-
εσύ καλά δεν ήσουν διακοπές τόσες βδομάδες;;
-
Ναι αλλά τώρα γύρισα και έχω τρελά κέφια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά τώρα γύρισα και έχω τρελά κέφιαΟταν εφευγες για διακοπες ειχες τις μαυρες σου...?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
κυκλοφορησε το θηριο?
Σημερα θα κυκλοφορησει...ελπιζω να το παρω και λιγο μονος μου!
(αν κι εγω δεν θα μου το εδινα )Εγώ πάντως μίλησα με τον πατέρα σου. Σήκωσα το κόκκινο τηλέφωνο και απάντησε.
-
Μεραααα!!!
-
Δεν περνάει η ώρα... τι κάνουμε;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν περνάει η ώρα... τι κάνουμε;Υπομονή γ@μώ τη δουλειά μου... 4-5 άτομα σ' ολόκληρο εργοστάσιο... και το σύμπαν κλειστό για διακοπές...
-
Δεν περνάει η ώρα... τι κάνουμε;Kανα emoticon που να βαραει μυγες δεν εχουμε...?
2 ατομα για ακομα 2 1/2 ωρες σε ενα καταστημα...
-
Καλοπερνάμε όλοι στα γραφεία βλέπω...
-
Καλοπερνάμε όλοι στα γραφεία βλέπω...Άσε... δουλειά... πολύ δουλειά...
Πέρα από την πλάκα το περιμένω ΤΟ τηλεφώνημα τη Δευτέρα...
ΤΟ τηλεφώνημα = το τηλεφώνημα που πέφτει όταν όλα είναι ήσυχα και ωραία και αποτελεί το σύνθημα για την έναρξη του πανικού/τρελού τρεξίματος. Συνηθέστερη ώρα από τις 3:30 και μετά... Βασική ιδιότητα αυτού του τηλεφωνήματος είναι ότι ΠΟΤΕ δεν πέφτει σε ώρα που κωλοβαράς ή/και έχεις χρόνο να το αντιμετωπίσεις. ΠΑΝΤΑ πέφτει σε ώρα που έχεις άλλη δουλειά ή/και ελάχιστα λεπτά πριν φύγεις. Μία φορά το γαμ@#$ο χτύπησε στις 4 και 5, όταν είχα σηκώσει το χέρι για να πατήσω το enter εκεί που σου βγάζει μήνυμα shut down... Μισό δευτερόλεπτο μετά δεν θα ήμουν εκεί... Ακόμα με θυμάμαι πως έμεινα με το δάχτυλο λίγα εκατοστά από το enter και σκεφτόμουν 'Να το σηκώσει κανείς ή να μην το σηκώσει;;; Ιδού η απορία'... τελικά το σήκωσα την τύχη μου μέσα...
-
Καλοπερνάμε όλοι στα γραφεία βλέπω...Τι να πούμε και εμείς οι ναυτικοί....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πέρα από την πλάκα το περιμένω ΤΟ τηλεφώνημα τη Δευτέρα...
ΤΟ τηλεφώνημα = το τηλεφώνημα που πέφτει όταν όλα είναι ήσυχα και ωραία και αποτελεί το σύνθημα για την έναρξη του πανικού/τρελού τρεξίματος. Συνηθέστερη ώρα από τις 3:30 και μετά... Βασική ιδιότητα αυτού του τηλεφωνήματος είναι ότι ΠΟΤΕ δεν πέφτει σε ώρα που κωλοβαράς ή/και έχεις χρόνο να το αντιμετωπίσεις. ΠΑΝΤΑ πέφτει σε ώρα που έχεις άλλη δουλειά ή/και ελάχιστα λεπτά πριν φύγεις. Μία φορά το γαμ@#$ο χτύπησε στις 4 και 5, όταν είχα σηκώσει το χέρι για να πατήσω το enter εκεί που σου βγάζει μήνυμα shut down... Μισό δευτερόλεπτο μετά δεν θα ήμουν εκεί... Ακόμα με θυμάμαι πως έμεινα με το δάχτυλο λίγα εκατοστά από το enter και σκεφτόμουν 'Να το σηκώσει κανείς ή να μην το σηκώσει;;; Ιδού η απορία'... τελικά το σήκωσα την τύχη μου μέσα...
Τα ξέρω αυτά τα τηλεφωνήματα.. Το καλύτερο είναι να συμβαίνουν Παρασκευή όμως
-
Τα ξέρω αυτά τα τηλεφωνήματα.. Το καλύτερο είναι να συμβαίνουν Παρασκευή όμως
Ευτυχώς Παρασκευή μου έχει συμβεί κατά τις 3:30, οπότε κατέφερα να φύγω μια φυσιολογική ώρα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ακόμα με θυμάμαι πως έμεινα με το δάχτυλο λίγα εκατοστά από το enter και σκεφτόμουν 'Να το σηκώσει κανείς ή να μην το σηκώσει;;; Ιδού η απορία'... τελικά το σήκωσα την τύχη μου μέσα...Αν χρησιμοποιούσες περισσότερο το ποντίκι θα το είχες ήδη πατήσει και θα είχες γλυτώσει.
-
Καφέεεεε....
-
To αυτό...
Μήπως να **πάμε **για καφέ;
-
Θέλω κι άλλες διακοπές. Δεν την παλέυω.....
................Καλημέρα............... -
Παρακαλούνται οι μη έχοντες εργασία να μην κάνουν εγκάθετα ποστ σε τακτικές ώρες γραφείων
-
Μωρέ έχουμε δουλειά, αλλά ποιός την κάνει...
-
Άκυρο τότε... κι εδώ τα ίδια
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]