-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλα η ερωτηση σου ειναι εντελως ακυρη ρε Πασχερν...Μιλαμε για την κληρωση ΑΕΚ-Σεβιλλης και μου πετας ποια ειναι καλυτερη ομαδα....Με ποια λογικη αληθεια ?
Μην εχεις κολλημα με το μπατζετ,γιατι σου ξαναλεω οτι περσι στην Ευρωπη δεν ειδα το μπατζετ σου...
Σε ρωτησα γιατι ειπες οτι 'η Σεβιλλη δεν παιζει με την ομαδουλα σου αλλα...με την Αεκ..'.. Ξεχνας τι ρωτας;
Κι εγω σου ξαναλεω,οτι το μπατζετ μου επαιξε ρολο στο ελληνικο πρωταθλημα.Στην Ευρωπη ειναι λιγο σε σχεση με αλλες ομαδες + οτι δεν επαιξα καλα. Δυσκολα πραγματα σου λεω;Τι να πω;
Εσυ ξεχνας την προϊστορια σου στας Ευρωπας μου φαινεται...
Εχεις φετιχ με το μπατζετ.Τελος
-
Bagus
έγινες βάζελος;
γιατί ως ΑΕΚ τι να μας πεις κι εσύ ρε φουκαράααα...
-
elteo ευτυχως που μας τα λες ολα εσυ ως ΟΣΦΠ.....
-
Bagus
από το site σας αποτελέσματα 2004-05 και 2005-06 εις τας Ευρώπας θρυλικοί wannabe ευρωπανάθες...
5η 15-12-2004 AEK - Aachen 0-2
4η 2-12-2004 Sevilla - AEK 3-2
3η 25-11-2004 AEK - Lille 1-2
1η 21-10-2004 Zenit - AEK 5-1
Α'γύρος - 2η 30-9-2004 AEK - ND Gorica 1-0
Α' Γύρος - 1η 16-9-2004 ND Gorica - ΑΕΚ 1-1Α' Γύρος - 2η 29-9-2005 AEK FC - Zenit 0-1
Α' Γύρος - 1η 15-9-2005 Zenit - AEK FC 0-0ενδεικτικά!
μην μου το γυρίσεις στο 7-0...εγώ το παραδέχομαι, εσύ στρουθοκαμηλίζεις ευρωπαίε...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχεις φετιχ με το μπατζετ.ΤελοςΟχι,εχω φετιχ με τα πορτοκαλι νυχια στις γυναικες.. Τελοςς..
-
elteo
Μπραβο σου....Μου παραθετεις τα αποτελεσματα απο τις 2 πρωτες χρονιες της ΑΕΚ,τοτε που χρωσταγε λεφτα και εσενα ακομα κ για παικτες ειχε τον Κοντη κ τον Μαλμπασα....
Ενταξει επιβεβαιωθηκες τωρα...
Ενα χρονο μετα δεν μας λες τι εγινε ομως....Την ιδια χρονικη περιοδο εντωμεταξυ εσεις μαγεψατε για ακομα μια φορα την ποδοσφαιρικη ευρωπη....
Που ξερεις ομως....Με τις γιγαντιες μεταγραφες που κανατε φετος μπορει να πατε μεχρι κ για το διηπειρωτικο....
-
Bagus
a) εσύ το παίζεις ευρωπαίος ρε ευρωλιγούρηηηη.... ...δικαιολογίες βλέπω όμως αρκετές...
b) ενα χρόνο μετά...πήρατε το τσου-λου... ....ευρωφουκαράδες...
μόνο τους βάζελους παραδέχομαι στο θέμα ευρώπη.
εσείς ...μόκο!
α και τα αποτελέσματα που έβαλα είναι τα μοναδικά που έχετε στο site σας...το λέω άλλωστε ότι τα πήρα από εκεί. Τα παράπονά σας στον Ντεμίνιο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχεις φετιχ με το μπατζετ.Τελος
Οχι,εχω φετιχ με τα πορτοκαλι νυχια στις γυναικες.. Τελοςς..
