ ΤΙ, το ΙΔΙΟ ακριβως θεμα θα ειχε εντελως διαφορετικη προσεγγιση.
θα το εχανες το στοιχημα, τουλαχιστον οσον αφορα εμενα.
-
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
Να τα μας... καλά κατάλαβα ότι σε τσίμπησε μύγα.
Την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση θα είχαν οι σκέψεις σου.-
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Όχι, φυσικά. Αυτό λέω και εγώ. Είναι επίσης γνωστό ότι το rs με τα 225 θα στρίβει καλύτερα από ένα gt που από μαμά 165 πήγε στα 210-220 ή και 250. Ο akalyptos εξάλλου δεν μου φάνηκε για τέτοιος τύπος, όταν μιλούσε για πίστες κτλ.
To τι είναι ο καθένας δεν μπορείς να το γνωρίζεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Μην λες αυτά που κατέκρινες πριν από 2 πόστ.
Mα ο ακάλυπτος επέλεξε να πει ότι θα μπει στην πίστα, να ρίξει χρόνους και να δείξει πώς στρίβει το μεγκάν τζιτι. Εγώ αυτό σχολίασα. Το μεμπτό πού είναι;
-
Τις κουμπάρες θα παίξουμε τώρα;
-
Άμα θες...
-
Ειπε κανεις πως ενα τζι τι με βελτιωμενο μοτερ , στριβει καλυτερα απο το ΡΣ ?
Αν στριβει το τζι τι, και το καθε τζι τι, ειναι στην κριση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ και του ΟΔΗΓΟΥ. Αλλα μην το παμε εκει το θεμα, διοτι ειναι αρκετοι παραμετροι. Απο πιστα εχεις καθολου εμπειρια?
ΤΟ ΡΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?
Αναφερθηκε ΑΠΛΑ για να εξηγησουμε πως την ιπποδυναμη ενος ΡΣ μπορει ευκολα-αξιοπιστα-οικονομικα ενα ΤΖΙ ΤΙ να την φτασει(παραπλησια).
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ειτε δεν θελεις ειτε δεν μπορεις ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !
-
Ειπε κανεις πως ενα βελτιωμενο(μοτερ) τζι τι, στριβει καλυτερα απο το ΡΣ ?Αν στριβει το τζι τι, και το καθε τζι τι, ειναι στην κριση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ και του ΟΔΗΓΟΥ. Αλλα μην το παμε εκει το θεμα, διοτι ειναι αρκετοι παραμετροι. Απο πιστα εχεις καθολου εμπειρια?
Όχι, δεν τέθηκε αυτό το θέμα, αλλά το ότι αν φτάσεις ή ξεπεράσεις την δύναμη του RS θέλεις και τα ανάλογα φρένα αναρτήσεις κτλ.
Ναι, έχω εμπειρία.
ΤΟ ΡΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?
Αναφερθηκε ΑΠΛΑ για να εξηγησουμε πως την ιπποδυναμη(παραπλησια) ενος ΡΣ μπορει ευκολα-αξιοπιστα-οικονομικα ενα ΤΖΙ ΤΙ να την φτασει.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ? ειτε δεν θελεις ειτε δεν μπορεις ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !
Τι να καταλάβω; Ψάξου λίγο παραπάνω και θα δεις ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα για όσους προσπάθησαν να φτάσουν την ιπποδύναμη του RS με τα μοτέρ των laguna τλχ. Τέλος από μένα, βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Φτάσε το και 400 άλογα, εμένα δεν με νοιάζει, απλά εξέφρασα τις αμφιβολίες μου κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει σωστά, εύκολα, αξιόπιστα και οικονομικά. Τώρα το γιατί να το φτάσεις 250 άλογα και να μην πάρεις το RS αρχής εξαρχής δεν το καταλαβαίνω, αλλά αυτό μάλλον γιατί δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα. Και όχι, δεν εννοώ την βελτίωση.
Καλό απόγευμα.
