-
Lexus LS 460 με Ρουμανικες Πινακιδες
Α ρε Τσαουσεσκου σε ξεβγαλανε για να καλοπερνανε. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μια κόκκινη Corvette στην ΧΑΝΘ. -
Λευκη Mustang της γενιας 74-78 στην Ηλιουπολη.
-
Πριν λίγο Aston Martin DB9 σε γνωστή πίστα που βρέθηκα τυχαία.
Οι πινακίδες ξένες και τις έβλεπα για πρώτη φορά. Δεν κατάλαβα από που.
-
Ληξίαρχε......
-
Μπλε Fiat Bravo στη Γλυφάδα με ανθρακι ζαντες.
Πιο συγκεκριμένα , θα χαρακτήριζα το χρώμα εχμ.. Midnight Blue και τις ζαντες Gunmetal Grey.
-
Μαυρο Pontiac Grand Prix με Χανιωτικες πινακιδες χτες στην Κατεχακη.
-
Πριν από μέρες στην Περιφερειακή, Toyota Celica Supra!
-
Την παρασκευη το βραδυ κοκκινη F355 περασε γκαζωμενη μεσα απο τουνελ. Καταλαβαινετε τι επαθαν τα αυτια μου ε
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Την παρασκευη το βραδυ κοκκινη F355 περασε γκαζωμενη μεσα απο τουνελ. Καταλαβαινετε τι επαθαν τα αυτια μου εΑν φορούσε πινακίδες Αγίου Μαρίνου, μάλλον γυρνούσε απο γάμο
-
Lοtus Elan s2 το απόγευμα στην εθνική Πύργου-Πατρών.Είχα να δω ανάλογη περίπου 11 χρόνια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την παρασκευη το βραδυ κοκκινη F355 περασε γκαζωμενη μεσα απο τουνελ. Καταλαβαινετε τι επαθαν τα αυτια μου ε
Αν φορούσε πινακίδες Αγίου Μαρίνου, μάλλον γυρνούσε απο γάμο
Γκαζοφονιά
-
To απογευματακι εκανε ενα περασμα απο την πλατεια Πολιτειας η γνωστη πλεον μπλε AC Cobra. Ημουν σιγουρος οτι ηταν αυτη πριν καν εμφανιστει κ στην κατηφορα την ειδα να γλυστραει. Nομιζω οτι πριν δεν ειχε το νουμερο 25 στις πορτες.
Την ιδια στιγμη ανεβαινε μια Vette C5 κ πριν λιγο ειδα μια γερμανικη 325 με M-pack bodykit κ 4 ψαρωτικες ε3ατμισεις.
Α! Επισης στην Κηφισια ειδα γκρι Ζ4Μ Coupe ενω πισω μου ηταν ενα 10th Anniversary Miata.
-
AC Cobra? κυκλοφορεί Ελλαδα τετοιο οχημα?
Τις προαλλες πηγαινα βολτα με την κοπελα μου και μου ειπε οτι περασε μια απο το αντιθετο ρευμα αλλα δεν την πιστεψα νομιζα οτι παραειδε η το μπερδεψε με αλλο! -
Κυκλοφορεί...
Το έχω δει στο Μαρούσι -
πολυ καλα...ελποζω να την πετυχω κι εγω καποια στιγμή κυκλοφορω συναιχεια σε αυτες τις περιοχες
-
Και τη Θεσ/νίκη κυκλοφορεί ένα Cobra. Νομίζω ο sv2 είχε βάλει και φωτογραφία.
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
AC Cobra? κυκλοφορεί Ελλαδα τετοιο οχημα?
Τις προαλλες πηγαινα βολτα με την κοπελα μου και μου ειπε οτι περασε μια απο το αντιθετο ρευμα αλλα δεν την πιστεψα νομιζα οτι παραειδε η το μπερδεψε με αλλο!Τραβηγμένη από παλιά συγκέντρωση του Greek Lotus Club με προορισμό την πίστα των Μεγάρων και το 4TF Track Day...
-
**65χρονη **γιαγιά με μουσταρδί Μ3.
Υπάρχει ελπίς.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
**65χρονη **γιαγιά με μουσταρδί Μ3.Υπάρχει ελπίς.
Ως προς τι?
Να γινουμε 65 χρονων?Ελπιζουμε!!
Να γινω γιαγια ?ΟΧΙ!!!Ουτε για Μ3 δεν το κοβω!!!!
Να οδηγω μουσταρδι αμαξι?Δεν με πειραζει καθολου!!!
Carspotting [#3]