-
πραγματικά...ολυμπιακοί και παοκτσίδες πιστεύω ότι βρίσκονται μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου!
δεν ξέρω ποιος απο τους 2 είναι σε χειρότερη κατάσταση...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι?Ειπα οτι το πιστεψαμε???Ειπα οτι εχουμε στοχους...τωρα αν δεν τα πιανεται τα ελληνικα να τα γραψω στα σουαχιλι!
%^$&^$^%^%&%$&%$^%&%&*^-Το καταλαβες τωρα?
Ααααααααααααα!!!! Πες ετσι! Κι εγω εχω στοχο να πηδηξω τη Σακιρα
-
Aν βαλεις κανενα video clip και αρχισεις τις θα τα καταφερεις!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πραγματικά...ολυμπιακοί και παοκτσίδες πιστεύω ότι βρίσκονται μόνιμα εκτός τόπου και χρόνου!δεν ξέρω ποιος απο τους 2 είναι σε χειρότερη κατάσταση...
Oι Παοκτσήδες φυσικά. Τουλάχιστον οι Ολυμπιακοί πέφτουμε στη φάκα που έχει τυράκι μέσα (ελληνικό πρωτάθλημα). Οι Παοκτσήδες πέφτουν σε άδεια φάκα.
Σαν το Θανίξ ας πούμε, που πριν λίγο καιρό έγραφε
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!
Να πάρεις διαρκείας γιατί ρε Θανίξ; Για να γεμίσεις την τσέπη αυτών που σε κοροϊδεύουν; Δεν βγάζω την ομάδα μου απέξω φυσικά, ούτε τον εαυτό μου. Από φέτος σταμάτησα να πληρώνω και συνδρομή μέλους. Δεν θα περιμένω το θείο να φτιάξει ΟΜΑΔΑ με τα λεφτά ΜΟΥ. Πρώτα θα φτιάξει ομάδα, και μετά ΙΣΩΣ ξαναδει τα λεφτά μου.
... και όποια μ@λ#$@$#νη με ξαναπάρει στο κινητό για να αποκτήσω... δωρεάν την 'Οlympiacos Mastercard Visa', θα την πάρει κάνας διάολος
-
Οταν παρεις εσυ πρωταθλημα με το Θοδωρο και τη Γιαννα
Στην εκθεση θα σκασετε φετος ή λυθηκαν τα προβληματα; Πηραμε δανειακι με εγγυητη το κρατος και το βουλωσαμε βλεπω.
Μια ζωη κοντρα στο κατεστημενο αυτη η ομαδαρα -
To Mπαόκια είναι Ούνοι...Πάντα βλέπουν αόρατους εχθρούς, τους φταίει η Αθήνα, ο Κόκκαλης κτλπ
Δεν είναι τυχαίο που βγήκε το κλιπάκι με τον Άγιο Βασίλη. Μέχρι και τα σκουλίκια και οι σκατόγριες σας κοροϊδεύουν εκεί πάνω.
Μια ζωή από τα @@ρια του Βενιζέλου θα κρέμεστε...
-
Διαρκειας πηρα γιατι...
Αγαπαω τα 4 αυτα γραματα
Αγαπαω οτι εκπροσωπει
Αγαπαω την φανελα του
Αγαπαω την τουμπα
Αγαπαω τον ΠΑΟΚΑλλα τι καθομαι και λεω τωρα για αγαπη σε οπαδους που αντι για λεξεις αγαπη υποστηριζω κτλ χρησιμοποιουν λεξεις project budget member κτλ!
Δεν πειραζει εμεις μπορει να μην παρουμε ποτε πρωταθλημα...αλλα παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε!
-
σκατογριες...ουννοι...τσ τσ τσ...
-
Ιnsane μπροστα σου ο πασχος ειναι αγγλος αριστοκρατης!
-
MΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ...
ΜΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...
ΞΕΡΩ ΓΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕΕΕΕ -
Ό,τι να 'ναι.
Βοήθεια από το κράτος ζητούσαν και ζητούν όλοι.
Κάφρους και ΄΄ούνους΄΄ έχει παντού.
Τα υπόλοιπα είναι για να ευλογάμε τα γένια μας και όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και αλήτες. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ιnsane μπροστα σου ο πασχος ειναι αγγλος αριστοκρατης!Ότι και να είναι. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για άλλη ομάδα.
