-
Bαριέμαι...
-
Στην πόλη είσαι?
Υ.Γ. Καλύτερα να βαριέσαι παρά να σε βαράνε
-
Ναι, σπιτάκι μου.
Δίκιο έχεις...να αισθάνομαι τυχερός δλδ, ε;
-
Ε ναι ντε zuper τυχερός .
Φύγε γρήγορα πάνε για μπάνιο. Αν θέλεις έλα σε μέσα Χανιώτη! -
E αφού βαριέμαι είπαμε, πώς να σηκωθώ και να έρθω; Είδες, έχουμε catch 22 εδώ... μάλλον θα συνεχίσω την δίκη του κάφκα.
-
Μένεις σε εμένα το βράδι και πάμε και angels να δούμε τον Πέτρο να κάνει kamaking...
-
εγώ ετοιμαστηκα
εβαλα κ ενα γιαουρτακι με δημητριακά στην τσάντα κ θα το φάω μόλις φτάσω...!
ετοιμος για τρέλες!
κ θα δω κ τον κωνσταντίνο στο angels
κωνσταντίνε δε θα φοράω τα γυαλιά μυωπίας μας το βράδυ... θα κυκλοφορώ με φακούς επαφής! το λέω για να μη με μπερδέψεις!
-
Ωχ, πάνε όλες... δεν θα μείνει τπτ για μας! Κωνσταντίνε ευχαριστώ για την πρόσκληση! Αλλά θα το παλέψω για αύριο να πεταχτώ προς χαλκιδική γιατί έχω να κάνω κάτι ετοιμασίες για το νησί. Οι γονείς μου βρήκαν ευκαιρία που θα πάρω αμάξι και θα μου φορτώσουν το 307 με όλο το σύμπαν.
-
PeterPan
Έγώ θα τα φοράω! Μην ανησυχείς είναι εύκολο να σε βρω...θα έχει γύρω σου πολλές γυναίκες .drdino
Να είσαι καλά δεν κάνει τίποτα. Το φτωχικό μου ανοικτό σε όλο το φόρουμ -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
PeterPan
Έγώ θα τα φοράω! Μην ανησυχείς είναι εύκολο να σε βρω...θα έχει γύρω σου πολλές γυναίκες.το ελπίζω!!! μακάρι να ετοιμάσουμε κάτι καλό!
σας χαιρετώ όλους! αναχωρώ!
**konstantinosV **
θα μιλήσουμε! χαιρετώ! -
καλό ταξίδι Πέτρο
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
PeterPan
Έγώ θα τα φοράω! Μην ανησυχείς είναι εύκολο να σε βρω...θα έχει γύρω σου πολλές γυναίκες .drdino
Να είσαι καλά δεν κάνει τίποτα. Το φτωχικό μου ανοικτό σε όλο το φόρουμΚαι το δικό μου φτωχικό είναι ανοιχτό (ξέρει ο markvag και ο άδης ) αλλά πέφτει λιγάκι μακριά...
-
Για πες...
-
Εμενα ειναι ανοιχτο για τους Ιταλοφιολους μονο..
-
Αστυπάλαια...
-
Ντάξ, θα οδηγάει ο Πέτρος και εμείς θα πίνουμε μπύρες αμέσως θα φτάσουμε
-
Εδώ το κωλοφάνταρο...
Γεια χαρά σε όλους!
Έχω καιρό να γράψω...άλλαξαν αρκετά πράγματα εδώ μέσα.
-
Δηλαδή;
-
Νέα μέλη...
και πολλοί παλιοί δε γράφουν τόσο...τουλάχιστον με μια πρώτη ματιά αυτό κατάλαβα..μπήκε και το quick reply..
Αν έχεις καιρό πάντως να γράψεις, βγαίνεις λίγο εκτός κλίματος!
-
Α, νόμιζα αλλαγή στην παμπ!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]