-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κορακια εινα ιαυτοι που τσεπωνουν το παραδακι και δεν σου βαζουν νετ.....Θα σου βαλουν οταν τους καυλώσει!Αυτό στη συγκεκριμένη εταιρεία δε γίνεται ούτε με βιάγκρα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ουρτ ρε κορακι.. ΚΟΤΑ.Αποφάσισε τι από τα δυο είμαι ΡΕ.
-
ΚΟΡΑΚΙΑ... Κοπρε σου ειπα οτι για παρτη σου εχουμε κανει ειδικη ρυθμιση.. Δε μου ειπες ΑΚΟΜΑ σε ποιον εδωσε την αιτηση ο πατερας σου..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ουρτ ρε κορακι.. ΚΟΤΑ.
Αποφάσισε τι από τα δυο είμαι ΡΕ.
Και τα δυο,εισαι ερμαφροδιτο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κορακια εινα ιαυτοι που τσεπωνουν το παραδακι και δεν σου βαζουν νετ.....Θα σου βαλουν οταν τους καυλώσει!
Αυτό στη συγκεκριμένη εταιρεία δε γίνεται ούτε με βιάγκρα.
Για αυτο το ειπα....δεν προκειται ποτε να μου βαλουν dsl.
Ρε ΟΤΕ ρε
λυπαμαι που και για IP εχω forthnet αυτην την στιγμη!
Στα διαλα να πληρωσω κατι παραπανω αλλα να εχω αυτο που ζητησα, στα διαλα με πιανουν τσιγκουνιες σε μαλακιες που δεν θα επρεπε!
-
Μα ΠΟΣΟ ασχετος μπορεις να γινεις ακομα; Γιατι ηδη εισαι ΠΟΛΥ..
-
Κοιτα το να γελας ειναι ευκολο και δεν σε τιμα ιδιαιτερα όταν βλεπεις ποσο μουνι τα εχει κανει το μαγαζακι που υποστηριζεις, βεβαια δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο εκτος απο το να γελας σαν χαζος διοτι δεν μπορεις να δικαιολογησεις τις τοσο χοντρες @@ριες που κανει το μαγαζακι αυτο.
Μαθε να κρατας μια αντικειμενικη σταση, γιατι σημερα τρως απο εδω φαι αυριο θα τρως απο αλλου.
Σε ποιον τυχαια εδωσε την αιτηση ο πατερας μου απο τα μεγαλα κεφαλια της forthnet ξεχασα να ρωτησω, αλλα και παλι δεν εχει σημασια....αν πρεπει να πετυχεις τυχαια σε καποια συναντηση ετιαριων καποιον απο την forthnet ωστε να σου βαλει ιντερνετ χεσε μεσα!
-
όλοι γτπ είναι, ΟΤΕ σιγουριά
-
Περι γούστου...
Έδωσα στο 7χρονο αδελφάκι μου τα φυλλάδια από τα 207, Micra, Swift, C2 & Colt.
Διάλεξε το C2 - σε κόκκινο, κίτρινο ή ασημί...(Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία το παραπάνω.. απλώς είμουν περίεργος να δω τι θα έλεγε, και με έτρωγε να το πω κάπου )
-
μικρος ειναι ακομα...
πεφτουν κατι κεραυνοι...
-
το ρεύμα να μην πέσει μονο
-
άντε να ρθουν κι από δω
Σταύρο θέλει εκπαίδευση ο μικρός
-
Το ξέρω... και είχα στο νου μου να τον βάλω να κάνει υπόγεια προπαγάνδα για το Swift Sport, αλλά αυτό του άρεσε λιγότερο λέει
-
Ο προκλητικά ειρωνικός (λέγε με lkar) επέστρεψε στα posts; Τον πήρε το μάτι μου στις ταξινομήσεις με σημερινή δημοσίευση...Τελικά μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...
Προς θεού, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο...απεναντίας ήμουν από αυτούς που μάλλον στενοχωρήθηκε από την 3μηνη οικειοθελή αποχώρησή του από εδώ...(εξαιρουμένων βέβαια κάποιων εγκάθετων δημοσιεύσεων περί VW ) -
αφού δεν έχεις τπτ με τον άνθρωπο γιατί τον σχολιάζεις ?
- η βραδιά είναι υπέροχη
- ναι, αλλά πεινάω
-
Πριν λιγο γυρισα απο το αεροδρομιο. Δυο πτησεις Aegian Θεσ/νικη - Ηρακλειο πανε για ακυρωση λογω καιρου. Μα καλα πετρες ριχνει εκει πανω Αυγουστο μηνα;
-
Οχι μπουγατσες ριχνει!
-
μεράάάάάά
αυτή τη στιγμή έχει τρελό ήλιο
-
αυτη τη στιγμη δεν εχει ηλιο ουτε για δειγμα...λονδινο ειναι!
εβρεχε τρελα χθες βραδυ!
-
ωραία!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]