-
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν εκ των κυρίων που γράφουν σ αυτό το θέμα. Ακουστά έχω τους κυρίους που γράφουν επωνύμως.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ενώ όλοι θέλουμε να βρεθούν λύσεις και να πάει το 'σπόρ' μπροστά, οι μπηχτές και τα χτυπήματα κάτω από την μέση πάνε σύννεφο, και συμπέρασμα δεν βγαίνει. Κύριοι αν έχετε κάτι να πείτε γράψτε το ευθέως και επωνύμως, αν θέλετε να βελτιωθεί η κατάσταση, γιατί αλλιώς πέφτουμε σε επίπεδα συνοικιακού ξεκατινιάσματος. -
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν εκ των κυρίων που γράφουν σ αυτό το θέμα. Ακουστά έχω τους κυρίους που γράφουν επωνύμως.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ενώ όλοι θέλουμε να βρεθούν λύσεις και να πάει το 'σπόρ' μπροστά, οι μπηχτές και τα χτυπήματα κάτω από την μέση πάνε σύννεφο, και συμπέρασμα δεν βγαίνει. Κύριοι αν έχετε κάτι να πείτε γράψτε το ευθέως και επωνύμως, αν θέλετε να βελτιωθεί η κατάσταση, γιατί αλλιώς πέφτουμε σε επίπεδα συνοικιακού ξεκατινιάσματος. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
εδιτ αλλού είναι οι απρέπειες κουκ!Και όχι όταν με χιούμορ ο Γεωργίου λέει 'Παππού .......που και που ?' και ο άλλος απαντάει με ακόμα περισσότερο χιούμορ 'Sometimes'Εξηγησε μας που κολλαει το συγκεκριμενο κλιπ με το quote που εβαλες μπας και καταλαβουμε το αστειο γιατι μεχρι τωρα το μονο που μπορει να καταλαβει κανεις ειναι ενα χυδαιο υπονοουμενο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
εδιτ αλλού είναι οι απρέπειες κουκ!Και όχι όταν με χιούμορ ο Γεωργίου λέει 'Παππού .......που και που ?' και ο άλλος απαντάει με ακόμα περισσότερο χιούμορ 'Sometimes'
Εξηγησε μας που κολλαει το συγκεκριμενο κλιπ με το quote που εβαλες μπας και καταλαβουμε το αστειο γιατι μεχρι τωρα το μονο που μπορει να καταλαβει κανεις ειναι ενα χυδαιο υπονοουμενο.
Και αναρωτιώμουνα θα φανεί? Δεν θα φανεί?!!!!!
Μην αναρωτιέσαι καθόλου! Ο σκοπός της ύπαρξής μας είναι να σε καταδιώκουμε!! [kouk]
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εξηγησε μας που κολλαει το συγκεκριμενο κλιπ με το quote που εβαλες μπας και καταλαβουμε το αστειο γιατι μεχρι τωρα το μονο που μπορει να καταλαβει κανεις ειναι ενα χυδαιο υπονοουμενο.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ , ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ..... ΤΟ χικ ! ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ...ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...............
ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ..... -
εδιτ αλλού είναι οι απρέπειες κουκ!Και όχι όταν με χιούμορ ο Γεωργίου λέει 'Παππού .......που και που ?' και ο άλλος απαντάει με ακόμα περισσότερο χιούμορ 'Sometimes'
Εξηγησε μας που κολλαει το συγκεκριμενο κλιπ με το quote που εβαλες μπας και καταλαβουμε το αστειο γιατι μεχρι τωρα το μονο που μπορει να καταλαβει κανεις ειναι ενα χυδαιο υπονοουμενο.
Και αναρωτιώμουνα θα φανεί? Δεν θα φανεί?!!!!!
Μην αναρωτιέσαι καθόλου! Ο σκοπός της ύπαρξής μας είναι να σε καταδιώκουμε!! [kouk]
Χαίρομαι που έχετε επιτέλους κάποιον σημαντικό σκοπό στην ζωή σας!!!
Υ.Γ. Κάτι σε κογιότ style δηλαδή!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν εκ των κυρίων που γράφουν σ αυτό το θέμα.....Δεν ξέρεις ΤΙ χάνεις!!!!!!!!! Όλο το ανφάν γκατέ των Ελληνικών Αγώνων!
-
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν εκ των κυρίων που γράφουν σ αυτό το θέμα.....
Δεν ξέρεις ΤΙ χάνεις!!!!!!!!! Όλο το ανφάν γκατέ των Ελληνικών Αγώνων!
Για σου ρε ....
