-
Τελικά από ότι κατάλαβα ενώ ξεχνάμε τα καλά των αρχαίων ημών προγόνων ενθυμούμεθα όλα τα άσχημα που τους έριξαν στα τάρταρα όπως π.χ. η Σπάρτη να πολεμάει με την Αθήνα και η Κόρινθος το Αργος και τη Θήβα. Προσοχή αδελφοί οι Φίλιπποι καραδοκούν.
-
Re ksekolate gia to poios thn exei pio megalh.... Oyte paidakia dhmotikoy na eisaste.....
Meta paraponoymaste gia thn katantia twn ellhnikwn prwta8lhmatwn...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
:Oyte paidakia dhmotikoy na eisaste.....Αν ήταν παϊδάκια τουλάχιστον θα ήταν και νόστιμοι
-
..η πλάκα είναι ότι η σχεδίαση του αγώνα είναι κρυφή στους μεν και στους δε χεχεχεχεχε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
..η πλάκα είναι ότι η σχεδίαση του αγώνα είναι κρυφή στους μεν και στους δε χεχεχεχεχεγάμησέ τα!
-
Μα τι εχει πιασει τους οργανωτες και διοργανωνουν τοσο μικρους αγωνες Πραγματικα ετσι θα ερθει η προοδος στο αθλημα με αγωνες των 50 χιλιομετρων?Αξιζει να παει κανεις στην πατρα για μονο 50 η και λιγοτερα χιλιομετρα.Το ιδιο δυστυχως συμβαινει και στην Κρητη ετσι εγινε το φετινο ραλλυ ΧΑΝΙΩΝ μακραν το χειροτερο και το πιο υποβαθμισμενο που εχει γινει στην συντομη ιστορια του απο την δραστηρια ΑΛΑΧ και δυστυχως το παραδειγμα της ακολουθει απο οτι ακουγεται και ο Α.Ο.Κρητης για το φετινο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ.Και ενταξει για το ραλλυ ΧΑΝΙΩΝ το ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ ομως εχει μια τεραστια ιστορια και ανηκει στους λιγους αγωνες σε ολη την ελλαδα που εχουν τοσο μεγαλη και αδιακοπη κοντευει τα 30 χρονια ιστορια και στους ακομα πιο λιγους με χαρακτηρα και ιδιαιτεροτητα.Και ελπιζω να μην πει κανεις για την φετινη οδηγια της ΕΘΕΑ για αγωνες των 50 χιλιομετρων γιατι θα τους παραπεμψω στους οργανωτες των αγωνων στην Βορεια Ελλαδα π.χ ραλλυ φιλλιπος που παρεκαμψαν την οδηγια και προσεφεραν στους αγωνιζομενους αγωνες που πλησιαζαν τα 70 χιλιομετρα
-
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ?
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ....
-
Κάντε 15 μέρες υπομονή και θα δείτε αν θα γίνει και πως θα γίνει......
Ετσι κι αλλιώς την Τετάρτη λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής, οπότε από Πέμπτη 23/08/07 θα είναι ανακοινώσιμα τα πάντα γύρω από τον αγώνα.
Υπομονή και ηρεμία φιλαράκια !!!!!!!!!!!! -
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ , ΝΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΝΗ ΦΩΝΗ , ΠΟΥ ΑΓΡΥΠΝΑ
ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑΜΕ
-
Είπαμε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα που πρέπει . Εκτός και αν μερικοί δεν ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν υπομονή για άλλους λόγους .
Περισσότερα από Πέμπτη 23/08/07 φιλαράκια !!!!!!!!!!!!!!! -
Ημέρες και ώρες που επιτρεποντε οι δοκιμές δεν θα έπρεπε να εχουν ανακοινωθεί????
Γνωρίζει κανείς????
-
Εδω δεν ξέρουμε τις ειδικές. Τι να δοκιμάσεις ?
-
Οι ειδικές μαζί με τις ημέρες και ώρες αναγνωρίσεων θα ανακινηθούν στο site του ΑΟΠ μεθαύριο τετάρτη στις 22:05 δηλαδή μετά τη λήξη των συμμετοχών.
-
Το ποιες μέρες επιτρεποντε οι δοκιμες θα μπορουσαν να τις ανακοινωσουν.
Εχουμε μηνα Αυγουστο και καποιοι απο εμας βρισκοντε ή θα ειναι σε διακοπες το σβκ 25-26/8.
Σκεφτητε το λιγο
-
Αν μπείτε στο κοπο να διαβασετε το κανονισμο για τα rally θα δειτε ότι οι επισιμες αναγνωρισεις γινονται το Σαββατοκυριακο πριν τον αγωνα και δυο μερες πριν την ημερα του αγωνα (το κανονισμο μπορειτε να το κατεβασετε από http://www.aop.gr/news/new/?id=21)
Τώρα να πάω εγώ να γράψω στο site αυτά που ισχύουν θα μου πείτε ρε μεγάλε αυτά τα ξέρουμε τίποτα καινούργιο έχεις να μας πεις, και απαντώ, πολλά αλλά όχι πριν τη τετάρτη το βράδυ. -
Ο χρήστης Jmalous έγραψε:
Αν μπείτε στο κοπο να διαβασετε το κανονισμο για τα rally θα δειτε ότι οι επισιμες αναγνωρισεις γινονται το Σαββατοκυριακο πριν τον αγωνα και δυο μερες πριν την ημερα του αγωνα (το κανονισμο μπορειτε να το κατεβασετε από http://www.aop.gr/news/new/?id=21)
Τώρα να πάω εγώ να γράψω στο site αυτά που ισχύουν θα μου πείτε ρε μεγάλε αυτά τα ξέρουμε τίποτα καινούργιο έχεις να μας πεις, και απαντώ, πολλά αλλά όχι πριν τη τετάρτη το βράδυ.Οτι ειναι κουραστηκα που καποια πραγματα λεγοντε πολλες ειναι αληθεια, αλλα για καποιους που τα ξερουν.
Δεν θα παω να ψαξω στον κανονισμο γιατι ευκολα περιμενα οτι θα μου απαντουσατε οταν σας εστειλα μυνημα στη λεσχη.
Η ανυσηχια μου ηταν γιατι στον αγωνα του Βολου που τελικα δεν εγινε οι ημερες των δοκιμων ηταν καπως.
Ευχαριστω για την απαντηση, θα μπορουσατε να ειχατε απαντηση ετσι απο την αρχη και να μην το κουραζαμε το θεμα.
Ευχαριστω και καλες μου διακοπες, τα λεμε Πατρα. -
-
Περισσότερα από Πέμπτη 23/08/07 φιλαράκια !!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕΜΠΤΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟΟΟΟΟΟ
-
Ο χρήστης nmrpatra έγραψε:
Ετσι κι αλλιώς την Τετάρτη λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής, οπότε από Πέμπτη 23/08/07 θα είναι ανακοινώσιμα τα πάντα γύρω από τον αγώνα.Ετσι λές
Πού είναι οι συμμετοχές οέοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
Πού είναι οι συμμετοχές οέοοοοοοοοοοο
Αιωρούνται στο χωροχρόνο.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