Φετίχ με το μπάτζετ έχει ο προπονητής σας....
Φερέρ (για την κλήρωση) : 'μην ξεχνάτε ότι η Σεβίλλη έχει 10 φορές το δικό μας προυπολογισμό' ...
El fin
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Που ξερεις ομως....Με τις γιγαντιες μεταγραφες που κανατε φετος μπορει να πατε μεχρι κ για το διηπειρωτικο....
Το λες και θα εχεις ποτε τη δυνατοτητα να παρεις τετοιους παιχτες...Ξυπνα,σ εχει χαζεψει ο Ντεμινιο.
-
ο αλε γαμαει
τουλαχιστον θα ριχνουμε και λιγο γελιο
νταξει ο νερι δεν ειναι καθυστερημενος που το ειπε αυτο
απλα επεστρεψε το γλυψιμο του αλεφαντου
δεν γνωριζει τι εστι ο αλε -
Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν οι ανούσιες ανταλλαγές 'φιλοφρονήσεων'; Ρε παιδιά, αφού δε βγάζουμε άκρη γιατί το τραβάτε και είσαστε λίγο πριν χαλάσετε τις καρδιές σας;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν οι ανούσιες ανταλλαγές 'φιλοφρονήσεων';Τετοια ερωτηση σε ποδοσφαιρικο θεμα δεν μπορει να γινεται γιατι απλα η απαντηση δεν μπορει να ειναι αλλη απο : ΟΧΙ
-
Αρχισαν οι 'διορθωτικες ' κινησεις?
Απόσυρση ενδιαφέροντος για Μπλάνκο!Η καθυστέρηση του προέδρου της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Λέρτσε να απαντήσει, εκνεύρισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ που απέσυραν την πρόταση που είχαν καταθέσει για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=95867 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αρχισαν οι 'διορθωτικες ' κινησεις?
Απόσυρση ενδιαφέροντος για Μπλάνκο!Η καθυστέρηση του προέδρου της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Λέρτσε να απαντήσει, εκνεύρισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ που απέσυραν την πρόταση που είχαν καταθέσει για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=95867Και ήταν η μόνη μεταγραφή της Άεκ που ζήλευα ως Ολυμπιακός..
Μακάρι να τον πάρουμε εμείς..Αφού μπορεί και βάζει τόσα γκολ εκεί που παίζει σίγουρα θα μπορούσε και εδώ.. -
Rinat Akhmetov: Το αφεντικό της Ουκρανίας και του... Καστίγιο
http://www.contra.gr/Soccer/Ukraine/Sha ... 62944.html
αγιόπαιδο...
-
ενώ το προηγούμενο αφεντικό του Καστίγιο ε;
τι κάνει ο RedLine;
-
πήραμε και Σηφάκη...
πατριώτη τι να σε πω...βιογραφικό του Κόκκαλη δεν είδα σε site... ...όταν το δω θα το ποστάρω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πήραμε και Σηφάκη...πατριώτη τι να σε πω...βιογραφικό του Κόκκαλη δεν είδα σε site... ...όταν το δω θα το ποστάρω.
Η παραδοση που εχουν οι τερματοφυλακες στον Ολυμπιακο οπου ολοι θα ζηλευαν τις εξοδους τους - κατα το γνωστο ανεκδοτο - συνεχιζεται.
-
Αυτος ο Ιβιτσα Ιλιεφ που πηρε ο ΠΑΟΚ ειναι μηπως το αλτερ εγκο του Ιλια Ιβιτς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical: Απαντησε μου σε κατι:Θεωρεις οτι η Αεκ ειναι καλυτερη ομαδα απ τον Ολυμπιακο;
Ειλικρινα αν μου απαντησεις ναι δεν ξανασχολουμαι.Ο Πανιωνιος παντως αυτο εδειξε χτες.....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]