-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ελπιζω να μην τα αλλαξουν οταν μπει στην παραγωγη αν και φερνουν λιγο σε aston(+++1000).
Το θερμόμετρο λαδιού που έχουν στα 207, δυστυχώς το εξαφάνισαν από τα 308
-
Μήπως υπάρχει σε κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις; Γιατί και τα 307 δεν είχαν σε όλες τις εκδόσεις θερμόμετρο λαδιού, παρά μόνο κάποιες συγκεκριμένες ψηφιακό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως υπάρχει σε κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις; Γιατί και τα 307 δεν είχαν σε όλες τις εκδόσεις θερμόμετρο λαδιού, παρά μόνο κάποιες συγκεκριμένες ψηφιακό.Θα το τσεκάρω όταν ξαναμπω σε 308 τούρμπο, γιατί το απλό 1.6 δεν έχει σίγουρα. Στο 207 έχει και το ατμοσφαιρικό 1.6 αν δεν κάνω λάθος, και τα GT, Rallye & RC 100%. Μιλάω για το αναλογικό οργανάκι πάντα. Πολύ χρήσιμο γμτ
-
Ναι το 1.6 το έχει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως υπάρχει σε κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις; Γιατί και τα 307 δεν είχαν σε όλες τις εκδόσεις θερμόμετρο λαδιού, παρά μόνο κάποιες συγκεκριμένες ψηφιακό.
Θα το τσεκάρω όταν ξαναμπω σε 308 τούρμπο, γιατί το απλό 1.6 δεν έχει σίγουρα. Στο 207 έχει και το ατμοσφαιρικό 1.6 αν δεν κάνω λάθος, και τα GT, Rallye & RC 100%. Μιλάω για το αναλογικό οργανάκι πάντα. Πολύ χρήσιμο γμτ
Αναλογικό ούτε το GT έχει. Όλες οι εκδόσεις που βλέπω στο προσπέκτου έχουν τέσσερα όργανα (ταχύ, στροφό, βενζίνη και θερμοκρασία νερού).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα το τσεκάρω όταν ξαναμπω σε 308 τούρμπο, γιατί το απλό 1.6 δεν έχει σίγουρα. Στο 207 έχει και το ατμοσφαιρικό 1.6 αν δεν κάνω λάθος, και τα GT, Rallye & RC 100%. Μιλάω για το αναλογικό οργανάκι πάντα. Πολύ χρήσιμο γμτ
Αναλογικό ούτε το GT έχει. Όλες οι εκδόσεις που βλέπω στο προσπέκτου έχουν τέσσερα όργανα (ταχύ, στροφό, βενζίνη και θερμοκρασία νερού).
Σωστά τα λές....
Πάντως και εμένα το RC-Z σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ...
-
Είναι πολύ ωραίο αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε δύο πράγματα:
- Πώς θα τα πάει σε σύγκριση με το 308 CC
- Θα πείσει το αγοραστικό κοινό; Γιατί δεν διαφοροποιείται περισσότερο από το 308 από τη στιγμή που έτσι και αλλιώς κοινό τμήμα εξωτερικά δεν φαίνεται να μοιράζονται;
@νδρέας
-
Αναλογικό ούτε το GT έχει.
Έχει!
Στο κέντρο έχει βενζίνη και θερμοκρασία νερού, και η θερμοκρασία λαδιού είναι στο κάτω μέρος του ταχύμετρου. -
Μάλλον λες για το 207, ε;
Εγώ βλέπω το προσπεκτους του 308.
-
Μάλλον λες για το 207, ε;Εγώ βλέπω το προσπεκτους του 308.
ε για το 207 λέω από την αρχή ρε
-
Επειδη διαβασα οτι θα (ξανα)παρουσιαστει στις Γενεβες
Ισχυει το οτι θα εχει ημιακαμπτο πισω?
-
EDIT
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
Επειδη διαβασα οτι θα (ξανα)παρουσιαστει στις ΓενεβεςΙσχυει το οτι θα εχει ημιακαμπτο πισω?
Ναι, αφού θα βασίζεται στο 308.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ αρνητικο καμπερ στον πίσω αξονα βλέπω,ή κανω λαθος;Γιατι σε χαλαει?Αστο να το κανουν με αρνητικο μπας και στριβει και λιγο.
-
τελικα προοριζεται για εμπορικη καριερα?
η απλα ειναι σχεδιαστικη σπουδη που δειχνει το μελλοντικο cc?
διοτι για να το δειχνουν και να το ξαναδειχνουν...
-
με βαση το λινκ πάει για παραγωγή
http://www.autoblog.com/2008/02/24/peug ... -308-rc-z/
-
Από όσο ξέρω θα μπει κανονικά.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Είναι πολύ ωραίο αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε δύο πράγματα:- Πώς θα τα πάει σε σύγκριση με το 308 CC
@νδρέας
Εγώ θα πρότεινα να μη βγει 308CC!!!
Έτσι κι αλλιώς το 207 μεγάλωσε αρκετά...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα να μη βγει 308CC!!!Έτσι κι αλλιώς το 207 μεγάλωσε αρκετά...
Και όμως θα βγει...
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα να μη βγει 308CC!!!
Έτσι κι αλλιώς το 207 μεγάλωσε αρκετά...
Και όμως θα βγει...
@νδρέας
Το γνωρίζω...απλά το θεωρώ 'περιττό' Οι Μανατζαρέοι θα ξέρουν καλύτερα!Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήμουν υποψήφιος αγοραστής cc..
Peugeot RCZ