Μη λες ονοματα, θα τρεχεις στα δικαστηρια
mod GFP -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
.... modΚαι που να'ξερεs ποιοί καί ποσοι γράφουν με το ιδιο nick
Μη τα συζητας, εκατονταδες ειναι, ανφάν γκατέ (sic) που λεει και ενα ζωο (κογιοτ style) παραπανω
mod GFP -
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
Και τώρα που «κάθισε» η σκόνη, θυμάται κανείς την αγωνιστική προέλευση των Αθανασούλα και Χατζητσοπάνη;
Θυμάστε το Τροφέο Τσίνκουε της Φίατ (με ευθύνη του Ν. Ταγκούλη), όπου ανδρώθηκε αγωνιστικά και πιστοποίησε το ταλέντο του ο Πάνος;
Αναλογίστηκε κανείς το «Γίνε Πρωταθλητής» των 4Τ και της Τογιότα που πίστεψαν στην ιδέα του Σ.Χ. και έβγαλαν έξη τάξεις οδηγών αγώνων, μεταξύ των οποίων και ο Λάμπρος (νικητής της τάξης του 2001, όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι ρίσκαραν εφόλης της ύλης, προκειμένου να επιλέξουν τον καλύτερο ανάμεσα σε ισάξιους υπό καιρικό καθεστώς χιονοθύελλας);
Σήμερα, το 2007 πως περιμένουμε τους διαδόχους των Πάνου, Λάμπρου, Παναγιώτη (Χαλάτση), Νίκου/Βαγγέλη (Ζάχου) και των άλλων παιδιών που αποφοίτησαν από τα ενιαία και το «Γίνε»;
Πως είπατε; Με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος ή μήπως από το... ενιαίο της Ν4;.....ΕΓΡΑΦΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ IVAN... [/b]
-
Τα θυμομαστε,τα θυμομαστε ΙΒΑΝακο μου, γι αυτο και οπου ναναι θα βγαλουμε πρωθυπουργο τον APR που εχει και το καλυτερο συνθημα!
Οπως δεν ξεχναμε κι εκεινο το ερμο πρωταθλημα Νεων Οδηγων,που απονεμοταν μονο στους 'δικους' μας, κι αν το επαιρνε κανενας απο τους 'αλλους', χανοντουσαν επιταγη κι υποτροφια.
Ειδες? Η ιστορια επαναλαμβανεται με την θαυμαστικη ακριβεια της 25ετιας!
Οι ιδιοι και τα ιδια τοτε και τωρα...
Γιατι μια και κατακαθισε η σκονη,αντε ν αρχισουμε σιγα-σιγα τον απολογισμο.
Μονο μην μας πεις οτι τα γραφουμε γιατι μας εσπασε το μοτερ.........AΠΑΝΤΑΕΙ Ο (ΗΠΙΩΝ ΤΟΝΩΝ?) ΓΙΑΤΡΟΣ ......
-
ΚΑΤΣΕ NA ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Ο Κ ΙΒΑΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠ , ΕΝΟΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ( ΤΟΥΟΤΑ – ΦΙΑΤ – ΣΕΑΤ –ΝΙΣΣΑΝ- ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ – ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Γ…ΜΕΝΟ ΣΠΟΡ) ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ … ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ !!ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.
Ο Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ? ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ? ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ?
.....ΑΝΤΑΠΑΝΤΑΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΣΤΗ ΓΝΩΣΤΟ Η ΑΓΝΩΣΤΟ.....
-
ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ,ΚΥΡΙΟΙ ΜΟD'S....
..... αυτος σου καθεται στο στομαχι για αγνωστους (?) λογους, ..........μηπως και δεν 'εξυπνακισεις' πανω στα γραφομενα μου.
...................Ποιος μιλησε μωρε για φαγωμενα λεφτα? Ετρεξες χρονια με βοηθεια -απο μικρη ως πολυυυυ μεγαλη-και ξερεις ποιος εφαγε λεφτα απο ποιον. Ασε λοιπον αυτο το θεμα να το καταπιει η ληθη...
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν εκ των κυρίων που γράφουν σ αυτό το θέμα.....
Δεν ξέρεις ΤΙ χάνεις!!!!!!!!! Όλο το ανφάν γκατέ των Ελληνικών Αγώνων!
Για σου ρε ....
Μη λες ονοματα, θα τρεχεις στα δικαστηρια
mod GFPΤο ονομα που ειδες??? Ειναι βαφτιστικο? Εγω στο καημενο το ζωακι αναφερθηκα...
-
Στο εξής άσχετες δημοσιεύσεις θα μεταφέρονται σε αυτό το θέμα...
-
Τά μπινελίκια του τρισάθλιου πού θά τα μεταφέρεις ;
Στή Ψυττάλεια ; -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ,ΚΥΡΙΟΙ ΜΟD'S....Αλιμονο, το ασπρο μαυρο ως συνηθως.
mod GFP -
Πώς είναι ο επιστημονικός όρος της παντελούς αχρωματοψίας?
1.Moderators eye
2.Kouk Syndrome (Also known as Bmw blue)
3.Anonymous-Eponymous eye disease
4.GFP (Generic Focusing Problem) -
Δηλαδη αν παρουμε τα γραφουμενα σας στα σοβαρα περα απο οτι δεν εχουμε χιουμορ γιατι δεν καταλαβαινουμε τα 'αστεια' σας, εχουμε και προβλημα αχρωματοψιας; Δυο τινα λοιπον, ή πολλα προβληματα βρηκαν τους mod στα ξαφνικα ή η ζωοπαρεα εχει εκκεντρικη αποψη περι πραγματικοτητας.
[Διάσπαση]περί κολλημμάτων....