-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
335 κανένα.
εχω ακουσει 2-3 και κανουν εκπληκτικο θορυβο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
335 κανένα.
εχω ακουσει 2-3 και κανουν εκπληκτικο θορυβο
ΗΧΟ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ανθρακί **Lamborghini Murcielago **χθες το βράδυ στον Φοίνικα με Αραβικές πινακίδες.την ειδαμε χθες..
-
Και την ακούσαμε
-
Κάτι πρέπει να παίχτηκε...ξαφνικά βλέπω κουπέ Ε92 παντού. Χθές είδα 6(!), σήμερα βγήκα μισή ώρα και είδα 3!335 κανένα.
Θα δεις το δικό σου... (στο μέλλον)
-
χθες μαυρη 911 turbo στην παραλιακη
του κολλησα λιγο και ανοιξε... αντε γεια!
το τι καταπινε η τουρμπινα ειναι αλλο να σα το λεω και αλλο να το ακουσετε.εχω δει και μια ασημι στην βουλιαγμενης πριν κανα μηνα.
ποτε προλαβαν και ηρθαν κιολας ρε παιδια?
-
Και τώρα έχουμε κοντά Σεπτέμβριο! ....
Αυτό έλειπε να μην έρθουν οι προβλεπόμενες + μερικές ακόμα!!!....
Πλέον ακόμα και ο χρόνος αναμονής θα έχει εξομαλυνθεί....
Λες να παραγγείλουμε κανα GT2 βρε Γιώργο μπας και μας φύγει η ιδέα προτού πάρουμε οριστικά και ανεπιστρεπτί την Ιταλική υπηκοότητα;;;
-
Theo, ναι, παραγγείλτε...έτσι να σας βρίσκεται...μην σας μείνει το μαράζι βρε παιδί μου!!
-
-
Νομίζω πως αρκεί και για να μην προκαλούμε περαιτέρω το κοινό αίσθημα, αλλά και να έχουμε πάντα δίπλα μας έναν σκαραβαίο Rex σε κλίμακα 1:1!...
-
Λίγο παλιό και ίσως άσχετο.
16/8 στη Νάπολη μάυρο Fiat 500.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο. -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Και τώρα έχουμε κοντά Σεπτέμβριο! ....Αυτό έλειπε να μην έρθουν οι προβλεπόμενες + μερικές ακόμα!!!....
Πλέον ακόμα και ο χρόνος αναμονής θα έχει εξομαλυνθεί....
Λες να παραγγείλουμε κανα GT2 βρε Γιώργο μπας και μας φύγει η ιδέα προτού πάρουμε οριστικά και ανεπιστρεπτί την Ιταλική υπηκοότητα;;;
Εχεις και οικογένεια να σκεφθείς!!!!!
-
Καλά, δεν συμφωνήσαμε σε κατ'ιδίαν συζήτηση πως η 997 (ακόμα και σε GT2 μορφή) EINAI οικογενειακό;;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Καλά, δεν συμφωνήσαμε σε κατ'ιδίαν συζήτηση πως η 997 (ακόμα και σε GT2 μορφή) EINAI οικογενειακό;;;Μα με θετικό τρόπο εκφράστηκα! Πρέπει να έχεις την ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει μια Porsche σαν προτεραιότητα για την οικογένεια!
-
Εξ ου και όταν θα οδηγάμε την GT2 με τα τέκνα μας συνοδηγούς, το PSM θα είναι πάντα ΟΝ και στο TC & στο SC...
Mόνο όταν θα βλέπουμε τον kouk θα τα βγάζουμε όλα off και θα κανιβαλίζουμε!....
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ έδωσα ήδη την παραγγελία μου για μιά ανθρακί GT2.(σε κλίμακα 1:43)Όλοι έτσι ξεκινούν...
-
Κοκκινο Civic Type-R με πινακίδες ΙΚΟ σήμερα το πρωί παρκαρισμένο στη Δροσοπούλου.
-
Hmmmppphhh...Ως ψιλο-έμπειρος πατήρ δυο μελλοντικών πρωταθλητών F1 , έχω τις εξής παρατηρήσεις να κάνω επί του συγκεκριμένου παιδικού καθίσματος:
-
Όσο καλό κι αν είναι το προτεινόμενο καθισμα που κυκλοφορεί άλλωστε και με άλλες στάμπες (βλ. BMW, Recaro κλπ) εκτιμώ πως δεν θα είναι πολύ ευχάριστο τις ζεστές μέρες που έχουμε εμείς εδώ στο Ellada. Στην Β. Ευρώπη που τα πράγματα είναι πιο ξεκούραστα παό θερμοκρασίες ίσως να ενδείκνυται περισσότερο...Για εδώ όμως προτείνω ανεπιφύλακτα το **Young Sport **της Recaro. Test and approved by Greek tame racing drivers (κάτι μου θυμίζει αυτό... )
-
Και επειδή το βλέπω και λίγο φαρδούτσικο, έχω την εντύπωση πως θα μπορέσεις να το 'φορέσεις' μόνο μέχρι την 997 Turbo, και ν'αφήσεις έξω από τις σκέψεις σου τα περί οικογενειακών μεν, μπακετ-ωμένων δε GT2 ή GT3!
[/extreme parenting]
[/off-topic] -
-
Χθες το βράδυ στην Κηφισίας στο ύψος του Μαρουσιού.
Hummer με πινακίδα 'Hummer 3', κατακίτρινο με επινικελωμένες (18-20άρες; ) ζάντες. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από το αυτοκόλητο πίσω:11TH SEPTEMBER 2001
NEVER FORGET
NEVER FORGIVEΤον διπλάρωσα και έβαλα κάτι αραβικούς αμανέδες (να' ναι καλά ο kosmos FM) στη διαπασών.
Carspotting [#3]