-
Συμφωνώ απόλυτα με τα CB που πρότειναν οι προηγούμενοι.
Αν θες κάτι πολύ φθηνό να το κρατήσεις 1-2 χρόνια, να μάθεις την μηχανή οδηγικά αλλά και τεχνικά πολύ καλή λύση είναι τα Bros.
Αν από την άλλη είσαι διατεθημένος να επενδύσεις αρκετά παραπάνω, για σκέψου και το Versys. Ξέρω ότι είπες ότι δεν θες on-off αλλά το versys αν και πλασάρεται έτσι δεν είναι καθόλου On-off. Προσωπικά εμφανησιακά δε μου αρέσει καθόλου, αλλά είναι μια πολύ σύγχρονη μηχανή, με πολύ καλή τιμή για καινούρια, που θεωρώ θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να μάθεις να οδηγάς σωστά, να αγαπήσεις την μοτοσικλέτα και να δεις ότι στο τέλος δεν θα την χρησιμοποιείς μόνο για πλάκα, αλλά θα σου γίνει πραγματικό εργαλείο.
Μακριά από τα δίχρονα πάντως σε κάθε περίπτωση, αλλά κατά την γνώμη μου λόγω απειρίας που λες μακρία και από πολύστροφες και πολύ δυνατές μοτοσικλέτες (όπως το Ζ750 που έλεγες).
Μια τέτοια μοτοσικλέτα για πρώτη μηχανή έχει περισσότερες πιθανότητες να σε κάνει να μισήσεις τις μηχανές (the easy or the hard way). -
er6 kawasaki ?
-
machIII 500 προτείνω,για ομαλή εξέλιξη.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
machIII 500 προτείνω,για ομαλή εξέλιξη.Δώρο το κρεβάτι στο ΚΑΤ;
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
machIII 500 προτείνω,για ομαλή εξέλιξη....και ανώμαλη προσγείωση!
Βασικά, αν τη βρεις πουθενά σε ένα κομμάτι σφύρα μου κλέφτικα!Ένας μπάρμπας μου (ετών 68 τότε) ήθελε να πάρει Husqvarna γιατί λέει είχε ένα πριόνι τέτοιο και είχε βγει πολύ καλό... Ok, λογικό...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
machIII 500 προτείνω,για ομαλή εξέλιξη.
...και ανώμαλη προσγείωση!
Βασικά, αν τη βρεις πουθενά σε ένα κομμάτι σφύρα μου κλέφτικα!Ένας μπάρμπας μου (ετών 68 τότε) ήθελε να πάρει Husqvarna γιατί λέει είχε ένα πριόνι τέτοιο και είχε βγει πολύ καλό... Ok, λογικό...
ναι αλλα αν θυμαμαι καλα τη δεκαετια του 80 η χουσκβαρνα πουληθηκε στην cagiva (δλδ ιταλους) αρα απεκτησε ψυχη αλλα εχασε σε αξιοπιστια
-
Πολλους kawasakiκους εχει το φορουμ, και γουσταρω
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Πολλους kawasakiκους εχει το φορουμ, και γουσταρωΚαλή η ματσούλα αλλά προτιμούσα πάντοτε το κατσαρόλι(suzuki gt750 'kettle')
Άλλο, επίσης εξαιρετικά φιλικό και ευκολοδήγητο μηχανάκι... προτιμότερη η έκδοση με τα ταμπούρα μπροστά που δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά το φρενάρισμα!Τελικά καταλήξαμε;
Θα πάρει ένα cb ή ένα μονοκυλινδρο on-off ο άνθρωπος; [/url]
Πρώτη Μηχανή - 1η Επιλογή: Aprilia RS125