-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ότι δηλαδή ο γάβρος θα περνούσε την Σεβίλη.
Νωρις αρχισες τα ανεκδοτα εσυ
-
Πάει κι ο Νενέ, στο τέλος θα μπει να παίξει άμυνα ο Τάκης με τον Πέτρο. Εκτός αν προλάβει και πάρει πίσω τον μπαρμπα-Γιώργο.
1 θα βάζει, 3 θα τρώει όπως πάει το πράγμα. Όχι στην Ελλάδα βέβαια. -
σημερα θα ριξουμε μια 5αρα στη λιβορνο..
μακαρι να ναι καλος ο σερβος αν και λιγο κροατη τον κοβω...
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
:ysterical: Απαντησε μου σε κατι:Θεωρεις οτι η Αεκ ειναι καλυτερη ομαδα απ τον Ολυμπιακο;
Ειλικρινα αν μου απαντησεις ναι δεν ξανασχολουμαι.Ο Πανιωνιος παντως αυτο εδειξε χτες.....
είναι γιατί χορτάσαμε νίκες στα φιλικά από τον βάζελο...
εάν κάνουμε καζούρα και στα φιλικά...χαθήκαμε...
-
Στο φιλικο της ΑΕΚ με τη Λιβορνο,ο Σερα εκρυψε πολλα πραγματα απο τη Σεβιλλη παντως.....
Χασαμε και ενα τσουβαλι γκολ και για καθε 2 κλασικες ευκαιριες που χαναμε βαζαν γκολ οι αλλοι...
Ο Μορετο δεν μου αρεσε παντως....
Εξαιρετικος για ακομα μια χρονια ο Πανθηρωνιος...Μπραβο στον Εβαντ Λινεν γιατι θα φτιαξει αρκετα καλη ομαδα....
Οσο για τον Μπλανκο που λεγατε πιο πανω,αυριο υπογραφει...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο φιλικο της ΑΕΚ με τη Λιβορνο,ο Σερα εκρυψε πολλα πραγματα απο τη Σεβιλλη παντως.....Χασαμε και ενα τσουβαλι γκολ και για καθε 2 κλασικες ευκαιριες που χαναμε βαζαν γκολ οι αλλοι...
Εξαιρετικος για ακομα μια χρονια ο Πανθηρωνιος...Μπραβο στον Εβαντ Λινεν γιατι θα φτιαξει αρκετα καλη ομαδα....
αυτόν τον Λίνεν δεν μπορούσε να το πάρει ο γαύρος...έλεος με αυτόν τον Λεμονή...
-
Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε στο νησί (η γυναίκα του είναι από την Χαλκίδα) πριν μερικές ημέρες και σε επίσκεψή του σε ψιλικατζίδικο παραθαλάσσιας περιοχής έζησε δύσκολες ημέρες. Είχε την ατυχία το εν λόγω ψιλικατζίδικο να το διατηρούν συνδεσμίτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν υποδέχτηκαν με τις καλύτερες προθέσεις τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή. Φυσικά και δεν τον εξυπηρέτησαν και φυσικά άκουσε τα εξ αμάξης με μια χαρακτηριστική ατάκα να μένει: «Π…η Καστίγιο! Έκανες πλούσιο τον Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό! Φύγε από εδώ!».
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε στο νησί (η γυναίκα του είναι από την Χαλκίδα) πριν μερικές ημέρες και σε επίσκεψή του σε ψιλικατζίδικο παραθαλάσσιας περιοχής έζησε δύσκολες ημέρες. Είχε την ατυχία το εν λόγω ψιλικατζίδικο να το διατηρούν συνδεσμίτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν υποδέχτηκαν με τις καλύτερες προθέσεις τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή. Φυσικά και δεν τον εξυπηρέτησαν και φυσικά άκουσε τα εξ αμάξης με μια χαρακτηριστική ατάκα να μένει: «Π…η Καστίγιο! Έκανες πλούσιο τον Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό! Φύγε από εδώ!».καλοί μαλάκες κ αυτοί....
-
Αφού τους έχουν στη νηστεία τόσα χρόνια οι φτωχομπινέδες οι Βαρδινογιάννηδες...
-
Χαλκιδέα πήρε;;; Α... έτσι εξηγείται
-
Ήρθε για διακοπές ένας θείος μου,φανατικός ΠΑΟΚτσής και ενώ θα πάμε όλοι για μάσα σε ψησταριά,αυτός θα κάτσει να δει το φιλικό με τη Λιβόρνο!Και όταν απόρησα γιατί προτιμά τον ΠΑΟΚ από τη γουρουνοπούλα,μου απάντησε με σύνθημα:''ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ,ξέρω 'γω εντάξει,ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.ξέρω 'γω εντάξει''!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο φιλικο της ΑΕΚ με τη Λιβορνο,ο Σερα εκρυψε πολλα πραγματα απο τη Σεβιλλη παντως.....
