-
Και όμως έγινε. Σε αυτόν εδώ το χώρο όμως κουβέντα από κανεναν. Γουστάρουμε ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες τελικά και αν δε μας τα προσφέρει κάποιος αγώνας, περνάει στα κουτουρού εδώ μέσα.
Τα αποτελέσματα: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=12643
-
Και όμως έγινε. Σε αυτόν εδώ το χώρο όμως κουβέντα από κανεναν. Γουστάρουμε ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες τελικά και αν δε μας τα προσφέρει κάποιος αγώνας, περνάει στα κουτουρού εδώ μέσα.
Τα αποτελέσματα: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=12643
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και όμως έγινε. Σε αυτόν εδώ το χώρο όμως κουβέντα από κανεναν. Γουστάρουμε ίντριγκες, πάθη, δολοπλοκίες τελικά και αν δε μας τα προσφέρει κάποιος αγώνας, περνάει στα κουτουρού εδώ μέσα.Φιλικός αγώνας ήταν......γιά τούς σύνχρονους
Ας ήταν πρωταθληματικός καί θά σού έλεγα εγώ με της αρκούδες πού έτρεξαν εκεί τι θα γινόταν
Οί ιστορικοί πού ήταν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι πού είναι......... στό μουσείο ή μετά τόν τερματισμό τα μάζεψε η αρχαιολογική
Πριν λίγο καιρό έγινε και ιδίου τύπου αγώνας στόν Βαρνάβα γιατί δέν γαύγησες γιά αυτήν..........μήπως δέν έτρεχες καί δέν σε ενδιέφεραι;
-
Den treko kardia mou!
Oύτε γαυγίζω! Θα ήταν λίγο ξεκάρφωτο για έναν ταύρο αυτό...
Αν θυμάμαι καλά πάντως, για τον Βαρνάβα υπήρξε θεμα.
Εξάλλου δεν ήταν ούτε παρατήρηση, ούτε παραπονο αυτό που είπα, μια διαπίστωση μόνο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Den treko kardia mou!Καί πού κολλάει το Ν4 DRIVER
Kouk γράψε θεατής τής πλαγιάς νά ξέρουμε τί κάνουμε.
-
Και αν δεν είμαι απλά θεατής..?
Αλλά και θεατής της πλαγιάς να ήμουν, δεν θα είχα δικαίωμα δια να ομιλώ?
Εσένα δε μας είπες τι να βάλει ο Κούκος στο προφίλ? Γιατί για Newbie Driver δε μου φαίνεσαι... Εκτός αν δε θες να μάθουμε την κλάση που τρέχεις, για ευνόητους λόγους...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αλλά και θεατής της πλαγιάς να ήμουν, δεν θα είχα δικαίωμα δια να ομιλώ?Φυσικά καί μπορείς. Πολύ σημαντική η γνώμη τών θεατών
Εκτός αν δε θες να μάθουμε την κλάση που τρέχεις, για ευνόητους λόγους...
No problem................A6
Αλήθεια...τι σημένη Newbie . Ολα τα λεξικά έψαξα αλλά τίποτα.
-
Νέος-νιούφης-νιάτο!
Και έχει να κάνει με τον αριθμό δημοσιεύσεων.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νέος-νιούφης-νιάτο!Και έχει να κάνει με τον αριθμό δημοσιεύσεων.
Κατα τον ελ.στρατο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ δηλαδή
-
Μειωμενο παραβολο συμμετοχης,γλεντι το Σαββατοβραδο,δωρεαν διαμονη, ειναι μερικες παραμετροι που κανουν και τον πιο ασχετο να καταλαβει οτι 'εκει μας θελουν' οπως λεει και ενας βορειοελλαδιτης φιλος αγωνιζομενος.
Πηγαμε τρεξαμε ευχαριστηθηκαμε.
Απο θεμα οργανωσης νορμαλ, απο θεμα αποτελεσματων και χρονων μιλαμε για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαλι.
Αλλα νουμερα βλεπαμε στον πινακα αποτελεσματων στον τερματισμο, αλλα βλεπαμε στις φωτοτυπιες μετα.Υγ. ο taurus ειναι απο αυτους που τρωνε ολο τον ηλιο και την ζεστη στη μαπα για να κανουμε ασφαλη αγωνα και ο συγκεκριμενος ανθρωπος οταν χρειαστηκε εκανε τη δουλεια του αριστα.
-
Οί ιστορικοί πού ήταν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι πού είναι......... στό μουσείο ή μετά τόν τερματισμό τα μάζεψε η αρχαιολογική
Tί εννοεί μ`αυτό ο galiandra????
-
Ολοι μέ λυμένα τά ζωνάρια για καυγά
-
αυτα τα ιστορικα που τα μαζεψε ο γερανος και γεμισαν τη πλατεια του ζυγοβιστιου με λαδια και παραφλου τα ερειπια, κανανε κατι χρονους....που εν συγκρισει με αλλες χρονιες καποιοι θα τους βλεπουν και θα χαιρονται που δε κατεβηκαν εφετος
-
Αυτό το άθλημα τελικά δεν σώζεται με τίποτα.Κάποιος το έχει σαν υπογραφή δεν τον ξέρω δεν με ξέρει ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ. ΕΕΛΛΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και αν δεν είμαι απλά θεατής..?Ισως να είναι απο τους λίγους που είναι εκεί σε κάθε αγώνα και βοηθά στην πραγματοποίησή του....
Δημητσάνα στην Κ9 αν θυμαμαι καλα (στον βραχο)....
Ανάβαση Δημητσάνας