-
-
Nissan Pathfinder της ΕΛ.ΑΣ.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
dimitris60 μου εχεις κλεψει την καρδια με το RX-7Αυτά είναι...
-
-
Πάλι στον τόπο θα μείνουμε...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κίτρινη Murcielago LP 640.
Καινούργια παρουσία στην Θεσσαλονίκη....FOTO!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Nissan Pathfinder της ΕΛ.ΑΣ.Και στο SA αρκετοί αστυνομικοί οδηγούν 325i patrol-cars.
-
Έξω από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ χθες μία μαύρη 599 σκάει ξερογκαζιά (για να πάνε πιο πέρα κάτι αμέριμνοι τουρίστες στη μέση του δρόμου).
Ρε παιδιά τι ΗΧΟΣ είναι αυτός!!!
Σταμάτησαν οι πάντες και τα πάντα σε ακτίνα 50 μέτρων. Θα ορκιζόμουν ότι διακόπηκαν και οι πτήσεις για τα επόμενα δευτερόλεπτα, ενώ σίγουρα κάποιοι από τους νεκρούς παρακείμενου νεκροταφείου θα αναστήθηκαν. -
Copen?
Kάτσε να το δει ο Κρούσης, θα γεμίσουμε με ερωτευμένα εμότικονς. -
Copen ειδα χτες στα Γιάννενα
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Copen?
Kάτσε να το δει ο Κρούσης, θα γεμίσουμε με ερωτευμένα εμότικονς. -
Σας έχω πει βέβαια ότι υπάρχει ένα τέτοιο (και χρώμα) στη γειτονιά μου που το βλέπω συνέχεια. Πρέπει να είναι και το μοναδικό στα Χανιά.
-
Accord Station??
-
τι χαλι ειναι αυτο,
καλα δεν ειδαν πως ειναι ευτηχως εχει νικελ χερουλαι και πισω και καταλαβαινεις οτι ι.χ. -
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Accord Station??
Μονο σε εμενα θυμιζει 156 sportwagon?
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Έξω από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ χθες μία μαύρη 599 σκάει ξερογκαζιά (για να πάνε πιο πέρα κάτι αμέριμνοι τουρίστες στη μέση του δρόμου).
Σταμάτησαν οι πάντες και τα πάντα σε ακτίνα 50 μέτρων. Θα ορκιζόμουν ότι διακόπηκαν και οι πτήσεις για τα επόμενα δευτερόλεπτα, ενώ σίγουρα κάποιοι από τους νεκρούς παρακείμενου νεκροταφείου θα αναστήθηκαν.Μαυρο χάλι δηλαδη...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Σταμάτησαν οι πάντες και τα πάντα σε ακτίνα 50 μέτρων. Θα ορκιζόμουν ότι διακόπηκαν και οι πτήσεις για τα επόμενα δευτερόλεπτα, ενώ σίγουρα κάποιοι από τους νεκρούς παρακείμενου νεκροταφείου θα αναστήθηκαν.Φαντάσου τι έπαθα εγώ όταν έκανε τα ανοίγματα μισό μέτρο από εμένα...
Συντονιζόταν το σύμπαν!
-
BMW 650 λευκή κάμπριο το Σ/Κ στη Χαλκιδική.
-
Ήσουν Χαλκιδική και δεν είπες τπτ ρε; Άρπα μια:
-
Ελα ρε συ, κανονίστηκε τελευταία στιγμή, ήταν για λίγο (Σάββατο πήγα, σήμερα έφυγα) και επιπλέον δεν ήμουν με το αμάξι μου, είχα ανέβει με κάτι συναδέλφους και δεν είχαμε και πολλά γύρω-γύρω...
Carspotting [#3]