Χασαμε και ενα τσουβαλι γκολ και για καθε 2 κλασικες ευκαιριες που χαναμε βαζαν γκολ οι αλλοι...
αυτόν τον Λίνεν δεν μπορούσε να το πάρει ο γαύρος...έλεος με αυτόν τον Λεμονή...
Γιατι το λες αυτο......Sir Takis ειναι αυτος, πως λεμε Sir Ferguson
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε στο νησί (η γυναίκα του είναι από την Χαλκίδα) πριν μερικές ημέρες και σε επίσκεψή του σε ψιλικατζίδικο παραθαλάσσιας περιοχής έζησε δύσκολες ημέρες. Είχε την ατυχία το εν λόγω ψιλικατζίδικο να το διατηρούν συνδεσμίτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν υποδέχτηκαν με τις καλύτερες προθέσεις τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή. Φυσικά και δεν τον εξυπηρέτησαν και φυσικά άκουσε τα εξ αμάξης με μια χαρακτηριστική ατάκα να μένει: «Π…η Καστίγιο! Έκανες πλούσιο τον Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό! Φύγε από εδώ!».
καλοί μαλάκες κ αυτοί....
Ειναι βαρυς ο χειμωνας στην Ουκρανια.....αντε να κανεις ντριμπλα σε βρεγμενο η παγωμενο γηπεδο
Ο Καστιγιο θα γυρισει στον Ολυμπιακο...η καλυτερα να πουμε οι Ουκρανοι θα παρακαλανε τον Κοκκαλη να τον επιστρεψουν οσο οσο -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ήρθε για διακοπές ένας θείος μου,φανατικός ΠΑΟΚτσής και ενώ θα πάμε όλοι για μάσα σε ψησταριά,αυτός θα κάτσει να δει το φιλικό με τη Λιβόρνο!Και όταν απόρησα γιατί προτιμά τον ΠΑΟΚ από τη γουρουνοπούλα,μου απάντησε με σύνθημα:''ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ,ξέρω 'γω εντάξει,ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.ξέρω 'γω εντάξει''!''ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ,ξέρω 'γω εντάξει,ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.ξέρω 'γω να πούμε''!
Αυτό είναι το σωστό...Είναι μεγάλη η μαστούρα εκεί πάνω
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ήρθε για διακοπές ένας θείος μου,φανατικός ΠΑΟΚτσής και ενώ θα πάμε όλοι για μάσα σε ψησταριά,αυτός θα κάτσει να δει το φιλικό με τη Λιβόρνο!Και όταν απόρησα γιατί προτιμά τον ΠΑΟΚ από τη γουρουνοπούλα,μου απάντησε με σύνθημα:''ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ,ξέρω 'γω εντάξει,ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.ξέρω 'γω εντάξει''!
''ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ,ξέρω 'γω εντάξει,ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.ξέρω 'γω να πούμε''!
Αυτό είναι το σωστό...Είναι μεγάλη η μαστούρα εκεί πάνω
+oo εχει κοσμο εξω απο το γηπεδο τωρα...πανικος..τρελαινομαι!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάει κι ο Νενέ, στο τέλος θα μπει να παίξει άμυνα ο Τάκης με τον Πέτρο. Εκτός αν προλάβει και πάρει πίσω τον μπαρμπα-Γιώργο.
1 θα βάζει, 3 θα τρώει όπως πάει το πράγμα. Όχι στην Ελλάδα βέβαια.Ξανα-ματά-ακούγεται για Κυργιάκο... Δεν τον έπαιρνε από την αρχή να τελειώναμε; Είναι παιχταράς ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
1 θα βάζει, 3 θα τρώει όπως πάει το πράγμα. Όχι στην Ελλάδα βέβαια.Ξανα-ματά-ακούγεται για Κυργιάκο... Δεν τον έπαιρνε από την αρχή να τελειώναμε; Είναι παιχταράς ο άνθρωπος.
+1 ....και μακάρι...
-
ναι αλλά είναι πολύ κωλόπαιδο
-
Τυχόν απόκτηση του Κυργιάκου θα σημαίνει ρήξη με τους Τσουκαλάδες, η οποία έχει ήδη προχωρήσει μετά τις τελευταίες κινήσεις (διώξιμο αρκετών λατρεμένων παιδιών των φανατικών). Δεν είναι κακό...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τυχόν απόκτηση του Κυργιάκου θα σημαίνει ρήξη με τους Τσουκαλάδες, η οποία έχει ήδη προχωρήσει μετά τις τελευταίες κινήσεις (διώξιμο αρκετών λατρεμένων παιδιών των φανατικών). Δεν είναι κακό...Ακόμα ένας λόγος να τον πάρουμε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]