-
Aναμένοντας προτάσεις για ιστιοραφείο, θα ήθελα επίσης να ρωτήσω που υπάρχουν πλέον μαγαζιά στα βορειοανατολικά προάστια, γιατί όσα ήξερα έχουν κλείσει. Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο εξοπλισμό, κυρίως μία μάτσα και δέστρες.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Aναμένοντας προτάσεις για ιστιοραφείο, θα ήθελα επίσης να ρωτήσω που υπάρχουν πλέον μαγαζιά στα βορειοανατολικά προάστια, γιατί όσα ήξερα έχουν κλείσει. Ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο εξοπλισμό, κυρίως μία μάτσα και δέστρες.Έχεις πμ ελπίζω να βοηθήσει
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Πιστεύω ότι αν ψάξεις στα μαγαζιά θα βρείς καλά πακέτα. Σου προτείνω μεταχειρισμένα για αρχή και όσο προχωράς βλέπεις. Το σκάφος πρέπει να είναι γύρω στα 160 λίτρα και στο φάρδος που λες. Οσο για το πανί ένα από 5 εώς 5,5 τετραγωνικά είναι καλό. Τέλος καλό θα ήταν τα πρώτα μαθήματα να τα πάρεις από κάποιον δάσκαλο. Αν είσαι Αττική στην Λούτσα υπάρχουν κλάμπ που μπορείς να μάθεις.>ειμαι στην αναζητηση εξοπλισμου. δεν εχω κανει ποτε μ αλλα δεν θα ηθελα ενα πακετο αρχαρίου που ισως να χρειαστει να το ξεφορτωθω πολυ γρηγορα. απ οσα εχω διαβασει και εχω καταλαβει μια σανιδα περιπου στα 65 εκατοστα πλατος θα ειναι μια χαρα. για το πανι?η χρηση που το θελω ειναι για freeride. κατα βαση θα χρησιμοποιηθει στους καιρους του λουτρακιου της αναβυσσου της ναξου.
τι προτεινετε, να ειναι μεταχειρισμενος ο εξοπλισμος η μονο καποια κομματια αυτου, οπως η ματσα ? το ολο πακετο δεν θελω να ξεπερασει τα 1000ευρω.
ειμαι 1.81 - 83κιλα.Το σκαφάκι δεν κάνει είναι μικρό και θα δυσκολευτείς. Θές κάποιο όπως σου το γράφω πιό πάνω
-
Κάνει κανένας από εδώ kite?
-
Σίγουρα κάποιοι ασχολούνται και με το kite αλλά γενικά δεν πολύ παίζει η κουβέντα... Τέλος πάντων κανένας για διακοπές προς την Μήλο το καλοκαίρι; Εγώ εκεί θα είμαι όλο τον Αύγουστο και προβλέπεται με πολύ αέρα!!!!!
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Σίγουρα κάποιοι ασχολούνται και με το kite αλλά γενικά δεν πολύ παίζει η κουβέντα... Τέλος πάντων κανένας για διακοπές προς την Μήλο το καλοκαίρι; Εγώ εκεί θα είμαι όλο τον Αύγουστο και προβλέπεται με πολύ αέρα!!!!!Ήθελα να ρωτήσω καμιά πληροφορία. Γιατί κρύβονται?
-
Δυστυχώς πάλι πίσω στην Κ@λ@Αθήνα, αλλά ο Αύγουστος τουλάχιστον μας αποζημίωσε. Παιδιά πολύς και καλός αέρας στην Μήλο. Γεμίσαμε μπαταρίες και τώρα ετοιμαζόμαστε για Ράλλυ!!!!
-
Kαμιά ιδέα για χειμερινό wetsuit?
Windsurf