-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προς το παρόν τη βγάζω με νεράκι. Γενικά δεν μου κάνουν αίσθηση οι αναμείξεις....
Συνήθως πίνω σκέτη βότκα ή αναλόγως την περίσταση, τσίπουρο ή ρακήβότκα δεν πίνω ποτέ, αλλά προχθές στην παραλία παίζαμε ένα παιχνίδι με κάτι γκόμενες κ είχαμε μόνο βότκες κ τεκίλες, κ μπορώ να πω πως με φυσικό χυμό είναι αρκετά καλή... σκέτη βαράει πολύ... κ δε συμφέρει να βγεις knock out από το παιχνίδι νωρίς. παίζαμε το γνωστό παιχνίδι ' δεν έχω κάνει...'
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εγώ βλέπω A-team!
τί ειναι αυτό?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
βότκα δεν πίνω ποτέ, αλλά προχθές στην παραλία παίζαμε ένα παιχνίδι με κάτι γκόμενες κ είχαμε μόνο βότκες κ τεκίλες, κ μπορώ να πω πως με φυσικό χυμό είναι αρκετά καλή... σκέτη βαράει πολύ... κ δε συμφέρει να βγεις knock out από το παιχνίδι νωρίς. παίζαμε το γνωστό παιχνίδι ' δεν έχω κάνει...'Σκέτη, και χωρίς πάγο.
Αν δεν έχεις συνηθίσει, βγαίνεις knock-out με την πρώτη γουλιά
(γενικά προτιμώ να μη συμμετέχω σε drinking games γιατί... ) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μισό...
α. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι ερωτευμένος. Η ίδια δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε.
β. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να γίνω αιτία για τσακωμό στο σπίτι της. Δεν είμαστε ούτε χρόνια μαζί, ούτε γνωριζόμαστε χρόνια. Τι θα πουν λοιπόν οι γονείς της;
γ. Ακόμη και για την Κοζάνη της ξεκαθάρισα ότι αν πρόκειται να έρθει σε δύσκολη θέση αναφορικά με το σπίτι της, καλό είναι να μην έρθει.Τη μητέρα της την έχω γνωρίσει στη Φλωρεντία (βλ. post σε προηγούμενο σουβλατζίδικο). Δε λέω, με συμπάθησε, τι θα πει όμως για αυτά τα πράγματα;
Edit: να μας δώσει τα φώτα της και μία εκ των γυναικών της παρέας (Funis ακούςςςςς;): θα έκανε ποτέ δώρο τέτοιας αξίας σε άτομο που το γνωρίζει ένα μόλις μήνα και δεν πρόλαβε να το μάθει καν;
You are thinking to much!!!
Σε απλά Ελληνικά 'χούφτωστη χούφτωστη'.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
βότκα δεν πίνω ποτέ, αλλά προχθές στην παραλία παίζαμε ένα παιχνίδι με κάτι γκόμενες κ είχαμε μόνο βότκες κ τεκίλες, κ μπορώ να πω πως με φυσικό χυμό είναι αρκετά καλή... σκέτη βαράει πολύ... κ δε συμφέρει να βγεις knock out από το παιχνίδι νωρίς. παίζαμε το γνωστό παιχνίδι ' δεν έχω κάνει...'
Σκέτη, και χωρίς πάγο.
Αν δεν έχεις συνηθίσει, βγαίνεις knock-out με την πρώτη γουλιά
(γενικά προτιμώ να μη συμμετέχω σε drinking games γιατί... )έτσι-έτσι...
είμαι του ουισκιού κ της τεκίλας... κ του καλού κρασιού... -
Ωραια ηταν χτες στο Ακρωτηρι... Ειχε και κατι μ@#νιτσες που λεει κι ο σκαι.. Ξεπαραδιαστηκα παλι ομως γμτ.. Δε πειραζει,θα ξαναπαω αυριο..
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε απλά Ελληνικά 'χούφτωστη χούφτωστη'. [/quote]
Δε ντρεπεσαι ρε κοτα να μιλας για τετοια πραματα στην ηλικια σου;
-
pasxo, έκανες τπτ;
-
Για να λέει οτι θα ξαναπάει, μάλλον στο μάτι έμεινε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε απλά Ελληνικά 'χούφτωστη χούφτωστη'.
Δε ντρεπεσαι ρε κοτα να μιλας για τετοια πραματα στην ηλικια σου;
Ρε χαμένε κοίτα που εσύ ενώ μπορείς ( ; ) δε κάνεις και άσε εμένα.
-
drdino Δεν εκανα τπτ σοβαρο... Ειχε βεβαια και κατι 16χρονα που ειναι για τον ratanplan αλλα δε χαλαστηκα.. Το αλλο;:Εμαθα οτι μια γνωστη μου ειναι λεσβια..
tazio Μην ανησυχεις την επομενη θα κανω και για σενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
tazio Μην ανησυχεις την επομενη θα κανω και για σενα..
Θα είναι μέσα στην επόμενη δεκαετία η 'επόμενη';
(Πάντα με δεδομένο ότι δεχόμαστε χαριστικά πως υπήρξε προηγούμενη φορά) -
Το χρονο πλεον τον μετρας με μοναδα μετρησης τη δεκαετια ε; Τεσπα,ελπιζω να μην αργησει τοσο..αν βλεπω οτι φτανει στη δεκαετια θα σε συμβουλευτω εφοσον εχεις προτερη εμπειρια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
drdino Δεν εκανα τπτ σοβαρο... Ειχε βεβαια και κατι 16χρονα που ειναι για τον ratanplan αλλα δε χαλαστηκα.. Το αλλο;:**Εμαθα οτι μια γνωστη μου ειναι λεσβια.. **:lol:tazio Μην ανησυχεις την επομενη θα κανω και για σενα..
-
Θες να σου δωσω τηλεφωνο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol: Το χρονο πλεον τον μετρας με μοναδα μετρησης τη δεκαετια ε;Όχι απλά οι πιθανότητες να πηδ....ς πιο σύντομα είναι πιο μικρές από το να πάψε το tempra σου να καίει λάδια.
-
Αν ειναι bi και αυτη και η φιλης της ψηνομαι!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν ειναι bi και αυτη και η φιλης της ψηνομαι!Αυτη ειναι,οι φιλες της δε νομιζω και το ελπιζω... Και δεν της φαινοταν με την καμια... Τωρα που το σκεφτομαι ισως να ταιριαζετε σε κατι εσιες τα δυο..
-
Ναι γουσταρουμε και οι 2 γυναικες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι γουσταρουμε και οι 2 γυναικες!Μη γράφεις άγνωστες λέξεις στον Πασχάλη.
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]