-
μπορει ευκολα-αξιοπιστα-οικονομικα ενα ΤΖΙ ΤΙ να την φτασει(παραπλησια).Καντο εσυ, και σε ενα χρονο απο τωρα... εδω θα ειμαστε να ξανασυζητησουμε για την αξιοπιστια/καταναλωση της μετατροπης αν μας παραθεσεις τα συμβαντα....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μπορει ευκολα-αξιοπιστα-οικονομικα ενα ΤΖΙ ΤΙ να την φτασει(παραπλησια).
Καντο εσυ, και σε ενα χρονο απο τωρα... εδω θα ειμαστε να ξανασυζητησουμε για την αξιοπιστια/καταναλωση της μετατροπης αν μας παραθεσεις τα συμβαντα....
To ότι υπάρχει Laguna 2.0T με 270 δυναμομετρημένα άλογα και κυκλόφορεί έτσι εδώ και 2 χρόνια κι έχει 65.000χλμ με αυτό το set up (112.000χλμ συνολικά στο κοντέρ) σας κάνει;
-
Με τι μετατροπές ακριβώς αλήθεια;
-
ΟΧΙ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΟΧΙΡε, δεν πάμε να τικάρουμε τίποτα κουτάκια και να κάνουμε κάνα τεστ-ντράιβ; Σε πείραξε η ποιότητα κύλισης στο Πούντο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ειπε κανεις πως ενα βελτιωμενο(μοτερ) τζι τι, στριβει καλυτερα απο το ΡΣ ?
Αν στριβει το τζι τι, και το καθε τζι τι, ειναι στην κριση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ και του ΟΔΗΓΟΥ. Αλλα μην το παμε εκει το θεμα, διοτι ειναι αρκετοι παραμετροι. Απο πιστα εχεις καθολου εμπειρια?
Όχι, δεν τέθηκε αυτό το θέμα, αλλά το ότι αν φτάσεις ή ξεπεράσεις την δύναμη του RS θέλεις και τα ανάλογα φρένα αναρτήσεις κτλ.
**Ναι, έχω εμπειρία.
**ΤΟ ΡΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?
Αναφερθηκε ΑΠΛΑ για να εξηγησουμε πως την ιπποδυναμη(παραπλησια) ενος ΡΣ μπορει ευκολα-αξιοπιστα-οικονομικα ενα ΤΖΙ ΤΙ να την φτασει.
Τι να καταλάβω; Ψάξου λίγο παραπάνω και θα δεις ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα για όσους προσπάθησαν να φτάσουν την ιπποδύναμη του RS με τα μοτέρ των laguna τλχ. Τέλος από μένα, βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Φτάσε το και 400 άλογα, εμένα δεν με νοιάζει, απλά εξέφρασα τις αμφιβολίες μου κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει σωστά, εύκολα, αξιόπιστα και οικονομικά. Τώρα το γιατί να το φτάσεις 250 άλογα και να μην πάρεις το RS αρχής εξαρχής δεν το καταλαβαίνω, αλλά αυτό μάλλον γιατί δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο άθλημα. Και όχι, δεν εννοώ την βελτίωση.
Καλό απόγευμα.
Friday, January 12, 2007
Λοιπόν, είναι γεγονός, είμαι πισταδόρος και με την βούλα λέμε!!!
..................Λογικα ολο το καλοκαιρι θα ελιωνες τετραδες και τετραδες (παρολο που λογω των θερμοκρασιων δεν παταει ανθρωπος λογικος)..
Και η εμπειρια εχει γινει σαν την κωλοτρυπιδα.Ολοι εχουν.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ 250? ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΡΣ, ΔΗΛΑΔΗ 200-210 ΑΛΟΓΑ. ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 250ΑΡΕΣ ΚΑΙ 400ΑΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ Α8ΛΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΜΟΤΙCON, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ, ΑΙΣΙΩΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΑ 14.000 (ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΠΛΗΚΤΡΑ.
Υ.Γ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ, Ο Δημητρης εχει ΛΑΓΚΟΥΝΑ βελτιωμενη στα νουμερα που αναφερομαι, με τον ιδιο ακριβως τροπο που αναφερομαι, και εδω και 35.000 χλμ δεν εχει κανενα προβλημα!!
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]