Δεν γουστάρω όμως τη μόνιμη καφρίλα μιας μεγάλης μερίδας οπαδών του Πάοκ.
Μόνιμη ρε γμτ...
-
Τα 4 γραμματα τα αγαπας γενικως και αδιακριτως;
Δηλαδη αγαπας και το καπό; την πόκα;
Τα αγαπας οταν ειναι ολα μαζι ή και οταν λειπει καποιο δεν πειραζει;
Δηλαδη αγαπας και την κόκα; τον οπάπ; (ο τελευταιος παντως σε αγαπαει σιγουρα ) -
Ο παοκ δεν εχει παρει 15.000.000 ευρω για τηλεοπτικα απο κρατικο φορεα(ετ1)
Ουτε χορηγια ΟΤΕ ουτε ολα αυτα που σας σμπρωχνουν κατω απο το τραπεζι!
Οποτε αφηστε τον παπα που πουλατε...
-
Ότι και να είναι. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για άλλη ομάδα.
Μόνιμη ρε γμτ...
Τοτε πρεπει να γραφεις και αλλος με το ονομα σου!Προσεξε το αυτο!
-
το συζητας? μιλαμε για εγκληματιες πολεμου...
δεν ειναι απλως μεγαλη..ειναι τεραστια αυτη η μεριδα (μια μεριδα γυρο+κοκα κολα=5 ευρω)
τελευταια φορα που λεηλατησαμε τη θρακη και την αττικη πουλουσαμε και δουλους στα σκλαβοπαζαρα! πατησαμε τα σκουληκια, βιασαμε τις σκατογριες, βαζελωσαμε κατι τρυπες, φαγαμε και γαβρους...
μετα πηραμε τα λεφτα απο το κρατικο θησαυροφυλακιο γιατι καμια αλλη ομαδα δεν εχει παρει ποτε λεφτα απο κει και ειπαμε να χτισουμε μια πυραμιδα απο τα κρανια των αντιπαλων μας...
και μετα και μετα θυσιασαμε αιχμαλωτους βαζελους στο θεο μας!
-
Ο παοκ δεν εχει παρει 15.000.000 ευρω για τηλεοπτικα απο κρατικο φορεα(ετ1)
Ουτε χορηγια ΟΤΕ ουτε ολα αυτα που σας σμπρωχνουν κατω απο το τραπεζι!
Οποτε αφηστε τον παπα που πουλατε...
Οχι ρε συ! Τι ειναι αυτα που λες;
Λεφτα ο παοκ απο το κρατος; Ποτε!!!!
Ενα γηπεδακι, ενα δανειακι (και αγυριστο), μια ανακατασκευη γηπεδου επειδη ηταν προπονητηριο των ολυμπιακων (ασχετως που δεν εγινε εκει ουτε προπονηση) και κατι αλλα ψιλα
-
το συζητας? μιλαμε για εγκληματιες πολεμου...
δεν ειναι απλως μεγαλη..ειναι τεραστια αυτη η μεριδα (μια μεριδα γυρο+κοκα κολα=5 ευρω)
τελευταια φορα που λεηλατησαμε τη θρακη και την αττικη πουλουσαμε και δουλους στα σκλαβοπαζαρα! πατησαμε τα σκουληκια, βιασαμε τις σκατογριες, βαζελωσαμε κατι τρυπες, φαγαμε και γαβρους...
μετα πηραμε τα λεφτα απο το κρατικο θησαυροφυλακιο γιατι καμια αλλη ομαδα δεν εχει παρει ποτε λεφτα απο κει και ειπαμε να χτισουμε μια πυραμιδα απο τα κρανια των αντιπαλων μας...
και μετα και μετα θυσιασαμε αιχμαλωτους βαζελους στο θεο μας!
Ετσι απλα...
-
Ρε γκρεο δεν κολλας αστο...παπαριες και ασχετα λες!
Μιλανε και τα ποντικια οι γριες τωρα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ότι και να είναι. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για άλλη ομάδα.
Μόνιμη ρε γμτ...
Τοτε πρεπει να γραφεις και αλλος με το ονομα σου!Προσεξε το αυτο!
Δεν έχω πρόβλημα με τον ποδοσφαιρικό Παοκ. Δεν μίλησα για την αξία της ομάδας ή την θέση που θα πάρει.
Μιλάω για την μεγάλη μερίδα οπαδών που την αφήνετε και τόσα χρόνια σας πάει ακόμα πιο πίσω. Αυτό και μόνο.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]