-
Δώσε κανένα creep....
-
Ωραίο μέρος ακούγεται!
Αν σε φέρει ο δρόμος από Χαλάνδρι πέρνα να πεις ένα γεια…
Καλά να περάσεις ρε συ!
-
Υπολογίζω να φτάσω στο λιμάνι (ένα είναι το λιμάνι ) κατά τις 3, οπότε μέχρι τις 5:15 που θα φύγει το πλοίο (με εμένα μέσα ελπίζω) θα έχω κάποιον χρόνο να σκοτώσω. Να δούμε, θα έρθει ο πάσχος;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
με εχει πιασει φαγουρα τοσο καιρο αξυριστος πρεπει να ξυριστωκαι αλλο ενα κομματακι γιατι φτιαχνω ατμοσφαιρα
Κάπου το ξέρω έχει βγει και με άλλο βιντεοκλιπ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπολογίζω να φτάσω στο λιμάνι (ένα είναι το λιμάνι ) κατά τις 3, οπότε μέχρι τις 5:15 που θα φύγει το πλοίο (με εμένα μέσα ελπίζω) θα έχω κάποιον χρόνο να σκοτώσω. Να δούμε, θα έρθει ο πάσχος;Γιατί το μικρό του Πάσχου... είναι Χρόνος; ή Χρόνης;
-
Κάτι δεν θα ναι ο άτιμος;
Πάω για νάνι, αύριο πρέπει να πάω τον λέοντα για ένα γενικό τσεκ απ πριν τον πάω για πρώτη φορά στο νησί, και έχω ραντεβού πρωί πρωί.
Καληνύχτα!!
-
Καληνύχτα!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπολογίζω να φτάσω στο λιμάνι (ένα είναι το λιμάνι ) κατά τις 3, οπότε μέχρι τις 5:15 που θα φύγει το πλοίο (με εμένα μέσα ελπίζω) θα έχω κάποιον χρόνο να σκοτώσω. Να δούμε, θα έρθει ο πάσχος; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
με το σεξ, όλα ισιώνουνΈεετσι... βρες λοιπόν μια άλλη να κάνεις σεξ και θα ισιώσεις!
Παίδες ευχαριστώ για τα περαστικά! Πασκουάλε, απ' ό,τι μου είπε ορθοπαιδικός όταν το είχε δει δεν υπάρχουν και πολλά να κάνω, καθώς η ζημιά δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί χειρουργείο, δε θα έχει νόημα. Αυτό βέβαια ήταν πριν κάμποσα χρόνια, από τότε αμέλησα να ξαναπάω... Βλέπουμε...
-
Περαστικά Ταύρε!
-
καλημερες!!!
περαστικα στον ταουρους...
ελεγα να παρω τηλ να ακυρωσω το σερβις του ντινου στη πεζω αλλα βαρεθηκα...
-
Περαστικά τάουρε!
Καλημέρα με μια παγωμένη και καλοχτυπημένη φραπεδιά!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλημέρα με μια παγωμένη και καλοχτυπημένη φραπεδιά!+1!!!
Eυχαριστώ παιδιά!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλημερες!!!περαστικα στον ταουρους...
ελεγα να παρω τηλ να ακυρωσω το σερβις του ντινου στη πεζω αλλα βαρεθηκα...
Δεν είχα σέρβις, δεν ήμουν στην πεζώ. Πάλι μαλακία θα έκανες!
-
Βρίσκομαι σε αποσύνθεση...
-
Πώς ήταν η Μύκονος;
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:yahoo:αυτό ειδικά για Μύκονο μπορεί να έχει πολλές μεταφράσεις
-
Όντως... κάτι παίχτηκε εκεί, αλλά τι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε: