-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτα εχουν οι γυναικες.μακάρι πάσχο να είχα τέτοια ωράρια για γκόμενες (το έχω δοκιμάσει κ δεν υπήρχε καθόλου κούραση )
-
Παίδες τα τουρκικά κανάλια στα δελτία ειδήσεων έχουν κάτι κλαρινάκια...πώωωωωωωωωωωωω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπορώ να έχω μια πάστα παρακαλώ;To ζάχαρό σου που έχει χτυπήσει limit-up δεν το σκέφτεσαι Μαθουσαλίξ?
-
Η διαφήμιση του ΟΠΑΠ με την κουκουβάουνα δεν είναι πολύ ωραία?
-
πηγαίνεται σε πολιτικό-κονωνικές εκδηλώσεις γενικά χωρίς να ξέρετε κόσμο?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
πηγαίνεται σε πολιτικό-κονωνικές εκδηλώσεις γενικά χωρίς να ξέρετε κόσμο?Γενικά δεν παω σε εκδηλώσεις λολ
-
Μόνο για τη δουλειά μου!
-
Δύσκολα. Δεν μου πολυαρέσουν αλλά λόγω δουλειάς αρκετές φορές πηγαίνω.
ΟΧΙ άλλους γάμους Ιούλιο - Αύγουστο . Καταστρέφονται οι διακοπές του κόσμου. Θες ρε φίλε να παντρευτείς, μέχρι Μάϊο άντε Ιούνιο και μετά από μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.
-
Καλημέρες..
Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα. Αύριο μαζέματα και την Κυριακή σαλπάρουμε.
-
Καλημέρα, να κεράσω καφέ;
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δύσκολα. Δεν μου πολυαρέσουν αλλά λόγω δουλειάς αρκετές φορές πηγαίνω.ΟΧΙ άλλους γάμους Ιούλιο - Αύγουστο . Καταστρέφονται οι διακοπές του κόσμου. Θες ρε φίλε να παντρευτείς, μέχρι Μάϊο άντε Ιούνιο και μετά από μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.
Το επόμενο έτος είναι δίσεκτο, γι'αυτό φαγώθηκαν όλοι να παντρευτούν φέτος.
Εδώ έχω έναν πελάτη κέντρο εκδηλάωσεων που ενώ άλλες χρονιές από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβρη δεν άνοιγε ούτε ια φορά (εφόσον ο πολύς κόσμος είναι ξενοδοχοϋπάλληλοι και γενιιά εποχιακοί, αποφεύγουν να κάνουν γάμους και βαφτίσια μέσα στη σαιζόν, γιατί δυσκολεύονται να παρευρεθούν οι κάλεσμένοι, ί ακόμα και οι ίδιοι ) φέτος δεν σταμάτησε καθόλου... -
Καλημερα!
-
Mέρααα!!!
-
ναι καλημέρα, Παρασκευή είναι
-
καλημέρα!
Εγώ φεύγω σήμερα για ΠΣΚΔ. Όχι πολύ μακριά.Ευριπίδη , καλό ταξίδι και ευχαριστώ για το Mp3
-
εγώ εδώ εις τας Αθήνας
-
Καλημέρααα!
Ευριπίδες καλές διακοπές!! -
Μερσί μεσιέ...
-
Allora...
Χθες απέρριψα πρόταση για weekend σε νησί, το οποίο θα ήταν το δώρο ΤΗΣ για τα γενέθλιά μου.
Πριν αρχίσετε τα καντήλια... θα δεχόσαστε εσείς ποτέ τέτοιο δώρο από άτομο που γνωρίζετε μόλις ένα μήνα; Που όσο ήμαστε στη Φλωρεντία μου έλεγε πως η κατάσταση είναι περίεργη και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει; Που τώρα που βρισκόμαστε Ελλάδα θα έρθει ΜΑΖΙ ΜΟΥ στην Κοζάνη (το οποίο προϋποθέτει να ταξιδέψει από τον τόπο της στην Αθήνα και να φύγουμε από εδώ) για προσωπική μου δουλειά σε τρεις ημέρες απλά για να ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ; Προσωπικά κωλύομαι γαμώτο...
-
Αυτό εξαρτάται και από το πώς βλέπεις εσύ το άτομο αυτό, γιατί αυτή μάαααλλον σου έχει ξεκαθαρίσει το πώς σε βλέπει....
-
Aν δεν νιώθεις εσύ άνετα για να πας, τι να σου πούμε εμείς...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]