-
Χαίρεσαι τόσο που σε ξύπνησε η κωλοτράπεζα με τα τηλεφωνάκια της;
-
τι σε μελει εσενα?
-
Καλημέρααα τελευταία μέρα δουλειάαα
-
Καφεεεεεεεε. Και γρήγοραααααα.
-
Πείτε, ρε σεις, ένα ωραίο δωράκι για κοπέλα μέχρι 30ριά ευρώ...
(σπάω το κεφάλι μου και μόνο stanley κατσαβίδια και Facom πένσες μου'ρχονται! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πείτε, ρε σεις, ένα ωραίο δωράκι για κοπέλα μέχρι 30ριά ευρώ...(σπάω το κεφάλι μου και μόνο stanley κατσαβίδια και Facom πένσες μου'ρχονται! )
Φίλη, συγγενής, απλώς γνωστή, ή κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πείτε, ρε σεις, ένα ωραίο δωράκι για κοπέλα μέχρι 30ριά ευρώ...(σπάω το κεφάλι μου και μόνο stanley κατσαβίδια και Facom πένσες μου'ρχονται! )
Κανενα μπουζωκλειδο?
Μια κολωνια?Ενα φουλαρι?Ενα αρωματικο γαλακτωμα σωματος?Λουλουδια?
-
τράβα factory εκπτώσεις έχει όλο και κάτι σεξουλιάρικο θα βρεις σ αυτά τα λεφτά
-
Εγώ θα της έπαιρνα της δικιάς μου ένα ολόσωμο δυχτιωτο... πως το λένε...
-
παρε ενα μαγιο οσα και να εχουν θελουν παντα και αλλα.
αλλιως εσωρουχα που να σου αρεσουν εσενα. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλη, συγγενής, απλώς γνωστή, ή κάτι άλλο?κολώνια... χμμμ καλή ιδέα...
Πως τις μετράνε τις κολώνιες (έχουν κάποιο δείκτη; ); Εσείς τι μάρκα χρησιμ...εεεεμ αγοράζετε;
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάω και σε κάποιο από αυτά τα μαγάζια με τα ροζ ντουβάρια!
(ντρέπομαι, λέμε! )
Άλλος, καμιά ιδέα;
Φουλάρια που πουλάνε nowadays; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
κολώνια... χμμμ καλή ιδέα...
Πως τις μετράνε τις κολώνιες (έχουν κάποιο δείκτη; ); Εσείς τι μάρκα χρησιμ...εεεεμ αγοράζετε;
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάω και σε κάποιο από αυτά τα μαγάζια με τα ροζ ντουβάρια!
(ντρέπομαι, λέμε! )
Άλλος, καμιά ιδέα;
Φουλάρια που πουλάνε nowadays;Αν είναι πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι, ΜΗΝ κάνεις δώρο κολώνια γιατί οι γυναίκες ισχυρίζονται πως η κολώνια σημαίνει χωρισμός.
Κάτι σε ρούχο ποτέ δεν τις χαλάει και δεν λένε όχι (πχ ένα καλό μπλουζάκι) και σε βγάζει και από το ψάξιμο και είναι και στη τιμή που αναφέρεις. Επίσης αν το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα από τις γνωστές αλυσίδες με γυναικεία ρούχα έχει και δυνατότητα αλλαγής.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν είναι πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι, ΜΗΝ κάνεις δώρο κολώνια γιατί οι γυναίκες ισχυρίζονται πως η κολώνια σημαίνει χωρισμός.
Δεν το ήξερα...
Ρούχα...χμμμ... δύσκολο, όμως....πρέπει να ξέρεις μεγέθη κλπ κλπ.. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πως τις μετράνε τις κολώνιες (έχουν κάποιο δείκτη; );Σε οκτανια
Ξερεις τι αρωμα φοραει;
Αν οχι, μην παρεις κολωνια. Υπαρχει κινδυνος να μην τη φορεσει ή να αναγκαστει να το κανει, ενω δεν της αρεσει. Εκτος κι αν αλλαζει τακτικα αρωμα και δεν εχει ενα στανταρ.Παρε οπως γραφτηκε ενα μαγιω ή εσωρουχα, αν θελεις τοσο προσωπικο δωρο.
Αλλιως κανενα συλλεκτικο CD/DVD με την αγαπημενη της μουσικη.
