-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλά που μου το είπες , θα σε αφήνω έξω για τριμάρισμα 24/24 και...relief στην σταβέντο πλευρά (εφόσον δεν θα θές να μπείς μέσα).Κάτσε ρε νέος. Τα λεφτά μας θα δώσουμε, να μην μας αρέσει κιόλας;
-
Eιχα την εντυπωση οτι το εσωτερικο ειναι fully customizable συμφωνα με τις προτιμησεις του πελατη. Λα8ος?
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Δηλαδή περίπου όσο 10 VeyronWally... Αλλο φρούτο!
Πριν δύο χρόνια είχα δει έξω από το Καλαμάκι το 88άρι Tiketitoo (εγώ ήμουν σ'ένα ταπεινό Bavaria).
Αλλά έχω την εντύπωση πως κάνεις λάθος για την τιμή. Το Tiketitoo το πουλάγανε περίπου 4.000.000 μεταχειρισμένο τότε, και σήμερα αν δεις στο site τους πουλάνε 6.900.000 το 107 Wally B, μεταχειρισμένο κι αυτό.
Επίσης πριν 2-3 εβδομάδες είχα δει στη Ζέα και το 140άρι Espiritu del Xarey. Πανέμορφο κι αυτό!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eιχα την εντυπωση οτι το εσωτερικο ειναι fully customizable συμφωνα με τις προτιμησεις του πελατη. Λα8ος?Όταν το φτιάξεις εσύ. Αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο αναγκαστικά το παίρνεις όπως είναι.
-
Καλά βρε sv2,
'Προσγειώνεται' κανείς με Wally; ; ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλά που μου το είπες , θα σε αφήνω έξω για τριμάρισμα 24/24 και...relief στην σταβέντο πλευρά (εφόσον δεν θα θές να μπείς μέσα).
Κάτσε ρε νέος. Τα λεφτά μας θα δώσουμε, να μην μας αρέσει κιόλας;
Μμμμ...sorry...μιλούσα για το δικό μου...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για να προσγειωθούμε το Wally που μου αρέσει είναι αυτό και ας προορίζεται για tender
http://www.wally.com/jumpch.asp?idChann ... attivo=2-1Προσγειωμένα πράγματα.
Σε motoryacht πάντως μάλλον θα προτιμούσα ένα sunseeker, ή ένα Ferreti.
-
Κι εγώ ένα Azimut...
[/yachting]
-
Κι εγώ ένα swan....48άρι classic!
Κάτι τέτοιο δηλαδήςςςςςςς.... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για να προσγειωθούμε το Wally που μου αρέσει είναι αυτό και ας προορίζεται για tender
http://www.wally.com/jumpch.asp?idChann ... attivo=2-1Προσγειωμένα πράγματα.
Σε motoryacht πάντως μάλλον θα προτιμούσα ένα sunseeker, ή ένα Ferreti.
Μακρυά από τα ιταλικά ναυπηγεία πολύ όμορφα αλλά... Princess, sunseeker κορυφαίες επιλογές.
-
-
Νομίζω πως με τον sv2 & τον Χρήστο θα βρούμε κάπου ν'αράξουμε τις 'βάρκες' μας και να τα πούμε....
-
Συγνώμη που βγαίνω από το θέμα, αλλά το απόγευμα έιδα το κλασικό κουπέ Lexus που κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη κοντά στο Κήπο του Καλού.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:inlove: MOCHI DOLPFIN 74.......
http://www.mochicraft-yacht.com/vti_g2 ... 23.sphtmlΚαθόλου πρακτικά από ότι διάβασα στον ειδικό τύπο. Πανέμορφα ναι, ξεχωριστά αναμφισβήτητα, αλλά πολύ συναισθηματική επιλογή και δύσκολη αγορά. Υπόψη ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και βγάζει σκαριά με τα οποία είναι σαφώς ευκολότερο να συμβιώσεις.
Και εμένα μου αρέσουν πάντως , αλλά αν είχα τα χρήματα για μια τέτοια αγορά*****, μάλλον θα κοίταζα πιο συμβατικές λύσεις.
*****γράφω και καμία μ@λ@κί@ να περνά η ώρα
-
Η κίτρινη Gallardo με τις νίκελ ζάντες έκανε καμιά 6-7 φορές πάνω κάτω στην Κρήνη...
Μετά έσκασε μύτη η αγαπημένη μου σύγχρονη φερράρι, η 599 και ήρθα στα ίσια μου... κόκκινη τσίλικη... Φοβερό...
-
Απόψε κόκκινη 599 ερχόταν από τον δρόμο του Κρεμαστού λαγού και έστριψε μπροστά μου με πατηλίκια (ο αλήτης ) αριστερά στην Βουλιαγμένης.
Καλό αμαξάκι, δε λέω!
-
Η κίτρινη Gallardo με τις νίκελ ζάντες έκανε καμιά 6-7 φορές πάνω κάτω στην Κρήνη...
Μετά έσκασε μύτη η αγαπημένη μου σύγχρονη φερράρι, η 599 και ήρθα στα ίσια μου... κόκκινη τσίλικη... Φοβερό...
Βαζεις την θεα τη λαμπο και μετα την βλακεια το φιατ...
-
Εννοείς την βλακεία το audi με την θεά την 599..
-
αναποδα κυριε μου!!!
Δεν ειναι audi ειναι VW και γαμαει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείς την βλακεία το audi με την θεά την 599..Τέτοια troll, σε παρακαλώ να τα γράφεις στο Audi forum!
Carspotting [#3]