-
Μετανοειτε αλλοθρησκοι οσο ειναι καιρος....
Ερχεται η τιμωρια απο τον μπαρμπα Ριμπο και τη παρεα του....... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ερχεται η τιμωρια απο τον μπαρμπα Ριμπο και τη παρεα του.......μη φας ρε, εχουμε πρωταθλημα
-
Εγω περα απο την πλακα 'φοβαμαι' περισσοτερο αυτον τον Αρουραιομπαρενα...
-
Argentina - Brazil 0-3 ναουμ τι εγινε ....
Τι να πω 0 απλα...Εφυγε ο Ντιεγκο και εχει καταρευσει η ομαδα απο το 94...
-
Λυμπεροπουλος.... Παει κι αυτος,με τοση ζεστη,τυφλωθηκε...
-
Γιατί;Τι είπε;
-
Τα πραγματα με το ονομα τους.....
-
Τι είπε ρε παιδιά;Πείτε κάποιος.
-
Ο Λυμπερόπουλος είπε ότι η ΑΕΚ θα πετύχει τους στόχους της για καλή πορεία στο CL και Πρωτάθλημα στην Ελλάδα!!!!
-
Τι έπρεπε να πει δλδ; Ότι θα παλέψουν για παραμονή τή για ο Ουέφα; Μακάρι να βγει τρίτη πάντως εύχομαι εγώ
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Τι έπρεπε να πει δλδ; Ότι θα παλέψουν για παραμονή τή για ο Ουέφα; Μακάρι να βγει τρίτη πάντως εύχομαι εγώΔεν ειπε μονο αυτα...μιλησε και για τη διαιτησια...γι αυτο δεν εχει το θεο του και θα κρεμασει τα παπουτσακια του χωρις πρωταθλημα..
-
Γιατι δηλαδη θα κανουμε εμεις (οι Πρασινοι) τιποτε καλυτερο; Απο το 96-97 και μετα ηλπιζα για εναν καλυτερο παναθηναϊκο (εκτος απο το 2001 που πηραμε αν θυμαμαι καλα πρωταθλημα). Τωρα, αν και υποστηριζω τον Παναθηναϊκο, απλα ελπιζω να γινει ανταγωνιστικο το ελληνικο πρωταθλημα. Αρα οποτε βλεπω Ελληνικες ομαδες να φερνουν παιχτες καλους κι ας ειναι 'γεροι' χαιρομαι που υπαρχει ambition. Ισως αργοτερα να ερχονται καλοι και γνωστοι σε πιο παραγωγικες ηλικιες. Παντως φετος για να πω την αληθεια μου δε βλεπω το λογο που μερικοι κριτικαρουν τον ΠΑΟ και τις μεταγραφες του. Ελπιζω να πιασουν ολες. Ειδικα ο Marcelo Matos που τον εχω δει να παιζει και φαινεται εργατικοτατος αμυντικος μεσος. μακαρι να ειναι αξιολογος και για τον ΠΑΟ. Αντε να δουμε λιγο (ή μαλλον πολυ) καλο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα. Την μπαλα πολλοι την εκλωτσησαν... λιγοι ομως τη μαγεψαν.
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
Γιατι δηλαδη θα κανουμε εμεις (οι Πρασινοι) τιποτε καλυτερο; Απο το 96-97 και μετα ηλπιζα για εναν καλυτερο παναθηναϊκο (εκτος απο το 2001 που πηραμε αν θυμαμαι καλα πρωταθλημα). Τωρα, αν και υποστηριζω τον Παναθηναϊκο, απλα ελπιζω να γινει ανταγωνιστικο το ελληνικο πρωταθλημα. Αρα οποτε βλεπω Ελληνικες ομαδες να φερνουν παιχτες καλους κι ας ειναι 'γεροι' χαιρομαι που υπαρχει ambition. Ισως αργοτερα να ερχονται καλοι και γνωστοι σε πιο παραγωγικες ηλικιες. Παντως φετος για να πω την αληθεια μου δε βλεπω το λογο που μερικοι κριτικαρουν τον ΠΑΟ και τις μεταγραφες του. Ελπιζω να πιασουν ολες. Ειδικα ο Marcelo Matos που τον εχω δει να παιζει και φαινεται εργατικοτατος αμυντικος μεσος. μακαρι να ειναι αξιολογος και για τον ΠΑΟ. Αντε να δουμε λιγο (ή μαλλον πολυ) καλο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα. Την μπαλα πολλοι την εκλωτσησαν... λιγοι ομως τη μαγεψαν.Επιτέλους, μια 'νηφάλια' άποψη!!!
-
ΠορτοΜπάγκουυυυυς....Ρίμπο....1-0!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι δηλαδη θα κανουμε εμεις (οι Πρασινοι) τιποτε καλυτερο; Απο το 96-97 και μετα ηλπιζα για εναν καλυτερο παναθηναϊκο (εκτος απο το 2001 που πηραμε αν θυμαμαι καλα πρωταθλημα). Τωρα, αν και υποστηριζω τον Παναθηναϊκο, απλα ελπιζω να γινει ανταγωνιστικο το ελληνικο πρωταθλημα. Αρα οποτε βλεπω Ελληνικες ομαδες να φερνουν παιχτες καλους κι ας ειναι 'γεροι' χαιρομαι που υπαρχει ambition. Ισως αργοτερα να ερχονται καλοι και γνωστοι σε πιο παραγωγικες ηλικιες. Παντως φετος για να πω την αληθεια μου δε βλεπω το λογο που μερικοι κριτικαρουν τον ΠΑΟ και τις μεταγραφες του. Ελπιζω να πιασουν ολες. Ειδικα ο Marcelo Matos που τον εχω δει να παιζει και φαινεται εργατικοτατος αμυντικος μεσος. μακαρι να ειναι αξιολογος και για τον ΠΑΟ. Αντε να δουμε λιγο (ή μαλλον πολυ) καλο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα. Την μπαλα πολλοι την εκλωτσησαν... λιγοι ομως τη μαγεψαν.
Επιτέλους, μια 'νηφάλια' άποψη!!!
+1 με ενα μικρο λαθακι...το 2004 'πηρανε' πρωταθλημα κι οχι το 2001.. Αλλο αν εμεις το παιρνουμε 11 χρονια τωρα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:ΠορτοΜπάγκουυυυυς....Ρίμπο....1-0!!!
Σφιγμενοι ειναι ακομα ομως....
Καλοι οι Ραμος και Ενσαλιβα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μέρος της προετοιμασίας και το σφίξιμο. Θα τους χρειαστεί σε μερικούς μήνες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μέρος της προετοιμασίας και το σφίξιμο. Θα τους χρειαστεί σε μερικούς μήνες.
Ελα μωρε,μην τους απογοητευεις και πανε για πρωταθλημα τα παιδια...μπουχαχαχαχαχχα
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]