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν είναι πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι, ΜΗΝ κάνεις δώρο κολώνια γιατί οι γυναίκες ισχυρίζονται πως η κολώνια σημαίνει χωρισμός.
Δεν το ήξερα...
Ρούχα...χμμμ... δύσκολο, όμως....πρέπει να ξέρεις μεγέθη κλπ κλπ..Τα περισσότερα μπλουζάκια είναι εφαρμοστά και είναι one size.
Αν περιγράψεις στην κοπέλα που είναι στο κατάστημα πως είναι η φίλη σου (σε ρωτάνε μέχρι και αν είναι ξανθιά ή μελαχρινή κτλ) και σου προτείνει μόνη της τα χρώματα που θα της πηγαίνουν και τι μπλουζάκι θα της αρέσει. Έχει πολύ γέλιο να αγοράζεις δώρο σε γυναικείο μαγαζί. Άσε που κάνεις και παιχνίδι...
Άλλωστε αν δεν της κάνει, εφόσον είναι γνωστή αλυσίδα με γυναικεία ρούχα στάνταρ θα βρει κάτι να της αρέσει και να το αλλάξει.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πως τις μετράνε τις κολώνιες (έχουν κάποιο δείκτη; );Σε οκτανια .
ΑΧΑ! ΤΟ'ΞΕΡΑ!!! Δεν μπορείνα είναι όλα τόσο παράλογα τελικά!!!!!
Παρε οπως γραφτηκε ενα μαγιω ή εσωρουχα, αν θελεις τοσο προσωπικο δωρο.
Είναι πολύ νωρίς (και πολύ επιθετικό και πολύ οχι-D-Jet)...
Αλλιως κανενα συλλεκτικο CD/DVD με την αγαπημενη της μουσικη.
To σκέφτηκα και αυτό αλλά και εκεί γμτ το στανιό μου έχω πρόβλημα με τα γούστα μου ...
(γμτ)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα περισσότερα μπλουζάκια είναι εφαρμοστά και είναι one size.
Αν περιγράψεις στην κοπέλα που είναι στο κατάστημα πως είναι η φίλη σου (σε ρωτάνε μέχρι και αν είναι ξανθιά ή μελαχρινή κτλ) και σου προτείνει μόνη της τα χρώματα που θα της πηγαίνουν και τι μπλουζάκι θα της αρέσει. Έχει πολύ γέλιο να αγοράζεις δώρο σε γυναικείο μαγαζί. Άσε που κάνεις και παιχνίδι...
Άλλωστε αν δεν της κάνει, εφόσον είναι γνωστή αλυσίδα με γυναικεία ρούχα στάνταρ θα βρει κάτι να της αρέσει και να το αλλάξει.
Ευχαριστώ, Vasgti....Λες,ε;
:
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τα περισσότερα μπλουζάκια είναι εφαρμοστά και είναι one size.
Ευχαριστώ, Vasgti....Λες,ε;
Αν από ότι κατάλαβα είναι νέα γνωριμία και δεν την ξέρεις τόσο καλά, ένα ρουχαλάκι είναι η ιδανικότερη επιλογή. Και θα το εκτιμήσει (ποτέ δεν λένε όχι σε αυτά ) και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν την γνωρίσεις λίγο καλύτερα και μάθεις τις προτιμήσεις της κτλ μετά θα μπορέσεις να της πάρεις και κάτι πιο προσωπικό.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας σε κατάστημα τύπου BSB κτλ που και έχει πολλά καταστήματα σε όλη την αττική (αν χρειαστεί να το αλλάξει), αλλά και έχουν και τα τελευταία σχέδια που τους αρέσουν.
Τυχαίνει να έχω πολλές φίλες, και τα λούζομαι χρόνια τώρα όλα αυτά...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δεν το ήξερα...
Ρούχα...χμμμ... δύσκολο, όμως....πρέπει να ξέρεις μεγέθη κλπ κλπ..Ω ναι, αυτό σκέφτονται... εδώ η δικιά μου με πήρε τηλέφωνο από το βερολίνο που ήταν για να με ρωτήσει τι γνώμη έχω για τις κολώνιες ως δώρο. Και της λεω, αν μου αρέσει, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μου αρέσει ως δώρο.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]